|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie zastanawiałem się nad różnicami przy tańszych karnetach bo sam kupuje na E. Zresztą najtańsze karnety są już i tak bardzo tanie. Jeżeli jest tak jak napisałeś to wystarczyłoby zrobić większą różnicę na droższych i tyle. Nie kosztem obniżania dla "starych" a ewentualnie podniesienia dla "nowych". Zresztą to są w sumie drobne szczegóły więc srał pies.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() 10 - 15 - 20? Więcej to już będą lamentowali ci co karnetów nie mają, że dla nich ceny są nieatrakcyjne kupujcie nie gadajcie ![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A ja mam pytanie do osób z narożnika, dokładnie z górnego piętra.
Jak wygląda tam sytuacja w kwestii dopingu? Stoi się? Średnia wieku powyżej 20 lat? To tak odnośnie karnetu. Wiecie o co chodzi. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jest fajnie w naroznikach
Czesc siedzi czesc stoi Doping jest jak najbardziej Srednia wieku trudno okreslic Mysle ze +30 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Górne piętro narożnika D to przede wszystkim starzy bywalcy sektora X-jak kolega wcześniej napisał średnia wieku przekracza 30 rzekłbym że nawet podchodzi do 40.
Atmosfera bardzo dobra. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
A pytanie z innej beczki - gdzie pójść z młodym lat 15, żeby samemu móc pośpiewać ale jego do tego nie zmuszać? Chłopak ma mały staż i dopiero go wdrażam
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
Również polecam górną część sektora D ![]()
Wisła Kraków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Najgorszą sprawą są właśnie te karty kibica :/ Niestety do Krk mam ponad 100 km, karta straciła ważność, a chce kupić karnet. I tu zaczynają się schody :/
Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez TS&ZKS : 26.01.2015 o godz. 22:12.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na pewno zdążysz i wyrobić kartę i kupić karnet. Choćby w drugiej turze sprzedaży. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Krakoeie bywam tylko na mecze. A przez karte bede musial jechac specjalnie do Krakowa aby ja wyrobic. Powinna byc opcja przedluzenia waznosci przez internet.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jedyna opcja to żeby jakiś znajomy z Krakowa za Ciebie odnowił KK.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co wiem karte należy wyrobic i odnowic osobiście.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Osobiscie to chyba jakbys zdjecie zmienial w karcie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Odnowic moze kazdy. Kumpel nie tak dawno mi odnawial.
http://bp.wisla.krakow.pl/files/wniosek_duplikat_KK.pdf ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To dzieki za info. Bylem pewny ze musze jechac i osobiscie odnawiac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ceny karnetów bardzo przyzwoite
Choć jeśli ktoś ma możliwość, by wesprzeć klub większą sumą, to jasne, że lepiej, aby kupował bilety co mecz. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy to takie dobre rozwiązanie, gdyż zakupiony karnet gwarantuje klubowi, że ktoś będzie cały czas. Wtedy nawet łatwiej sprzedać wolne bilety gdyż ludzie wiedzą, że będzie odpowiednio wysoka frekwencja.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam. Ceny ok.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Również witam i potwierdzam
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Probowalismy kupic pare karnetow , aby wspomoc nasz klub . Niektorzy nie maja aktualnej karty kibica i nie maja mozliwosci wykupu bez niej , co juz stanowi smieszna przeszkode. Inni(posiadacze waznej karty kibica ) , np. ja , wyslali pytanie z zakupem karnetu i caly czas czekaja na odpowiedz. Widocznie wykupienie parunastu , czy parudziesieciu karnetow z naszej strony jest niczym innym jak zmartwieniem , wiec zaniedbanie kibica jest rzecza naturalna.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dalej klub nic nie zrobił z tym, aby wy.jebać te sku.rwy.syńksie karty kibica... ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No bo nie mógł nic zrobić. W naszym Państwie nie można kupić biletu na mecz bez posiadania karty kibica. Jest to prawnie zakazane. Każdy kto chce kupić bilet na mecz musi sobie takową kartę wyrobić.
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
2) Na mecze w pucharach nie potrzeba kart 3) karty w klubach eksy można robić przez neta a u nas oczywiście dalej się nie da, mimo, że system zmieniono.... ponoć 4) Klub chociaż mógłby się w swoim interesie do chłopaków odezwać, jakaś kultura organizacyjna zobowiązuje a nie pokazywać że klubowi parę tysiaków teraz koło ucha lata... zresztą to pokazuje co jest w naszym klubie normą jeśli chodzi o kulturę. Dzwonisz do WŚ 160 razy nikt nie odbiera... Klub jest fatalnie zarządzany, jak bankrutująca spółka giełdowa
Ostatnio edytowane przez palikot : 02.02.2015 o godz. 19:54.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2) No nie potrzeba, ale my nie gramy w żadnych pucharach i się nie zanosi. 3) Zgoda. 4) Pełna zgoda. Nie ma nic odkrywczego w tym, że Wisła jest zrujnowana po holenderskich rządach. Póki nie będzie pieniędzy to ciężko liczyć na szybką poprawę. Sprawa z WŚ i problemami z biletami to kropla w morzu potrzeb. Nie zmienia faktu, że jest to karygodne. Podejrzewam, że nie ma się tym kto zająć, kiedy priorytetem jest dostanie licencji i spłacanie ogromnych długów. ![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ponoć ma wejść ustawa, która zniesie karty kibica.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Pytanie jak długo będzie trwał w klubie notoryczny proceder wyłudzania pieniędzy od kibiców za wyrabianie co 2 lata nowej karty kibica ? Jeśli już karta musi być to dlaczego nie wystarcza jednorazowe wyrobienie ? Jak długo będziemy robieni w wała, by ktoś na nas ciągle zarabiał ? Są w lidze jeszcze jakieś kluby co każą kibicom co 2 lata wyrabiać nowe karty kibica ? Orientuje się ktoś czy w rozmowach z nowym prezesem był poruszony ten temat ? I czy bedzie z tym cos robione czy dalej będzie trwał ten cyrk ?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|