The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.01.2015, 16:24
Leh71 napisał(a):Wyświetl post
Przecież w wypadku tańszych miejsc to jest 5 lub nawet więcej %.
Na C i G to dokładnie 5 % , na D prawie 7%.
Nie zastanawiałem się nad różnicami przy tańszych karnetach bo sam kupuje na E. Zresztą najtańsze karnety są już i tak bardzo tanie. Jeżeli jest tak jak napisałeś to wystarczyłoby zrobić większą różnicę na droższych i tyle. Nie kosztem obniżania dla "starych" a ewentualnie podniesienia dla "nowych". Zresztą to są w sumie drobne szczegóły więc srał pies.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 25.01.2015, 20:57
palikot napisał(a):Wyświetl post
po prostu zachowujecie się jak przekupki na bazarze... co pół roku ten sam lament, i licytowanie się czy klub powinien dać rabat 10 czy 20 zł... to jest bez sensu, bo tak naprawdę w perspektywie pół roku jakie znaczenie ma 10 zł?
Ktoś kto kupuje karnet na Wisłę stale, to w ogóle nie patrzy w rubrykę "wolna sprzedaż", tylko kupuje i już. Nie widzę sensu przeciągać liny o to, czy 10 zł czy może 20 zł rabatu jest odpowiednie, tym bardziej w sytuacji finansowej klubu.
Polecam karnety kupować nie żydzić. Wisła gotówki potrzebuje!
Większa zniżka lojalnościowa to kolejny argument, żeby karnet kupić jak ktoś się waha akurat na dana rundę.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 25.01.2015, 21:21
R33 napisał(a):Wyświetl post
Większa zniżka lojalnościowa to kolejny argument, żeby karnet kupić jak ktoś się waha akurat na dana rundę.
No ale o ile właśnie
10 - 15 - 20? Więcej to już będą lamentowali ci co karnetów nie mają, że dla nich ceny są nieatrakcyjne

kupujcie nie gadajcie
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.01.2015, 10:12
A ja mam pytanie do osób z narożnika, dokładnie z górnego piętra.
Jak wygląda tam sytuacja w kwestii dopingu? Stoi się? Średnia wieku powyżej 20 lat? To tak odnośnie karnetu.
Wiecie o co chodzi.
Odpowiedz cytując
Sardyn
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2005

Stary 26.01.2015, 12:29
Jest fajnie w naroznikach Czesc siedzi czesc stoi Doping jest jak najbardziej Srednia wieku trudno okreslic Mysle ze +30
Odpowiedz cytując
Leh71
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.01.2015, 14:38
Górne piętro narożnika D to przede wszystkim starzy bywalcy sektora X-jak kolega wcześniej napisał średnia wieku przekracza 30 rzekłbym że nawet podchodzi do 40.
Atmosfera bardzo dobra.
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 26.01.2015, 16:51
A pytanie z innej beczki - gdzie pójść z młodym lat 15, żeby samemu móc pośpiewać ale jego do tego nie zmuszać? Chłopak ma mały staż i dopiero go wdrażam
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 26.01.2015, 18:18
Sardyn napisał(a):Wyświetl post
Jest fajnie w naroznikach Czesc siedzi czesc stoi Doping jest jak najbardziej Srednia wieku trudno okreslic Mysle ze +30
Leh71 napisał(a):Wyświetl post
Górne piętro narożnika D to przede wszystkim starzy bywalcy sektora X-jak kolega wcześniej napisał średnia wieku przekracza 30 rzekłbym że nawet podchodzi do 40.
Atmosfera bardzo dobra.
Dzięki. 10 znaków.
Odpowiedz cytując
Raffaello89
Member

Od: 01.2015

Stary 26.01.2015, 20:22
PiVoSH92 napisał(a):Wyświetl post
A pytanie z innej beczki - gdzie pójść z młodym lat 15, żeby samemu móc pośpiewać ale jego do tego nie zmuszać? Chłopak ma mały staż i dopiero go wdrażam

Również polecam górną część sektora D
Wisła Kraków.
Odpowiedz cytując
TS&ZKS
Senior Member

Od: 10.2014

Stary 26.01.2015, 22:12
Najgorszą sprawą są właśnie te karty kibica :/ Niestety do Krk mam ponad 100 km, karta straciła ważność, a chce kupić karnet. I tu zaczynają się schody :/
Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez TS&ZKS : 26.01.2015 o godz. 22:12.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 26.01.2015, 22:53
TS&ZKS napisał(a):Wyświetl post
Najgorszą sprawą są właśnie te karty kibica :/ Niestety do Krk mam ponad 100 km, karta straciła ważność, a chce kupić karnet. I tu zaczynają się schody :/
Masz w ....u czasu do pierwszego meczu, więc nie sraj koprem. Na pewno zdążysz i wyrobić kartę i kupić karnet. Choćby w drugiej turze sprzedaży.
Odpowiedz cytując
TS&ZKS
Senior Member

Stary 26.01.2015, 23:39
W Krakoeie bywam tylko na mecze. A przez karte bede musial jechac specjalnie do Krakowa aby ja wyrobic. Powinna byc opcja przedluzenia waznosci przez internet.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.01.2015, 23:58
Jedyna opcja to żeby jakiś znajomy z Krakowa za Ciebie odnowił KK.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
TS&ZKS
Senior Member

Stary 27.01.2015, 09:39
Z tego co wiem karte należy wyrobic i odnowic osobiście.
Odpowiedz cytując
Sardyn
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2005

Stary 27.01.2015, 09:50
Osobiscie to chyba jakbys zdjecie zmienial w karcie
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 27.01.2015, 11:02
Odnowic moze kazdy. Kumpel nie tak dawno mi odnawial.
http://bp.wisla.krakow.pl/files/wniosek_duplikat_KK.pdf
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
TS&ZKS
Senior Member

Stary 27.01.2015, 13:47
To dzieki za info. Bylem pewny ze musze jechac i osobiscie odnawiac.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 30.01.2015, 13:18
Ceny karnetów bardzo przyzwoite Choć jeśli ktoś ma możliwość, by wesprzeć klub większą sumą, to jasne, że lepiej, aby kupował bilety co mecz.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 30.01.2015, 19:24
Nie wiem czy to takie dobre rozwiązanie, gdyż zakupiony karnet gwarantuje klubowi, że ktoś będzie cały czas. Wtedy nawet łatwiej sprzedać wolne bilety gdyż ludzie wiedzą, że będzie odpowiednio wysoka frekwencja.
Odpowiedz cytując
zemanek30
Junior Member

Stary 01.02.2015, 12:59
Witam. Ceny ok.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 01.02.2015, 13:12
Również witam i potwierdzam
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 02.02.2015, 15:45
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Również witam i potwierdzam
skoro tak to kupuje

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
fantom chicago
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 02.02.2015, 16:23
Probowalismy kupic pare karnetow , aby wspomoc nasz klub . Niektorzy nie maja aktualnej karty kibica i nie maja mozliwosci wykupu bez niej , co juz stanowi smieszna przeszkode. Inni(posiadacze waznej karty kibica ) , np. ja , wyslali pytanie z zakupem karnetu i caly czas czekaja na odpowiedz. Widocznie wykupienie parunastu , czy parudziesieciu karnetow z naszej strony jest niczym innym jak zmartwieniem , wiec zaniedbanie kibica jest rzecza naturalna.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 02.02.2015, 18:51
fantom chicago napisał(a):Wyświetl post
Probowalismy kupic pare karnetow , aby wspomoc nasz klub . Niektorzy nie maja aktualnej karty kibica i nie maja mozliwosci wykupu bez niej , co juz stanowi smieszna przeszkode. Inni(posiadacze waznej karty kibica ) , np. ja , wyslali pytanie z zakupem karnetu i caly czas czekaja na odpowiedz. Widocznie wykupienie parunastu , czy parudziesieciu karnetow z naszej strony jest niczym innym jak zmartwieniem , wiec zaniedbanie kibica jest rzecza naturalna.
Tak się właśnie ostatnio zastanawiałem w innej sprawie i w sumie teraz w sumie po raz kolejny czy nowe znaczy lepsze zaczyna mieć sens?

Dalej klub nic nie zrobił z tym, aby wy.jebać te sku.rwy.syńksie karty kibica...

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Stary 02.02.2015, 19:41
Tak się właśnie ostatnio zastanawiałem w innej sprawie i w sumie teraz w sumie po raz kolejny czy nowe znaczy lepsze zaczyna mieć sens?

Dalej klub nic nie zrobił z tym, aby wy.jebać te sku.rwy.syńksie karty kibica...
No bo nie mógł nic zrobić. W naszym Państwie nie można kupić biletu na mecz bez posiadania karty kibica. Jest to prawnie zakazane. Każdy kto chce kupić bilet na mecz musi sobie takową kartę wyrobić.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 02.02.2015, 19:52
FredzIo napisał(a):Wyświetl post
No bo nie mógł nic zrobić. W naszym Państwie nie można kupić biletu na mecz bez posiadania karty kibica. Jest to prawnie zakazane. Każdy kto chce kupić bilet na mecz musi sobie takową kartę wyrobić.
1) Śląsk kart nie ma
2) Na mecze w pucharach nie potrzeba kart
3) karty w klubach eksy można robić przez neta a u nas oczywiście dalej się nie da, mimo, że system zmieniono.... ponoć
4) Klub chociaż mógłby się w swoim interesie do chłopaków odezwać, jakaś kultura organizacyjna zobowiązuje a nie pokazywać że klubowi parę tysiaków teraz koło ucha lata... zresztą to pokazuje co jest w naszym klubie normą jeśli chodzi o kulturę. Dzwonisz do WŚ 160 razy nikt nie odbiera... jeszcze bym zrozumiał, że zajęte
Klub jest fatalnie zarządzany, jak bankrutująca spółka giełdowa
Ostatnio edytowane przez palikot : 02.02.2015 o godz. 19:54.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Stary 02.02.2015, 20:10
1) Śląsk kart nie ma
2) Na mecze w pucharach nie potrzeba kart
3) karty w klubach eksy można robić przez neta a u nas oczywiście dalej się nie da, mimo, że system zmieniono.... ponoć
4) Klub chociaż mógłby się w swoim interesie do chłopaków odezwać, jakaś kultura organizacyjna zobowiązuje a nie pokazywać że klubowi parę tysiaków teraz koło ucha lata... zresztą to pokazuje co jest w naszym klubie normą jeśli chodzi o kulturę. Dzwonisz do WŚ 160 razy nikt nie odbiera... jeszcze bym zrozumiał, że zajęte
Klub jest fatalnie zarządzany, jak bankrutująca spółka giełdowa
1) Nie kłam, Śląsk karty ma. http://slaskwroclaw.pl/strona/karta-kibica-14 Nie wiem w jaki sposób omijają to prawo, ale pewnie przy zakupie trzeba podać pełne dane z dowodu, wiec wychodzi na to samo. Bo przy karnecie i kupnie przez sieć jest obowiązkowa.
2) No nie potrzeba, ale my nie gramy w żadnych pucharach i się nie zanosi.
3) Zgoda.
4) Pełna zgoda. Nie ma nic odkrywczego w tym, że Wisła jest zrujnowana po holenderskich rządach. Póki nie będzie pieniędzy to ciężko liczyć na szybką poprawę.

Sprawa z WŚ i problemami z biletami to kropla w morzu potrzeb. Nie zmienia faktu, że jest to karygodne. Podejrzewam, że nie ma się tym kto zająć, kiedy priorytetem jest dostanie licencji i spłacanie ogromnych długów.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 02.02.2015, 20:43
Ponoć ma wejść ustawa, która zniesie karty kibica.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 09.02.2015, 12:14
http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/616...ie-zbliza.html

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 09.02.2015, 14:22
Pytanie jak długo będzie trwał w klubie notoryczny proceder wyłudzania pieniędzy od kibiców za wyrabianie co 2 lata nowej karty kibica ? Jeśli już karta musi być to dlaczego nie wystarcza jednorazowe wyrobienie ? Jak długo będziemy robieni w wała, by ktoś na nas ciągle zarabiał ? Są w lidze jeszcze jakieś kluby co każą kibicom co 2 lata wyrabiać nowe karty kibica ? Orientuje się ktoś czy w rozmowach z nowym prezesem był poruszony ten temat ? I czy bedzie z tym cos robione czy dalej będzie trwał ten cyrk ?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów