|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Są na TWSD cytaty z pierwszych konferencji Smudy. Wprost powiedział na nich, że nie ma asystenta od przygotowania fizycznego, ponieważ klub nie zgodził się na jego zatrudnienie. Z przyczyn finansowych. Że zaczynamy "ze sztabem mniejszym niż to się zazwyczaj robi i być może od następnej rundy się on powiększy" (cytat z pamięci, oddaje sens wypowiedzi). Nie chce mi się tego szukać, może jakaś dobra dusza Ci podrzuci. Jest zasadnicza różnica między nie chce, a nie może. Jeżeli już szukasz argumentów pod tezę, to przynajmniej trzymaj się prawdy. Napisz coś o serii przegranych, nie wiem. Wisi mi to, o ile będziesz pisał prawdę. A potem się dziwisz, że wszyscy z Ciebie leją na forum... EDIT: Kończę temat, bo szkoda na Ciebie czasu. Nie jestem fanem Smudy. Ba, bliżej mi do jego przeciwników. Nie uważałem wymiany Kulawika na niego za jakiś skok jakościowy. Nie uważam go za dobrego taktyka. Ogólnie - nie jest to mój wymarzony trener. Nie jest nawet blisko. Jednak istnieją jakieś granice przyzwoitości w krytyce. Poza tym, jak wspomniałem - akurat trener to u nas najczęściej wymieniany element układanki. Cały ten cyrk już dawno przestał być nawet śmieszny. To co, zmieńmy Franza na Wieczorka, albo Motykę. Stanislav Levy też jest jeszcze chyba wolny. Albo jakiś mityczny trener z drugiej Bundesligi, który zgodzi się prowadzić zespół bez sztabu. Przy nich Szewczyk zacznie ładować bramki a Boguski przestanie łapać kontuzje. Bo wiecie, Brożek, Garguła czy Miśkiewicz mają wolną rękę w poszukiwaniu klubów. Reasumując - zmieńmy se trenera. Fani Ojrzyńskiego, Kretka czy kogo tam chcecie - dawajcie. Z nimi na pewno bylibyśmy na pudle. EDIT 2: To jeszcze na koniec dodam, że nie bronię Smudy. Bronię resztek zdrowego rozsądku. I tego się będę trzymał
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.04.2014 o godz. 00:43.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
|
|