|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Konkluzja jest taka: nie przyszedł na ślubowanie - cisza, nie zgodził się na przemarsz piłkarzy (zresztą w moim przekonaniu słusznie ) - cisza, chlapnął coś o kibolach - wielka afera. jakieś odwrócenie pojęć tu widzę. Trzeba było punktować go wcześniej za to co faktycznie można było uznać za szkodliwe dla Wisły a nie siedzieć cicho a podnosić wielkie larum jak walnął głupią wypowiedź na temat kibiców. Zwłaszcza, że akurat on słynie z durnych wypowiedzi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Przyczepienie się do Smudy to jakiś żart. Po pierwsze: on ma taki charakter i wszyscy o tym wiedzą. Po drugie sam powiedział, że o ''kibolach'' nic nie mówił, a teksty ''podobno źle mówił'' to takie podobno można sobie do d... wsadzić. Facet robi wynik, inny by takiego nie zrobił. Ma dobry kontakt z Cupiałem, ale lepiej najeżdżać na niego, że nie poszedł na ślubowanie, albo że nie poszedł na przemarsz- w przypadku przemarszu sam bym się zastanawiał czy ryzykować zdrowie piłkarzy, bo żydovi to nie wiadomo co do łba wskoczy. Naszymi problemami są tylko i wyłącznie Bednarz i Pilch, a nie Smuda i będę tu Frania do końca bronił. Jeśli Smuda odejdzie, to Cupiał szczęśliwy nie będzie i być może rzuci to w cholerę, a wtedy albo 4 liga, albo przyjdzie ktoś pokroju Wojciechowskiego - 2 lata i wtedy 4 liga.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Brawo SKWK! juz tylko zostaje Wam prosta aby nasz ukochany klub szedł szybkim i równym tempem do I ligi....... Że na da!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Po pierwsze: odkąd to wszyscy wierzą w brednie wypisywane przez PS?
Taaaa, jasne, Smuda się obrazi i poda do dymisji bo ktoś na niego coś krzyknie. Jakby mało się nasłuchał w różnych klubach przez całą swoją karierę trenerską. Po drugie: dlaczego wszyscy tu jadą po SKWK? Przecież ich nie będzie na stadionie, co wiadomo z poprzednich artykułów, które zresztą radośnie były przez Was komentowane. Za chwile się okaże, że za zmianę pogody w weekend też odpowiada SKWK. Przydało by się trochę rozsądku. daniello: mam dla Ciebie zagadke: w tej I lidze kto będzie chodził na Wisłę? Ci wszyscy co tutaj jadą po SKWK czy możę ludzie z SKWK i Ci którzy ich popierają? ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
w obecnym momencie dzieją sie rzeczy niedobre dla klubu jak i kibicow. mialy byc marzenia o mistrzostwie badz pucharach ale jak tak dalej pojdzie to przyszly sezon bedzie bardzo ciezki. boje sie o to ze "kibice" popierajacy SKWK beda grzecznie zniechecac pod stadionem innych kibicow by nie szli na mecz. na trybunach tez sie spodziewam jakis nieprzyjemnosci gdy ktos bedzie chcial dopingowac nasza druzyne. a jak wiemy juz takie przypadki bywaly u nas na Reymonta ze Wislak bije Wislaka. Mecz z Zawisza bedzie wazny dla klubu i dla kibicow. |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Pierwsze pytanie .. czy w tym wszystkim.. chodzi o chodzenie na Wisle czy tez robienie kasy na niej? Pamietaj ze SKWK nie sa swietymi krowami tez powinny byc rozliczane... myslisz ze Wisla bedzie wzbudzala takie zainteresowanie SKWK ja spadnie ? To juz nie sa te czasy te romantyczne czasy.. czasy ideologi.. czasy milosci ponad wszystko...
|
|
|
|
Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Ze Smudą jest jak z Owsiakiem. Jest spoko i cacy jak nie wpier.dala się do "polityki". Jak zaczął się wpier.dalać to został pociśnięty, a mógł się nie wypowiadać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
papiwislak: SKWK jest rozliczane. wszystkie zbiórki są zgłaszane do UM.
wystarczy trochę poczytać. na pewno będzie wzbudzać większe zainteresowanie u SKWK niż u tych co po nich jadą. daniello: spodziewasz się nieprzyjemności na trybunach? a umiesz czytać? przecież na trybunach będzie policja tajniacy i .... wie kto jeszcze. zapewne tak samo przed stadionem. myślisz, że ktoś z czymś wyskoczy? ja wiem, że są inni kibice którzy będą chodzić na mecze. i chwała im za to, ale podejrzewam, że zdecydowanie więcej zniknie np. z E niż z C. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ile wy macie lat - gosc kasuje 60.000 na miesiac i odejdzie bo sie nie podoba kibica
co nie zmienia faktu ze robi wynik i oby robil go dalej .... co tez nie zmienia faktu ze licze na 3000 w porywach do 5000 ludzi na meczu z Podbeskidziem ... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Stary chłop już jesteś, a się dajesz podpuszczać jak dziecko...
Akurat w momencie konfliktu, Smuda straszy dymisją (przecież ma ku temu podstawy, cały sezon jest notorycznie lżony z trybun...). Mnie to wygląda na zwykłą podpuchę, próbę jeszcze głębszego podzielenia kibiców - Ci "źli" chcą mnie obrażać, pamiętajcie o tym "dobrzy"! Bo jak nie to odejdę, a zrobiłem taki dobry wynik!
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Widzę że niektórzy zatrzymali się z myśleniem na zerówce.
Wy naprawdę wierzycie że Smuda potencjalnie odejdzie przez kibiców? Okaże się taką miękką fają jakiej historia piłki nożnej nie zna. Fergussona lżyli kibice 100x bardziej niż Smudę - bywały takie sezony - ale trener jest od trenowania i na tym powinien się skupić. A jak u nas widać że coś z trenowaniem nie gra to od razu wina kibica. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Guest
|
|
Niech wygrywa jak najwięcej i jak najdłużej - od tego tu jest. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez dulli78 : 15.03.2014 o godz. 19:08.
![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Chyba zaryzykujemy.
Smuda pokaż że masz teraz jaja i się podaj do dymisji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Robi się to śmieszne. Ok - Smuda poda się do dymisji i co dalej? Poczujecie się lepiej? Będzie można obstrzeliwać racami stadion? Będzie nowy trener, który stawi się na ślubowanie i wszystko będzie cacy? Poprawi się od tego pozycja w tabeli? Czy jest jeszcze tutaj ktokolwiek, to myśli o piłce i komu zależy na drużynie i jej wynikach? Czy wszystkim to lata koło fiuta, a ważne jedynie jest to, żeby wyjebać z kluby osoby, których się nie lubi. O ile jestem w stanie zrozumieć pretensje do Bednarza, to nie mam pojęcia skąd do tego wszystkiego dostaje się Smudzie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Szkoda, bo nie ide na mecz z Zawiszą a chętnie bym mu krzyknął z A zza jego pleców SPWS, żeby zobaczyć czy złoży dymisję
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja rozumiem,że Smuda to może w oczach wielu mało rozumny gość. Ale nawet Franz nie zrezygnuje z kilkuset tysięcy złotych jakie do końca kontraktu dostanie tylko dlatego,że tak powiedziało kilku "kumatych" gości na trybunach. Bądźmy poważni...
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Trener moze odejsc jesli sie zarzad na to zgodzi , dopoki ma podpisany kontrakt nie moze sobie ot tak zrywac dlatego ze sie obrazil -albo go kibice nie lubia
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To Ty piszesz do nas czy konkretnie do SKWK? Zdecydujesz się to daj znać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piszę do wszystkich, którzy chcą głowy Smudy, bo tak się spodobało SKWK. Jeżeli nie należysz do tej grupy, to w takim razie nie tyczy się to Ciebie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To jeśli łaska wskaż kogoś w tym temacie, kto chce głowy Smudy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Odejść musi Bednarz. Jak odejdzie Bednarz, to myślę, że ze Smudą się przeproszą, podadzą ręce i się dogadają. Póki co ja tutaj widzę tylko hiperbolizację z tym Smudą. Nie on jest problemem dzisiaj. ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ech, niech Ci będzie. Nie mam siły się z Tobą przekomarzać. Wszyscy kochacie Smudę i nikt o nim tutaj złego słowa nie napisał, a to co przeczytałem i wywnioskowałem wynika jedynie z tego, że nie umiem czytać ze zrozumieniem. W poście Sharksika zapewne kryje się drugie dno, a ja nie wiem co Autor miał na myśli. Przyznaje się!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|