The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu?
Tak 398 51,42%
Nie 376 48,58%
Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.03.2014, 21:22
Słuchaj - sprzeczać się z Tobą nie mam zamiaru, ale Twój post

4karol4 napisał(a):Wyświetl post
Robi się to śmieszne. Ok - Smuda poda się do dymisji i co dalej? Poczujecie się lepiej? Będzie można obstrzeliwać racami stadion? Będzie nowy trener, który stawi się na ślubowanie i wszystko będzie cacy? Poprawi się od tego pozycja w tabeli? Czy jest jeszcze tutaj ktokolwiek, to myśli o piłce i komu zależy na drużynie i jej wynikach? Czy wszystkim to lata koło fiuta, a ważne jedynie jest to, żeby wyjebać z kluby osoby, których się nie lubi. O ile jestem w stanie zrozumieć pretensje do Bednarza, to nie mam pojęcia skąd do tego wszystkiego dostaje się Smudzie.
brzmi w taki sposób, jakby wszyscy tu jak jeden pluli na Smudę i żądali jego dymisji. Chciałem tylko zwrócić Ci uwagę, że chyba niezbyt dokładnie czytasz temat... Nawet jeśli są tu osoby, które Smudy nie lubią (zaliczam się do nich - nie trawię gościa), to raczej nikt nie domaga się jego dymisji (post Sharksika to nawiązanie do kolejnej głupiej wypowiedzi Smudy do mediów). Doceniam, jaki wynik Smuda osiąga. Myślę, że zdecydowana większość ma podobnie.
Odpowiedz cytując
4karol4
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 15.03.2014, 21:33
Nigdzie nie napisałem, że WSZYSCY tutaj plują na Smudę. Jeżeli wiesz co mają na myśli inne piszące tutaj osoby - ok, ja nie wiem i nie zamierzam się sprzeczać. Wiem również, że nie jest to forum SKWK, ale dziękuję za troskę Temat dotyczy Smudy i opinii na jego temat. Ludzie wrzucają tutaj czasem jakieś linki, bądź odnoszą się do źródeł z zewnątrz. Nigdzie nie jest powiedziane, że pisząc w danym temacie mam jedynie skupiać się na tym co napisali pozostali użytkownicy. Dlatego zacytowałem oświadczenie SKWK. Cały czas martwisz się o moje czytanie zrozumieniem, a może powinieneś martwic się o Siebie..
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 16.03.2014, 00:15
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Sharksik pije do wypowiedzi Smudy - nie życzy mu zwolnienia, a raczej naśmiewa się z jego gróźb... A nawet jeśli się mylę, jest to jedna osoba, Ty piszesz w liczbie mnogiej...
Nie mylisz się.

filip75 napisał(a):Wyświetl post
SSKW do wyj.. niech spDAJĄ i się odwalą od naszego terenera, przed sezonem wisłę skazywano na porażkę - nie pamiętacie już co było sezon temu?
Popieram, SSKW do wyjeb... kimkolwiek są...
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 16.03.2014 o godz. 00:19.
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 16.03.2014, 01:08
Robi się to śmieszne. Ok - Smuda poda się do dymisji i co dalej? Poczujecie się lepiej? Będzie można obstrzeliwać racami stadion? Będzie nowy trener, który stawi się na ślubowanie i wszystko będzie cacy? Poprawi się od tego pozycja w tabeli? Czy jest jeszcze tutaj ktokolwiek, to myśli o piłce i komu zależy na drużynie i jej wynikach? Czy wszystkim to lata koło fiuta, a ważne jedynie jest to, żeby wyjebać z kluby osoby, których się nie lubi. O ile jestem w stanie zrozumieć pretensje do Bednarza, to nie mam pojęcia skąd do tego wszystkiego dostaje się Smudzie.
Popieram

" Informujemy, że dopóki w klubie będą pracować takie osoby jak Prezes Bednarz, Prezes Pilch, czy trener Smuda, to nie widzimy możliwości żadnej współpracy. " To z oficjalnego oświadczenia SKWK.
To oświadczenie to kompromitacja i koniec końca SKWK.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 16.03.2014, 09:45
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
Popieram

To oświadczenie to kompromitacja i koniec końca SKWK.
Za przeproszeniem - chuja masz w tej kwestii do gadania.

edit. Napisz jeszcze co popierasz? Post, który cytujesz nijak ma się do zdania ludzi, wypowiadających się w tym temacie.

Nigdzie nie jest powiedziane, że pisząc w danym temacie mam jedynie skupiać się na tym co napisali pozostali użytkownicy. Dlatego zacytowałem oświadczenie SKWK. Cały czas martwisz się o moje czytanie zrozumieniem, a może powinieneś martwic się o Siebie..
To może najpierw napisz, do czego lub kogo się odnosisz - pisząc w tym temacie logiczne jest, że prowadzisz dyskusję z pozostałymi użytkownikami wypowiadającymi tutaj swoje zdanie. Przecież - tak mi się przynajmniej wydaje - nie piszesz tu po to, by inni zgadywali z kim w swoich postach w danej chwili dyskutujesz?
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 16.03.2014 o godz. 09:51.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 16.03.2014, 09:57
Panie Bednarz.
Dopóki będziesz Pan na stanowisku nie wydam złotówki na klub.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
4karol4
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 16.03.2014, 11:41
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
To może najpierw napisz, do czego lub kogo się odnosisz - pisząc w tym temacie logiczne jest, że prowadzisz dyskusję z pozostałymi użytkownikami wypowiadającymi tutaj swoje zdanie. Przecież - tak mi się przynajmniej wydaje - nie piszesz tu po to, by inni zgadywali z kim w swoich postach w danej chwili dyskutujesz?
Po pierwsze: bardzo pilnujesz zgodności wypowiedzi z tematem, ale sam robisz offtop. Jak masz jakieś osobiste żale do mnie to napisz na PW, bo nie ma sensu robić śmietnika z tematu osobistymi wycieczkami. Po drugie: zauważyłem, że czepiasz się ludzi mających zdanie odmienne od Twojego. Nie przeszkadzają Ci inne wypowiedzi nie na temat. Po trzecie: napisałem, a nawet zacytowałem do czego się odnoszę (oświadczenie SKWK). Jeżeli ciągle nie rozumiesz i czujesz się zdezorientowany, to przykro mi, ale to nie moja wina. Jeszcze raz proszę, jeżeli masz uwagi co do formy moich wypowiedzi to pisz na PW.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 16.03.2014, 11:56
Ludzie, piszę tu do kibiców, nie kosmitów, szkoda czasu na dyskusje z internetowymi harcownikami. Jak to mówią życie zweryfikuje ich "mądrości". Stadion też. Niebawem wstęp do tego jak bedzie w najbliższych miesiącach/latach wygladała bednarzowo-policyjna atmosfera na nim. Kulminacji bedzie sie mozna spodziewać od nowego sezonu.
Odpowiedz cytując
3120c
Member

Od: 06.2012

Stary 16.03.2014, 12:04
Po pierwsze: bardzo pilnujesz zgodności wypowiedzi z tematem, ale sam robisz offtop. Jak masz jakieś osobiste żale do mnie to napisz na PW, bo nie ma sensu robić śmietnika z tematu osobistymi wycieczkami. Po drugie: zauważyłem, że czepiasz się ludzi mających zdanie odmienne od Twojego. Nie przeszkadzają Ci inne wypowiedzi nie na temat. Po trzecie: napisałem, a nawet zacytowałem do czego się odnoszę (oświadczenie SKWK). Jeżeli ciągle nie rozumiesz i czujesz się zdezorientowany, to przykro mi, ale to nie moja wina. Jeszcze raz proszę, jeżeli masz uwagi co do formy moich wypowiedzi to pisz na PW.
a co ma kur.wa czepiać się ludzi, którzy mają takie samo zdanie co on ?
Ma rację, bo piszesz do ściany, a nie do konkretnych osób
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 16.03.2014, 12:47
Po pierwsze - nie pilnuję zgodności wypowiedzi, tylko prostuję wypisywane przez Ciebie głupoty (tak, nikt tu nie wyraził woli zdymisjonowania Smudy a w poście, który rozpoczął dyskusję piszesz konkretnie do nas: "poczujecie się lepiej?").
Po drugie - już Ci kolega wyjaśnił powyżej - dziwne, bym "czepiał się" rozmówców, którzy wg mnie piszą do rzeczy (już pominę, że "czepianie się" to zwykła rozmowa z Tobą).
Po trzecie - napisałeś, że chodzi Ci o SKWK dopiero po moich "interwencjach". Wybacz, ale domyślać się nie mam zamiaru do kogo kierujesz swoje żale...
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Stary 16.03.2014, 13:57
mysle ze dla wszystkich optymistow- I polowa pokazuje co gra Wisla, jaki ma pomysl na gre - i mega taktyka trenera " po zawodowce " ...oszukujcie sie dalej zwolennicy Franza ....niestety prawda jest taka jak ta I polowa ....to nawet nie jest komedia- to dramat ....
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 16.03.2014, 13:59
Smuda, idź po naukę trenerską do tego Słowaka Kociana z Ruchu, może nauczysz się jak można przygotować druzynę do rundy i ustawić taktycznie zespół.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 16.03.2014, 14:02
i dzięki temu Bunoza nie popełni głupich błedów a Brożek będzie miał rekord świata na setke? bez jaj

Obrona : Darek Dudka którego nawet w Lechu nie chcieli. Miał grać w futsal w 2 lidze ...
Burliga : fajny chłop, ambitny ale piłkarsko dno
Piotr Brożek : pewnie by skończył kariere gdyby nie Smuda

I tak jest wynik ponad stan.....

Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Stary 16.03.2014, 14:09
Smuda to taktyczno- trenersko - to taki Piechniczek - dla niektorych czas zatrzymal sie 20 lat temu - no ale, Boss to lubi i tyle w temacie
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 16.03.2014, 14:11
Dajcie spokój, lepiej niech mu/nam dalej w miarę żre. Pamiętajmy, że ma kontrakt do lata 2016 i już to widzę jak płacimy urlopowanemu Smudzie + mamy dobrego trenera na ławce + sensowny skład. Choć cuda się zdarzają.
Trzymajmy kciuki za Wisłę, a więc w tej chwili także za Smudę.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Stary 16.03.2014, 14:14
arti napisał(a):Wyświetl post
Dajcie spokój, lepiej niech mu/nam dalej w miarę żre. Pamiętajmy, że ma kontrakt do lata 2016 i już to widzę jak płacimy urlopowanemu Smudzie + mamy dobrego trenera na ławce + sensowny skład. Choć cuda się zdarzają.

czy ty ogladasz ta kpine teraz ....bo jak pijesz to sorki, ale nie wypada o tej porze , ja chyba ogladam Garbarnie w Wa-wie
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 16.03.2014, 14:18
Tak, tak, zobaczymy po rundzie jaki będzie ten wynik ponad stan, nagle okazuje się, że Smuda kopaczy ma słabych (a może ich nie umie odpowiednio przygotować, nauczyć co mają grać, i jaką taktyką). Trener Ruchu ma za to kopaczy z górnej europejskiej półki.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 16.03.2014, 14:27
szprotson napisał(a):Wyświetl post
i dzięki temu Bunoza nie popełni głupich błedów a Brożek będzie miał rekord świata na setke? bez jaj

Obrona : Darek Dudka którego nawet w Lechu nie chcieli. Miał grać w futsal w 2 lidze ...
Burliga : fajny chłop, ambitny ale piłkarsko dno

I tak jest wynik ponad stan.....
G... prawda takie pieprzenie jest na rękę Smudzie bo może dostawać w cyce z ogórami i zgrywać cudotwórcę. Skoro potrafilismy wygrywać z każdym u siebie to znaczy ze na wyjeździe też bylibyśmy w stanie. A przez cały sezon udało się dwa razy. Dlaczego? Bo walczymy o pierwszą ósemkę? I nic więcej nas nie interesuje? Ruch w czym jest lepszy że potrafił u nas wygrać. Oni są piłkarsko natchnieni? Całą poprzednią rundę obskakiwali. Co sie nagle zmieniło? Ano pojawił się trener, a nie cudotwórca. I nagle da się, leją wszystkich.

Smuda ma jedną zaletę, że nie dyskutuje z grajkami, dlatego Małeckiego już nie ma, ale czy to w dłuższej perspektywie prowadzi do rozwoju? Smuda jest zadowolony bo się utrzymał, podreperował troszkę opinię po kompromitacji na euro, a resztę ma głęboko. Za rok postawi sobie cel "pierwsza szóstka" i będzie twierdził że to arcytrudne zadanie. A jak będziemy na piątym to pojawią się głosy, że mamy wynik ponad stan . Jaja na kiju...

Każdy trener z ligi Słowackiej, Czeskiej, Węgierskiej i każdej innej niż nasza będzie lepszy niż Smuda. Bo oni wiedzą o co w piłce chodzi, a nasi myślą tylko jak się ustawić na kolejne sezony. Czy w naszej grze jest jakakolwiek myśl? Czy jest jakiś plan? Czy może Głowa trzyma tyły, w środku ty do mnie ja do ciebie, a z przodu Brożek coś strzeli i to cała myśl. Tyle ze do takich założeń to wystarczy nastolatek z podwórka. Resztę "planu" ma stworzyć rzeczywistość nogami kopaczy. Dlatego kopacz słaby zmuszony jeszcze do kreatywnego myślenia staje sie jeszcze słabszy kiedy trener nie potrafi mu wyjaśnić jak grać. Tylko oczekuje od niego inwencji. Pomijając to że reszta musi się do wymyślonego od hoc planu dostosować. jak tego nie zrobi to jadą jak z furą gnoju. Zdarzy się tak raz i kreatorowi przechodzi ochota, ucieka od piłki i zaczyna się plaża i trwanie do końcowego gwizdka zamiast gry. No ale wynik ponad stan .
Ostatnio edytowane przez Drozd : 16.03.2014 o godz. 14:41.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 16.03.2014, 14:30
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
czy ty ogladasz ta kpine teraz ....bo jak pijesz to sorki, ale nie wypada o tej porze , ja chyba ogladam Garbarnie w Wa-wie
oglądam pijąc... czy inaczej było z Lechią, Ruchem czy w paru meczach na jesieni nawet z dobrymi wynikami... Powtarzam - kontrakt na 3 lata do 2016, który trzeba zapłacić.
Nie było kaski na rezerwowego napastnika, teraz nie ma na nowy kontrakt dla np. Pawła czy Miśka, a my wykopiemy Smudę... i kto zamiast? Broniszewski? Maciej Musiał?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 16.03.2014, 14:34
Drozd napisał(a):Wyświetl post
G... prawda takie pieprzenie jest na rękę Smudzie bo może dostawać w cyce z ogórami i zgrywać cudotwórcę..
musze powiedzięc że dawno większego kretynizmu nie przeczytałem.no ale masz prawo tak oceniac Nasz klub jego piłkarzy i trenerów.Ale dobrze jest poznać twoją moralnosc i zasady.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 16.03.2014 o godz. 14:46.

Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 16.03.2014, 14:51
gwiazdzista, antymod.. teraz mozecie zaczac szczekac fizycznie Wisła lepiej od legi...
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 16.03.2014, 14:51
Franek Smuda czyni cuda
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 16.03.2014, 14:52
Taki remis, to zwycięstwo
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 16.03.2014, 15:20
Drozd napisał(a):Wyświetl post
G... prawda takie pieprzenie jest na rękę Smudzie bo może dostawać w cyce z ogórami i zgrywać cudotwórcę. Skoro potrafilismy wygrywać z każdym u siebie to znaczy ze na wyjeździe też bylibyśmy w stanie. A przez cały sezon udało się dwa razy. Dlaczego? Bo walczymy o pierwszą ósemkę? I nic więcej nas nie interesuje? Ruch w czym jest lepszy że potrafił u nas wygrać. Oni są piłkarsko natchnieni? Całą poprzednią rundę obskakiwali. Co sie nagle zmieniło? Ano pojawił się trener, a nie cudotwórca. I nagle da się, leją wszystkich.

Smuda ma jedną zaletę, że nie dyskutuje z grajkami, dlatego Małeckiego już nie ma, ale czy to w dłuższej perspektywie prowadzi do rozwoju? Smuda jest zadowolony bo się utrzymał, podreperował troszkę opinię po kompromitacji na euro, a resztę ma głęboko. Za rok postawi sobie cel "pierwsza szóstka" i będzie twierdził że to arcytrudne zadanie. A jak będziemy na piątym to pojawią się głosy, że mamy wynik ponad stan . Jaja na kiju...
Każdy trener z ligi Słowackiej, Czeskiej, Węgierskiej i każdej innej niż nasza będzie lepszy niż Smuda. Bo oni wiedzą o co w piłce chodzi, a nasi myślą tylko jak się ustawić na kolejne sezony. Czy w naszej grze jest jakakolwiek myśl? Czy jest jakiś plan? Czy może Głowa trzyma tyły, w środku ty do mnie ja do ciebie, a z przodu Brożek coś strzeli i to cała myśl. Tyle ze do takich założeń to wystarczy nastolatek z podwórka. Resztę "planu" ma stworzyć rzeczywistość nogami kopaczy. Dlatego kopacz słaby zmuszony jeszcze do kreatywnego myślenia staje sie jeszcze słabszy kiedy trener nie potrafi mu wyjaśnić jak grać. Tylko oczekuje od niego inwencji. Pomijając to że reszta musi się do wymyślonego od hoc planu dostosować. jak tego nie zrobi to jadą jak z furą gnoju. Zdarzy się tak raz i kreatorowi przechodzi ochota, ucieka od piłki i zaczyna się plaża i trwanie do końcowego gwizdka zamiast gry. No ale wynik ponad stan .
Byli tu Liczka, Pala, Hapal, Levy... działo się... wszyscy patrzyli jak urzeczeni. Kocian jak dotąd ok.. czyli dokładnie tak jak Fornalik 2-3-4 lata temu. No a Węgrzy to już w ogóle elita... co roku szaleją w pucharach jak dzicy.
No i happy end dzisiaj... nie rozumiem tego po tym co się działo w 1 połowie, ale mniejsza o to.
Teraz obyśmy wygrali w piątek z Zawiszą.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 16.03.2014, 15:21
Wisła będzie coraz lepsza kondycyjnie z meczu na mecz bo Smuda ich wykończył w trakcie przygotowań do wiosennej rundy a teraz to dopiero zaczyna procentować. Jak widać Smuda świetnie poprowadził zespół mimo że gracze są ciency (poza Stiliciem) i mieliśmy piękny meczyk sędziowany przez id***ów i pachołków warszafffskich.
Co by nie mówić Smuda przez cały sezon pokazuje że umie prowadzić drużynę mimo wielu słabych kopaczy i nie można narzekać na to jak prowadzi Wisłę choć można mieć uwagi.
I przyznaję że byłem zagorzałym przeciwnikiem Smudy w Wiśle ale na szczęście po raz pierwszy Wisła idzie do przodu a nie do tyłu, jak to miało miejsce gdy poprzednio tranował Białą Gwiazdę.
Odpowiedz cytując
Tarann
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 16.03.2014, 16:13
Smuda to taktyczno- trenersko - to taki Piechniczek - dla niektorych czas zatrzymal sie 20 lat temu - no ale, Boss to lubi i tyle w temacie
mysle ze dla wszystkich optymistow- I polowa pokazuje co gra Wisla, jaki ma pomysl na gre - i mega taktyka trenera " po zawodowce " ...oszukujcie sie dalej zwolennicy Franza ....niestety prawda jest taka jak ta I polowa ....to nawet nie jest komedia- to dramat ....
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Smuda, idź po naukę trenerską do tego Słowaka Kociana z Ruchu, może nauczysz się jak można przygotować druzynę do rundy i ustawić taktycznie zespół.

Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Tak, tak, zobaczymy po rundzie jaki będzie ten wynik ponad stan, nagle okazuje się, że Smuda kopaczy ma słabych (a może ich nie umie odpowiednio przygotować, nauczyć co mają grać, i jaką taktyką). Trener Ruchu ma za to kopaczy z górnej europejskiej półki.

Głupota ogólnie dostępna. Wiara BEZCENNA!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 16.03.2014, 17:34
musze powiedzięc że dawno większego kretynizmu nie przeczytałem.no ale masz prawo tak oceniac Nasz klub jego piłkarzy i trenerów.Ale dobrze jest poznać twoją moralnosc i zasady.
Jaka moralność? Ten który stawia sobie żenujące cele, a potem zgrywa szamana to dopiero krynica moralności. Kończąc rundę na pudle cele powinny chyba ewoluować na ambitniejsze czy mi się wydaje? A tu co, wygrywamy dwa kolejne mecze i znów śpiewka o ósemce. Jaki efekt ? W kolejnych trzech zdobycz 1/9. Dzięki Smudzie? Czy krótkiej ławce? Bo mam wrażenie że wygrywamy "dzięki Smudzie" a kopiemy się po czole i tracimy frajersko punkty "z winy zawodników albo krótkiej ławki".

Dzisiejszy mecz pokazał jak żenująco słaba jest Legii, więc tytuł jest jak najbardziej do wygrania trzeba tylko chcieć. a nie symulować, że się chce.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Valandil
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 16.03.2014, 17:45
Miał grać w futsal w 2 lidze ...
To są brednie, wypowiadał się że zagrał sobie jeden mecz czysto dla rozrywki, potem media podchwyciły sensacje.

Najlepszy zawodnik tej wiosny.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 16.03.2014, 17:52
Byli tu Liczka, Pala, Hapal, Levy... działo się... wszyscy patrzyli jak urzeczeni. Kocian jak dotąd ok.. czyli dokładnie tak jak Fornalik 2-3-4 lata temu. No a Węgrzy to już w ogóle elita... co roku szaleją w pucharach jak dzicy.
No i happy end dzisiaj... nie rozumiem tego po tym co się działo w 1 połowie, ale mniejsza o to.
Teraz obyśmy wygrali w piątek z Zawiszą.
Bo w naszej lidze nie wystarczy grać żeby wygrywać. Natomiast drużyna prowadzona przez zagranicznego trenera potrafi grać, wymienić kilka piłek z korzyścią, grać do przodu, bronić przemyślanie zwyczajnie widać rękę trenera, widać czego ich uczy. Przeciwnym przykładem naszego jest Probierz, co gra Lechia? Co grała Wisła? Chaos, chaos kop do przodu może wpadnie. Tak wygląda warsztat naszych ligowych trenerów. Smuda tym sie różni, że pozwala grać piłkarzom jak chcą, zwłaszcza tym lepszym, a słabszych niczego nie potrafi nauczyć i biadoli, że ma krótką ławkę.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 16.03.2014, 17:55
Niektórzy muszą być strasznie rozczarowani dzisiejszym wynikiem w stolicy. Chore to.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów