|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy wybierasz się w sobotę na R22? | |||
| Tak |
|
37 | 39,36% |
| Nie |
|
17 | 18,09% |
| Nie idę bo mam zakaz stadionowy! |
|
40 | 42,55% |
| Głosujących: 94. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Na szczęście jutro wracasz do szkoły i zapomnisz o swoich zmartwieniach dlaczego czarny zaczął biegać jak biały
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
a Wy naprawde mysliliscie ze walczymy o MP
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Franz zbudował szczyt formy na mecze gdy liga zostanie podzielona na grupy i bedziemy walczyli o MP.Jego zespoły zawsze jak pamiętam były ociężałe w pierwszych koilejkach wiosennych i gubiły punkty a potem sie rozkręcały
Ostatnio edytowane przez AYALA : 09.03.2014 o godz. 14:06.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
ludzie od wczorajszych rac - idioci
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wczorajsze race to najlepsza rozrywka wczorajszej zenady i posmiewiska najwspanialszego klubu w polsce ..... nie znasz tematu, nie masz pojecia o czym piszesz to zamilcz i idz do teatru ....nikt takich jak ty na stadion nie zaprasza, schowaj szalik 30 m za stadionem pod kurtke i modl sie o szczesliwy powrot do domu .....ZADNE PRAWA I USTAWY ..... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Prosze bardzo rzucaj sobie race, przeciez cie znam i to byles ty, sraj dalej do wlasnego gniazda, niech zamkną nam stadion |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ochlon ...net juz przestal byc wyrocznia i wylegarnia meskosci - licza sie czyny - nie slowa ....popeieram Sharskow w calej rozciaglosci bo Oni kontynuuja to co ja i wielu innych robilo na przelomie lat 80-90 .... jakby nie ci ZLI panowie o ktorych piszecie - byl;ibyscie bici po kusach non stop - nawet 20 m od stadionu ...kibicuj ...jedz kielbaske i rob statystyki ,....ochrone barw, szacunku i piknikow zostaw innym osoba .... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Ale faktycznie wczorajsza akcja z racami pokazuje indolencję umysłową osób z wydawałoby się poważnego stowarzyszenia. Przykre to jest. Co do meczu, to porażka u siebie kiedyś musiała nadejść. Nie jest źle, przypominam wszystkim, by przypomnieli sobie swoje nastroje sprzed rozpoczęcia sezonu. Wtedy obawialiśmy się, że co drugi mecz się będzie kończył porażką. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Szkoda tej porażki akurat ze "smrodami". Pewnie z Głową było by 0-0. Po Nalepie widać że jest wolny, wszystko inne jest u niego dobre, bądź przynajmniej poprawne. Wczoraj pomimo braków szybkościowych i tak był lepszy od Bunozy (słabiutko).
Jeśli nie walczymy o puchary z powodów finansowych, to po wywalczeniu miejsca w pierwszej 8 oczekuję że Smuda będzie ogrywał wszystkich młodych jakich mamy. No chyba że my tak na serio walczymy o puchary ![]() Ja jednak mam nadzieję że olejemy puchary, zajmiemy na koniec szczęśliwe 4 miejsce.... a od następnego sezonu nie obciążeni żadnymi wojażami po Europie powalczymy o MP za którym się strasznie stęskniłem ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Na pewno? To przypomnij sobie jak grała wiosną Amica Smudy, gdy przerżnęli z nami mistrzostwo. Czy nasi narzucili jakieś zabójcze tempo i czy kuchenki żwawiej poruszały się w drugiej części rundy? Tak to jest właśnie z mitami, bajkami,legendami itp.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
za rok znowu bedzie zaciskanie pasa i oszczednosci !!!! czy ktos juz teraz sie ze mna zalozy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
[QUOTE=gypsy;1352447]Póki co to nieproszonymi gośćmi na stadionie są ultrasi, więc uspokój się.
przeczytałes to co napisałeś ![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
To co Ty piszesz i reszta gamoni na tym forum to jest kpina i sami sracie we wlasne gniazdo. Poki co SKWK i osobe decyzyjne robia zajebista robote a osoby zbulwersowane ta sytuacja niech sobie ustala z Bednarza ze na swoim sektorze beda pilnowac sami sobie porzadku i za niego odpowiadac. Nie wiesz jaka jest sytuacja nie wiesz co chcemy osiagnac to zamilcz albo sie zorientuj troche juz chyba kazdy wie ze powazne rozmowy z klubem nawet nic nie daja. Niech widza z kim maja doczynienia ! %
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mecz z Ruchem dobitnie pokazał jakim prymitywnym piłkarsko (i chyba nie tylko) trenerem jest Smuda. Graliźmy z druzyną, która sportowo w poprzednim sezonie spadła do I ligi. Wystarczył trener, który nauczył ja odpowiedniej taktyki, mając przeciętnych piłkarzy i ...wystarczyło to na czołówkę ekstraklasy. Różnica w tym meczu był widoczna gołym okiem, Ruch jako zespół przesuwał się do przodu całą drużyna kiedy trzeba było, przechodziła do ataku kilkoma podaniami, szybkosciowo też lepsza. Na ich tle Wisła taktycznie prezentowała się jak grupka kompletnych laików, lecących do piłki na zasadzie przypadku. Geniusz taktyki Smuda nie po raz pierwszy obnażył swoje zdolności trenerskie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Co do biegania czarnego, to nie jest moje zmartwienie. Mam w życiu poważniejsze. Jeżeli jesteś już dorosły (tego nie wiem), to pewnie doskonale o tym wiesz. Nie zmienia to faktu, że zawsze kiedy czarny zaczyna biegać jak biały, to coś jest nie tak. Poziom dyskusji na tym forum jest coraz gorszy. Szkoda, że zamiast do wymiany poglądów i opinii służy do wzajemnego obrażania się i strugania wszechwiedzących mędrców aka "kumatych".
Ostatnio edytowane przez Galonek : 10.03.2014 o godz. 13:04.
![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Online |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Słucham...
dowody na bandyctwo proszę. Wyroki sądu na gwałty, pobicia, morderstwa, haracze, wymuszenia. Mam prośbę do modów. Jeśli pojawiają się tutaj jakiekolwiek pomówienia, to prosiłbym w trosce o wizerunek kibiców Wisły Kraków o interwencje, bo to jest karygodne co tutaj się wypisuje. Był tu jeden GrzegorzTS dowodów na machloje i bandyctwo nie przedstawił. Teraz kolejny kolega go zastępuje i serwuje nam rewelacje. Przypominam, że to forum czyta cała Polska i cała Polska ma okazję do rechotu z poziomu wpisów co poniektórych a w szczególności ich pomówień niczym nie uzasadnionych, nie mając jakiegokolwiek poparcia w dowodach, nawet medialnych(nota bene na które się powołując to nie za dobrze świadczy o czyjejś inteligencji). P.s Dziwić się ze są podziały na trybunach... jeśli w taki sposób szanuje się brata po szalu. P.s Co ty dla Wisły zrobiłeś kolego, żeby takie inwektywy kierować wobec tych ludzi?
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.03.2014 o godz. 19:45.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Widzę, że z móżdżku to niektórym budyń się zrobił...
Ile jeszcze takich kretyńskich wpisów będzie na tym forum? Oczerniacie osoby, które w krótkim czasie dla Wisły zrobiły więcej niż całe Wasze Januszowe stadko zrobi przez całe swoje życie. |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Online |
|
Nie rozróżniam kibiców na lepszych i gorszych, dla mnie każdy jest równy dopóty, dopóki zachowuje się normalnie i w ramach panującego na stadionie prawa. Kibicuję Wiśle przez kilkanaście już lat, moje zasługi (choć samo kupowanie biletów zapewne ciężko w ogóle zakwalifikować w kategorii Zasługa) na pewno są nieporównywalne do tych, które na pewno mają na swoim koncie ludzie stowarzyszeni w SKWK. Słowa "swołocz" użyłem w nawiązaniu do osób, które dopuściły się chuligańskich wybryków podczas meczu derbowego oraz tego z Ruchem, w żadnym wypadku nie w nawiązaniu do SKWK jako całości.
Ostatnio edytowane przez Patryko : 10.03.2014 o godz. 21:04.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Nie lubię za bardzo tego portalu - ale pod tym artykułem się podpisuję:
http://www.weszlo.pl/news/18870-Czy_...iejsi_od_klubu ![]()
-------------------
-> Only Wisla <- ------------------- |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|