The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy wybierasz się w sobotę na R22?
Tak 37 39,36%
Nie 17 18,09%
Nie idę bo mam zakaz stadionowy! 40 42,55%
Głosujących: 94. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wislak2214
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.03.2014, 22:16
Elefant napisał(a):Wyświetl post
Chaos, chaos, chaos...

Spotkały się dwie drużyny jedna ze słabszym składem i dobrym trenerem.
Druga z niezłym składem i amatorem na ławce, dla którego najważniejszym elementem przygotowań jest bieganie aż do zarzygania.
Symboliczna była kontra Ruchu, gdy w mgnieniu oka jedenastu ich zawodników znalazło si w okolicy linii środkowej a przynajmniej czterech naszych było dopiero w środku ich połowy.

Kto widział jakąś taktykę w tym meczu. Ja rozumiem, że Dudka jest uniwersalny, ale żeby w jednym meczu grać na kliku pozycjach jednocześnie Trzymanie linii, ustawienia formacji, cokolwiek. Nic.

Po co było codziennie rozgrywać sparing, gdy zgrania żadnego nie ma.
Po co te sparingi, gdy większość zawodników nie ma kompletnie czucia piłki.

Zasłużona wygrania Ruchu. Do naszych zawodników pretensji nie ma mieć o co. Grali ambitnie. Nie oni decyduja i odpowiadają za przygotowania do sezonu.
Byle tylko sie do Smudy doczepić , brawo cielawe co byś pisał gdybysmy po tym meczu spadli na np. 15 miejsce
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 08.03.2014, 22:18
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Oglądałeś filmik jak długo to leciało -> https://www.youtube.com/watch?v=v3PFxdQOnv4

Każdy na stadionie miał wystarczająco dużo czasu żeby przygotować się na desant powietrzny
Byłeś na stadionie? Otóż .....A nie każdy.Powiedz 7-latkowi, zeby przestał plakać, bo OBOK niego spadła raca...Qrwa...rozumiem protesty, ale race jebane na oslep zza stadionu....dobra...nie znam się......ps. Bałem się o syna i .......e tłumaczenia...Nie zabiorę go juz więcej. Dziekuje.
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 08.03.2014, 22:27
Galonek napisał(a):Wyświetl post
Sergio, takie tłumaczenie denerwuje także mnie, pod warunkiem, że pada z ust piłkarzy. Ja zawodników nie tłumaczę i nie mam zamiaru tłumaczyć. ZASTANAWIAM się tylko, dlaczego piłkarz taki jak Guerrier, który w poprzedniej rundzie biegał jak wystrzelony z procy, toczy teraz ZALEDWIE wyrównane pojedynki z zawodnikami Ruchu. Może ty masz jakieś przypuszczenia, dlaczego tak jest?
Spróbuję wytłumaczyć. Wydaję mi się że koles zobaczył jaki jest poziom naszej kopanej i dostosował się poziomem do reszty naszej ligi tyle
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
MWK
Member

Stary 08.03.2014, 22:29
La Furia Dell' Est napisał(a):Wyświetl post
Byłeś na stadionie? Otóż .....A nie każdy.Powiedz 7-latkowi, zeby przestał plakać, bo OBOK niego spadła raca...Qrwa...rozumiem protesty, ale race jebane na oslep zza stadionu....dobra...nie znam się......ps. Bałem się o syna i .......e tłumaczenia...Nie zabiorę go juz więcej. Dziekuje.
Z jednej strony piszesz, że więcej nie zabierzesz syna, a z drugiej Twój styl wypowiedzi sugeruje, że jesteś n.aje.ban.y. Także lepiej dla Ciebie i Twojego syna.
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 08.03.2014, 22:32
Boki obrony dosyć solidnie, nałapali fauli głównie ze względu na błędy środkowych w grze wysoko, które wymuszały na bocznych przerywanie akcji "za wszelką cenę". Minus dla Pietii za bardzo głupią kartkę i podanie do Kuświka. Dudka jak już centruje, to niech centruje ostro, a nie rzuca balony.

Zaskakująco - z pary stoperów zdecydowanie słabiej wypadł Bunoza. Tak Nalepa, też miał trochę błędów, dużo piłek wybijał na oślep, ale dał radę, a Bośniak nie wyglądał wcale lepiej pomimo większego doświadczenia, w dodatku kilka razy obciął się przy wyjściach do przodu. Brak Głowackiego najbardziej było widać jeśli idzie o utrzymanie się przy piłce. Z Głowackim jeżeli odzyskamy piłkę, to staramy się ją wyprowadzić, bez Głowackiego była wybijanka.

Rozczarowujący środek pola. Chrapek miał zrywy, szczególnie pod koniec meczu, ale ten chłopak musi być widoczny przez dłuższy okres w meczu, nie może się chowac przed grą. Stilić słabo - 1 kontakt na 5 genialny, ale pozostałe 4 to proste straty. Garguła jak to Garguła - aktywny, ale w jednej akcji piłka słucha go bardziej, w drugiej mniej. Stjepanović miał kilka niezłych zagrań, ale brak szybkości poważnie zmniejsza jego przyfatność jako fałszywego skrzydłowego, bo czasem brakuje go w defensywie.

Guerrier bezużyteczny.

Brożka trudno nawet oceniać, bo większośc jego kontaktów to próby strącenia / opanowania kolejnego wybicia. Normalne akcje raczej do niego nie docierały.

W defensywie mieliśmy dwa problemy.
1 - brak zgrania, który zabolał przy bramce, wiele decyzji można było tam podjąć inaczej, ale wymagało to przekonania co do tego, że partnerzy się dostosują.
2 - brak zatrzymania w drugiej linii - zbyt wiele strat następowało z dużą liczbą piłkarzy przed linią piłki, a organizacja w defensywie wobec braku zgrania nie była mocna. W efekcie albo Ruch łatwo zdobywał przestrzeń po przechwycie, albo obie drużyny grały w dwa ognie przez linię środkową.

W ofensywie też mieliśmy dwa problemy.
1 - brak spokoju w początkowych fazach rozegrania, dużo piłek rzucanychy na hura albo w ogóle bez pomysłu
2 - brak skrzydeł. Z jednej strony brak poważnych akcji oskrzydlających i wymuszone pseudo-wrzutki, które nie stanowiły żadnego zagrożenia. Z drugiej strony nietworzenie alternatywnych źródeł zagrożenia, co bardzo wydatnie pomagało niebieskim w kasowaniu naszych akcji w strefie środkowej.

Ruch nie zagrał niczego szczególnego, ale były solidny i zdecydowanie lepiej radził sobie środku pola, więc kontrolował przebieg meczu i choć nie zrobił nam jesieni średniowiecza, to wygrał zasłużenie.
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.03.2014, 22:33
Haha ha.
Wina prezesa, że się nie wywiązał z umowy.
W SKWK rządzą poważni ludzie którzy nie dadzą z siebie robić idiotów.

Tak więc można się było spodziewać, że gniew Boży będzie potężny.

Bednarz ponoć zastanawia się nad zamknięciem stadionu. Kiedy wreszcie zrozumie, że jestesmy integralną czescia tego klubu?

Chciał być mądrzejszy od radia a tutaj taki psikus rodem z Turcji. Brawo!
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 08.03.2014, 22:35
Bez przesady nie było tak tragicznie jak z Lechią, chłopaki parę razy poklepali niestety zawodziły ostatnie podania - jak nie za wysoko to za mocno. Ruch zdominował nas w środkowej fazie meczu w ogólnym rozrachunku był lepszy i zasłużenie wygrał. Widać było ile znaczy dla drużyny Głowacki, bez niego Kuświk ustawiał naszych środkowych jak chciał, Donald ponownie kompletnie nie widoczny i nie zgodzę się z tym, ze brakuje mu dynamiki/szybkości - on jest po prostu kompletnie zagubiony w meczu, często znajduje się w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiednim czasie. Sarki wygląda coraz lepiej, powinien wyjść w pierwszej 11 na Legię. Co do formy Brożka, czy ktoś oglądał studio przed meczowe? Albo mi się zdawało, albo ktoś wspomniał, że Paweł ma problem z mięśniem... jeśli to prawda to częściowo tłumaczy to jego dyspozycje.

Co do dzisiejszych rac na stadionie... głupota, z całym szacunkiem, ale chcecie być traktowani poważnie w różnych negocjacjach z klubem, a sami pokazujecie jak niepoważni momentami jesteście.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 08.03.2014 o godz. 22:38.
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Stary 08.03.2014, 22:39
MWK napisał(a):Wyświetl post
Z jednej strony piszesz, że więcej nie zabierzesz syna, a z drugiej Twój styl wypowiedzi sugeruje, że jesteś n.aje.ban.y. Także lepiej dla Ciebie i Twojego syna.
Jezeli sugerujesz,ze "wykropkowanie" słów powszechnie uwazanych za wulgarne są potwierdzeniem, ze jestem na.je.ba.ny- to Ci napiszę tak Sherlocku......dopóki Twoje dziecko nie bedzie zagrozone- nie zrozumiesz. Bez odbioru.
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
Odpowiedz cytując
MWK
Member

Stary 08.03.2014, 22:43
La Furia Dell' Est napisał(a):Wyświetl post
Jezeli sugerujesz,ze "wykropkowanie" słów powszechnie uwazanych za wulgarne są potwierdzeniem, ze jestem na.je.ba.ny- to Ci napiszę tak Sherlocku......dopóki Twoje dziecko nie bedzie zagrozone- nie zrozumiesz. Bez odbioru.
Jeśli nie, zwracam honor. Ale obiektywnie popatrz na swój post
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 08.03.2014, 22:45
Właśnie się dowiedziałem po tylu latach na Wisle i to od legionisty, że mojemu życiu zagraża na stadionie SKWK. Rzygac mi się chce.
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 08.03.2014 o godz. 22:50.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 08.03.2014, 22:47
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=28763

O widzę, że Panu Bednarzowi puszczają powoli nerwy o czym świadczy, jego ostatnia wypowiedź.

Ale nie powie, że sam zaczął tę wojnę zrywając umowę to teraz takie są skutki ...

Trzeba było nie rzucać słów na wiatr !
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Stary 08.03.2014, 22:48
MWK napisał(a):Wyświetl post
Jeśli nie, zwracam honor. Ale obiektywnie popatrz na swój post
Wiem, widzę...w emocjach napisalem słowo Qrwa wielkimi literami...nie ważne. Na 1906% pierwszy raz na moim stadionie czułem strach o swojego chłopaka. Te race nie leciały jak "spadający" liść. To były "pociski"- raz niespodziewane, dwa lecące na tyle szybko, ze ciężko bylo reagować. Kończę temat, bo nie chcę jątrzyć, ale wqrwiony jestem na maksa- miało byc świeto dla dzieciaka jest qrwa trauma. Dobranoc
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 08.03.2014, 22:58
Musi być źle żeby było dobrze. Pamiętajcie.

Kiedys mecze z Ruchem to była kibicowska sol. Jak było dziś każdy widział. Podobało się? Jeśli tak to chyba nie mamy o czym rozmawiać...
Odpowiedz cytując
4karol4
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 08.03.2014, 23:19
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Musi być źle żeby było dobrze. Pamiętajcie.

Kiedys mecze z Ruchem to była kibicowska sol. Jak było dziś każdy widział. Podobało się? Jeśli tak to chyba nie mamy o czym rozmawiać...
To, że mecz z Ruchem wyglądał na trybunach jak wyglądał to skutek rzucania rac na boisko. Tyle.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.03.2014, 23:26
Dzentelmeni wywiązują się z umów, a jeśli ktoś przygrywa w ch.uja to skutkiem tego są race na boisku.

Pogrozić palcem to mogą jakieś piz.dy z Fakro Pepsi Audi Phillips Sony Muszynianki Muszyna.
A chyba za takich mimo wszystko Pan Bednarz nas nie uważa.. ;-)
My jesteśmy Wisła Kraków.
Tyle.

@
Dziś po raz kolejny mógł się przekonać o sile Wisły.
cytując klasyka.. Boże miej litość nad naszymi wrogami, bo my litości mieć nie będziemy
Ostatnio edytowane przez element : 08.03.2014 o godz. 23:32.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 08.03.2014, 23:28
4karol4 napisał(a):Wyświetl post
To, że mecz z Ruchem wyglądał na trybunach jak wyglądał to skutek rzucania rac na boisko. Tyle.
Lepiej brzmi tak:

To, że mecz z Ruchem wyglądał na trybunach jak wyglądał to skutek niewywiązania się Pana Bednarza z umowy. Tyle.
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 08.03.2014, 23:30
Guerriera natychmiast wysłać na Haiti, natychmiast. Gramy w dziesiątkę. Nie potrafię pojąc tego, co ten człowiek wyczynia. Jest przewidywalny jak tani romans, w ogóle nie czyta gry, jego wślizgi stanowią zagrożenie dla całego stadionu.
Ruch, moim zdaniem, wyglądał lepiej w środku, chociaż momentami podobała mi się gra Chrapka. Reszta na poziomie słabym/tragicznym. O Nalepie nie ma co pisać, bo to i tak nie jego wina.
Jeśli chodzi zaś o spadające świecidła, to nie rozumiem. Naprawdę mogło dojść do bardzo nieprzyjemnej sytuacji. No to chciałbym zapytać: zapraszamy dzieciaki, gwarantując absolutne bezpieczeństwo, czy tak rzucamy sobie słowa na wiatr?
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
bob to ja
Senior Member

Od: 10.2004

Stary 08.03.2014, 23:59
Już jeden temat zdominowaliście swoimi dziecinnymi kłótniami http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7417 nie zaśmiecajcie kolejnego tematu, bo niedługo o niczym innym nie będzie się dało przeczytać.
Co do meczu. Martwi kompletny brak schematów drugiej linii Garguła, Stilić, Chrapek, każdy z osobna to jak na naszą ligę świetni piłkarze. Niestety razem nie potrafią na razie stworzyć maszynki, która dominowała by nad przeciwnikiem. Osobna sprawa to Donald, który ewidentnie obniżył loty. I te jego wślizgi, które przyprawiają mnie o stan przedzawałowy. Stawiam dolara przeciwko orzechom, że w tym sezonie złapie czerwoną.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 09.03.2014, 00:01
Sprawdza się powiedzenie: że Smuda nie potrafi przygotować drużynę do rundy wiosennej. Coś w tym musi być...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.03.2014, 00:15
skeba napisał(a):Wyświetl post
Sprawdza się powiedzenie: że Smuda nie potrafi przygotować drużynę do rundy wiosennej. Coś w tym musi być...
Prawda jest o wiele prostsza:

- Brożek stracił formę
- zabrakło Głowackiego
- Marko wypadł ze składu
- Burliga pauzował za kartki.

Pierwsza dwójka zawodników ciągnęła wraz z Miśkiewiczem Wisłę za uszy w poprzedniej rundzie. Nasza żałośnie krótka ławka wcześniej czy później musiała kosztować punkty.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 09.03.2014, 00:25
slaby mecz .... przegrana z przecietna druzyna ...coz tu wiecej mowic , moze niektorzy fantazjalisci widzacy pogon za Legia mieli nadzieje ....niestety slaby mecz jak zazwyczaj ... zero taktyki ...zero pomyslu ...dlugie dzidy na wysunietego napastnika ..... mam nadzieje ze dla niektorych pekly marzenia i inne sf-ci z Nasza druzyna .... wg mnie Piotrek Brozek i Dudka- beznadziejni -najgroziejsze akcje akcje zaczynaly sie wlasnie od strat w srodku pola i atakowania skrzydlami - nie ma srodka ( typu Sobol) - w ataku tylko tzw tiki-taka nic nie przydajaca sie - na papierze nazwiska mocne- w torii -niestety - sredniak tabeli ....o Pawle Brozku nie wspomne przez szacunek - ale to cien zawodnika z dawnych czasow ....pora na zimny prysznic ...BARDZO PRZECIETNA DRUZYNA Z CHORZOWA ( pomimo miejsca w tabeli) pokazala Wisle miesjce w szeregu .... oawiam sie o niezly wpie......ol za tydzien i po sprawie ....wg mnie przecietny Ruch nic dzis nie pokazal - wystarczylo przyjrzec sie grze Wisly ....szkoda - bo po Jesieni myslalem ze bedzie inaczej ,,,, podobnie jak po wylosowaniu beznadziejnego Standard Liege ....
Odpowiedz cytując
wislak2214
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 09.03.2014, 00:35
skeba napisał(a):Wyświetl post
4 mecze 7 punktów bardzooooooo mało!!!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 09.03.2014, 00:43
Zagralismy z Ruchem po prostu jak Polska reprezentacja ze Szkocja pilka sie nie kleiła, odskakiwała Naszym natomiast goscie przycisneli i były problemy nie mogł nikt uspokoic tyłu (widoczny brak Głowackiego) wiec i z przodu było zle kiedys musielismy przegrac na własnym stadionie dopiero pierwsza porazka a sie kibice na R22 od tego odzwyczaili
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 09.03.2014 o godz. 00:47.
Odpowiedz cytując
forthy
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 09.03.2014, 00:51
Wąska kadra - dzisiejszy mecz pokazał ile daje Głowa. Paradoksalnie nie chodzi tu o Nalepę, ale o grę Bunozy bez Arka na środku obrony. Kuświk czy Jankowski nie robili sobie z niego nic.

Bardzo nie podoba mi się zestawienie pomocy : Chrapek-Stjepanovic/Dudka - Garguła - Stilic - Guerrier.
Zdecydowanie lepiej z Sarkim to się ogląda. Albo spróbować Donalda wpuszczać z ławki? Coś tu trzeba wymyślić.

Trudno porażka u siebie też musiała kiedyś przyjść. Teraz z 5 spotkań mamy 3 cięższe i 2 na zasadzie must 3pkt (Widzew i Podbeskidzie). Z Legią, Zawiszą i Lubinem łącznie każdy wynik powyżej 4 punktów będzie sukcesem.

Zakładając realistyczny (ani optymistyczny, ani pesymistyczny) wariant zdobycia 10 punktów w pozostałych meczach myślę, że będzie duże prawdopodobieństwo awansu do pierwszej ósemki w czołowej czwórce, co byłoby dobrą wyjściową pozycją do walki o europejskie puchary. Na tytuł szanse po punkcie w ostatnich dwóch meczach niestety dramatycznie zmalały.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 09.03.2014, 01:11
Haha ha.
Wina prezesa, że się nie wywiązał z umowy.
W SKWK rządzą poważni ludzie którzy nie dadzą z siebie robić idiotów.

Tak więc można się było spodziewać, że gniew Boży będzie potężny.

Bednarz ponoć zastanawia się nad zamknięciem stadionu. Kiedy wreszcie zrozumie, że jestesmy integralną czescia tego klubu?

Chciał być mądrzejszy od radia a tutaj taki psikus rodem z Turcji. Brawo!
Nie wiem czy te spadające świecidełka były wstanie zrobić komuś krzywdę - nie znam się na tym. Natomiast jeśli tego więcej poleciałby w tłum to ludzie mogliby sobie zrobić krzywdę nie z faktu że dostaną racą tylko z chęci uniknięcia tego. Z reguły jest zabawnie i fajnie... do momentu kiedy komuś się coś stanie, a refleksja przychodzi dopiero potem.

Mecz trzeba przyznać, że przegrany zasłużenie. Chociaż można było go zremisować. Myślę że Paweł optymalnie dysponowany skończyłby tą akcje gdzie trzeba było dobić piłkę. Tam nie było jeszcze spalonego. Dopiero kiedy Stilić głową skierował piłkę do siatki był offside.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 09.03.2014 o godz. 01:22.
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 09.03.2014, 02:06
Właśnie się dowiedziałem po tylu latach na Wisle i to od legionisty, że mojemu życiu zagraża na stadionie SKWK. Rzygac mi się chce.
Doskonale Cię rozumiem.

Ja natomiast dowiedziałem się , ze mojemu życiu głównie zagrażam ja sam, dlatego uprzedzając Komisję Ligi postanawiam:

Dwa kolejne mecze spędzić zamkniety w toalecie. O surowości mojej kary, nie świadczy fakt, że odbędzie się ona przy zgaszonym świetle.
Odpowiedz cytując
nemox007
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 09.03.2014, 08:56
Źle się dzieje... Oj źle...

Ale czego mamy się spodziewać jeśli mamy kilku dobrych zawodników, kilku przeciętnych reszta słaba a i z tego nie możemy ułożyć 11-stki? Gdzieś mam nadzieję że Cupiał jednak zobaczy że nam naprawdę potrzeba zawodników. Miałby być trzy okienka na zbudowanie drużyny. No to musimy być naprawdę aktywni w tym ostatnim okienku...

U mnie dzisiaj na plus jedynie Nalepa. Chłop został rzucony na głęboką wodę i sobie poradził. Nie jest to ten poziom co Głowa ale na pewno starał się dzisiaj i cały mecz walczył mimo że nie ma takiej masy jak chocby Kuświk. Może coś z niego będzie...

5 spotkań do końca. Nie jestem optymistą co do meczów z Lubinem a tym bardziej z Legią... Znów będzie rotacja 11 zawodnikami...

P.S A tak wogóle to zawuważyliście że od czasu jak Smuda powiedział że brakuje nam 3pkt do utrzymania to nie możemy ich zdobyć? Przypadek?
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 09.03.2014, 10:04
Miały być kłopoty bogactwa i x reprezentantów już najbliższego lata, a potem zaciskanie pasa przez cały 2014, a pewnie wkrótce będzie następna porcja bajek.
Top 8 już mamy tylko co dalej - teraz i w rundzie finałowej)?
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 09.03.2014, 10:19
arti napisał(a):Wyświetl post
Miały być kłopoty bogactwa i x reprezentantów już najbliższego lata, a potem zaciskanie pasa przez cały 2014, a pewnie wkrótce będzie następna porcja bajek.
Top 8 już mamy tylko co dalej - teraz i w rundzie finałowej)?
Jak to co? Skończmy sobie grzecznie na 5/6 miejscu, wszyscy w klubie powiedzą przecież ze "takie były zalozenia". W lecie jak zwykle wywiad z Bednarzem i teksty o zaciskania pasa do tego paru zawodnikow odejdzie i za rok powtórka z rozrywki. Do takiej rzeczywistości należy się przyzwyczajać i nie traktować jej jako czegoś przejściowego...
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 09.03.2014, 11:27
sergio napisał(a):Wyświetl post
Spróbuję wytłumaczyć. Wydaję mi się że koles zobaczył jaki jest poziom naszej kopanej i dostosował się poziomem do reszty naszej ligi tyle
Nie ma to jak rzeczowa dyskusja. Omnibusie, myślałeś nad karierą filozofa?
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".

BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów