The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy wybierasz się w sobotę na R22?
Tak 37 39,36%
Nie 17 18,09%
Nie idę bo mam zakaz stadionowy! 40 42,55%
Głosujących: 94. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2014, 12:21
Galonek napisał(a):Wyświetl post
Nie ma to jak rzeczowa dyskusja. Omnibusie, myślałeś nad karierą filozofa?
Na szczęście jutro wracasz do szkoły i zapomnisz o swoich zmartwieniach dlaczego czarny zaczął biegać jak biały
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
4karol4
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 09.03.2014, 12:30
nemox007 napisał(a):Wyświetl post
P.S A tak wogóle to zawuważyliście że od czasu jak Smuda powiedział że brakuje nam 3pkt do utrzymania to nie możemy ich zdobyć? Przypadek?
Nie chciałem tego pisać, ale patrząc minimalistycznie to sezon mógłby się dla nas skończyć po derbach. Mam nadzieję, że piłkarze tak nie myślą
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 09.03.2014, 13:20
a Wy naprawde mysliliscie ze walczymy o MP minimalizm to podstawowe slowo w terazniejszej Cupialowej Wisle - obudzcie sie
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.03.2014, 13:57
Franz zbudował szczyt formy na mecze gdy liga zostanie podzielona na grupy i bedziemy walczyli o MP.Jego zespoły zawsze jak pamiętam były ociężałe w pierwszych koilejkach wiosennych i gubiły punkty a potem sie rozkręcały
Ostatnio edytowane przez AYALA : 09.03.2014 o godz. 14:06.
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 09.03.2014, 14:20
ludzie od wczorajszych rac - idioci
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Stary 09.03.2014, 14:41
St Yabol napisał(a):Wyświetl post
ludzie od wczorajszych rac - idioci

wczorajsze race to najlepsza rozrywka wczorajszej zenady i posmiewiska najwspanialszego klubu w polsce ..... nie znasz tematu, nie masz pojecia o czym piszesz to zamilcz i idz do teatru ....nikt takich jak ty na stadion nie zaprasza, schowaj szalik 30 m za stadionem pod kurtke i modl sie o szczesliwy powrot do domu .....ZADNE PRAWA I USTAWY .....
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Stary 09.03.2014, 14:57
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
wczorajsze race to najlepsza rozrywka wczorajszej zenady i posmiewiska najwspanialszego klubu w polsce ..... nie znasz tematu, nie masz pojecia o czym piszesz to zamilcz i idz do teatru ....nikt takich jak ty na stadion nie zaprasza, schowaj szalik 30 m za stadionem pod kurtke i modl sie o szczesliwy powrot do domu .....ZADNE PRAWA I USTAWY .....
tak, przeciez mnie znasz od urodzenia i wiesz o mnie wszystko.
Prosze bardzo rzucaj sobie race, przeciez cie znam i to byles ty, sraj dalej do wlasnego gniazda, niech zamkną nam stadion
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 09.03.2014, 15:01
A kim ty kur*** jesteś, że będziesz mu mówić co ma robić? Wybiórcze cała Wisła zawsze razem? Czy tyczy się to tylko kumatych z sektora C? Ochłoń i skończ pier.do.lić i dzielic kibiców na lepszych i gorszych bo nie leży to w twojej gestii, równie dobrze takich jak Ty na stadion nikt nie zaprasza.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Stary 09.03.2014, 15:34
silver03 napisał(a):Wyświetl post
A kim ty kur*** jesteś, że będziesz mu mówić co ma robić? Wybiórcze cała Wisła zawsze razem? Czy tyczy się to tylko kumatych z sektora C? Ochłoń i skończ pier.do.lić i dzielic kibiców na lepszych i gorszych bo nie leży to w twojej gestii, równie dobrze takich jak Ty na stadion nikt nie zaprasza.

ochlon ...net juz przestal byc wyrocznia i wylegarnia meskosci - licza sie czyny - nie slowa ....popeieram Sharskow w calej rozciaglosci bo Oni kontynuuja to co ja i wielu innych robilo na przelomie lat 80-90 .... jakby nie ci ZLI panowie o ktorych piszecie - byl;ibyscie bici po kusach non stop - nawet 20 m od stadionu ...kibicuj ...jedz kielbaske i rob statystyki ,....ochrone barw, szacunku i piknikow zostaw innym osoba ....
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Stary 09.03.2014, 15:54
ochlon ...net juz przestal byc wyrocznia i wylegarnia meskosci - licza sie czyny - nie slowa ....popeieram Sharskow w calej rozciaglosci bo Oni kontynuuja to co ja i wielu innych robilo na przelomie lat 80-90 .... jakby nie ci ZLI panowie o ktorych piszecie - byl;ibyscie bici po kusach non stop - nawet 20 m od stadionu ...kibicuj ...jedz kielbaske i rob statystyki ,....ochrone barw, szacunku i piknikow zostaw innym osoba ....
no to pięknie wczoraj broniliście barw, aż się łezka w oku zakręciła, nie ma co
Odpowiedz cytując
wislak2214
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 09.03.2014, 15:55
raindog napisał(a):Wyświetl post
Wyglądamy źle pod względem fizycznym. Nie ma co się dziwić. Trzeba jednak mieć nadzieję, że wraz z czasem w końcu pojawi się ta mityczna świeżość. Dla wątpiących przypominam czasy Petrescu, gdzie też kaleczyliśmy futbol, nasi słaniali się na nogach, ale rok później ze Skorżą zdobywaliśmy MP z przewagą ok. 15 pkt nad drugim miejscem.

Jeśli ktoś ma wątpliwości, niech zobaczy jak zachowywał się środek. Kontra ruchu, a pomocnicy wracają ociężałym krokiem. Ponadto dużo niedokładnych przyjęć, piłka pląta się pomiędzy nogami, każda stykowa sytuacja przegrana...
Czy Ty sądzisz , że 15 punktów przewagi za czasów Skorży to zasługa Petrescu?...
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 09.03.2014, 17:59
Póki co to nieproszonymi gośćmi na stadionie są ultrasi, więc uspokój się...

Ale faktycznie wczorajsza akcja z racami pokazuje indolencję umysłową osób z wydawałoby się poważnego stowarzyszenia. Przykre to jest.

Co do meczu, to porażka u siebie kiedyś musiała nadejść. Nie jest źle, przypominam wszystkim, by przypomnieli sobie swoje nastroje sprzed rozpoczęcia sezonu. Wtedy obawialiśmy się, że co drugi mecz się będzie kończył porażką.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 09.03.2014, 18:55
Szkoda tej porażki akurat ze "smrodami". Pewnie z Głową było by 0-0. Po Nalepie widać że jest wolny, wszystko inne jest u niego dobre, bądź przynajmniej poprawne. Wczoraj pomimo braków szybkościowych i tak był lepszy od Bunozy (słabiutko).

Jeśli nie walczymy o puchary z powodów finansowych, to po wywalczeniu miejsca w pierwszej 8 oczekuję że Smuda będzie ogrywał wszystkich młodych jakich mamy. No chyba że my tak na serio walczymy o puchary

Ja jednak mam nadzieję że olejemy puchary, zajmiemy na koniec szczęśliwe 4 miejsce.... a od następnego sezonu nie obciążeni żadnymi wojażami po Europie powalczymy o MP za którym się strasznie stęskniłem
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 09.03.2014, 19:11
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Franz zbudował szczyt formy na mecze gdy liga zostanie podzielona na grupy i bedziemy walczyli o MP.Jego zespoły zawsze jak pamiętam były ociężałe w pierwszych koilejkach wiosennych i gubiły punkty a potem sie rozkręcały
Na pewno? To przypomnij sobie jak grała wiosną Amica Smudy, gdy przerżnęli z nami mistrzostwo. Czy nasi narzucili jakieś zabójcze tempo i czy kuchenki żwawiej poruszały się w drugiej części rundy? Tak to jest właśnie z mitami, bajkami,legendami itp.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Stary 09.03.2014, 19:50
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Szkoda tej porażki akurat ze "smrodami". Pewnie z Głową było by 0-0. Po Nalepie widać że jest wolny, wszystko inne jest u niego dobre, bądź przynajmniej poprawne. Wczoraj pomimo braków szybkościowych i tak był lepszy od Bunozy (słabiutko).

Jeśli nie walczymy o puchary z powodów finansowych, to po wywalczeniu miejsca w pierwszej 8 oczekuję że Smuda będzie ogrywał wszystkich młodych jakich mamy. No chyba że my tak na serio walczymy o puchary

Ja jednak mam nadzieję że olejemy puchary, zajmiemy na koniec szczęśliwe 4 miejsce.... a od następnego sezonu nie obciążeni żadnymi wojażami po Europie powalczymy o MP za którym się strasznie stęskniłem

za rok znowu bedzie zaciskanie pasa i oszczednosci !!!! czy ktos juz teraz sie ze mna zalozy ? na jakim Wy swiecie zyjecie ? Dopoki statek bedzie plyna pod bandera Cupiala a kapitanem bedzie Bednarrz to tak juz bedzie ZAWSZE !! przepraszam ze rozczarowalem fantastow ...P.S. Sw Mikolaj tez nie istnieje ...
Odpowiedz cytując
PabloTS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.03.2014, 20:03
[QUOTE=gypsy;1352447]Póki co to nieproszonymi gośćmi na stadionie są ultrasi, więc uspokój się.

przeczytałes to co napisałeś?
wazne są tylko te dni na które czekamy"
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 09.03.2014, 21:07
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Póki co to nieproszonymi gośćmi na stadionie są ultrasi, więc uspokój się...

Ale faktycznie wczorajsza akcja z racami pokazuje indolencję umysłową osób z wydawałoby się poważnego stowarzyszenia. Przykre to jest.
To co Ty piszesz i reszta gamoni na tym forum to jest kpina i sami sracie we wlasne gniazdo. Poki co SKWK i osobe decyzyjne robia zajebista robote a osoby zbulwersowane ta sytuacja niech sobie ustala z Bednarza ze na swoim sektorze beda pilnowac sami sobie porzadku i za niego odpowiadac. Nie wiesz jaka jest sytuacja nie wiesz co chcemy osiagnac to zamilcz albo sie zorientuj troche juz chyba kazdy wie ze powazne rozmowy z klubem nawet nic nie daja. Niech widza z kim maja doczynienia ! %
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 10.03.2014, 10:01
Mecz z Ruchem dobitnie pokazał jakim prymitywnym piłkarsko (i chyba nie tylko) trenerem jest Smuda. Graliźmy z druzyną, która sportowo w poprzednim sezonie spadła do I ligi. Wystarczył trener, który nauczył ja odpowiedniej taktyki, mając przeciętnych piłkarzy i ...wystarczyło to na czołówkę ekstraklasy. Różnica w tym meczu był widoczna gołym okiem, Ruch jako zespół przesuwał się do przodu całą drużyna kiedy trzeba było, przechodziła do ataku kilkoma podaniami, szybkosciowo też lepsza. Na ich tle Wisła taktycznie prezentowała się jak grupka kompletnych laików, lecących do piłki na zasadzie przypadku. Geniusz taktyki Smuda nie po raz pierwszy obnażył swoje zdolności trenerskie.
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 10.03.2014, 13:02
sergio napisał(a):Wyświetl post
Na szczęście jutro wracasz do szkoły i zapomnisz o swoich zmartwieniach dlaczego czarny zaczął biegać jak biały
Uwielbiam te wyjazdy ze szkołą. Gościu, nie wiesz kim jestem, ja nie wiem kim ty jesteś. W każdym razie szkołę mam już daaaawno za sobą.

Co do biegania czarnego, to nie jest moje zmartwienie. Mam w życiu poważniejsze. Jeżeli jesteś już dorosły (tego nie wiem), to pewnie doskonale o tym wiesz.

Nie zmienia to faktu, że zawsze kiedy czarny zaczyna biegać jak biały, to coś jest nie tak.

Poziom dyskusji na tym forum jest coraz gorszy. Szkoda, że zamiast do wymiany poglądów i opinii służy do wzajemnego obrażania się i strugania wszechwiedzących mędrców aka "kumatych".
Ostatnio edytowane przez Galonek : 10.03.2014 o godz. 13:04.
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".

BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 10.03.2014, 13:08
OpEnTaNy napisał(a):Wyświetl post
To co Ty piszesz i reszta gamoni na tym forum to jest kpina i sami sracie we wlasne gniazdo. Poki co SKWK i osobe decyzyjne robia zajebista robote a osoby zbulwersowane ta sytuacja niech sobie ustala z Bednarza ze na swoim sektorze beda pilnowac sami sobie porzadku i za niego odpowiadac. Nie wiesz jaka jest sytuacja nie wiesz co chcemy osiagnac to zamilcz albo sie zorientuj troche juz chyba kazdy wie ze powazne rozmowy z klubem nawet nic nie daja. Niech widza z kim maja doczynienia ! %
Z bandytami? Też bym się na miejscu Bednarza ze swołoczą nie układał.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 10.03.2014, 18:52
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Słucham...
dowody na bandyctwo proszę. Wyroki sądu na gwałty, pobicia, morderstwa, haracze, wymuszenia.
Mam prośbę do modów. Jeśli pojawiają się tutaj jakiekolwiek pomówienia, to prosiłbym w trosce o wizerunek kibiców Wisły Kraków o interwencje, bo to jest karygodne co tutaj się wypisuje.
Był tu jeden GrzegorzTS dowodów na machloje i bandyctwo nie przedstawił. Teraz kolejny kolega go zastępuje i serwuje nam rewelacje.
Przypominam, że to forum czyta cała Polska i cała Polska ma okazję do rechotu z poziomu wpisów co poniektórych a w szczególności ich pomówień niczym nie uzasadnionych, nie mając jakiegokolwiek poparcia w dowodach, nawet medialnych(nota bene na które się powołując to nie za dobrze świadczy o czyjejś inteligencji).

Też bym się na miejscu Bednarza ze swołoczą nie układał.
P.s Dziwić się ze są podziały na trybunach... jeśli w taki sposób szanuje się brata po szalu.

P.s Co ty dla Wisły zrobiłeś kolego, żeby takie inwektywy kierować wobec tych ludzi?
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.03.2014 o godz. 19:45.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 10.03.2014, 19:43
Widzę, że z móżdżku to niektórym budyń się zrobił...

Ile jeszcze takich kretyńskich wpisów będzie na tym forum? Oczerniacie osoby, które w krótkim czasie dla Wisły zrobiły więcej niż całe Wasze Januszowe stadko zrobi przez całe swoje życie.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 10.03.2014, 19:56
Galonek napisał(a):Wyświetl post
Uwielbiam te wyjazdy ze szkołą. Gościu, nie wiesz kim jestem, ja nie wiem kim ty jesteś. W każdym razie szkołę mam już daaaawno za sobą.

Co do biegania czarnego, to nie jest moje zmartwienie. Mam w życiu poważniejsze. Jeżeli jesteś już dorosły (tego nie wiem), to pewnie doskonale o tym wiesz.
Nie zmienia to faktu, że zawsze kiedy czarny zaczyna biegać jak biały, to coś jest nie tak.
Poziom dyskusji na tym forum jest coraz gorszy. Szkoda, że zamiast do wymiany poglądów i opinii służy do wzajemnego obrażania się i strugania wszechwiedzących mędrców aka "kumatych".
Jak nasze czarne perły mają grać dalej takie g.wno to niech od początku zaczyna Szewczyk. Gorszy nie będzie, w dodatku swój chłopak, a może gwiazdy dzięki temu się obudzą?
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 10.03.2014, 19:58
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Mecz z Ruchem dobitnie pokazał jakim prymitywnym piłkarsko (i chyba nie tylko) trenerem jest Smuda. Graliźmy z druzyną, która sportowo w poprzednim sezonie spadła do I ligi. Wystarczył trener, który nauczył ja odpowiedniej taktyki, mając przeciętnych piłkarzy i ...wystarczyło to na czołówkę ekstraklasy. Różnica w tym meczu był widoczna gołym okiem, Ruch jako zespół przesuwał się do przodu całą drużyna kiedy trzeba było, przechodziła do ataku kilkoma podaniami, szybkosciowo też lepsza. Na ich tle Wisła taktycznie prezentowała się jak grupka kompletnych laików, lecących do piłki na zasadzie przypadku. Geniusz taktyki Smuda nie po raz pierwszy obnażył swoje zdolności trenerskie.
To samo chyba mozna powiedzieć o Wiśle....Tez bylismy typowani do spadku.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 10.03.2014, 20:04
palikot napisał(a):Wyświetl post
Słucham...
dowody na bandyctwo proszę. Wyroki sądu na gwałty, pobicia, morderstwa, haracze, wymuszenia.
Mam prośbę do modów. Jeśli pojawiają się tutaj jakiekolwiek pomówienia, to prosiłbym w trosce o wizerunek kibiców Wisły Kraków o interwencje, bo to jest karygodne co tutaj się wypisuje.
Był tu jeden GrzegorzTS dowodów na machloje i bandyctwo nie przedstawił. Teraz kolejny kolega go zastępuje i serwuje nam rewelacje.
Przypominam, że to forum czyta cała Polska i cała Polska ma okazję do rechotu z poziomu wpisów co poniektórych a w szczególności ich pomówień niczym nie uzasadnionych, nie mając jakiegokolwiek poparcia w dowodach, nawet medialnych(nota bene na które się powołując to nie za dobrze świadczy o czyjejś inteligencji).

P.s Dziwić się ze są podziały na trybunach... jeśli w taki sposób szanuje się brata po szalu.

P.s Co ty dla Wisły zrobiłeś kolego, żeby takie inwektywy kierować wobec tych ludzi?
Wystrzelenie rac w kierunku stadionu, które nieomal spadły na oglądających mecz kibiców nazywam po imieniu, bandytyzmem - co pewnie skończy się, prędzej czy później, pozwami do sądów. Nie doszło do porozumienia między stronami to teraz stosowane są jakieś dziwne, godzące w dobro Klubu, odwetowe pokazy pirotechniki.

Nie rozróżniam kibiców na lepszych i gorszych, dla mnie każdy jest równy dopóty, dopóki zachowuje się normalnie i w ramach panującego na stadionie prawa.

Kibicuję Wiśle przez kilkanaście już lat, moje zasługi (choć samo kupowanie biletów zapewne ciężko w ogóle zakwalifikować w kategorii Zasługa) na pewno są nieporównywalne do tych, które na pewno mają na swoim koncie ludzie stowarzyszeni w SKWK.

Słowa "swołocz" użyłem w nawiązaniu do osób, które dopuściły się chuligańskich wybryków podczas meczu derbowego oraz tego z Ruchem, w żadnym wypadku nie w nawiązaniu do SKWK jako całości.
Ostatnio edytowane przez Patryko : 10.03.2014 o godz. 21:04.
Odpowiedz cytując
Vasquez
Member

Od: 08.2003

Stary 10.03.2014, 22:36
Nie lubię za bardzo tego portalu - ale pod tym artykułem się podpisuję:
http://www.weszlo.pl/news/18870-Czy_...iejsi_od_klubu
-------------------
-> Only Wisla <-
-------------------
Odpowiedz cytując