The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Kto zwycięży w piątkowym meczu?
WISŁA! 37 64,91%
ŚLĄSK! 2 3,51%
PRZYJAŹŃ! 18 31,58%
Głosujących: 57. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
keth
Member

Od: 09.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2013, 18:24
naprawde musi się komuś nudzić by przypierdalać się o zdobytą przez nas prawidłową bramke w wygranym do zera meczu. Mało mamy w ostatnich latach problemów by się ciągnąć za łby o takie pierdoły?
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 01.12.2013, 19:09
palikot napisał(a):Wyświetl post
rafkur- No sam insynuujesz, że wszystkim członkom SKWK zależy bardziej na tym, aby forować slabych zawodników niż ogólne dobro Wisły Kraków! To jest obiektywizm z twojej strony?

Dzieciak się pogubił, dlatego, że sam sobie ze sobą nie radzi, nie radzi sobie z własnymi słabościami, nie uczy się na błędach, nie słucha lepszych od siebie i chodzi własnymi drogami, bo wydaje mu się, że jest kozakiem. Taki charakter i taka mentalność, ale co do tego mają kibole Wisły, którzy go lubią, za to że się identyfikuje z ABG?
Dobra, może nie do końca jestem w tej sprawie obiektywny ale nie jestem osobą/organizacją publiczną i nie ma to w sumie znaczenia. Moja opinia nie ma żadnego wpływu na jakąkolwiek grupę ludzi. Opinia stowarzyszenia już tak. Zwyczajnie - kolejny tekst w pewnym sensie piętnujący wyimaginowane winy Boguskiego podniósł mi ciśnienie. Wołałbym żeby jednak ze strony organizacji mającej wpływ na wielu młodych ludzi nie było nieuzasadnionych cyklicznych wycieczek na piłkarza naszej drużyny. Ok, jeżeli ma to być konwencja eksponowania wad niech będzie ale równo dla wszystkich.
Tak czy siak ewidentnie ktoś kogoś opierd... i tekst został zmieniony czyli w sumie widać jedyny nie byłem. Nie ma się o co spierać zwłaszcza, że to już w zasadzie do działu o piłkarzach podchodzi a nie do meczowego.
Odpowiedz cytując
4karol4
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 01.12.2013, 19:44
Obojętnie czy chodzi o skwk, pikników, czy kogokolwiek mieniącego się kibicem Wisły: dla prawdziwego kibica interes Wisły jest nadrzędny w stosunku do wszystkiego. Także do osobistych sympatii i antypatii. Dopóki dany piłkarz reprezentuje nasze barwy, podchodzi z odpowiednim zaangażowaniem do meczu naszym obowiązkiem jest wspieranie go dopingiem i motywowanie do lepszej gry. A nie wyszydzanie i wygwizdywanie. Jak chcecie bawić się w fan cluby, albo hejtowanie danego piłkarza to kibicujcie sobie realom, barcelonom i śmiejcie się z cristiano/messiego. Bo ten Klub to coś więcej niż 11 grajków. To prawdziwa Świętość i nikt nie ma prawa dla prywaty naruszać interesu Wisły. A za takie zachowanie uważam gwizdanie na piłkarza, którego nie lubię, a który nie obija się na boisku. Osobiście nie przepadam za Małeckim, bo uważam, że jest przereklamowany. Ale dopóki będzie grał dla Wisły w życiu nie będę na niego pluł, tylko dlatego bo go nie lubię. I życzę mu powrotu do formy, bo to leży w interesie Wisły. A nie to, że jak będzie slaby to będę miał rację wyjdzie na moje. Wisła jest jedna i nikt nie może rozbijać tej jedności.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 01.12.2013, 20:04
hejR22 napisał(a):Wyświetl post
skwk (specjalnie z małych liter) to debile!!! Niech lepiej zmienia tego smiesznego gniazdowego, bo aż wstyd przyjść na mecz jak ten debil się wydziera... a to, że jadą po boguskim to tylko pokazuje ich głupote, bo przecież bronią swojego pupilka Patrysia, który swoją grą nie daje nawet 1/3 co Boguski Wiśle! Ale to już się zmieni, bo na szczęscie mamy trenera, który nie lubi kmiotków takich jak Małecki i się z Wisłą pożegna i będzie grał tam gdzie jego miejsce czyli w 1 lidze.

będziesz taki cwany żeby podejść z tym do gniazdowego(albo do osób z SKWK *celowo z dużej litery zwłaszcza WK ) czy stać cie tylko forumowe .......enie ?
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 01.12.2013, 20:23
Wy dalej się podniecacie...idzcie się przejść lub na piwo i podelektujcie sie tym, ze Wisła wygrała 3-0 po golach Garguły, Boguskiego i Brożka, a zydy przegrały z Niemcami, Amica tylko remis, Gornik z Piastem, a Legia wtopiła z Podbeskidziem...

Naprawdę dajcie sobie na wstrzymanie. Wisła WYGRAŁA!!!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 01.12.2013 o godz. 20:36.
Odpowiedz cytując
Valandil
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 01.12.2013, 20:34
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Wy dalej się podniecacie...idzcie się przejść lub na piwo i podelektujcie sie tym, ze Wisła wygrała 3-0 po golach Garguły, Boguskiego i Brożka, a zydy przegrały z Niemcami, Amica tylko remis, Gornik z Piastem, a Legia wtopiła z Podbeskidziem...

Naprawdę dajcie sobie na wstrzymanie. Wisła WYGRAŁA!!!
A co mają się smucić? Na wstrzymanie to powinieneś dać sobie Ty.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 01.12.2013, 20:40
Valandil napisał(a):Wyświetl post
A co mają się smucić? Na wstrzymanie to powinieneś dać sobie Ty.
Chyba nie wiesz o czym ja pisze...

Nie chodzi mi o mecz, a o pewne osoby które lżą SKWK i wszystkich czlonków tego Stowarzyszenia...
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 02.12.2013, 11:59
Co do bramki Boguskiego - a jakby nie dobił, a coby było gdyby....
Jeszcze jedno gdyby zobaczyłem na powtórce - wszak na stadionie powtórek nie ma. Boguski w momencie podania Chrapka był na spalonym i sędzia - aptekarz mógłby ni uznać bramki, gdyż Boguś skorzystał na tym, że był na spalonym.....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
morganfield
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 02.12.2013, 12:51
Nie aptekarz tylko niedojda.
funkykoval tutaj masz wyjaśnienie tej sytuacji (więcej tutaj).
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 02.12.2013, 15:39
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Co do bramki Boguskiego - a jakby nie dobił, a coby było gdyby....
Jeszcze jedno gdyby zobaczyłem na powtórce - wszak na stadionie powtórek nie ma. Boguski w momencie podania Chrapka był na spalonym i sędzia - aptekarz mógłby ni uznać bramki, gdyż Boguś skorzystał na tym, że był na spalonym.....
Twoje zdanie powinno brzmieć:
Boguski w momencie podania Chrapka do Guerriera był na spalonym, ale nie brał udziału w tej akcji, i sędzia nie miał prawa nie uznać bramki, ktora była wynikiem późniejszej akcji Guerrier-Boguski
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 02.12.2013, 16:08
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Twoje zdanie powinno brzmieć:
Boguski w momencie podania Chrapka do Guerriera był na spalonym, ale nie brał udziału w tej akcji, i sędzia nie miał prawa nie uznać bramki, ktora była wynikiem późniejszej akcji Guerrier-Boguski
Można pójść dalej - był na POZYCJI SPALONEJ a nie na SPALONYM

Ja nie wiem jak można było w ogóle brać pod uwagę to, że sędzia mógł nie uznać gola przez to, że Boguś był na pozycji spalonej przy podaniu do Guerriera o.O
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 02.12.2013, 16:13
Eee, nie wiem czy dobrze pamiętam z przepisów, ale w takiej sytuacji to chyba piłka wyznacza linię spalonego?
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 02.12.2013, 16:16
przecież morganfield dał link do wyjasnienia sytuacji ...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów