|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Kto zwycięży w piątkowym meczu? | |||
| WISŁA! |
|
37 | 64,91% |
| ŚLĄSK! |
|
2 | 3,51% |
| PRZYJAŹŃ! |
|
18 | 31,58% |
| Głosujących: 57. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
naprawde musi się komuś nudzić by przypierdalać się o zdobytą przez nas prawidłową bramke w wygranym do zera meczu. Mało mamy w ostatnich latach problemów by się ciągnąć za łby o takie pierdoły?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Tak czy siak ewidentnie ktoś kogoś opierd... i tekst został zmieniony czyli w sumie widać jedyny nie byłem. Nie ma się o co spierać zwłaszcza, że to już w zasadzie do działu o piłkarzach podchodzi a nie do meczowego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Obojętnie czy chodzi o skwk, pikników, czy kogokolwiek mieniącego się kibicem Wisły: dla prawdziwego kibica interes Wisły jest nadrzędny w stosunku do wszystkiego. Także do osobistych sympatii i antypatii. Dopóki dany piłkarz reprezentuje nasze barwy, podchodzi z odpowiednim zaangażowaniem do meczu naszym obowiązkiem jest wspieranie go dopingiem i motywowanie do lepszej gry. A nie wyszydzanie i wygwizdywanie. Jak chcecie bawić się w fan cluby, albo hejtowanie danego piłkarza to kibicujcie sobie realom, barcelonom i śmiejcie się z cristiano/messiego. Bo ten Klub to coś więcej niż 11 grajków. To prawdziwa Świętość i nikt nie ma prawa dla prywaty naruszać interesu Wisły. A za takie zachowanie uważam gwizdanie na piłkarza, którego nie lubię, a który nie obija się na boisku. Osobiście nie przepadam za Małeckim, bo uważam, że jest przereklamowany. Ale dopóki będzie grał dla Wisły w życiu nie będę na niego pluł, tylko dlatego bo go nie lubię. I życzę mu powrotu do formy, bo to leży w interesie Wisły. A nie to, że jak będzie slaby to będę miał rację wyjdzie na moje. Wisła jest jedna i nikt nie może rozbijać tej jedności.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
będziesz taki cwany żeby podejść z tym do gniazdowego(albo do osób z SKWK *celowo z dużej litery zwłaszcza WK ) czy stać cie tylko forumowe .......enie ? ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Wy dalej się podniecacie...idzcie się przejść lub na piwo i podelektujcie sie tym, ze Wisła wygrała 3-0 po golach Garguły, Boguskiego i Brożka, a zydy przegrały z Niemcami, Amica tylko remis, Gornik z Piastem, a Legia wtopiła z Podbeskidziem...
Naprawdę dajcie sobie na wstrzymanie. Wisła WYGRAŁA!!!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 01.12.2013 o godz. 20:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Chyba nie wiesz o czym ja pisze...
Nie chodzi mi o mecz, a o pewne osoby które lżą SKWK i wszystkich czlonków tego Stowarzyszenia... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Co do bramki Boguskiego - a jakby nie dobił, a coby było gdyby....
Jeszcze jedno gdyby zobaczyłem na powtórce - wszak na stadionie powtórek nie ma. Boguski w momencie podania Chrapka był na spalonym i sędzia - aptekarz mógłby ni uznać bramki, gdyż Boguś skorzystał na tym, że był na spalonym..... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Boguski w momencie podania Chrapka do Guerriera był na spalonym, ale nie brał udziału w tej akcji, i sędzia nie miał prawa nie uznać bramki, ktora była wynikiem późniejszej akcji Guerrier-Boguski |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Ja nie wiem jak można było w ogóle brać pod uwagę to, że sędzia mógł nie uznać gola przez to, że Boguś był na pozycji spalonej przy podaniu do Guerriera o.O ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Eee, nie wiem czy dobrze pamiętam z przepisów, ale w takiej sytuacji to chyba piłka wyznacza linię spalonego?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
przecież morganfield dał link do wyjasnienia sytuacji ...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|