The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2013, 16:20
To nie tak, wszystkie są równe tylko Wisła wiecznie poszkodowana, biedna, gnębiona i ogólnie powinno się ją głaskać za samą nazwę
Temat się robi uszczypliwy... nie za bardzo tutaj pasuje

Nasi młodzi nie tacy młodzi... No ale cóż, starzy jeszcze też nie są. Zobaczymy czy coś więcej niż pojedynczy wystrzał potrafią zaprezentować.
O wiele bardziej podoba mi się Pawłowski...kręci obrońcami ostro.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 27.07.2013, 16:29
Tak pozostawiając na boku klub z Warszawy (bo naprawdę nie tylko on jest w ekstraklasie), to chcę wrócić jeszcze do porazki beniaminka - Zawiszy - z Widzewem.
Pewne, że to jeszcze o niczym nie przesądz, ale...
Pokazuje to chyba jak awans do ekstraklasy odbył się nie na zasadzie kto lepszy, ale kto chciał.
Kto nie chciał, choć pewnie byłby lepszy - został w pierwszej lidze.
Trochę chora ta nasza piłka.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 27.07.2013, 16:34
Takie wyrokowanie po 1 meczu zalatuje mi bardziej przekrętem sportowym niż forum czołowego klubu ekstraklapy. Po 3-5 meczach można mieć jakiekolwiek podstawy do pierwszych ocen i bazę do prorokowania.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 27.07.2013, 16:38
Oglądałem wczorajsze mecze w naszej Ekstraklasie. Z pierwszego meczu zapamiętam dwie rzeczy: ładne bramki i doliczony czas gry - gdzie chyba wydarzyło się więcej niż przez większość spotkania, każdy mógł przechylić szalę zwycięstwa na własną korzyść.

Dało się zauważyć, że w obu zespołach nie ma napastników ( tak są takie kluby oprócz Wisły )

W drugim meczu do bramki dla Widzewa, Zawisza nie wyglądał na beniaminka, ładnie sobie pogrywał lecz trzeba pamiętać, że zagrał z Widzewem, który też formą na początku sezonu nie imponuje mając nawet problem z zestawieniem linii obrony. Widzew wygrał bo.. miał dwie sytuację i je wykorzystał. Zawisza płaci frycowe.

Podsumowując, oba wczorajsze mecze rozczarowały.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 27.07.2013, 18:57
Górnik w formie z jesieni. Zasłużona wygra 2-1 na wyjeździe z Podbeskidziem. Gdyby piłkarze Górnika mieli lepiej nastawione celowniki powinni wygrać z 5-1. Oddali ponad 20 strzałów na bramkę Podbeskidzia.

Tak jak pisałem po meczu Wisły. Górnik już nie musi bronić się rekami i nogami przed pucharami tak jak na wiosnę i może wygrywać. Powinni spokojnie być w pierwszej 8.

Podbeskidzie straszyło 3 wieżowcami w polu karnym... i zdobyło bramkę po faulu na bramkarzu.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 27.07.2013, 19:03
Dalej ktoś wierzy w cudowną grę Podbeskidzia i Bełchatowa na wiosnę? Brakiem Demjana wszystko teraz wytłumaczą? Czesio cudotwórca, teraz ma rundę prawdy
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 27.07.2013 o godz. 19:29.
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 27.07.2013, 19:38
W tamtym sezonie liczylem na spadek Podbeskidzia m in przez tych debili co tak jape dra caly mecz... jak na meczach A klasy
Odpowiedz cytując
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 27.07.2013, 23:49
kreseq napisał(a):Wyświetl post
To nie tak, wszystkie są równe tylko Wisła wiecznie poszkodowana, biedna, gnębiona i ogólnie powinno się ją głaskać za samą nazwę
Temat się robi uszczypliwy... nie za bardzo tutaj pasuje

Nasi młodzi nie tacy młodzi... No ale cóż, starzy jeszcze też nie są. Zobaczymy czy coś więcej niż pojedynczy wystrzał potrafią zaprezentować.
O wiele bardziej podoba mi się Pawłowski...kręci obrońcami ostro.
Dyskusja z pierdo-lamentowcami z naszego forum jest bezzasadna, bowiem ślepo każdą krytykę poczynań naszego klubu odbierają jako atak na klub i nie ma znaczenia czy to jest zasadne czy nie, ale atak na Wisłę jest najczęściej spiskiem pro-legijnych mediów(głównie weszło, które ma za zadanie szokować i atakować Wisłę) które swoimi artykułami niszczą markę naszego klubu bardziej niż Smuda(jest wporzo bo ciśnie prezeso-knurowi z Warszawy) zatrudniający syna kolegi na zachętę bo być może on wypali.
...And Justice For All
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 27.07.2013, 23:51
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Widzew rozjebany, lecim na Szczecin
Dawać Bielsko.

Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 28.07.2013, 00:48
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Takie wyrokowanie po 1 meczu zalatuje mi bardziej przekrętem sportowym niż forum czołowego klubu ekstraklapy. Po 3-5 meczach można mieć jakiekolwiek podstawy do pierwszych ocen i bazę do prorokowania.
Przykład Widzewa z zeszłego sezonu każe twierdzić, że potrzeba nawet więcej.

shaggy napisał(a):
W tamtym sezonie liczylem na spadek Podbeskidzia m in przez tych debili co tak jape dra caly mecz... jak na meczach A klasy
U nas też drą ale są zagłuszani przez doping
Ostatnio edytowane przez Arked : 28.07.2013 o godz. 00:50.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.07.2013, 07:24
Karamazow napisał(a):Wyświetl post
Dyskusja z pierdo-lamentowcami z naszego forum jest bezzasadna, bowiem ślepo każdą krytykę poczynań naszego klubu odbierają jako atak na klub i nie ma znaczenia czy to jest zasadne czy nie, ale atak na Wisłę jest najczęściej spiskiem pro-legijnych mediów(głównie weszło, które ma za zadanie szokować i atakować Wisłę) które swoimi artykułami niszczą markę naszego klubu bardziej niż Smuda(jest wporzo bo ciśnie prezeso-knurowi z Warszawy) zatrudniający syna kolegi na zachętę bo być może on wypali.
Nie bede sie rozpisywal bo i tak pewnie nie zrozumiesz.Zaproponuje Ci wiec w krotkich zolnierskich slowach nastepujace rozwiazanie-wybierz sie do stolycy (o ile juz tam sie nie znajdujesz) na ulice Twarda.Spotkasz tam swego guru K.Stanowskiego i w podziece za rzeczowa,merytoryczna i jedynie sluszna krytyke Wisly mozesz o.......ic mu loda,a jak Ci starczy czasu to mozeszo obsluzyc takze Lesnoworskiego.Ostatnio tez czesto sie tam kreci.
Odpowiedz cytując
Karamazow
Senior Member

Stary 28.07.2013, 07:46
Yossarian napisał(a):Wyświetl post
Nie bede sie rozpisywal bo i tak pewnie nie zrozumiesz.Zaproponuje Ci wiec w krotkich zolnierskich slowach nastepujace rozwiazanie-wybierz sie do stolycy (o ile juz tam sie nie znajdujesz) na ulice Twarda.Spotkasz tam swego guru K.Stanowskiego i w podziece za rzeczowa,merytoryczna i jedynie sluszna krytyke Wisly mozesz o.......ic mu loda,a jak Ci starczy czasu to mozeszo obsluzyc takze Lesnoworskiego.Ostatnio tez czesto sie tam kreci.
Rozumiem, że sam zastosowałeś to rozwiązanie, że mi je polecasz? Każdemu kogo bronisz w internetowej dyskusji op,ierdalasz gałkę? bo taką logikę można wyczytać z twojego posta.
Lamentujcie i płaczcie dalej jak kibice pewnego klubu, którzy są wiecznie pokrzywdzeni i pognębieni.
...And Justice For All
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 28.07.2013, 07:51
Rozumiem, że sam zastosowałeś to rozwiązanie, że mi je polecasz? Każdemu kogo bronisz w internetowej dyskusji op,ierdalasz gałkę? bo taką logikę można wyczytać z twojego posta.
Lamentujcie i płaczcie dalej jak kibice pewnego klubu, którzy są wiecznie pokrzywdzeni i pognębieni.
Żałosny jesteś. I nawet tego nie widzisz.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Stary 28.07.2013, 08:49
No widzisz.Tak jak przewidywalem.Nawet tak prostego przekazu nie jestes w stanie zrozumiec.
Zyj sobie dalej w swoim politycznie poprawnym swiecie obiektywnych mediow,ale niekoniecznie musisz nas uszczesliwiac swoimi przemysleniami na ten temat,przy okazji obrazajac innych uzytkownikow.Jak chcesz sie pucowac do warszawiakow to rob to lepiej na ich forum.Albo jeszcze lepiej na stronie twego idola Zakolenki.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 28.07.2013, 09:13
Jak dla mnie Legia będzie znów mistrzem , po prostu maja za silny skład na reszte ligi. Co prawda Lech,Śląsk czy Górnik też graja niezle , ale te druzyny w przeciwenstwie do Legii pogubią punkty z niżej notowanymi ekipami.
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Stary 28.07.2013, 10:49
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
Ludzie o takich opiniach to jest właśnie zakała. Ciekawe ....a kto bardziej ośmiesza klub - trener organizujący testy gościowi, którego miał na treningach pół roku, trener który nie potrafi sklecić dwóch zdań, trener który w ostatnim czasie ośmiesza się podczas każdej pracy, trener którego 90 % wypowiedzi są jakimś absurdem, trener któremu nie chcę się (lub nie potrafi - całkiem prawdopodobna wersja) sprawdzić ile lat ma testowany zawodnik (Hajduk) czy może dziennikarz który o tym napisze? Poważnie nie widzisz, że Wisła sama wystawia się na nokautujący strzał robiąc taką szopkę jaka panuje obecnie (przypomnę może jeszcze testy gościa nigdy nie związanego z piłką, czy losowego ziomka z Nigerii którego odpalono jeszcze szybciej niż przyjechał, albo że pierwsze dwie kolejki Wisła rozegra bez napastnika i nie jest to wynik wyszukanej taktyki) i jak najbardziej rolą dziennikarza jest się z tego śmiać? Jeśli ktoś jest tak głupi by zatrudnić Smudę, odwalać taką żałosną amatorkę przy transferach etc. to tak - należy w niego ładować aż zmądrzeje. A doszukujący się spisku są śmieszni, naprawdę na śmianie się z Wisły nie potrzeba wielkich przygotowań. Niestety.

I rolą kibica nie jest ślepa bronienie tak gównianych decyzji jedynie w imię atakowania atakujących, bo staje się ślepą kukłą jeśli nie widzi co dzieje się z jego rzekomo ukochanym klubem. Nigdy nie powinno być akceptacji dla takich dyletantów jacy obecnie kierują klubem.
Najbardziej osmieszja klub niewydarzeni pseudokibice,robiacy siare na rozlicznych forach internetowych i lykajacy jak slepe pelikany wszelkie prawdy objawione przez "obiektywnych" dziennikarzy.Jezeli uwazasz ,ze krytyka Wisly uskuteczniana przez Stanowskiego jest obiektywna to albo jestes glupi albo z nim sypiasz.
Do "merytorycznych" przykladow organizacji w Wisle ,ktore raczyles przytoczyc nie bede sie odnosil bo szkoda pradu.Wielu przede mna usilowalo pewne tematy wytlumaczyc ale jak zwykle-grochem o sciane.Wazne jest to co wyczytacie w weszlo.
O realnej sytuacji w klubie gowno za przeproszeniem wiem a ty i tobie podobni ,sadzac z tego co piszecie ,wiecie jeszcze mniej niz ja a mimo to kazdy klapie dziobem na lewo i na prawo,podpierajac sie autorytetami typu Zakolenko .
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 28.07.2013, 11:24
Najbardziej osmieszja klub niewydarzeni pseudokibice,robiacy siare na rozlicznych forach internetowych i lykajacy jak slepe pelikany wszelkie prawdy objawione przez "obiektywnych" dziennikarzy.Jezeli uwazasz ,ze krytyka Wisly uskuteczniana przez Stanowskiego jest obiektywna to albo jestes glupi albo z nim sypiasz.
Do "merytorycznych" przykladow organizacji w Wisle ,ktore raczyles przytoczyc nie bede sie odnosil bo szkoda pradu.Wielu przede mna usilowalo pewne tematy wytlumaczyc ale jak zwykle-grochem o sciane.Wazne jest to co wyczytacie w weszlo.
O realnej sytuacji w klubie gowno za przeproszeniem wiem a ty i tobie podobni ,sadzac z tego co piszecie ,wiecie jeszcze mniej niz ja a mimo to kazdy klapie dziobem na lewo i na prawo,podpierajac sie autorytetami typu Zakolenko .
Zluzuj chłopie trochę ton wypowiedzi do innych WIŚLAKÓW ! Dzisiaj mam nadzieję ,że dziewczyny Amici dostaną ostre w....... i zapanuje tam kryzys aż do ostatniej kolejki tego sezonu
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 28.07.2013, 12:00
prawda jest taka ze jakbyśmy mieli wyniki i nazwiska zaspokajające WAS płaczków, to nikt by nie zwracał uwagi na przypierdalanie się do Smudy, ba, większosc pewnie by go broniła.

E: http://www.weszlo.com/news/7250

a pemiteacie na weszlo historię z CM711
Ostatnio edytowane przez szprotson : 28.07.2013 o godz. 12:03.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Stary 28.07.2013, 13:17
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
No dobra, ale co było przekłamaniem?
1. Smuda wypowiedział się, że będą tego Brazylijczyka TESTOWAĆ, no chyba że miał na myśli medyczne, ale ciężko nadążyć za jego myślami.
2. Smuda nie potrafi sklecić dwóch zdań - prawda.
3. Smuda ośmiesza się w ostatnim czasie - prawda, reprezentacja, Regensburg.
4. Smuda nie wiedział ile lat ma Hajduk - prawda, sam się wypowiadał, że myślał, iż ma dużo mniej (gdzie na np. 90minut.pl od początku widniała jego prawdziwa data urodzenia)
5. Oproiescu - prawda. Z resztą odkryta przez WIŚLAKA z tego forum, a nie Stanowskiego.
6. Mendie - prawda, odpalony po zdaje się 45 minutach sparingu, ponoć poziom totalnie amatorski.
7. Wisła zagrała w pierwszej kolejce bez napastnika, dlatego że nie miała żadnego w kadrze - prawda.

Który z tych przykładów nakręciło/wymyśliło weszło? Gdzie tu jakiekolwiek miejsce na spisek? Co to za spisek napisać, że Smuda nie jest intelektualistą skoro to fakt, jaki spisek wyśmiać testowanie zioma, który nigdy nie grał zawodowo w piłkę? To naprawdę nie jest wina dziennikarzy, że najwyrażniej Cupiał nie ma już ochoty inwestować i robi szopkę nie przejmując się faktem zatrudniania pół-debili/nieudaczników na kluczowych stanowiskach. Proponuje trochę lodu na głowę, bo ja żadnego spisku nie widzę, a jedynie degrengoladę klubu, któremu kibicuje.
Uff...No dobra.Ostatni raz :

ad1. Brazylijczyka maja ogladac Kapka i Bednarz.To chyba normalne ,ze dyr. sportowy i prezes klubu chca zobaczyc anonimowego dla nich goscia zanim podpisza z nim kontrakt.Jak od strzala podpisali z Burdenskim to byl placz,ze zatrudnili zawodnika po protekcji.Teraz chca delikwenta obejrzec z bliska -to narzekania ,ze beda testowac.Zdecyduj sie.
ad2.Franek nie jest mistrzem Kultury Zywego Slowa-to fakt.Przypominam wszelako ,ze pracuje w Wisle jako trener a nie jako rzecznik prasowy.Mielismy juz kiedys "zlotoustego" trenera.Nawet ksiazki pisal.Jak do tej pory Smuda z Wisla osiagnal wiecej niz "Was".
ad3.Rozumiem ,ze zeby sie nie osmieszyc mial zdobyc mistrzostwo europy ? Z Wawrzyniakiem...
Za to jego nastepca ,wielbiony przez lud Waldek King,rozpierdala wszystkich i wszystko nie osmieszajac sie ?Jak mowia-tak krawiec kraje jak mu materii staje.
ad4,5,6.W sytuacji kiedy kasa pusta,trzeba szukac.Czasami swiadomie ,czasami po omacku.Czasami cos znajdziesz na smietniku (np.Sarki) innym razem za.......isz kula w plot (kulawy murzyn od Sundaya).Wazne zeby w tej trudnej sytuacji nie zatrudnic kosztownego ogora czy innego kaleki.Jak na razie ,w mojej opinii, nie bylo jakiejs spektakularnej wpadki.Ostoja sprawia wrazenie ogarnietego grajka a Burdenski zarabia grosze.Pozostale ogory juz wrocily do domu.
Aha jescze jedno.Jezeli myslisz ,ze cala afera z rumunem to efekt dziennikarskiego sledztwa anonimowego uzytkownika forum ,to gratuluje naiwnosci.Temat ma drugie dno ale to nie czas ni miejsce zeby o tym dyskutowac.
ad7.Rozumiem ,ze doskonale znasz zagmatwane okolicznosci negocjacji z P.Brozkiem ?
Powtarzam jeszcze raz z powodu dramatycznego braku kasy dzialamy teraz w warunkach wojny.Ba,rzeklbym nawet wojny partyzanckiej i dlatego nie oczekuj skoordynowanych i zaplanowanych dzialan.Z pusta kiesa nawet Florentino na spolke z Hoennesem nie poradza.

Pisalem juz w innym temacie.Na R22 nie jest trudno trafic.Przy odrobinie szczescia spotkasz tam pol-debili i nieudacznikow o ktorych piszesz.Bedziesz wtedy mogl osobiscie,twarza w twarz bez anonimowosci ,ktora daje Ci internet,uraczyc ich wymyslnymi inwektywami.Wez ze soba klawiature na wypadek gdybys musial odparowac ciosy Franka.Ten podobno perfekcyjnie opanowal technike ataku bidonem.
Odpowiedz cytując
Karamazow
Senior Member

Stary 28.07.2013, 16:28
No widzisz.Tak jak przewidywalem.Nawet tak prostego przekazu nie jestes w stanie zrozumiec.
Zyj sobie dalej w swoim politycznie poprawnym swiecie obiektywnych mediow,ale niekoniecznie musisz nas uszczesliwiac swoimi przemysleniami na ten temat,przy okazji obrazajac innych uzytkownikow.Jak chcesz sie pucowac do warszawiakow to rob to lepiej na ich forum.Albo jeszcze lepiej na stronie twego idola Zakolenki.
Jeśli się nie mylę to ty mnie pierwszy obraziłeś swoją sugestią, ale tak jak przewidywałeś pewnie cie nie zrozumiałem. Ja mediów w porównaniu do was nie traktuje poważnie, dlaczego? Bo nie ma czegoś takiego jak obiektywny dziennikarz, każdy ma swoje subiektywne spojrzenie i nie potrzebuje Stanowskiego, Szczepłka żeby mi coś wyjaśnił. To wy przeżywacie, że ktoś coś napisał nieprzychylnego Wiśle a ja mam na to wyje,bane po prostu, drażni mnie że dorosłe chłopy przejmują się krytyką naszego klubu jak małe dzieci. Nawet jeśli sprzyjają Legii to mnie to nie przeszkadza, czemu? bo polityka lizania się po jajkach w mojej ocenie nie sprawdza się. Wolę wytykanie błędów. Stanowski w żadnym wypadku nie jest dla mnie wyrocznią: na przykład tu pierd,oli głupoty http://www.weszlo.com/news/13592-Zwi..._procentach_za.
Dziwie się, że macie takie krytyczne zdanie o tym portalu, a zarazem jakoś treści artykułów na nim znacie, więc co nabijacie wejścia Stanowskiemu?
Ja się pucuje do Warszawiaków? Skończ pierd,olić. Jak Warszawiak ma rację to mu ją przyznaję a jak liczy sobie dodatkowe tytuły to mu jej nie przyznaję.
...And Justice For All
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 28.07.2013, 16:40
Piast ograł zdemoralizowanych milionerów z Lubina. Podobno może być nowy trener. Dla mnie Hapal to jakaś pomyłka. Owszem wyszło mu kiedyś z Żyliną ale w Lubinie nic, kompletnie nic nie osiągnął. A za zeszły sezon mogę mu dac tytuł ogóra sezonu na ławce trenerskiej. Żaden zespół z tak wysokim budżetem jak Zagłębie i z takim zaciągiem drogich stranierosów w zeszłym sezonie nie upadł tak nisko jak oni. Ten sezon znowu zaczęli od 2 porażek.
Odpowiedz cytując
Karamazow
Senior Member

Stary 28.07.2013, 16:50
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Żałosny jesteś. I nawet tego nie widzisz.
Przynajmniej tyle, że ty to widzisz.
W Lubinie Hapal kompletnie nic nie osiągnął? Ciekawe historie piszesz.
...And Justice For All
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 28.07.2013, 16:57
Przynajmniej tyle, że ty to widzisz.
W Lubinie Hapal kompletnie nic nie osiągnął? Ciekawe historie piszesz.
A co w Lubinie Hapal osiągnął? Na 3 budżet w lidze po Legii i Lechu w zeszłym sezonie? Możesz napisać?

Cel minimum mieli puchary, a byli niżej od nas...
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 28.07.2013, 17:02
Nasprowadzał chłop ziomków i skończyło się prawdopodobnie hapalowanie.
Nie ogarniam jak z takimi możliwościami finansowymi tak można dawać ciała.
Początek miał tragiczny, później coś tam pokazał ale i tak skończy marnie.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Karamazow
Senior Member

Stary 28.07.2013, 17:09
A co w Lubinie Hapal osiągnął? Na 3 budżet w lidze po Legii i Lechu w zeszłym sezonie? Możesz napisać?

Cel minimum mieli puchary, a byli niżej od nas...
a kto utrzymał Zagłębie na wiosnę 2012 roku?
...And Justice For All
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 28.07.2013, 17:20
a kto utrzymał Zagłębie na wiosnę 2012 roku?
A to klub z takim budżetem i pieniędzmi wymagał magika żeby ich utrzymać? Nie rozśmieszaj mnie. Zagłębie to nie Podbeskidzie.

Nie naciągaj faktów na siłę. Po tym 9 miejscu, które wcale nie uznano za sukces w 2012 roku w Lubinie Hapal bronił się że musiał rozpoznać zespół. Rozpoznał i w następnym sezonie zajął o jedno miejsce wyżej - czyli 8. Przy stałym jednym z najwyższych budżetów w lidze.

Gdzie tu sukces? Jakby chłop Bełchatów utrzymał, ale milionerów?
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 28.07.2013 o godz. 17:31.
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Stary 28.07.2013, 17:22
Jeśli się nie mylę to ty mnie pierwszy obraziłeś swoją sugestią, ale tak jak przewidywałeś pewnie cie nie zrozumiałem. Ja mediów w porównaniu do was nie traktuje poważnie, dlaczego? Bo nie ma czegoś takiego jak obiektywny dziennikarz, każdy ma swoje subiektywne spojrzenie i nie potrzebuje Stanowskiego, Szczepłka żeby mi coś wyjaśnił. To wy przeżywacie, że ktoś coś napisał nieprzychylnego Wiśle a ja mam na to wyje,bane po prostu, drażni mnie że dorosłe chłopy przejmują się krytyką naszego klubu jak małe dzieci. Nawet jeśli sprzyjają Legii to mnie to nie przeszkadza, czemu? bo polityka lizania się po jajkach w mojej ocenie nie sprawdza się. Wolę wytykanie błędów. Stanowski w żadnym wypadku nie jest dla mnie wyrocznią: na przykład tu pierd,oli głupoty http://www.weszlo.com/news/13592-Zwi..._procentach_za.
Dziwie się, że macie takie krytyczne zdanie o tym portalu, a zarazem jakoś treści artykułów na nim znacie, więc co nabijacie wejścia Stanowskiemu?
Ja się pucuje do Warszawiaków? Skończ pierd,olić. Jak Warszawiak ma rację to mu ją przyznaję a jak liczy sobie dodatkowe tytuły to mu jej nie przyznaję.
Sprawdz sobie w slowniku roznice pomiedzy krytyka a paszkwilem a wtedy moze zrozumiesz o czym mowa.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 28.07.2013, 20:38
A to klub z takim budżetem i pieniędzmi wymagał magika żeby ich utrzymać? Nie rozśmieszaj mnie. Zagłębie to nie Podbeskidzie.

Nie naciągaj faktów na siłę. Po tym 9 miejscu, które wcale nie uznano za sukces w 2012 roku w Lubinie Hapal bronił się że musiał rozpoznać zespół. Rozpoznał i w następnym sezonie zajął o jedno miejsce wyżej - czyli 8. Przy stałym jednym z najwyższych budżetów w lidze.

Gdzie tu sukces? Jakby chłop Bełchatów utrzymał, ale milionerów?
Ja bym go jeszcze nie zwalniał. Liga jest wyrównana, Zagłębie szybko zacznie punktowac.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 28.07.2013, 21:30
Parchatovia zremisowała we Wronkach 1-1... będzie święto w supermarkecie.

Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Ja bym go jeszcze nie zwalniał. Liga jest wyrównana, Zagłębie szybko zacznie punktowac.
Punktować zaczną na pewno z takim składem i pieniędzmi. Ale czy zajmą miejsce pucharowe (cel dla nich) to inna sprawa. Ja myślę że nie.

BTW
Mnóstwo piosenek o nas. Zawsze tak w Poznaniu w meczu z parchami dużo śpiewają o nas?
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 28.07.2013, 21:32
Parchatovia zremisowała we Wronkach 1-1... będzie święto w supermarkecie.

BTW
Mnóstwo piosenek o nas. Zawsze tak w Poznaniu w meczu z parchami dużo śpiewają o nas?

Nasilenie spowodowane wiadomym incydentem podczas meczu Amika - Wisła.

Podniecenie sięgnęło zenitu.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów