The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2013, 16:28
Yossarian napisał(a):Wyświetl post
No widzisz.Tak jak przewidywalem.Nawet tak prostego przekazu nie jestes w stanie zrozumiec.
Zyj sobie dalej w swoim politycznie poprawnym swiecie obiektywnych mediow,ale niekoniecznie musisz nas uszczesliwiac swoimi przemysleniami na ten temat,przy okazji obrazajac innych uzytkownikow.Jak chcesz sie pucowac do warszawiakow to rob to lepiej na ich forum.Albo jeszcze lepiej na stronie twego idola Zakolenki.
Jeśli się nie mylę to ty mnie pierwszy obraziłeś swoją sugestią, ale tak jak przewidywałeś pewnie cie nie zrozumiałem. Ja mediów w porównaniu do was nie traktuje poważnie, dlaczego? Bo nie ma czegoś takiego jak obiektywny dziennikarz, każdy ma swoje subiektywne spojrzenie i nie potrzebuje Stanowskiego, Szczepłka żeby mi coś wyjaśnił. To wy przeżywacie, że ktoś coś napisał nieprzychylnego Wiśle a ja mam na to wyje,bane po prostu, drażni mnie że dorosłe chłopy przejmują się krytyką naszego klubu jak małe dzieci. Nawet jeśli sprzyjają Legii to mnie to nie przeszkadza, czemu? bo polityka lizania się po jajkach w mojej ocenie nie sprawdza się. Wolę wytykanie błędów. Stanowski w żadnym wypadku nie jest dla mnie wyrocznią: na przykład tu pierd,oli głupoty http://www.weszlo.com/news/13592-Zwi..._procentach_za.
Dziwie się, że macie takie krytyczne zdanie o tym portalu, a zarazem jakoś treści artykułów na nim znacie, więc co nabijacie wejścia Stanowskiemu?
Ja się pucuje do Warszawiaków? Skończ pierd,olić. Jak Warszawiak ma rację to mu ją przyznaję a jak liczy sobie dodatkowe tytuły to mu jej nie przyznaję.
...And Justice For All
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów