Yossarian napisał(a):

No widzisz.Tak jak przewidywalem.Nawet tak prostego przekazu nie jestes w stanie zrozumiec.
Zyj sobie dalej w swoim politycznie poprawnym swiecie obiektywnych mediow,ale niekoniecznie musisz nas uszczesliwiac swoimi przemysleniami na ten temat,przy okazji obrazajac innych uzytkownikow.Jak chcesz sie pucowac do warszawiakow to rob to lepiej na ich forum.Albo jeszcze lepiej na stronie twego idola Zakolenki.
|
Jeśli się nie mylę to ty mnie pierwszy obraziłeś swoją sugestią, ale tak jak przewidywałeś pewnie cie nie zrozumiałem. Ja mediów w porównaniu do was nie traktuje poważnie, dlaczego? Bo nie ma czegoś takiego jak obiektywny dziennikarz, każdy ma swoje subiektywne spojrzenie i nie potrzebuje Stanowskiego, Szczepłka żeby mi coś wyjaśnił. To wy przeżywacie, że ktoś coś napisał nieprzychylnego Wiśle a ja mam na to wyje,bane po prostu, drażni mnie że dorosłe chłopy przejmują się krytyką naszego klubu jak małe dzieci. Nawet jeśli sprzyjają Legii to mnie to nie przeszkadza, czemu? bo polityka lizania się po jajkach w mojej ocenie nie sprawdza się. Wolę wytykanie błędów. Stanowski w żadnym wypadku nie jest dla mnie wyrocznią: na przykład tu pierd,oli głupoty
http://www.weszlo.com/news/13592-Zwi..._procentach_za.
Dziwie się, że macie takie krytyczne zdanie o tym portalu, a zarazem jakoś treści artykułów na nim znacie, więc co nabijacie wejścia Stanowskiemu?
Ja się pucuje do Warszawiaków? Skończ pierd,olić. Jak Warszawiak ma rację to mu ją przyznaję a jak liczy sobie dodatkowe tytuły to mu jej nie przyznaję.