|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
Powiedział co powiedział i sobie poszedł (na kawę?). Piłkarze mają trenować, a główny/pierwszy trener jest po co?
Ostatnio edytowane przez arti : 17.06.2013 o godz. 20:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ale jak jest trener do dupy to i pilkarze maja wszystko gdzies tak jak to widzielismy w zakonczonym sezonie. Pilkarze maja zapieprzac? to czemu z Kulawikiem jako trenerem tego nie robili? z musu jak musieli to zagrali i na tym sie skonczylo
Zagranicznego trener do ktorego zaufania niemiałby Cupiał? to ja juz wole Smude |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
W sensie światło pada inne i widać to samo - burak.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
On robi z siebie błazna za konkretne pieniądze, więc jestem jeszcze w stanie go zrozumieć. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Cupiał i Smuda rozmawiają.
Smuda: "My som przyjacioły. Dam ci majstra za zimnioka." Cupiał: "Dobrze, dostaniesz zimnioka." Ale nie ma zimnioka, nie ma majstra. Jest tylko kontrakt na trzy lata, halucynacje i śmierć z niedożywienia. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja powiem inaczej. On zarabia i pracuje w fajnym klubie a na nas ma wyjebane.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Z Wisłą Smudy będzie jak z kadrą na EURO 2012 ...
Żadne Orły tylko Biedronki ! Chodzi chłopina i gada do gazet głupoty, że mu kibice dziękują za EURO ![]() Chyba tylko tekstem: "temu Panu już dziękujemy !" ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Za proby zalatwiania posadki dla syna kolegi, Smuda powinien wyleciec juz na dzien dobry. Ten idiota wciaz tkwi w minionej epoce, gdy takie praktyki to bylo cos naturalnego.
Przeciez to jest tak bezczelne, ze az nierealne. Niedojda z 4. ligi niemieckiej na testach w Wisle.
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 18.06.2013 o godz. 10:10.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Cupiał zatrudnił kolegę Smude w Wiśle po znajomości, właściwie wbrew ludziom zarządzającym na co dzień klubem. Teraz Smuda pomaga innym kolegom. Wisła kolesiostwem stoi na wyraźne życzenie życzenie bossa z Myślenic. Takie to jest środowisko.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Przecież to wszystko co się ostatnio dzieje jest świadomym działaniem właściciela. Porzućcie wszelką nadzieję, ten rok będzie ostatnim naszym sezonem w tej klasie rozgrywkowej. To nie krakanie, to realia, ci co tego nie widzą przykładają swoją rękę do upadku tego klubu. A teraz cytat z naszego trenera:
" Miałem w drużynie tylko dwóch prawdziwych zawodowców – bramkarza z TSV Monachium i kanadyjskiego pomocnika Juliana de Guzmana. Pozostali to młodzi chłopcy, wyciągani z czwartej ligi. Takie to było zawodowstwo" - źródło weszlo.com Czyli u nas to samo i taki sam będzie efekt końcowy.
Ostatnio edytowane przez ooona : 18.06.2013 o godz. 11:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Masakra jak ten gość potrafi się potknąć o własne nogi.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
No niestety nam pozostaje tylko wiara w myślenie życzeniowe. W to że Wisły nie spuści z ligi, że nie ściągnie bezwartościowego szrotu który by obciążał tylko budżet i to że wyniki będą na tyle słabe, że Cupiał zwolni go przed obiecanymi 3 okienkami.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Przestańcie marudzić. Walka o utrzymanie choć emocje przyniesie.
Zatrudnienie Smudy parodia. Żadnych sukcesów od lat. Euro - kompromitacja. II liga niemiecka - kompromitacja. Podstawy, że w Wiśle będzie inaczej - żadne. Wypowiedzi, co to piłkarze będą robić na treningu, jak będa zapier... bez sensu. Jakby to było takie proste, to ja też mogę być trenerem. Kazałbym piłkarzom codziennie przebiec po 20 km, dookoła błoń. Zapier... by jak miło. Sukcesów, zapewne by to nie przyniosło. Rozmawiamy o trenerze, którego metody sięgają NRD, dla którego taktyka, reagowanie na wydarzenia na boisku, nowoczesne metody treningowe itd to puste słowa. Ogólnie, ciekawy sezon się szykuje. Tak na marginesie, tak na marginesie, jak po I rundzie będziemy na pozycji spadkowej, to pewnie się okaże, że te 3 okienka transferowe, co ma Smuda obiecane, zmieni mu Cupiał na bezrobocie. |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() Ale .......isz głupoty.... Myślę źe przeceniasz siebie i szczeniacki warkot pudelka. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poprawka. Zatrudniamy go.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Coś mi się wydaje ze w już Grudniu smudy już nie będzie jak będziemy na ostatnim miejscu w tabeli
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
W głębi duszy nie chciałbym aby Wisła spadła ale to chyba jedyny krok aby Cupiał coś z tej lekcji zrozumiał |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Wlasnie widze. Z adnotacja, ze ma zmienic Sobola.
To przeciez jak zastapic zeba trzonowego tic-tac'iem. (Tak, pisze to nie wiedzac kompletnie jak Fabian gra) ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wiadomo, że Smuda nie lubi silnych charakterów. Ciekawe co zrobi z Małeckim i Arkiem Głowackim? Budujemy team na środek I ligi.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.06.2013 o godz. 14:21.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Będziecie jeszcze Kulawika przepraszać.
Wspomnicie moje słowa. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Możesz jaśniej? Nie jest skompromitowany? Czy może hierarchia Ci nie pasuje?
Poza tym, spasuj trochę. Nie jesteś na forum parchatych żeby obrażać co drugiego użytkownika. Widzę, że sprawia Ci to niesamowitą przyjemność, spełniasz się w tym w jakiś sposób? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Przypomne że Błaszczykowski również przychodził z 4 ligi.
a przynajmniej młody jest,nie jak ten De Guzman z Ratyzbony. Nie czarujmy się,kasy nie ma w klubie więc zostaje nam się wzmacniac takimi zawodnikami. Tak już jest od paru dobrych sezonów i się to pewnie nie zmieni..
Ostatnio edytowane przez BiałaGwiazda : 18.06.2013 o godz. 15:23.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fajnie, że 46% wg ankiety wierzy w Smudę
Nie wiem jakie logiczne przesłanki ku takiej wierze skłaniają, ale może nie każdy rozsądkiem się kieruje, chciałbym tak czasem wyłączyć myślenie ![]() ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|