The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu?
Tak 398 51,42%
Nie 376 48,58%
Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2013, 18:58
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Przed godziną 10 prezes Jacek Bednarz chciał przedstawić Smudę drużynie. Spotkanie było krótkie, trwało może pięć minut. - Powiedziałem, że nie muszę się przedstawiać, bo wszyscy mnie znają, a jak ktoś nie zna, to Patryk Małecki może im opowiedzieć, jaki jestem - mówił Smuda. - To było najlepsze rozwiązanie, bo szkoda czasu na moje gadanie. Piłkarze mają przede wszystkim trenować.
wis.la/d64w0

Moze po tym tekscie inne swiatło padnie na Smude pod okiem kibica Wisły
Tzn. jakie światło padnie na Smudę? Jak to wszystko odbierasz?
Powiedział co powiedział i sobie poszedł (na kawę?). Piłkarze mają trenować, a główny/pierwszy trener jest po co?
Ostatnio edytowane przez arti : 17.06.2013 o godz. 20:43.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 17.06.2013, 19:17
Przed godziną 10 prezes Jacek Bednarz chciał przedstawić Smudę drużynie. Spotkanie było krótkie, trwało może pięć minut. - Powiedziałem, że nie muszę się przedstawiać, bo wszyscy mnie znają, a jak ktoś nie zna, to Patryk Małecki może im opowiedzieć, jaki jestem - mówił Smuda. - To było najlepsze rozwiązanie, bo szkoda czasu na moje gadanie. Piłkarze mają przede wszystkim trenować.
http://wisla-krakow.przegladsportowy...307,1,727.html

Nie rozumiem, dlaczego ma paść inne światło? Zrozum, że dla niektórych trener powinien być również wizytówką klubu, osobą, której klub nie będzie się wstydził. Smuda jest człowiekiem skompromitowanym, obok Lato jest chyba najbardziej znienawidzoną osobą związaną z polską piłką. Klamka zapadła-nie pozostało nic innego jak trzymać kciuki i życzyć powodzenia. Chociaż tę pensję i 3- letni kontrakt powinien dostać młody, ambitny szkoleniowiec z zagranicy.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 17.06.2013, 19:28
KrzychooR napisał(a):Wyświetl post
Trener nie jest od trenowania bo to zawodnicy maja zapierdalać ;]
Ale jak jest trener do dupy to i pilkarze maja wszystko gdzies tak jak to widzielismy w zakonczonym sezonie. Pilkarze maja zapieprzac? to czemu z Kulawikiem jako trenerem tego nie robili? z musu jak musieli to zagrali i na tym sie skonczylo
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Chociaż tę pensję i 3- letni kontrakt powinien dostać młody, ambitny szkoleniowiec z zagranicy.
Zagranicznego trener do ktorego zaufania niemiałby Cupiał? to ja juz wole Smude
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 17.06.2013, 20:18
Zagranicznego trener do ktorego zaufania niemiałby Cupiał? to ja juz wole Smude
Ciekawe po ilu kolejkach odszczekasz te słowa Daje Ci pięć, góra osiem bo terminarz jest łaskawy dla Smudy (na szczęście nie on ustalał) i będziesz błagał o kogokolwiek innego.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 17.06.2013, 21:15
W sensie światło pada inne i widać to samo - burak.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.06.2013, 22:11
A własnie, ze nic nie odszczekam i nie bede błagał o innego trenera - jako jeden bronie tutaj Smudy i bede to robił do konca.
To na swój sposób - smutne...
On robi z siebie błazna za konkretne pieniądze, więc jestem jeszcze w stanie go zrozumieć.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Vuko
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 17.06.2013, 22:36
Cupiał i Smuda rozmawiają.
Smuda: "My som przyjacioły. Dam ci majstra za zimnioka."
Cupiał: "Dobrze, dostaniesz zimnioka."
Ale nie ma zimnioka, nie ma majstra.
Jest tylko kontrakt na trzy lata, halucynacje i śmierć z niedożywienia.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 17.06.2013, 22:44
wolfy napisał(a):Wyświetl post
To na swój sposób - smutne...
On robi z siebie błazna za konkretne pieniądze, więc jestem jeszcze w stanie go zrozumieć.
Ja powiem inaczej. On zarabia i pracuje w fajnym klubie a na nas ma wyjebane.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 17.06.2013, 23:09
A własnie, ze nic nie odszczekam i nie bede błagał o innego trenera - jako jeden bronie tutaj Smudy i bede to robił do konca.
Niech lepiej S wreszcie zacznie się bronić sam.
Najpierw działaniami,a potem wynikami.
Odpowiedz cytując
Manson33
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 18.06.2013, 06:26
Z Wisłą Smudy będzie jak z kadrą na EURO 2012 ...
Żadne Orły tylko Biedronki !

Chodzi chłopina i gada do gazet głupoty, że mu kibice dziękują za EURO

Chyba tylko tekstem: "temu Panu już dziękujemy !"
Myślenie nie boli !
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 18.06.2013, 10:08
Za proby zalatwiania posadki dla syna kolegi, Smuda powinien wyleciec juz na dzien dobry. Ten idiota wciaz tkwi w minionej epoce, gdy takie praktyki to bylo cos naturalnego.

Przeciez to jest tak bezczelne, ze az nierealne. Niedojda z 4. ligi niemieckiej na testach w Wisle.
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 18.06.2013 o godz. 10:10.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 18.06.2013, 10:17
Cupiał zatrudnił kolegę Smude w Wiśle po znajomości, właściwie wbrew ludziom zarządzającym na co dzień klubem. Teraz Smuda pomaga innym kolegom. Wisła kolesiostwem stoi na wyraźne życzenie życzenie bossa z Myślenic. Takie to jest środowisko.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
ooona
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 18.06.2013, 10:45
Przecież to wszystko co się ostatnio dzieje jest świadomym działaniem właściciela. Porzućcie wszelką nadzieję, ten rok będzie ostatnim naszym sezonem w tej klasie rozgrywkowej. To nie krakanie, to realia, ci co tego nie widzą przykładają swoją rękę do upadku tego klubu. A teraz cytat z naszego trenera:
" Miałem w drużynie tylko dwóch prawdziwych zawodowców – bramkarza z TSV Monachium i kanadyjskiego pomocnika Juliana de Guzmana. Pozostali to młodzi chłopcy, wyciągani z czwartej ligi. Takie to było zawodowstwo" - źródło weszlo.com
Czyli u nas to samo i taki sam będzie efekt końcowy.
Ostatnio edytowane przez ooona : 18.06.2013 o godz. 11:13.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 18.06.2013, 11:15
ooona napisał(a):Wyświetl post
" Miałem w drużynie tylko dwóch prawdziwych zawodowców – bramkarza z TSV Monachium i kanadyjskiego pomocnika Juliana de Guzmana. Pozostali to młodzi chłopcy, wyciągani z czwartej ligi. Takie to było zawodowstwo" - źródło weszlo.com
Masakra jak ten gość potrafi się potknąć o własne nogi.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 18.06.2013, 11:19
No niestety nam pozostaje tylko wiara w myślenie życzeniowe. W to że Wisły nie spuści z ligi, że nie ściągnie bezwartościowego szrotu który by obciążał tylko budżet i to że wyniki będą na tyle słabe, że Cupiał zwolni go przed obiecanymi 3 okienkami.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 18.06.2013, 11:24
ooona napisał(a):Wyświetl post
Przecież to wszystko co się ostatnio dzieje jest świadomym działaniem właściciela. Porzućcie wszelką nadzieję, ten rok będzie ostatnim naszym sezonem w tej klasie rozgrywkowej. To nie krakanie, to realia, ci co tego nie widzą przykładają swoją rękę do upadku tego klubu. A teraz cytat z naszego trenera:
Czyli u nas to samo i taki sam będzie efekt końcowy.
no to w końcu masz radochę, że twoje przepowiednie się sprawdzą....
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
ooona
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 18.06.2013, 11:27
emjot napisał(a):Wyświetl post
no to w końcu masz radochę, że twoje przepowiednie się sprawdzą....
Nie jest tak, wbrew pozorom jest mi smutno.
Odpowiedz cytując
=Metatron=
Senior Member

Od: 11.2003

Stary 18.06.2013, 11:29
Przestańcie marudzić. Walka o utrzymanie choć emocje przyniesie.
Zatrudnienie Smudy parodia. Żadnych sukcesów od lat. Euro - kompromitacja. II liga niemiecka - kompromitacja. Podstawy, że w Wiśle będzie inaczej - żadne. Wypowiedzi, co to piłkarze będą robić na treningu, jak będa zapier... bez sensu. Jakby to było takie proste, to ja też mogę być trenerem. Kazałbym piłkarzom codziennie przebiec po 20 km, dookoła błoń. Zapier... by jak miło. Sukcesów, zapewne by to nie przyniosło. Rozmawiamy o trenerze, którego metody sięgają NRD, dla którego taktyka, reagowanie na wydarzenia na boisku, nowoczesne metody treningowe itd to puste słowa. Ogólnie, ciekawy sezon się szykuje. Tak na marginesie, tak na marginesie, jak po I rundzie będziemy na pozycji spadkowej, to pewnie się okaże, że te 3 okienka transferowe, co ma Smuda obiecane, zmieni mu Cupiał na bezrobocie.
450 km od R22

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 18.06.2013, 12:32
=Metatron= napisał(a):Wyświetl post
Przestańcie marudzić. Walka o utrzymanie choć emocje przyniesie.
Zatrudnienie Smudy parodia. Żadnych sukcesów od lat. Euro - kompromitacja. II liga niemiecka - kompromitacja. Podstawy, że w Wiśle będzie inaczej - żadne. Wypowiedzi, co to piłkarze będą robić na treningu, jak będa zapier... bez sensu. Jakby to było takie proste, to ja też mogę być trenerem. Kazałbym piłkarzom codziennie przebiec po 20 km, dookoła błoń. Zapier... by jak miło. Sukcesów, zapewne by to nie przyniosło. Rozmawiamy o trenerze, którego metody sięgają NRD, dla którego taktyka, reagowanie na wydarzenia na boisku, nowoczesne metody treningowe itd to puste słowa. Ogólnie, ciekawy sezon się szykuje. Tak na marginesie, tak na marginesie, jak po I rundzie będziemy na pozycji spadkowej, to pewnie się okaże, że te 3 okienka transferowe, co ma Smuda obiecane, zmieni mu Cupiał na bezrobocie.
Bezrobocie opłacane przez 3 lata przez Wisłę, a na kopaczy nas nie stać.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 18.06.2013, 13:18
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiem, dlaczego ma paść inne światło? Zrozum, że dla niektórych trener powinien być również wizytówką klubu, osobą, której klub nie będzie się wstydził. Smuda jest człowiekiem skompromitowanym, obok Lato jest chyba najbardziej znienawidzoną osobą związaną z polską piłką. Klamka zapadła-nie pozostało nic innego jak trzymać kciuki i życzyć powodzenia. Chociaż tę pensję i 3- letni kontrakt powinien dostać młody, ambitny szkoleniowiec z zagranicy.

Ale .......isz głupoty....

Myślę źe przeceniasz siebie i szczeniacki warkot pudelka.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.06.2013, 13:42
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Za proby zalatwiania posadki dla syna kolegi, Smuda powinien wyleciec juz na dzien dobry. Ten idiota wciaz tkwi w minionej epoce, gdy takie praktyki to bylo cos naturalnego.

Przeciez to jest tak bezczelne, ze az nierealne. Niedojda z 4. ligi niemieckiej na testach w Wisle.
Poprawka. Zatrudniamy go.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 18.06.2013, 14:03
Coś mi się wydaje ze w już Grudniu smudy już nie będzie jak będziemy na ostatnim miejscu w tabeli
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 18.06.2013, 14:13
marcin19876 napisał(a):Wyświetl post
Coś mi się wydaje ze w już Grudniu smudy już nie będzie jak będziemy na ostatnim miejscu w tabeli
I będziemy mu płacić przez następne 2,5 roku. Miało to iść w stronę normalności a może się skończyć dramatycznie...
W głębi duszy nie chciałbym aby Wisła spadła ale to chyba jedyny krok aby Cupiał coś z tej lekcji zrozumiał
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 18.06.2013, 14:14
Poprawka. Zatrudniamy go.
Wlasnie widze. Z adnotacja, ze ma zmienic Sobola.

To przeciez jak zastapic zeba trzonowego tic-tac'iem. (Tak, pisze to nie wiedzac kompletnie jak Fabian gra)
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.06.2013, 14:16
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Wlasnie widze. Z adnotacja, ze ma zmienic Sobola.

To przeciez jak zastapic zeba trzonowego tic-tac'iem. (Tak, pisze to nie wiedzac kompletnie jak Fabian gra)
Nie wiem jak interpretować ten tekst. Testujemy, czy już go podpisali?

Wiadomo, że Smuda nie lubi silnych charakterów. Ciekawe co zrobi z Małeckim i Arkiem Głowackim?

Budujemy team na środek I ligi.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.06.2013 o godz. 14:21.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 18.06.2013, 14:25
Nie wiem jak interpretować ten tekst. Testujemy, czy już go podpisali?

Wiadomo, że Smuda nie lubi silnych charakterów. Ciekawe co zrobi z Małeckim i Arkiem Głowackim?

Budujemy team na środek I ligi.
Smuda z Głową jakoś się dogadywał, czasami faktycznie miał do Arka pretensje, ale ogolnie żyli w zgodzie, bez konfliktowo. Gorzej z Małym niestety może byc.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.06.2013, 14:46
Będziecie jeszcze Kulawika przepraszać.
Wspomnicie moje słowa.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.06.2013, 14:53
Dariook napisał(a):Wyświetl post

Ale .......isz głupoty....

Możesz jaśniej? Nie jest skompromitowany? Czy może hierarchia Ci nie pasuje?

Poza tym, spasuj trochę. Nie jesteś na forum parchatych żeby obrażać co drugiego użytkownika. Widzę, że sprawia Ci to niesamowitą przyjemność, spełniasz się w tym w jakiś sposób?
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 18.06.2013, 15:14
Przypomne że Błaszczykowski również przychodził z 4 ligi. a przynajmniej młody jest,nie jak ten De Guzman z Ratyzbony. Nie czarujmy się,kasy nie ma w klubie więc zostaje nam się wzmacniac takimi zawodnikami. Tak już jest od paru dobrych sezonów i się to pewnie nie zmieni..
Ostatnio edytowane przez BiałaGwiazda : 18.06.2013 o godz. 15:23.
Odpowiedz cytując
kane
Senior Member

Stary 18.06.2013, 15:25
Fajnie, że 46% wg ankiety wierzy w Smudę Nie wiem jakie logiczne przesłanki ku takiej wierze skłaniają, ale może nie każdy rozsądkiem się kieruje, chciałbym tak czasem wyłączyć myślenie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów