|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Zapytaj swojego dobrodzieja Bogusława ile zrobił dla Wisły i czy wychował za półtora dekady chociaż 30 chłopaków Nic nie zrobił, bo czarny wyrobnik zawsze będzie dla niego czymś więcej niż człowiek oddany klubowi. Cupiał zawsze jebał ludzi oddanych klubowi (Moskal, Kmiecik, Kowalik, cała grupa juniorów których jeszcze zastał na początku telefoniki, teraz na szybko sobie nie przypomnę kogo jeszcze traktował z buta i z monarszą manierą w stylu ja tu jestem Panem i będziesz tu pracował jak się zgodzę), jechał na ich sentymencie bo gotowi byli wiele dać temu klubowi nie zaglądając Cupiałowi do portfela, ale wymagali zaufania. Wolał Dyzmę, różnej maści doradców w tym Hanysa Rogalę i Bóg wie kogo jeszcze na gnidowatym Bednarzu kończąc. Tak gadajcie bzdury w stylu przyjdź na SKWK powiedz swoje... Prędzej powstanie coś nowego niż ludzie pójdą do tej przybudówki KRAKBETU - i nie mam tu na myśli Futsalu. Nie rozumiesz rankingów i matematyki - Twój problem. Uważam, że jak drużyna jest dobra to sobie poradzi - tak jak Ty - ale nam nie będzie dane tym razem i Bóg wie czy za rok, bo z tym łysym to nie bardzo. Niech grają inni - lepsi. Zapomniałeś jak nasza ukochana w lepszym składzie dawała Valarendze i Karabachom? Gdzie do jakich pucharów? Piszesz, że im dalej wróg zajdzie tym gorzej dla nas? Jeżeli uważasz że poziom ligi jest lepszy niż powiedzmy w okresie 2004-2008 to powodzenia. Nie zajdą pewnie daleko, bo mikra i mizerna to liga. Ale Lech i Legia mają skąd brać innych chłopaków zamiast leniwych murzynów - a my ....a nie mamy. Więc albo się karta odwróci w oknie po sezonie, albo tego mizernego serialu będzie ciąg dalszy za rok. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|

|
||||||
|
|