|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
SKWK dziekowalo Cupialowi za tluste lata. Ok, mimo, ze mi sie to nie podobalo. Ale mam pytanie kiedy zapytaja o przyszlosc? Obawiam sie, że tego nie zrobi. Przeciez protes zawieral postulaty odnosnie egzystencji klubu, ale nikt przynajmniej publicznie nie podzielił sie odpowiedzia w tej sprawie. Wczorajszy protest na Weszło był kuriozum ale gdyby napisać takie pismo tylko już z konkretnymi zapytaniami i podeprzec to duża liczbą podpisów nawet w formie elektronicznej uzyskalibyśmy odpowiedz na pytanie co nas czeka. Moglibyśmy zareagować. Jeszcze przed Krolem jak Polonia padała, wchodziłem na ich forum sprawdzic co tam z tranferami... Powstał dział co możesz zrobić dla klubu i pełny był konkretnych wpisów od kwot pienieznych przez obsluge prawna, az do rak do szpadla. Czy my chcemy byc zbieranina kibicow narzekajacych na rzeczywistosc czy moze zbierzemy sie i przynajmniej sprobujemy cos zrobic? Szanse chos najmniejsze ale są. Czy przynajmniej nie mozemy dac sygnalu ze z niepokojem patrzymy na rozwoj spraw. |
|
|

|
||||||
|
|