|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|||
|
Cytat:
zrozum że nikt nie brał i nie będzie brał pod uwage zdanie napisane w internecie. Tym bardziej gdy wyrażane jest one z palców gości, którzy nigdy nie byli na stadionie Wisły, a takich na tym forum jest mnóstwo.. typowi livescorzy. Zresztą przez internet to mozesz sobie buty kupic, a nie dyskutować na tak poważne sprawy Cytat:
(Ty to masz jakieś chore wyobrażenia że nie wiem.. SKWK wyśle emaila do Cupiała i ten zaraz zrobi tak jak jest w nim napisane, albo przedzwoni do niego i spyta co ma zamiar zrobić..) Cytat:
Nikt bo my nie walczymy o utrzymanie. Nie dramatyzuj jak Stanowski z weszlo. Cytat:
Ale musisz zrozumieć że SKWK to nie jest Barcelońskie socios.. gdzie członków jest kilkaset tysięcy i płacą składki na klub. Jakby wszystko od SKWK zalezało to Wisła już dawno grałaby w finale Lidze Mistrzów.. bo chcą tego tak samo jak Ty, ja i inni. Jaki sukces Wisła odniesie jeśli przykładowo Legia awansuje do LM? Podaj chociaż jeden przykład. Pieniądze, pełne trybuny, dodatkowi sponsorzy, prestiż, potencjalnie więcej zawodników (z górnej półki) chcących przywdziać trykot Legii i cała reszta ląduje na Łazienkowskiej. Wisła nic z tego nie ma poza jakimis punktami w rankingu, o których już krązą legendy.. coś jak ranking FIFA i Gabon przed Polską, a Mali (co to jest to nie wiem) traci 6 miejsc do Brazylii ![]() Z mojej strony tyle.. tematy Cupiała itp nie są na internet. Możecie rwać włosy z głowy, napisać kolejne 20 tyś komentarzy w tym temacie.. i nic Wam to nie da.
Ostatnio edytowane przez element : 18.04.2013 o godz. 17:06.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
||||
|

|
||||||
|
|