The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego?
Tak 98 28,00%
Nie 98 28,00%
Tu nawet Mourinho nie pomoże... 154 44,00%
Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2012, 21:14
Inaczej być nie może. Kto za Probierza. Krzoska?
Odpowiedz cytując
wojteks
Member

Od: 04.2011

Stary 14.09.2012, 21:16
syryls napisał(a):Wyświetl post
Inaczej być nie może. Kto za Probierza. Krzoska?
Co ci da zmiana trenera w tym momencie?
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Stary 14.09.2012, 21:17
Sorry, ale Probierz nie ma pojęcia taktycznego, przygotowania do sezonu, nie chce mi sie wymieniać, zwykły trener i coś poukłada, skoro słaba Pogoń nas jedzie, więc ich trener jest lepszy od Probierza pewnie o 2-3 klasy
Odpowiedz cytując
wojteks
Member

Stary 14.09.2012, 21:19
Chyba słabi sędziowie z namii jadą.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 14.09.2012, 21:19
Chyba jednak wystarczy tego dobrego..:/
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Stary 14.09.2012, 21:20
wojteks napisał(a):Wyświetl post
Chyba słabi sędziowie z namii jadą.
Nawet jakby nam nie pomogli było by 0-0 co dla mnie jest nie do pomyślenia. Myśl naszego trenera a trenera Pogoni:
1 połowa: strzelamy jak się da, przy korzystnym dla nas wietrze, gówno z tego wynika
2 połowa: Pogoń - mały pressing i mają piłkę...
Nie wiem czemu Probierz nie reaguje...
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 14.09.2012, 21:21
Jest do natychmiastowego wyj...,ale kto za niego?
Franek? Litości...
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 14.09.2012, 21:22
A mi szkoda probierza tu nawet mourinho nie pomoze wszystko lezy w tym klubie.
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Watts napisał(a):Wyświetl post
Według mnie istnieje szansa, że hołubiony przez straganiarza z Myślenic Smuda dostałby "cywilizowane" zaplecze w postaci funduszy, dyrektora i w ogóle całej hałastry. Probierz na coś takiego nie może liczyć. Zaczynam coraz bardziej skłaniać się w kierunku "Franza". Jeżeli mamy być organizacyjnym i sportowym lejem po bombie z Probierzem, a móc przynajmniej powąchać łaskawą rękę Cupiała ze Smudą, wybieram to drugie.
Nie zmieniam swojego zdania sprzed dwóch tygodni. Chociaż w mojej opinii mamy skład na pierwszą piątkę (w domyśle: chociaż piąte miejsce) biedniejącej i słabnącej ligi, trudno obwiniać Probierza za wszystko - nasz klub toczy rak który sieje spustoszenie praktycznie w każdym aspekcie jego działalności, to co widzimy na boisku to tylko symboliczna reprezentacja burdelu organizacyjno-finansowego. Cupiał w obecnej sytuacji oprócz dopłacania do szkód poczynionych przez własne decyzje (co niektórzy klękając mu do rozporka nazywają "ratowaniem Wisły"... przed samym sobą chyba) nie daje Wiśle nic co dawałby nawet byle jaki właściciel. Na jakikolwiek sportowy cud możemy chyba liczyć tylko ze Smudą, bo jego przyjście do Wisły byłoby poparte jakimś choćby śladowym zainteresowaniem Cupiała.

Nie wiem, czy jutro jeszcze obudzimy się z Probierzem na ławce Wisły. Mam nadzieję, że jeżeli zostanie wydupcony, to przynajmniej na normalnych zasadach i BC nie będzie musiał mu np. płacić kontraktu przez następne półtorej roku, bo jak zwykle skonstruował jakąś gównianą umowę z "Dynamiką Marsa" która narazi nas na dalsze straty, jak było z Kasperczakiem, Maaskantem i Valckxem.
Odpowiedz cytując
chopin
Senior Member

Od: 01.2011

król Maciuś I wróć!!
Maciej Skorża!!
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.09.2012, 21:23
Ok, Probierza już w sumie w Wiśle nie ma. Wszyscy napieprzali na Maaskanta, a on zrobił wynik ponad stan.

Nie wiem, kto teraz, nie wiem, czy to coś zmieni, ale gorzej gra Wisły nie może wyglądać.

Może... Skorża?
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
wojteks
Member

Stary 14.09.2012, 21:23
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
Jest do natychmiastowego wyj...,ale kto za niego?
Franek? Litości...
Naszym największym problemem jest to, że żaden trener nie ma komfortu pracy, cały czas tylko presja na wynik a trzeba spojrzeć na naszą kadrę i szczerze to może 4-5 graczy nadaje się do gry.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Stary 14.09.2012, 21:25
wojteks napisał(a):Wyświetl post
Naszym największym problemem jest to, że żaden trener nie ma komfortu pracy, cały czas tylko presja na wynik a trzeba spojrzeć na naszą kadrę i szczerze to może 4-5 graczy nadaje się do gry.
To teraz powiedz którego gracza Pogoni byś ściągnął do Wisły. A jakich zawodników chciałaby Pogoń.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 14.09.2012, 21:25
Trzymanie Probierza dłużej w klubie to działanie na szkode Wisły . Mam nadzieje ze ze wzgledu na oszczednosci nei jestesmy na niego skazani do konca sezonu , bo z taka gra to gramy o utrzymanie
Odpowiedz cytując
wojteks
Member

Stary 14.09.2012, 21:27
syryls napisał(a):Wyświetl post
To teraz powiedz którego gracza Pogoni byś ściągnął do Wisły. A jakich zawodników chciałaby Pogoń.
Żadnego nie chciałbym.
Odpowiedz cytując
rsh713
Junior Member

Od: 08.2012

Stary 14.09.2012, 21:27
Każdy to powie od jutra Smuda w Krakowie
Odpowiedz cytując
chopin
Senior Member

Stary 14.09.2012, 21:28
Najgorsze jest to ze nikt tu wyniku nie zrobi jak sie ma takiego DYREKTORA sportowego bez kontaktów ... Jacek wyprzedaż bednarz . żal mi ludzi którzy zatrudnili go drugi raz skoro już raz sie nie sprawdził. to działanie na niekorzyść klubu
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Mam nadzieję, że to był ostatni mecz Michała Probierza w Wiśle. Marzyłbym, aby wraz z nim poleciał też Bednarz. Ich orędownicy w Wiśle, a także poglądów i wizji klubu, jaką ze sobą przynieśli, którym źle było za czasów Maaskanta - człowieka, który zrobił świetny wynik w postaci MP - mają żenujący owoc swoich pragnień.
Ostatnio edytowane przez Markus : 14.09.2012 o godz. 21:31.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Zrozumcie ze to wszystko krotkofalowe myslenie ja zamiast wywalania kasy na transfery bym wolal zeby postawili dwa pelnowymiarowe boiska na ktorych moze kogos wychowamy i bedziemy mogli patrzec w przyszlosc bo jak narazie, to jest odwlekanie wyroku smierci.
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
RLY
Senior Member

Stary 14.09.2012, 21:29
Markus nic się nie zmieni Rogala cały czas "doradza" Cupiałowi zmieniają się tylko figuranci.
Odpowiedz cytując
chopin
Senior Member

Stary 14.09.2012, 21:31
ja zadam pytanie czy klub stać na zerwanie i płacenie kolejnemu trenerowi z tytułu zerwania kontraktu...
sytuacja się lubi się powtarzać bedziemy płacić dwóm trenerom po raz kolejny!!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 14.09.2012, 21:33
chopin napisał(a):Wyświetl post
ja zadam pytanie czy klub stać na zerwanie i płacenie kolejnemu trenerowi z tytułu zerwania kontraktu...
sytuacja się lubi się powtarzać bedziemy płacić dwóm trenerom po raz kolejny!!
A klub stać na zatrudnianie i uparte trzymanie nieudaczników, przez których pracę nieustannie przegrywa i traci pieniądze?
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 14.09.2012, 21:35
a taki niby reagujący i żywiolowy trener...a jak go przyspawało z zeszycikiem to na boisko nawet nie patrzy.
Jutro mam nadzieje,że go w Wiśle nie będzie.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
chopin
Senior Member

Stary 14.09.2012, 21:39
przedtem Ci nieudacznicy potrafili wygrywać i grać lepiej. kto tutaj jest winny
trener?-watpie on wszedzie gdzie trenował potrafił zrobić coś z niczego. Łks potrafił przygotowac zbieranine piłkarzy i nauczyć ich przynajmniej fajnych kombinacji przy stałych fragmentach gry. Może Wisła go przerosła?
Wątpie problem tkwi gdzie indziej. problem tkwi w biurach nie w szatni
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 14.09.2012, 21:45
to juz jest jak przysłowie - i Mourinho tu nie pomoze
Odpowiedz cytując
fond
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 14.09.2012, 21:48
Niezła równia pochyła. Co gorsza nie widać perspektyw wyjścia z impasu a raczej jedynie
perspektywę dalszego zjazdu w dół, (zmiana trenera ? a co to niby da ?) A pasowałoby się utrzymać...
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 14.09.2012, 21:49
Jak znam Cupiała, a przejrzałem go już dawno na wylot, to Probierza zwolni. Kwestia kiedy. Może teraz, może po kolejnej stracie punktów.
I takie tam pieprzenie, że jest problem z kasą itp. Cupiała to nie powstrzyma przed płaceniem dwóm trenerom.
A kto wie, może i Bednarza wypieprzy, bo Smuda nie będzie chciał z nim pracować.

W sumie, nie oszukujmy sie, że ten klub zrobi jakiś postęp kiedykolwiek za panowania bosa z Myślenic. Dlatego jedyna rzecz jaka nas ratuje to taka, że trochę przypudrujemy tego trupa i że prostak Smuda może znaleźć wspólny język z Cupiałem i jakoś na chłopski rozum mu wytłumaczyć, żeby zainwestował. Inaczej czeka nas klapa, bo nie mamy żadnej infrastruktury ani systemu żeby oprzeć drużynę na mlodzieży, zakręcenie kurka będzie oznaczało walke o utrzymanie z tym składem kołków.
A
Ostatnio edytowane przez tofik : 14.09.2012 o godz. 21:52.
..
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 14.09.2012, 21:50
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
a taki niby reagujący i żywiolowy trener...a jak go przyspawało z zeszycikiem to na boisko nawet nie patrzy.
Jutro mam nadzieje,że go w Wiśle nie będzie.
I co to zmieni? Kto przyjdzie? Smuda?Skorza? Z główna bicza nie ukrecisz.Problem jest gdzie indziej, żebyśmy tylko następnych derbów nie grali piętro niżej
,
Odpowiedz cytując
chopin
Senior Member

Stary 14.09.2012, 22:00
Boje się ze jutro wstane i zobacze smuda w Wiśle
chociaż jak znam bednarza - wyprzedaża to on sam moze poprawadzić Wisle w ramach oszczednosci ?skoro mogl rzadzić lepszymi od niego(SV) to czemu nie moze być trenerem
licencje sie wyprosi u pzpnu ...

to tak z przymrużeniem oka...
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 14.09.2012, 22:01
chopin napisał(a):Wyświetl post
Boje się ze jutro wstane i zobacze smuda w Wiśle
Ja sie boje ,że wstane i zobacze ze Probierz dalej trenerem Wisły..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów