|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() Świetny wynik pokazujący jak ogromnym potencjałem dysponujemy . Przypomnę też, że mecze z APOEL'em oglądało ponad 2 mln ludzi . Jak możesz to częściej wrzucaj te statystyki . ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
2. Kup słownik ortograficzny 3. No fakt, sami juniorzy - Pawełek, Baszczyński, Kokoszka, Todorovski, Piątek, Gołębiewski, Brzyski, Dwaliszwili, Kiełb + już doświadczeni w grze w ekstraklasie Teodorczyk i Wszołek, Hołota - 21 lat, Yahiya - 22 lata, Pazio - 20 lat ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Yahiya był niedawno parkingowym w Chorzowie, jak tak dalej pójdzie, to będzie polskim Santiago Munezem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]() Ze Wy też się przejmujecie co jakieś no name powiedzą lub napiszą o Wiśle. A ten Łysy co udawał piłkarza, Wieszczycki, widzieliście jaką miał marynarkę ? Sorry ale ktoś tak wyglądający nie wzbudza mojej sympatii ani zaufania ani nic mądrego powiedzieć nie może. To tak na marginesie. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Polonia Polonia ...........LEPIEJ Z MĄDRYM ZGUBIĆ NIŻ Z GŁUPIM ZNALEŹĆ .TAKIE MAM ODCZUCIE ODNOŚNIE WOJCIECHOWSKIEGO i nie tylko, ale to przemilczę.
Ostatnio edytowane przez wikink1 : 20.08.2012 o godz. 20:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
No i wielki Bobo zadebiutował...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
W sumie znaczaca przewaga nad innymi zespolami ![]() w koncu Wisla to najbardziej medialny klub w Polsce . ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Bobo ciekawy pomysł ma na budowanie drużyny :Rasiak nie chciany w Jadze,Andreu-rezerwowy w Dynamie Tibilisi. Zawsze jak pamiętam Biało-Zieloni słyneli ze świetnej pracy z młodzieżą,czego przykładem liczne tytuły MP juniorów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ruszyła ekstraklasa w angielskiej stacji SportsTonight. [http://www.youtube.com/watch?v=ePUdq...layer_embedded
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Śmiesznie to trochę wygląda gdy Anglik, z kraju gdzie football powstał wypowiada się o grze Piasta Gliwice
No ale widzę, że towarzyszy mu nasz rodak więc zostaje to uśrednione ![]() A tak poważnie to bardzo fajnie, że nasza liga (jaka by nie była) jest w taki sposób promowana za granicą. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Gdyby ktoś miał ochotę oglądać naszą kopaną na YT (prawdopodobnie IP z Polski odpada ale nie wiem tego na 100% ) :
http://www.youtube.com/user/goaltvlive/feed ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Co do PGE i ponownego sponsorowanie GKSu
PGE pozostanie sponsorem GKS-u Bełchatów Zarząd PGE SA podjął decyzję o kontynuowaniu umowy sponsorskiej z ekstraklasowym GKS-em Bełchatów do końca sezonu 2012/13. PGE sponsoruje bełchatowian od sezonu 2007/08. Na mocy umowy pierwszy i drugi zespół występuje pod nazwą PGE GKS Bełchatów. - Jesteśmy bardzo wdzięczni naszemu sponsorowi, że podjął taką decyzję - powiedział prezes GKS-u Marcin Szymczyk. - Jesteśmy przekonani, że wspólne działania będą nadal przynosić obopólną korzyść dla obu spółek, a przede wszystkim naszej społeczności - dodał Szymczyk. Miesiąc temu PGE podjęła decyzję o rozwiązaniu z jednomiesięcznym okresem wypowiedzenia umowy sponsorskiej. http://www.90minut.pl/news/195/news1...Belchatow.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo fajny mecz w Białymstoku ładnie piła chodz
i tylko sędzia postanowił sie pokazać i dał czerwona całkowicie z dupy A i Milika trzeba by kupić poki nas na niego stać(?), bo chlopakowi jak sodówa nie uderzy to moze sie łądnie rowinąć ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
fajny mecz takiej kopaniny bez ladu i skladu dawno nie widzaialem przelaczylem na chwile na Borussia -Werder- w sumie jakby ogladal jakas inna dyscypline . niekapuje tych zachwytow nad poziomem po pierwszej kolejce,ta liga zawsze kopaną pozostanie.... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
to po co to oglądasz i się na ten temat wypowiadasz?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
Zeszly sezon ekstraklasy to wygladal tak , ze mielismy dwie druzyny w LE i obie awansowaly do 1/16.Tego sezonu chyba w ogole nie bedzie.Niby lepiej, tylko cos mi sie tu nie zgadza, dla mnie mecze ze slaba liga szwedzka pokazaly w jakim miejscu jest nasza w tym momencie i nalezy sp.. w przeciwnym kierunku i to od zaraz, a nie udawac ze jest ok, bo za chwile juz ch.. wie kto bedzie z nami wygrywal.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 25.08.2012 o godz. 09:11.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Trudno zeby bylo lepiej jesli nie ma postepu jesli chodzi o mlodych, zakupy sa na chybil trafil a i szczescie nie zawsze sprzyja
![]() Liga wcale nie jest mocniejsza, po prostu slabsze druzyny tez wyciagaja mocno srednich zawodnikow, ktorzy czasami maja ochote pobiegac troszke szybciej, pograc troszke dokladniej i to wystarcza na ciulanie punkcikow. Jaka by tak liga chujowa nie byla to nadal bedzie to nasza liga ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Masz racje, bo nie kosztuje 8000 zł, i chciałby zarabiać wiecej niż 1800 zł brutto.
A na serio, Górnik go sprzeda za dużą kasę i to nie w Polsce- jesli pogra na wysokim poziomie dłużej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Milik powinien już grać w reprezentacji Polski. Fornalik powinien mu dać szansę na grę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Nie zdziwię się , jeśli w przyszłym sezonie po ( oby ) udanym oddanym w terminei staidonie ( tzn 3 trybunach ) Górnik będzie mocniejszy finansowo i wcale nie będzie skazany na sprzedawanie najlepszych zawodników do czołowych polskich klubów . Właściwie juz teraz widać , że ani Nakulma , ani Magiera czy Milik są nie do wyciągnięcia jeśli ktos nie rzuci grubych tysięcy euro na stół . Niewykluczone że juz w tym sezoie Górnik będzie się bił o puchary .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Ciekawym zawodnikem do wziecia jest Wszołek, Wojciechowski ma jego karte, czyli chce go sprzedac pewnie jak najszybciej. Takze kto go kupi wedlug mnie zrobi dobry biznes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 25.08.2012 o godz. 10:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
kartę Wszołka nie ma już wojciechowski bo wykupił ją król. tak samo jest z karta tego gruzina
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Ciekawym zawodnikiem do wzięcia jest Wszołek...
Ciekawych zawodników do wzięcia jest wielu ale istnieje jakieś ryzyko. Najłatwiej wydaje się cudze pieniądze,no nie ? ![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|