|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Krakowskie centusie... Ja jestem ciekawy po ile chcecie miec te karnety? ciesze ze na mlyn nie sa najtansze moze wkooncu pokemony z mlyna znikna
![]() ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Na wstępie chciałem zaznaczyć, że cena 85 zł za 7 spotkań drużyny aspirującej o tytuł Mistrza Polski na nowoczesnym stadionie jest ceną atrakcyjną ale mamy też drugą stronę medalu.
Wiosna 2012 7 spotkań w tym ( Legia,Lech,Lech,Cracovia,Śląsk) bilet na C - 90zł Jesień 2012 7 spotkań w tym (Lech,Śląsk) bilet na C-85 zł Coś tu jest nie tak... Ale kto będzie chciał kupić karnet ten kupi. Nie narzekajmy. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To jaka według ciebie powinna być zniżka? 3 Dychy? Czyli karnet za 30-50 zł?
Żygać się chce... ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 16.07.2012 o godz. 17:27.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Ceny wyglądają ludzko, ale ta zniżka "lojalnościowa" za piątaka to rozwaliła system.
![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie, ceny nie są bardzo dobre! (na dole napiszę dlaczego na przykładzie karnetów ulgowych, wznowień na C)
jerry1990 Dziwi bo w przeciwieństwie do Wiosny 2012 masz raptem taniej o 5 zł! W tej rundzie nie ma meczów z Legią, derbów, europejskich pucharów (zniżek i pierwszeństwa), Pucharu Polski. Dochodzi tylko (w porównaniu do poprzedniej rundy) mecz zgodowy (z Lechią) oraz ligowy (tyle, że wtedy było 1/4 PP z Lechem, tak więc moim zdaniem wychodzi na to samo w tym wypadku).Meczu z mistrzem nie liczę, bo wtedy był mecz z liderem (praktycznie to samo). Poza tym jesień ma mniejszą wartość od wiosny, gdyż nie jest to decydująca runda. Dodatkowy fakt jest, że nadzieje są mniejsze gdyż Wisła wiosnę miała bardzo słabą. Tak więc nie ma takich bojowych nastrojów, zwłaszcza, że Bednarz nawet zapowidział, że w tym sezonie MP nie jest celem. Ci co tak mówią o tym, że tanio, po ile chcemy te karnety, o centusiach itp. Zobaczymy jak będzie wyglądać frekwencja na stadionie, bo o to głównie chodzi! palikot Może nie 3 dychy, ale z 10-15 zł. powinna bo ona też ma pokazać, że opłaca się kupować karnet co rundę, że po jakimś czasie wyjdzie Ci, że na nast. rundę masz go po prostu gratis, a taki piątak to co, po 15-20 rundach w tych cenach wyjdzie mi za darmo. Poza tym szkoda, że u nas nie ma sprzedaży karnetów całosezonowych, tak jak na Legi. Karnetu też nie można przekazać. Daje nam on 2 mecze za darmo, tyle, że nie jest znany dokładny terminarz, a jak wiadomo są mecze w poniedziałki, nie wiadmo kiedy jaki wypadnie, tak więc z biegiem czasu może okazać się, że kupno karnetu takie opłacalne nie jest. Plus taki, że nie musimy stać w kolejkach, ale przy obecnym stadionie, obowiązkowych kk, ilości kas to znowu nie jest problem - nawet kupić biletu przed mecezm.
Ostatnio edytowane przez R33 : 16.07.2012 o godz. 17:33.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Panowie pogrzało Was. 80 zł to drogo
Pamiętacie ile kiedyś karnety kosztowały jak stary stadion był Po ile by niby was satysfakcjonowały Po 20 złotych ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
hahahahaha ludzie boże...i .... że 5 zł zniżki jak tani w .... !? wam się juz nie dogodzi! co miała być zniżka 30 zł!? tak wy wam było dobrze ? mogli wgl tej zniżki nie dawać to by nikt nie sapał...w dupach wam się poprzewracało od tego dobrobytu ....a ! za darmo wam dać to i tak by źle było bo przeciez trzeba jakos droge na mecz opłacić bo bilet autobusowy ....a drogi...co za ludzie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Tak poza tym, to ceny uważam za w miarę zrównoważone - karnet na C 85 zł/7 meczów = ~ 12 zł także spoko (już pomijam fakt, z jakimi ekipami zagramy, bo inaczej pewnie dla co poniektórych trzeba by było liczyć. I te narożniki miejmy nadzieje zgromadzą tych, którzy wcześniej chodzili na C,G najczęściej na bilety, bo było najtaniej, to uważam dobry zabieg ze strony klubu (zobaczymy jak w praktyce wyjdzie). Aha - jako jedyni w E-klasie bez sprzedaży internetowej - też dobrze...
Ostatnio edytowane przez Krav : 16.07.2012 o godz. 17:33.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Dla mnie studenta, który raczej nigdy grubo w portfelu nie miał(przynjamniej narazie
Wiem, że wielu drażni niska różnica między karnetem lojalnościowym, a zwykłym nabyciem i faktycznie tu klub zawalił. Jak dla mnie powinni też obniżyć ceny biletów na trybuny środkowe mniej więcej o 10%. Myślę, że wówczas ze strony popytowej wzrost wyniósłby trochę więcej niż wspomniane 10 ![]() Podsumowując jak zwykle zapowiedzi wielkiej taniochy, a efekty te same. Ale nie jest źle i z której by strony nie patrzeć, co rundę idziemy z cenami niżej, a nie zapomnijcie że inflacja stale rośnie (w tej chwili 4,3%, a po Euro ma stale wzrastać). Cytując Kominka zerknijcie na ceny biletów do kina i pomnóżcie razy 7, nie wspominając już nawet w ogóle o wysokości cen w teatrach...
Ostatnio edytowane przez igortsw : 16.07.2012 o godz. 17:39.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kiedyś jak miałem 14-18 lat to miałem do wyboru: Karnet za 185 albo za 250 Potem doszło stare E za 220. Teraz ....a kupuje karnet za bramke za 80 zł i ja mam się podniecać jakąś 5 złociszową zniżką wiesz jakie masz inne plusy karnetu? To że co każdy mecz nie musiasz zapierdalać na R22 i tracic czasu i pieniedzy w związku z tym. To że wygodnie można nie stać w kolejkach przed meczem. I to, że sobie browara kupisz u Wiślaków przed meczem, a jak nabędziesz Na E, H czy A to 3 browary albo cztery Teraz to do puchy na oprawe wrzucać bo macie takie upusty, że spółke akcyjną możecie po butach całować, a nie jęczeć jak smarkacze, bo żałośnie w ogóle to wygląda
Ostatnio edytowane przez palikot : 16.07.2012 o godz. 17:39.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2. Oczywiście, żeby przydały się karnety na cały sezon, żeby karnet można było przekazać, żeby można było przez neta kupić a nawet, żeby można było sobie zmieniać sektory, w ramach karnetu, przyjść do SK do okienka: i "Prosze pani, mam na G, ale dzisiaj mam ochote iść na C, prosze mi zarezerwować wolne miejsce na ten jeden mecz i zwolnić te które mam na karnecie" albo "Mam karnet na C ale idę dziś z dzieciakami na mecz prosze za dopłatą nabić mi wejście na E 21 a moje miejsce na C zwolnić na ten jeden mecz" Tak to są fajne postulaty popieram, ale nie .......my, o jakiś zniżkach przy karnecie 70 zł Karnet jest sprawą indywidulaną, jednym jest na ręke innym nie. I to nie cena oraz nie ilość zniżki czy konfiguracja meczów TOP jest tutaj powodem.
a co to kogo interesuje, że ty zdzierasz gardło? To za zdzieranie gardła mają być jakieś zniżki? totalnie wam odwala ![]() Nie pozostaje nic jak tylko pobić zeszłoroczny rekord ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 16.07.2012 o godz. 17:58.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ceny są jak najbardziej normalne,w przeliczeniu na spotkanie jest naprawdę ok,nowoczesny stadion,pełen komfort a cena i tak jest stosunkowo niska
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Perfekcyjne ceny , ale co z tego skoro frekwencja i tak będzie niska , bo mamy aktualnie zespół , który jest wielką niewiadomą ( raczej będzie słabiutko ) oraz brak sprzedaży internetowej.
-- Myślę , że sektor B rozwiąże nam problem z piknikami , choć niczego nie można być pewnym , ludzie mogą pójść na C bo i tak jest tanio a widok pewnie lepszy niż z B . ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
ceny są przystępne , dla każdego - z takim stwierdzeniem powinien się zgodzic każdy zmiana w dół nie spowoduje większej frekwencji na trybunach .. chyba żeby je za free puszczać , ale to nie jest organizacja charytatywna będziem grać ładną piłkę i plasować się w pierwszej 3 to i frekwencja będzie na dobrym poziomie ( 20 tys ) , w wypadku padaki 12-15 tys . Ceną tutaj juz nic nie zmienymi. A co do zniżki lojalnościowej . Ludzie tak narzekacie , jakbyście co roku kupowali karnet tylko dla tej zniżki , chyba w głowie powinniście mieć inne wartości , prawda ? jeśli mam pewność że kasa którą wydaję trafia na moją Wisłę to i do każdego biletu dopłacam z uśmiechem na ustach . |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() A ten, który będzie chciał kupić o kupi, bo i ceny są mega przystępne i czasu do rozpoczęcia sezonu dużo ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ceny perfekto
obniżyli najdroższe, nie zaniżyli najtańszych ; ) elegancko nic tylko kupować ! ![]() ![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
||||
|
Ludzie, ale nie piszmy o tym co było kiedyś. Kiedyś to komórek, internetu, telewizji nie było. Piszmy o tym co jest teraz. Wiesz Kominek 300 zł. to było dużo za taki Real, ale teraz przez te 8 lat to się wszystko zmieniło i to bardzo, świat się bardziej otworzył, w dobie internetu (w sensie, że możemy się wszystkiego ,,ot tak" dowiedzieć) to nawet wyjazd na mecz Realu nie jest problemem (pomijając finanse bo to już każdego osobista sprawa). Dawniej karnety i bilety były droższe bo mieliśmy inny stadion, mniejszy! Na tym (i w obecnej sytuacji sportowej) to nawet idzie kupić bez problemu bilet na mecz top w dzień meczu - wyobrażacie sobie taką sytuację chociażby 3-4 lata temu?
Kominek napisał(a):
Palikot napisał(a):
Palikot napisał(a):
Karherop napisał(a):
Karherop napisał(a):
Ja karnet kupię i tak bo mi się to opłaca ze względu, że chodzę regularnie i stadionu znowu nie mam po drodze, żeby sobie po bilet zawsze mykać, w sumię to nawet jakby mecz na karnecie wychodził 5 zł. drożej to nawet wtedy bym kupił. Chodzi mi o ogólne podejście zarządu, zwłaszcza, że stadion trzeba zapełnić, bo na pewno wszyscy nie mają takiego podejścia jak stali bywalcy co chodzą dla Wisły. Ludzi trzeba czymś zachęcić. Tu jeszcze odbije w stronę biletów. Ja np. nie jestem z pro Wiślackiej miejscowości i u mnie każda osoba którą wyciągam na mecz jest na wagę złota, a ciężko kogoś wyciągnąć jak np. I-szy mecz musi kosztować go 25 zł. (kk + bilet) zwłaszcza, że czasem jest osoba bardzo przypadkowa (ale wyciągamy bo może się zajawi). Myślę, że przy obecnym systemie KK przydałoby się coś takiego jak Iszy mecz na Reymonta albo gratis, albo za połowę ceny, chociażby nawet tylko dla meczów PP i na tanie sektory.
Ostatnio edytowane przez R33 : 16.07.2012 o godz. 18:54.
|
|||||
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
niestety 1 raz od ok 10 lat nie kupie karnetu z bardzo prostej przyczyny : otoz kupujac karnet na sektor C ( przynajmniej w moim przypadku - choc juz nie w centrum - to juz nie ten wiek ) nie mam juz mozliwosci zobaczyc jakiegokolwiek meczu z innego sektora ( chocby tak z ciekawosci ) nawet w 0przypadku gdzie jest duzo wolnych miejsc - nawet z doplata roznicy ... wg mnie to jest po prostu dziadostwo ze na nowoczesnym stadionie kupno karnetu ogranicza mnie az tak bardzo ....pare razy mialem sytuacjie ze wraz z moimi przyjaciolmi spoza Krakowa - niekoniecznie fanatykami - nie moglem zasiasc z Nimi na innym sektorze tylko musielismy sie rozdzielac , tak samo bylo gdy namowilem tatusia w zaawansowanym juz wieku zeby zobaczyl po wielu la5tach atmosfere R22 ...sory ale dla mnie to po prostu lipa ...wiec w tym sezonie mam zamiar zaliczyc wszystkie sektory - kazdy mecz gdzie indziej ....szkoda tylko ze w dzisiejszych czasach nikt nie wpadl na taki pomysl ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]()
"Oto Partia-ludzkości wzrok
Oto Partia-siła ludów i sumienie. Nic nie pójdzie z Jego życia w zapomnienie." Wisława Szymborska - "Ten dzień – na śmierć Stalina" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja tam karnet kupię jak zwykle i cena mi nie przeszkadza. Natomiast spodziewam się pustek na meczach ze słabszymi klubami i połowy stadionu na meczach "topowych".
Rezerwy w zapełnianiu stadionu są na E. Klub widocznie ciągle tego nie rozumie, że jak będziemy wszystkich jechać po 4:0 to cena nie będzie miała znaczenia ale w dzisiejszych realiach to C tradycyjnie prawie pełne, G w 1/2 i E w 1/4. Myślę, że na powiedzmy takie E25 dać 150 za karnet i szły by ładnie. Cóż, widocznie lepiej sprzedać 1,5 tys za 195 niż 4 tys za 150. Pewnie coś mi źle wychodzi jak sumuję ale co tam ja się nie znam... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Reksio33
1. Zarząd to ma w dupie, uwierz, im ma się zgadzać u księgowej ![]() 2. Po pierwsze te twoje tezy są trochę naciągane, bo tak na prawdę jest wystarczy zobaczyć po zbiorach do puchy jak niektórym "fanatykom" na Wiśle zależy. Po drugie wydaje się, że tym razem ceny karnetów były mocno skonsultowane z SKWK, co swiadczy o zniżkach dla członków. Wobec czego myślę, że ze strony SKWK padł taki pomysł, żeby bilety na dolne B/D były tańsze od C a górne bardziej zbliżone właśnie po to, żeby oczyścić z ludzi na siłę oszczędzających. Po trzecie co to jest za argument, że ktoś śpiewa na meczu, to ma mieć jakieś z tego powodu przywileje cenowe? Takie śmieszne teorie się tu czasem słyszy Jedni myślą, że jak trochę płacą więcej, to mogą sobie rościć moralne prawo do .......enia wszystkiego, olewania tematu iw myśl: "płacę - wymagam" a ci co chcą płacić mniej, to dlatego, że drą ryja... trochę bezsens Nie ważne ile się za bilet zapłaci. Bycie kibicem Wisły obliguje do przestrzegania pewnych zasad, czy płacisz za bilet 10 zł czy 100.
Ostatnio edytowane przez palikot : 16.07.2012 o godz. 19:22.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No tak ale jak mało osób kupi to im się nie będzie zgadzać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ceny są naprawdę dobre, a narzekać za bardzo nie ma na co. Ewentualnie można napisać, że na mecze top powinni jeszcze obniżyć ceny biletów na niektóre sektoray, chociaż może akurat ten sezon będzie się tak układać, że ludzie i tak przyjdą.
Odnośnie tej zniżki 5zł - może rzeczywiście klub powinien zamiast tego pomyśleć o jakimś małym upominku (przynajmniej dla ludzi z młyna). ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Panowie czy w poprzedniej rundzie poszły wszystkie karnety na C ?
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie, na każdym meczu było bardzo dużo biletów
![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ceny biletow sa naprj .awde niskie,10 zeta ulgowy na naroznik zeby isc na mecz Ekstraklasy na porzadnym wreszcie stadionie.No bez jaj,nie narzekajcie.
zastanawiam sie na tym ile tych karnetow pojdzie ,pewnie polowa tego co poszla w tamtym sezonie,ale to i tak bedzie dobry wynik jak na aktulana sytuacje w klubie. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Moim zdaniem ceny karnetów są w miare ok i nie będę na ten temat więcej pisał. Ale pomyłką już są ceny na boczne sektory trybun wschodniej i zachodniej. Sektory skrajne, sąsiadujące z narożnikami powinny mieć ceny nie wyższe niż o 5 zł a nawet mniej. Pisłem już o tym kiedyś że ceny na te sektory (E21,E11,E26,E16,H11,H21,A11,A23) są nieadekwatne do miejsc, gdzie np skrajnie ostatnie miejsca graniczą z narożnikami o 1 metr, a tu siup 8 zł więcej. Na te wymienione wyżej sektory powinna być cena np 2-3 zł wyższa.
No i kolejna rzecz to jeszcze większa pomyłka jaką jest brak zniżek dla seniorów! Już o np "sektorze seniora" np nie wspominając. Zero pomysłu żeby przyciągnąć więcej ludzi na stadion (sam mam dziadka z niewysoką emeryturą dla którego każdy grosz się liczy). Po prostu odgrzewanie kotleta. Zniżki te same. Sektor rodzinny i dla najzagorzalszych kibiców (no tu dodali G jako taki właśnie) i tyle. MARKETING W NASZYM KLUBIE LEŻY I KWICZY A BEZ PORZĄDNEGO MARKETINGU W DZISIEJSZYCH CZASACH ŻADNE PRZEDSIĘWZIĘCIE NIE MA SZANS POWODZENIA! ! ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
2. I bardzo dobrze ![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|