|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja słyszałem że z ME to już nie mają kogo brać i szukają talentów w niższych ligach krakowskich więc transfer zim zuma może być tym ostatnim przed ogłoszeniem cen biletów
![]() A tak poważnie to co roku jest to samo, zakładam że planują sprzedaż internetową i dlatego tak się ociągają ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Żeby tylko internetową. Robią właśnie aplikację na smartfony "zgarnij karnet w promocyjnej cenie"
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z opcją "Zaproponuj zawodnika na testy"
Ostatnio edytowane przez MatMario : 12.07.2012 o godz. 10:52.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Czy działa wam odnośnik na stronie głównej (zaproszenie na nowy sezon)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
@jacekbum
jak klikam na "więcej informacji", to przenosi mnie na główną stronę, nie wiem, może takie jest tego założenie Pewnie wkleją tam link do informacji o cenach i dystrybucji karnetów... |
|
|
|
Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Sprawdziłem jak wygląda sprzedaż karnetów na sezon 2012/2013 w innych klubach, wrzuciłem to w shoutboxie ale żeby wszyscy widzieli jak nasz Klub ma w poważaniu nas, kibiców, wklejam to tutaj:
Śląsk sprzedaje karnety/bilety od 9 lipca; Lechia od 16 lipca; Widzew od 16 lipca, Korona od 2 lipca, Zagłębie Lubin od 2 lipca, Ruch od 3 lipca, legła od 28 maja, amika od 6 lipca, Podbeskidzie od 30 lipca, Piast Gliwice od "połowy lipca" i Pogoń od 14 lipca. BRAK INFO o sprzedaży karnetów/biletów: Jaga, Górnik, Gieksa i WISŁA. Kolejną rzeczą którą sprawdziłem przy okazji jest sprzedaż biletów/karnetów online. Taką opcję mają następujące kluby: Gieksa, amika, legła, Lechia, Śląsk, Korona, Ruch, Górnik, Zagłębie, Żydzew, Podbeskidzie, Polonia(z którą nie wiadomo co się dzieje), Jaga i Pogoń. Sprzedaży on-line NIE mają: WISŁA i Piast. Jak sprawa wygląda wszyscy widzą. Wnioski z powyższego każdy niech sobie wysnuje sam. ![]()
TSW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wniosek jest taki że stajemy się coraz bardziej elitarnym klubem, coraz mniej klubów postępuje tak jak My, a przy niesprzedaży internetowej już prawie jesteśmy liderem.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Gdyby była możliwość kupna biletów online jestem pewien że na trybunach zjawiło by się o kilka tysięcy więcej kibiców. PS: Sprzedaż online to tylko jeden problem złego marketingu,sprzedaż pamiątek w całej małopolsce do tego plakaty zapraszające na mecz powinny być nie tylko w Krakowie,wiadomo wszystko kosztuje ale żeby zrobić kasę trzeba ją najpierw zainwestować ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Klub traktuje nas jak bydło korzystając z faktu, że kilka tysięcy wiernych kibiców kupi karnet bez względu na wszystko. Ciekawe czy coś by się zmieniło, gdybyśmy zorganizowali jakąś akcję (np. bojkot pierwszego meczu.).
![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
A jeśli chcemy czerpać przykład z góry, to wczoraj podali info że taki Bayern Monachium już sprzedał wszystkie bilety (w tym zapewne karnety bo jak nie jak tak) na nadchodzący sezon. I to bez przeprowadzania żadnych transferów z pierwszych stron gazet. Bundesliga rusza oczywiście później niż nasze ligowe kopanie, chyba o jakieś dwa tygodnie.
![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS:Co do karnetów i biletów online,chyba będzie trzeba to nagłośnić znowu żeby ktoś się tym zajął
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 12.07.2012 o godz. 15:43.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Wiem, przesadziłem ;] ale trochę się informacja w oczy rzuciła, nawet na tle naszego amatorskiego marketingowania klubu.
A może po prostu w tym roku karnetów nie będzie? I w ramach troski o poprawę kondycji fizycznej narodu przed każdym meczem trzeba się będzie osobno na Reymonta po bilecik pofatygować? ![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
Moim zdaniem, sprzedaż internetowa powinna być. Jeździ sporo osób na mecze z poza Krakowa. Mi żeby się dostać na Derby zeszło 80 coś złotych, bo 3 razy musiałam jechać tam i z powrotem ![]() ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie..
<< Dzisiaj Wrogu .... Wczoraj Bracie>> cracovia TAK NAZWALI KU*WE TĄ! NA ULICY KAŁUŻY MA SIEDZIBE SWĄ! JA CI POWIEM KU*WO CZEMU NIE NAWIDZISZ MNIE ! BO JA KOCHAM WISŁE I NA DOBRE I NA ZŁE !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2012
Offline |
|
|
Czy ma ktoś jakieś info na temat od kiedy będą sprzedawane karnety na rundę jesienną sezonu 2012/2013 ?
Do pierwszego meczu pozostał miesiąc i kilka dni a na temat karnetów cisza. NA co oni czekają w tym klubie z karnetami? |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
przecież było mówione przez Basałaja, że w tym roku nie ma szans by była sprzedaż internetowa! Na 95% meczów mozna spokojnie kupić bilet, wystarczy trochę wcześniej przyjeachać. Kto chce być ten jest. Ci którzy nie chodzą, a wejdzie sprzedaż internetowa (czym się tłumaczą) też nie będą chodzić! Więc wystarczy chcieć!
W NOWYM SEZONIE WSZYSCY NA CZERWONO! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A w poniedziałek WŚ nieczynny z racji... Tour de Pologne.
No tak, mnóstwo ludzi w pobliżu, to najlepiej zamknąć sklep. Ku.rwa co za matoły. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Tylko uzupełnię, bo gdzieś słyszałem, że Piastunki mają sprzedaż on line, poszukałem i proszę - http://www.biletypiast-gliwice.eu/Su...inContent.aspx Czyli na dzień dzisiejszy jesteśmy jedynym klubem bez sprzedaży on line biletów. Chociaż nie to chyba tylko system rezerwacji biletów do odbioru w kasie, a już się zgubiłem.
Aż z ciekawości wysłałem dziś maila do Wisły: z zapytaniem kiedy będzie coś wiadomo na temat cennika, sprzedaży biletów i karnetów, oraz ewentualnych promocji. Odpowiedź dostałem dość szybko: Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 13.07.2012 o godz. 16:20.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
To Wiślacki Świat jeszcze funkcjonuje?! Ha ha to nieźle pieniądze są marnotrawione (no bo też trzeba opłacić ludzi którzy tam za kasami stoją + nie wiadomo czy są jakieś inne koszty jeszcze skoro stadion należy do miasta) jak niecałe 100 m. dalej jest sklep z tym samym. U nas widzę myślą...
Ostatnio edytowane przez R33 : 13.07.2012 o godz. 19:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Co do informacji o braku biletów w przypadku Górnika i Gieksy ich brak jest zrozumiały, bo na 99% nie będą grali u siebie, więc ciężko im to ogarnąć a Jaga ma stadion w rozsypce i ograniczoną ilość miejsc. Więc tak na prawdę tylko u nas lecą totalnie w buca. Może przyczyną jest zwolnienie 6 osób z marketingu w ostatnim czasie i teraz sam Bednarz nie potrafi wrzucić info na stronę, kto wie ? Tak czy inaczej karnety mają być ciut tańsze od tych z jesieni, tak przynajmniej podała osoba, która przetrwała ten marketingowy kryzys. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Może coś ruszy - FB Stowarzyszenia:
SKWK napisał(a):
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._juz_od_60_zl/
Chyba ich k*rwa p*jebało z tymi cenami!!!! Mówie tu o C, dla wznawiających ulgowym, tańszy raptem o 5 zł. w porównaniu do poprzedniej rundy!!! Będąc w SKWK zniżki wyglądają tak: Cytat:
Ostatnio edytowane przez R33 : 16.07.2012 o godz. 16:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
na narożnik 60, a na młyn 85 pojebało ich
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dziwi mnie właśnie skąd taka rozbieżność.
Ciekawe czym chcą zapełnić stadion, bo teraz to ja już nie wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Szczerze? Nie rozumiem Was... 80 zł to jest dużo? Ja pamiętam jak jeździłem cztery lata temu z Katowic i za bilet płaciłem 45 zł plus 2 zł opłaty manipulacyjnej... To naprawdę są niskie ceny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
ja nie twierdzę, że to dużo, ale pytam czemu mam płacić więcej dlatego, że idę zdzierać gardło dla zespołu od kogoś kto kupi karnet na narożnik bo tani...zawsze było tak że na młyn najtaniej
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
zniżka lojalnościowa (dla posiadaczy karnetów wiosna 2012) - wynosi uwaga 5 (słownie
, czyli średnio na mecz zapłace mniej o 70 groszy. Nie no, kur..a to jest jakaś komedia (abstahuję od tego, czy jest drogo czy nie !)EDIT: i dziwi mnie trochę rozbieżność między narożnikami za 60 zł a młynem za 85 zł, chociaż w sumie to może i dobrze, mniej przypadkowych osób będzie - ciekaw jestem jak to wyjdzie.
Ostatnio edytowane przez Krav : 16.07.2012 o godz. 17:16.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ceny są bardzo dobre. Spodziewałem się wyższych.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Powinni te 7 spotkań za darmo oddać , gdzie po 60 zł na runde , drożyzna !
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|