The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2012, 10:32
Ja słyszałem że z ME to już nie mają kogo brać i szukają talentów w niższych ligach krakowskich więc transfer zim zuma może być tym ostatnim przed ogłoszeniem cen biletów

A tak poważnie to co roku jest to samo, zakładam że planują sprzedaż internetową i dlatego tak się ociągają
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.07.2012, 10:47
Żeby tylko internetową. Robią właśnie aplikację na smartfony "zgarnij karnet w promocyjnej cenie"
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 12.07.2012, 10:48
Z opcją "Zaproponuj zawodnika na testy" Jak dodatkowa funkcja "Wezwij stewarda" z geolokacją
Ostatnio edytowane przez MatMario : 12.07.2012 o godz. 10:52.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Odpowiedz cytując
jacekbum
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 12.07.2012, 10:54
Czy działa wam odnośnik na stronie głównej (zaproszenie na nowy sezon) ? od tygodnia wisi a nie da się wejść wywala mnie
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 12.07.2012, 10:57
@jacekbum
jak klikam na "więcej informacji", to przenosi mnie na główną stronę, nie wiem, może takie jest tego założenie Pewnie wkleją tam link do informacji o cenach i dystrybucji karnetów...
Odpowiedz cytując
peele
Member

Od: 05.2012

Stary 12.07.2012, 11:15
Sprawdziłem jak wygląda sprzedaż karnetów na sezon 2012/2013 w innych klubach, wrzuciłem to w shoutboxie ale żeby wszyscy widzieli jak nasz Klub ma w poważaniu nas, kibiców, wklejam to tutaj:

Śląsk sprzedaje karnety/bilety od 9 lipca; Lechia od 16 lipca; Widzew od 16 lipca, Korona od 2 lipca, Zagłębie Lubin od 2 lipca, Ruch od 3 lipca, legła od 28 maja, amika od 6 lipca, Podbeskidzie od 30 lipca, Piast Gliwice od "połowy lipca" i Pogoń od 14 lipca.

BRAK INFO o sprzedaży karnetów/biletów: Jaga, Górnik, Gieksa i WISŁA.

Kolejną rzeczą którą sprawdziłem przy okazji jest sprzedaż biletów/karnetów online.
Taką opcję mają następujące kluby: Gieksa, amika, legła, Lechia, Śląsk, Korona, Ruch, Górnik, Zagłębie, Żydzew, Podbeskidzie, Polonia(z którą nie wiadomo co się dzieje), Jaga i Pogoń.
Sprzedaży on-line NIE mają: WISŁA i Piast.

Jak sprawa wygląda wszyscy widzą. Wnioski z powyższego każdy niech sobie wysnuje sam.
TSW
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 12.07.2012, 12:08
Wniosek jest taki że stajemy się coraz bardziej elitarnym klubem, coraz mniej klubów postępuje tak jak My, a przy niesprzedaży internetowej już prawie jesteśmy liderem.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 12.07.2012, 12:15
peele napisał(a):Wyświetl post
Sprawdziłem jak wygląda sprzedaż karnetów na sezon 2012/2013 w innych klubach, wrzuciłem to w shoutboxie ale żeby wszyscy widzieli jak nasz Klub ma w poważaniu nas, kibiców, wklejam to tutaj:

Śląsk sprzedaje karnety/bilety od 9 lipca; Lechia od 16 lipca; Widzew od 16 lipca, Korona od 2 lipca, Zagłębie Lubin od 2 lipca, Ruch od 3 lipca, legła od 28 maja, amika od 6 lipca, Podbeskidzie od 30 lipca, Piast Gliwice od "połowy lipca" i Pogoń od 14 lipca.

Kolejną rzeczą którą sprawdziłem przy okazji jest sprzedaż biletów/karnetów online.
Taką opcję mają następujące kluby: Gieksa, amika, legła, Lechia, Śląsk, Korona, Ruch, Górnik, Zagłębie, Żydzew, Podbeskidzie, Polonia(z którą nie wiadomo co się dzieje), Jaga i Pogoń.

Jak sprawa wygląda wszyscy widzą. Wnioski z powyższego każdy niech sobie wysnuje sam.
Pisałem już kiedyś że Wisła nie potrafi robić pieniędzy,mając tak olbrzymi potencjał w Małopolsce
Gdyby była możliwość kupna biletów online jestem pewien że na trybunach zjawiło by się o kilka tysięcy więcej kibiców.

PS: Sprzedaż online to tylko jeden problem złego marketingu,sprzedaż pamiątek w całej małopolsce do tego plakaty zapraszające na mecz powinny być nie tylko w Krakowie,wiadomo wszystko kosztuje ale żeby zrobić kasę trzeba ją najpierw zainwestować
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 12.07.2012, 12:18
Klub traktuje nas jak bydło korzystając z faktu, że kilka tysięcy wiernych kibiców kupi karnet bez względu na wszystko. Ciekawe czy coś by się zmieniło, gdybyśmy zorganizowali jakąś akcję (np. bojkot pierwszego meczu.).
rrr
Odpowiedz cytując
Skipper
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 12.07.2012, 15:27
A jeśli chcemy czerpać przykład z góry, to wczoraj podali info że taki Bayern Monachium już sprzedał wszystkie bilety (w tym zapewne karnety bo jak nie jak tak) na nadchodzący sezon. I to bez przeprowadzania żadnych transferów z pierwszych stron gazet. Bundesliga rusza oczywiście później niż nasze ligowe kopanie, chyba o jakieś dwa tygodnie.
everybody on earth wanna rap
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 12.07.2012, 15:41
Skipper napisał(a):Wyświetl post
A jeśli chcemy czerpać przykład z góry, to wczoraj podali info że taki Bayern Monachium już sprzedał wszystkie bilety (w tym zapewne karnety bo jak nie jak tak) na nadchodzący sezon. I to bez przeprowadzania żadnych transferów z pierwszych stron gazet. Bundesliga rusza oczywiście później niż nasze ligowe kopanie, chyba o jakieś dwa tygodnie.
To jednak nie ma porównania bo Bayern to klub z absolutnego topu międzynarodowego ale nasz klub nawet w województwie nie radzi sobie z reklamą i promowaniem Wisły jako marki

PS:Co do karnetów i biletów online,chyba będzie trzeba to nagłośnić znowu żeby ktoś się tym zajął
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 12.07.2012 o godz. 15:43.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
Skipper
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 12.07.2012, 15:56
Wiem, przesadziłem ;] ale trochę się informacja w oczy rzuciła, nawet na tle naszego amatorskiego marketingowania klubu.

A może po prostu w tym roku karnetów nie będzie? I w ramach troski o poprawę kondycji fizycznej narodu przed każdym meczem trzeba się będzie osobno na Reymonta po bilecik pofatygować?
everybody on earth wanna rap
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 12.07.2012, 20:28
gypsy napisał(a):Wyświetl post
@jacekbum
jak klikam na "więcej informacji", to przenosi mnie na główną stronę, nie wiem, może takie jest tego założenie Pewnie wkleją tam link do informacji o cenach i dystrybucji karnetów...
Na razie po prostu tak jak mówisz jest takie założenie. Bo nawet jak najedziesz to w lewym dolnym rogu jest http://wisla.krakow.pl/pl/
Odpowiedz cytując
Młoda
Junior Member

Od: 10.2011

Stary 12.07.2012, 22:03
TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Gdyby była możliwość kupna biletów online jestem pewien że na trybunach zjawiło by się o kilka tysięcy więcej kibiców.
Tu masz rację.

Moim zdaniem, sprzedaż internetowa powinna być. Jeździ sporo osób na mecze z poza Krakowa. Mi żeby się dostać na Derby zeszło 80 coś złotych, bo 3 razy musiałam jechać tam i z powrotem
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie..
<< Dzisiaj Wrogu .... Wczoraj Bracie>>

cracovia TAK NAZWALI KU*WE TĄ! NA ULICY KAŁUŻY MA SIEDZIBE SWĄ! JA CI POWIEM KU*WO CZEMU NIE NAWIDZISZ MNIE ! BO JA KOCHAM WISŁE I NA DOBRE I NA ZŁE !
Odpowiedz cytując
magdax
Junior Member

Od: 07.2012

Stary 13.07.2012, 10:31
Czy ma ktoś jakieś info na temat od kiedy będą sprzedawane karnety na rundę jesienną sezonu 2012/2013 ?

Do pierwszego meczu pozostał miesiąc i kilka dni a na temat karnetów cisza. NA co oni czekają w tym klubie z karnetami?
Odpowiedz cytując
bartek_strz
Member

Stary 13.07.2012, 10:46
przecież było mówione przez Basałaja, że w tym roku nie ma szans by była sprzedaż internetowa! Na 95% meczów mozna spokojnie kupić bilet, wystarczy trochę wcześniej przyjeachać. Kto chce być ten jest. Ci którzy nie chodzą, a wejdzie sprzedaż internetowa (czym się tłumaczą) też nie będą chodzić! Więc wystarczy chcieć!

W NOWYM SEZONIE WSZYSCY NA CZERWONO!
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 13.07.2012, 11:14
bartek_strz napisał(a):Wyświetl post
przecież było mówione przez Basałaja, że w tym roku nie ma szans by była sprzedaż internetowa! Na 95% meczów mozna spokojnie kupić bilet, wystarczy trochę wcześniej przyjeachać. Kto chce być ten jest. Ci którzy nie chodzą, a wejdzie sprzedaż internetowa (czym się tłumaczą) też nie będą chodzić! Więc wystarczy chcieć! ]
A jak ktoś nie ma czasu by wcześniej przyjechać? Sorry, ale po wprowadzeniu debilnych KK problemem jest nawet zakup biletu dla kogoś (kij z tym, że ma KK, musisz mieć ją przy sobie co jest wymaganiem durnym i w żaden sposób nieuzasadnionym). Brak sprzedaży przez net, w XXI wieku, gdzie naprawdę nie jest to duży koszt ani problem (można się podpiąć pod istniejący system) jest jakimś pieprzonym nieporozumieniem. Dobrze, że chociaż płatności kartą się doczekaliśmy (ale w sumie, co to był za problem wypłacić te kilka stów na karnet w bankomacie na miasteczku?)

Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.07.2012, 15:36
A w poniedziałek WŚ nieczynny z racji... Tour de Pologne.
No tak, mnóstwo ludzi w pobliżu, to najlepiej zamknąć sklep. Ku.rwa co za matoły.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 13.07.2012, 16:18

Tylko uzupełnię, bo gdzieś słyszałem, że Piastunki mają sprzedaż on line, poszukałem i proszę - http://www.biletypiast-gliwice.eu/Su...inContent.aspx

Czyli na dzień dzisiejszy jesteśmy jedynym klubem bez sprzedaży on line biletów.
Chociaż nie to chyba tylko system rezerwacji biletów do odbioru w kasie, a już się zgubiłem.

luke1906 napisał(a):Wyświetl post
A w poniedziałek WŚ nieczynny z racji... Tour de Pologne.
No tak, mnóstwo ludzi w pobliżu, to najlepiej zamknąć sklep. Ku.rwa co za matoły.
Aj tam, Wiślacki Świat i tak jest mniej istotny odkąd powstała Strefa Kibica, bo tam większość rzeczy można zakupić.

Aż z ciekawości wysłałem dziś maila do Wisły: z zapytaniem kiedy będzie coś wiadomo na temat cennika, sprzedaży biletów i karnetów, oraz ewentualnych promocji.

Odpowiedź dostałem dość szybko:

Cytat:

witam,
nie wiadomo kiedy pojawi się informacja, nie znane są jeszcze terminy sprzedaży ani cennik.
Czyli nikt nic nie wie
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 13.07.2012 o godz. 16:20.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 13.07.2012, 19:53
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Tylko uzupełnię, bo gdzieś słyszałem, że Piastunki mają sprzedaż on line, poszukałem i proszę - http://www.biletypiast-gliwice.eu/Su...inContent.aspx

Czyli na dzień dzisiejszy jesteśmy jedynym klubem bez sprzedaży on line biletów.
Chociaż nie to chyba tylko system rezerwacji biletów do odbioru w kasie, a już się zgubiłem.
Tak, wejdź w zakładkę ,,Odbiór biletu" tam masz, że tylko Ci mają rezerwacje którzy nie mają karty kibica i wtedy oni odbierają bilet z kartą. Ci co mają kartę to automatycznie bilet jest na nią nabijany.

To Wiślacki Świat jeszcze funkcjonuje?! Ha ha to nieźle pieniądze są marnotrawione (no bo też trzeba opłacić ludzi którzy tam za kasami stoją + nie wiadomo czy są jakieś inne koszty jeszcze skoro stadion należy do miasta) jak niecałe 100 m. dalej jest sklep z tym samym. U nas widzę myślą...
Ostatnio edytowane przez R33 : 13.07.2012 o godz. 19:57.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 13.07.2012, 22:14

Od siebie dodam, że również słyszałem o wprowadzeniu przez Piasta sprzedaży online. Możliwe, że dopiero od wiosny, bo coś tam jeszcze mieli testować, ale to i tak lepiej niż u nas.

Co do informacji o braku biletów w przypadku Górnika i Gieksy ich brak jest zrozumiały, bo na 99% nie będą grali u siebie, więc ciężko im to ogarnąć a Jaga ma stadion w rozsypce i ograniczoną ilość miejsc.
Więc tak na prawdę tylko u nas lecą totalnie w buca. Może przyczyną jest zwolnienie 6 osób z marketingu w ostatnim czasie i teraz sam Bednarz nie potrafi wrzucić info na stronę, kto wie ?
Tak czy inaczej karnety mają być ciut tańsze od tych z jesieni, tak przynajmniej podała osoba, która przetrwała ten marketingowy kryzys.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 14.07.2012, 01:49
Może coś ruszy - FB Stowarzyszenia:

SKWK napisał(a):
Już niebawem pojawi się informacja o cenach biletów i karnetów na sezon 2012/2013!
Dla członków SKWK mamy niespodziankę, jesteście ciekawi jaką?
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 16.07.2012, 16:47
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._juz_od_60_zl/

Chyba ich k*rwa p*jebało z tymi cenami!!!! Mówie tu o C, dla wznawiających ulgowym, tańszy raptem o 5 zł. w porównaniu do poprzedniej rundy!!!

Będąc w SKWK zniżki wyglądają tak:
Cytat:
Ceny karnetów ze zniżką dla SKWK:
Sektor C - 80 zł
Sektory B21-24 - 115 zł
Sektory D21-24 - 115 zł
Jeszcze do tego dochodzi brak możliwości sprzedaży na G3.... co tu się dzieje to ja nie wiem. Na dzień dzisiejszy to jak 5 tys. karnet kupi to będzie dobrze.
Ostatnio edytowane przez R33 : 16.07.2012 o godz. 16:50.
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 16.07.2012, 16:50
na narożnik 60, a na młyn 85 pojebało ich
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 16.07.2012, 16:59
Dziwi mnie właśnie skąd taka rozbieżność.

Ciekawe czym chcą zapełnić stadion, bo teraz to ja już nie wiem.
Odpowiedz cytując
jerry1990
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 16.07.2012, 17:02
Szczerze? Nie rozumiem Was... 80 zł to jest dużo? Ja pamiętam jak jeździłem cztery lata temu z Katowic i za bilet płaciłem 45 zł plus 2 zł opłaty manipulacyjnej... To naprawdę są niskie ceny!
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 16.07.2012, 17:07
ja nie twierdzę, że to dużo, ale pytam czemu mam płacić więcej dlatego, że idę zdzierać gardło dla zespołu od kogoś kto kupi karnet na narożnik bo tani...zawsze było tak że na młyn najtaniej
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 16.07.2012, 17:08
zniżka lojalnościowa (dla posiadaczy karnetów wiosna 2012) - wynosi uwaga 5 (słownieięć) złotych polskich (na trybunę C) , czyli średnio na mecz zapłace mniej o 70 groszy. Nie no, kur..a to jest jakaś komedia (abstahuję od tego, czy jest drogo czy nie !)
EDIT: i dziwi mnie trochę rozbieżność między narożnikami za 60 zł a młynem za 85 zł, chociaż w sumie to może i dobrze, mniej przypadkowych osób będzie - ciekaw jestem jak to wyjdzie.
Ostatnio edytowane przez Krav : 16.07.2012 o godz. 17:16.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
fran23
Senior Member

Od: 03.2007

Ceny są bardzo dobre. Spodziewałem się wyższych.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Powinni te 7 spotkań za darmo oddać , gdzie po 60 zł na runde , drożyzna !
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów