The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2012, 17:10
Krakowskie centusie... Ja jestem ciekawy po ile chcecie miec te karnety? ciesze ze na mlyn nie sa najtansze moze wkooncu pokemony z mlyna znikna
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 16.07.2012, 17:13
Na wstępie chciałem zaznaczyć, że cena 85 zł za 7 spotkań drużyny aspirującej o tytuł Mistrza Polski na nowoczesnym stadionie jest ceną atrakcyjną ale mamy też drugą stronę medalu.

Wiosna 2012
7 spotkań w tym ( Legia,Lech,Lech,Cracovia,Śląsk)
bilet na C - 90zł

Jesień 2012
7 spotkań w tym (Lech,Śląsk)
bilet na C-85 zł

Coś tu jest nie tak...

Ale kto będzie chciał kupić karnet ten kupi. Nie narzekajmy.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 16.07.2012, 17:14
Krav napisał(a):Wyświetl post
zniżka lojalnościowa (dla posiadaczy karnetów wiosna 2012) - wynosi uwaga 5 (słownieięć) złotych polskich (na trybunę C) , czyli średnio na mecz zapłace mniej o 70 groszy. Nie no, kur..a to jest jakaś komedia (abstahuję od tego, czy jest drogo czy nie !)
Sam jesteś komedia.

To jaka według ciebie powinna być zniżka? 3 Dychy?

Czyli karnet za 30-50 zł? Wam się już w mózgach .......i to grubo

piter116 napisał(a):Wyświetl post
Na wstępie chciałem zaznaczyć, że cena 85 zł za 7 spotkań drużyny aspirującej o tytuł Mistrza Polski na nowoczesnym stadionie jest ceną atrakcyjną ale mamy też drugą stronę medalu.

Wiosna 2012
7 spotkań w tym ( Legia,Lech,Lech,Cracovia,Śląsk)
bilet na C - 90zł

Jesień 2012
7 spotkań w tym (Lech,Śląsk)
bilet na C-85 zł

Coś tu jest nie tak...

Ale kto będzie chciał kupić karnet ten kupi. Nie narzekajmy.
No właśnie, coś tu nie tak. Znowu niektórym - Małecki, brak transferów, ligi mistrzów, siódme miejsce, pogoda, urodziny babci, 5 złociszowa zniżka, etc - będą przeszkadzać w przychodzeniu na stadion. I tak sobie tacy znajdą usprawiedliwienie, żeby potem twierdzić jak ich to spółka akcyjna bardzo potrzebuje, a w szególności, jakimi oni są prawdziwymi kibicami.

Żygać się chce...
Ostatnio edytowane przez palikot : 16.07.2012 o godz. 17:27.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Skipper
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 16.07.2012, 17:15
Ceny wyglądają ludzko, ale ta zniżka "lojalnościowa" za piątaka to rozwaliła system.
everybody on earth wanna rap
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 16.07.2012, 17:17
Nie, ceny nie są bardzo dobre! (na dole napiszę dlaczego na przykładzie karnetów ulgowych, wznowień na C)

jerry1990
Dziwi bo w przeciwieństwie do Wiosny 2012 masz raptem taniej o 5 zł!

W tej rundzie nie ma meczów z Legią, derbów, europejskich pucharów (zniżek i pierwszeństwa), Pucharu Polski. Dochodzi tylko (w porównaniu do poprzedniej rundy) mecz zgodowy (z Lechią) oraz ligowy (tyle, że wtedy było 1/4 PP z Lechem, tak więc moim zdaniem wychodzi na to samo w tym wypadku).Meczu z mistrzem nie liczę, bo wtedy był mecz z liderem (praktycznie to samo).

Poza tym jesień ma mniejszą wartość od wiosny, gdyż nie jest to decydująca runda. Dodatkowy fakt jest, że nadzieje są mniejsze gdyż Wisła wiosnę miała bardzo słabą. Tak więc nie ma takich bojowych nastrojów, zwłaszcza, że Bednarz nawet zapowidział, że w tym sezonie MP nie jest celem.

Ci co tak mówią o tym, że tanio, po ile chcemy te karnety, o centusiach itp. Zobaczymy jak będzie wyglądać frekwencja na stadionie, bo o to głównie chodzi!

palikot
Może nie 3 dychy, ale z 10-15 zł. powinna bo ona też ma pokazać, że opłaca się kupować karnet co rundę, że po jakimś czasie wyjdzie Ci, że na nast. rundę masz go po prostu gratis, a taki piątak to co, po 15-20 rundach w tych cenach wyjdzie mi za darmo.

Poza tym szkoda, że u nas nie ma sprzedaży karnetów całosezonowych, tak jak na Legi. Karnetu też nie można przekazać. Daje nam on 2 mecze za darmo, tyle, że nie jest znany dokładny terminarz, a jak wiadomo są mecze w poniedziałki, nie wiadmo kiedy jaki wypadnie, tak więc z biegiem czasu może okazać się, że kupno karnetu takie opłacalne nie jest. Plus taki, że nie musimy stać w kolejkach, ale przy obecnym stadionie, obowiązkowych kk, ilości kas to znowu nie jest problem - nawet kupić biletu przed mecezm.
Ostatnio edytowane przez R33 : 16.07.2012 o godz. 17:33.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 16.07.2012, 17:23
Panowie pogrzało Was. 80 zł to drogo Chodzicie gdzieś Wiecie ile kosztuje bilet do kina teatru na koncert

Pamiętacie ile kiedyś karnety kosztowały jak stary stadion był Na pieprzony Real 3 stówy musiałem wyciągnąć .

Po ile by niby was satysfakcjonowały Po 20 złotych
Odpowiedz cytując
adikos1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 16.07.2012, 17:24
hahahahaha ludzie boże...i .... że 5 zł zniżki jak tani w .... !? wam się juz nie dogodzi! co miała być zniżka 30 zł!? tak wy wam było dobrze ? mogli wgl tej zniżki nie dawać to by nikt nie sapał...w dupach wam się poprzewracało od tego dobrobytu ....a ! za darmo wam dać to i tak by źle było bo przeciez trzeba jakos droge na mecz opłacić bo bilet autobusowy ....a drogi...co za ludzie...
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 16.07.2012, 17:25
palikot napisał(a):Wyświetl post
Sam jesteś komedia.

To jaka według ciebie powinna być zniżka? 3 Dychy?

Czyli karnet za 30-50 zł? Wam się już w mózgach .......i to grubo
Nie no lajcik, jak Cię kręci że za 7 meczów zapłacić mniej o piątaka, to spoko, tylko nie wiem czy mnie czy Tobie się w mózgu po.......iło. Dążę do tego, że mogą sobie tą piątkę w buty wsadzić, bo co to za zniżka lojalnościowa na całą rundę (CAŁĄ!) - dalej uważasz, że to zajebista sprawa ? Już nie wiem, mogli np darmowo wpuszczać na mecz PP u nas jak będzie, lepiej by to brzmiało niż 5 zł za które nawet przysłowiowego browara w knajpie nie kupię.

Tak poza tym, to ceny uważam za w miarę zrównoważone - karnet na C 85 zł/7 meczów = ~ 12 zł także spoko (już pomijam fakt, z jakimi ekipami zagramy, bo inaczej pewnie dla co poniektórych trzeba by było liczyć. I te narożniki miejmy nadzieje zgromadzą tych, którzy wcześniej chodzili na C,G najczęściej na bilety, bo było najtaniej, to uważam dobry zabieg ze strony klubu (zobaczymy jak w praktyce wyjdzie).

Aha - jako jedyni w E-klasie bez sprzedaży internetowej - też dobrze...
Ostatnio edytowane przez Krav : 16.07.2012 o godz. 17:33.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 16.07.2012, 17:31
Dla mnie studenta, który raczej nigdy grubo w portfelu nie miał(przynjamniej narazie) 85 złoty na C to naprawde rozsądna cena (dla klubu również) i myśle, że nie macie powodu narzekać - 12 zlotych za mecz(17 bez zniżki). Nie przesadzajcie nie gramy o utrzymanie i nawet jak na klub ze środka tabeli to ta cena jest niezła. I przypomnę wpływy z biletu stanowią również cześć budżetu!!!

Wiem, że wielu drażni niska różnica między karnetem lojalnościowym, a zwykłym nabyciem i faktycznie tu klub zawalił.

Jak dla mnie powinni też obniżyć ceny biletów na trybuny środkowe mniej więcej o 10%. Myślę, że wówczas ze strony popytowej wzrost wyniósłby trochę więcej niż wspomniane 10

Podsumowując jak zwykle zapowiedzi wielkiej taniochy, a efekty te same. Ale nie jest źle i z której by strony nie patrzeć, co rundę idziemy z cenami niżej, a nie zapomnijcie że inflacja stale rośnie (w tej chwili 4,3%, a po Euro ma stale wzrastać). Cytując Kominka zerknijcie na ceny biletów do kina i pomnóżcie razy 7, nie wspominając już nawet w ogóle o wysokości cen w teatrach...
Ostatnio edytowane przez igortsw : 16.07.2012 o godz. 17:39.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 16.07.2012, 17:35
Krav napisał(a):Wyświetl post
Nie no lajcik, jak Cię kręci że za 7 meczów zapłacić mniej o piątaka, to spoko, tylko nie wiem czy mnie czy Tobie się w mózgu po.......iło. Dążę do tego, że mogą sobie tą piątkę w buty wsadzić, bo co to za zniżka lojalnościowa na całą rundę (CAŁĄ!) - dalej uważasz, że to zajebista sprawa ? Już nie wiem, mogli np darmowo wpuszczać na mecz PP u nas jak będzie, lepiej by to brzmiało niż 5 zł za które nawet przysłowiowego browara w knajpie nie kupię.

Tak poza tym, to ceny uważam za w miarę zrównoważone - karnet na C 85 zł/7 meczów = ~ 12 zł także spoko (już pomijam fakt, z jakimi ekipami zagramy, bo inaczej pewnie dla co poniektórych trzeba by było liczyć. I te narożniki miejmy nadzieje zgromadzą tych, którzy wcześniej chodzili na C,G najczęściej na bilety, bo było najtaniej, to uważam dobry zabieg ze strony klubu (zobaczymy jak w praktyce wyjdzie).
Jak kupuje karnet za 60, 80 czy nawet 90 zł, to jeszcze mnie nie po.......iło, żebym zwracał uwagę na jakieś zniżki.
Kiedyś jak miałem 14-18 lat to miałem do wyboru: Karnet za 185 albo za 250 Potem doszło stare E za 220. Teraz ....a kupuje karnet za bramke za 80 zł i ja mam się podniecać jakąś 5 złociszową zniżką
wiesz jakie masz inne plusy karnetu?
To że co każdy mecz nie musiasz zapierdalać na R22 i tracic czasu i pieniedzy w związku z tym.
To że wygodnie można nie stać w kolejkach przed meczem.
I to, że sobie browara kupisz u Wiślaków przed meczem, a jak nabędziesz Na E, H czy A to 3 browary albo cztery

Teraz to do puchy na oprawe wrzucać bo macie takie upusty, że spółke akcyjną możecie po butach całować, a nie jęczeć jak smarkacze, bo żałośnie w ogóle to wygląda
Ostatnio edytowane przez palikot : 16.07.2012 o godz. 17:39.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Stary 16.07.2012, 17:43
neq. napisał(a):Wyświetl post
ja nie twierdzę, że to dużo, ale pytam czemu mam płacić więcej dlatego, że idę zdzierać gardło dla zespołu od kogoś kto kupi karnet na narożnik bo tani...zawsze było tak że na młyn najtaniej
Żebyś później nie płakał że jakiś pokemon kupił karnet na C bo najtaniej.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 16.07.2012, 17:43
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post

palikot
Może nie 3 dychy, ale z 10-15 zł. powinna bo ona też ma pokazać, że opłaca się kupować karnet co rundę, że po jakimś czasie wyjdzie Ci, że na nast. rundę masz go po prostu gratis, a taki piątak to co, po 15-20 rundach w tych cenach wyjdzie mi za darmo.

Poza tym szkoda, że u nas nie ma sprzedaży karnetów całosezonowych, tak jak na Legi. Karnetu też nie można przekazać. Daje nam on 2 mecze za darmo, tyle, że nie jest znany dokładny terminarz, a jak wiadomo są mecze w poniedziałki, nie wiadmo kiedy jaki wypadnie, tak więc z biegiem czasu może okazać się, że kupno karnetu takie opłacalne nie jest. Plus taki, że nie musimy stać w kolejkach, ale przy obecnym stadionie, obowiązkowych kk, ilości kas to znowu nie jest problem - nawet kupić biletu przed mecezm.
1.No to jak komuś się opłaca stać w gigantycznych kolejkach przed SK przed meczem, to niech stoi. Co to kogo interesuje?

2. Oczywiście, żeby przydały się karnety na cały sezon, żeby karnet można było przekazać, żeby można było przez neta kupić a nawet, żeby można było sobie zmieniać sektory, w ramach karnetu, przyjść do SK do okienka: i "Prosze pani, mam na G, ale dzisiaj mam ochote iść na C, prosze mi zarezerwować wolne miejsce na ten jeden mecz i zwolnić te które mam na karnecie" albo "Mam karnet na C ale idę dziś z dzieciakami na mecz prosze za dopłatą nabić mi wejście na E 21 a moje miejsce na C zwolnić na ten jeden mecz" Tak to są fajne postulaty popieram, ale nie .......my, o jakiś zniżkach przy karnecie 70 zł

Karnet jest sprawą indywidulaną, jednym jest na ręke innym nie. I to nie cena oraz nie ilość zniżki czy konfiguracja meczów TOP jest tutaj powodem.

neq. napisał(a):Wyświetl post
ja nie twierdzę, że to dużo, ale pytam czemu mam płacić więcej dlatego, że idę zdzierać gardło dla zespołu od kogoś kto kupi karnet na narożnik bo tani...zawsze było tak że na młyn najtaniej
Dlatego, żeby ci potem jakiś piknik z narożnika nie powiedział, że on jest lepszym kibicem od ciebie, bo płaci więcej za bilet/karnet

a co to kogo interesuje, że ty zdzierasz gardło? To za zdzieranie gardła mają być jakieś zniżki?

totalnie wam odwala

Nie pozostaje nic jak tylko pobić zeszłoroczny rekord
Ostatnio edytowane przez palikot : 16.07.2012 o godz. 17:58.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 16.07.2012, 17:49
Ceny są jak najbardziej normalne,w przeliczeniu na spotkanie jest naprawdę ok,nowoczesny stadion,pełen komfort a cena i tak jest stosunkowo niska
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 16.07.2012, 17:58
Perfekcyjne ceny , ale co z tego skoro frekwencja i tak będzie niska , bo mamy aktualnie zespół , który jest wielką niewiadomą ( raczej będzie słabiutko ) oraz brak sprzedaży internetowej.
--
Myślę , że sektor B rozwiąże nam problem z piknikami , choć niczego nie można być pewnym , ludzie mogą pójść na C bo i tak jest tanio a widok pewnie lepszy niż z B .
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 16.07.2012, 18:11
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
Ci co tak mówią o tym, że tanio, po ile chcemy te karnety, o centusiach itp. Zobaczymy jak będzie wyglądać frekwencja na stadionie, bo o to głównie chodzi!
czy cena za runde będzie w dyche w tą czy w dychę w tamto nie zadecyuje o tym czy ktos kupi karnet czy nie , zgodzisz się z tym ?

ceny są przystępne , dla każdego - z takim stwierdzeniem powinien się zgodzic każdy

zmiana w dół nie spowoduje większej frekwencji na trybunach .. chyba żeby je za free puszczać , ale to nie jest organizacja charytatywna

będziem grać ładną piłkę i plasować się w pierwszej 3 to i frekwencja będzie na dobrym poziomie ( 20 tys ) , w wypadku padaki 12-15 tys . Ceną tutaj juz nic nie zmienymi.

A co do zniżki lojalnościowej . Ludzie tak narzekacie , jakbyście co roku kupowali karnet tylko dla tej zniżki , chyba w głowie powinniście mieć inne wartości , prawda ? jeśli mam pewność że kasa którą wydaję trafia na moją Wisłę to i do każdego biletu dopłacam z uśmiechem na ustach .
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 16.07.2012, 18:22
adikos1906 napisał(a):Wyświetl post
hahahahaha ludzie boże...i .... że 5 zł zniżki jak tani w .... !? wam się juz nie dogodzi! co miała być zniżka 30 zł!? tak wy wam było dobrze ? mogli wgl tej zniżki nie dawać to by nikt nie sapał...w dupach wam się poprzewracało od tego dobrobytu ....a ! za darmo wam dać to i tak by źle było bo przeciez trzeba jakos droge na mecz opłacić bo bilet autobusowy ....a drogi...co za ludzie...
Dokładnie, ceny są więcej niż idealne, także naprawdę nie rozumiem narzekania, kto chce, ten tą średnio stówę na rundę odskłada, to jasne. Kto nie znajdzie sobie milion wymówek, bo za drogo, bo za daleko, bo nie ma sprzedaży internetowej, bo żona będize krzyczeć, bo dziewczyna nie da, bo śmo, bo tamto

A ten, który będzie chciał kupić o kupi, bo i ceny są mega przystępne i czasu do rozpoczęcia sezonu dużo
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
h3po4
Senior Member

Stary 16.07.2012, 18:26
Ceny perfekto obniżyli najdroższe, nie zaniżyli najtańszych ; ) elegancko nic tylko kupować !
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą
Trochę zemsty, trochę krwi
Worek z forsą mieć pod głową
Wtedy ma się piękne sny
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 16.07.2012, 18:39
Ludzie, ale nie piszmy o tym co było kiedyś. Kiedyś to komórek, internetu, telewizji nie było. Piszmy o tym co jest teraz. Wiesz Kominek 300 zł. to było dużo za taki Real, ale teraz przez te 8 lat to się wszystko zmieniło i to bardzo, świat się bardziej otworzył, w dobie internetu (w sensie, że możemy się wszystkiego ,,ot tak" dowiedzieć) to nawet wyjazd na mecz Realu nie jest problemem (pomijając finanse bo to już każdego osobista sprawa). Dawniej karnety i bilety były droższe bo mieliśmy inny stadion, mniejszy! Na tym (i w obecnej sytuacji sportowej) to nawet idzie kupić bez problemu bilet na mecz top w dzień meczu - wyobrażacie sobie taką sytuację chociażby 3-4 lata temu?

Kominek napisał(a):
Panowie pogrzało Was. 80 zł to drogo Chodzicie gdzieś Wiecie ile kosztuje bilet do kina teatru na koncert
Kino, teatr oferują klientowi dobrą jakość (bo każdy wie na co idzie, czy na ambitne kino czy na jakiś film dla mas, jednak zdaje sobie z tego sprawę). Tutaj jakością jest gra piłkarzy, co w ostatnim czasie nie nastraja optymizmem, ani nie ogląda się meczu z taką przyjemnością.

Palikot napisał(a):
1.No to jak komuś się opłaca stać w gigantycznych kolejkach przed SK przed meczem, to niech stoi. Co to kogo interesuje?
Zarząd to interesuje! Bo tak jak wspomniałem, to, że teraz można bez problemu kupić bilet na mecz (kupowałem na półfinał z Ruchem to mimo dużej kolejki bardzo sprawnie to poszło - KK, ilość kas) to karnet w takiej cenie znacznie traci na wartości przez to.

Palikot napisał(a):
a co to kogo interesuje, że ty zdzierasz gardło? To za zdzieranie gardła mają być jakieś zniżki?
Ty tak na serio? Przecież to nie chodzi o zdzieranie gardła, tylko o to, że na młyn kupują karnety kibice dla których Wisła to coś więcej niż 90 min. raz na 2 tyg. (choć oczwyiście zdaje sobie sprawę, że na innych sektorach też tacy są), ich działalność nie ogranicza się tylko do meczu, a jak klub robi takie ceny to trochę pokazuje jak ich traktuje. No chyba, że faktycznie zrobił tak, aby oczyścić młyn, ale w to nie chce mi się wierzyć.

Karherop napisał(a):
czy cena za runde będzie w dyche w tą czy w dychę w tamto nie zadecyuje o tym czy ktos kupi karnet czy nie , zgodzisz się z tym ?
Nie zgodzę się, zawsze ktoś dojdzie/ubędzie.

Karherop napisał(a):
A co do zniżki lojalnościowej . Ludzie tak narzekacie , jakbyście co roku kupowali karnet tylko dla tej zniżki , chyba w głowie powinniście mieć inne wartości , prawda ? jeśli mam pewność że kasa którą wydaję trafia na moją Wisłę to i do każdego biletu dopłacam z uśmiechem na ustach .
Nie kupujemy karnetów dla tej zniżki, ale to chodzi o to, że to jest marne 5 zł. Zwróć też uwagę jak to jest przedstawiane - ZNIŻKA LOJALNOŚCIOWA. Jak już tak chcą robić, w sensie dawać takie żniżki to niech nic o niej nie piszą, tylko w tabelce podadzą ceny i tyle.

Ja karnet kupię i tak bo mi się to opłaca ze względu, że chodzę regularnie i stadionu znowu nie mam po drodze, żeby sobie po bilet zawsze mykać, w sumię to nawet jakby mecz na karnecie wychodził 5 zł. drożej to nawet wtedy bym kupił. Chodzi mi o ogólne podejście zarządu, zwłaszcza, że stadion trzeba zapełnić, bo na pewno wszyscy nie mają takiego podejścia jak stali bywalcy co chodzą dla Wisły. Ludzi trzeba czymś zachęcić. Tu jeszcze odbije w stronę biletów. Ja np. nie jestem z pro Wiślackiej miejscowości i u mnie każda osoba którą wyciągam na mecz jest na wagę złota, a ciężko kogoś wyciągnąć jak np. I-szy mecz musi kosztować go 25 zł. (kk + bilet) zwłaszcza, że czasem jest osoba bardzo przypadkowa (ale wyciągamy bo może się zajawi). Myślę, że przy obecnym systemie KK przydałoby się coś takiego jak Iszy mecz na Reymonta albo gratis, albo za połowę ceny, chociażby nawet tylko dla meczów PP i na tanie sektory.
Ostatnio edytowane przez R33 : 16.07.2012 o godz. 18:54.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 16.07.2012, 18:50
niestety 1 raz od ok 10 lat nie kupie karnetu z bardzo prostej przyczyny : otoz kupujac karnet na sektor C ( przynajmniej w moim przypadku - choc juz nie w centrum - to juz nie ten wiek ) nie mam juz mozliwosci zobaczyc jakiegokolwiek meczu z innego sektora ( chocby tak z ciekawosci ) nawet w 0przypadku gdzie jest duzo wolnych miejsc - nawet z doplata roznicy ... wg mnie to jest po prostu dziadostwo ze na nowoczesnym stadionie kupno karnetu ogranicza mnie az tak bardzo ....pare razy mialem sytuacjie ze wraz z moimi przyjaciolmi spoza Krakowa - niekoniecznie fanatykami - nie moglem zasiasc z Nimi na innym sektorze tylko musielismy sie rozdzielac , tak samo bylo gdy namowilem tatusia w zaawansowanym juz wieku zeby zobaczyl po wielu la5tach atmosfere R22 ...sory ale dla mnie to po prostu lipa ...wiec w tym sezonie mam zamiar zaliczyc wszystkie sektory - kazdy mecz gdzie indziej ....szkoda tylko ze w dzisiejszych czasach nikt nie wpadl na taki pomysl ...
Odpowiedz cytując
regis
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 16.07.2012, 19:03
adikos1906 napisał(a):Wyświetl post
Skoro uczniom i studentom potrafią dać 40 zł, to czemu kibicom chodzącym regularnie nie dadzą choćby 20-30?
"Oto Partia-ludzkości wzrok
Oto Partia-siła ludów i sumienie.
Nic nie pójdzie z Jego życia w zapomnienie."
Wisława Szymborska - "Ten dzień – na śmierć Stalina"
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 16.07.2012, 19:09
Ja tam karnet kupię jak zwykle i cena mi nie przeszkadza. Natomiast spodziewam się pustek na meczach ze słabszymi klubami i połowy stadionu na meczach "topowych".
Rezerwy w zapełnianiu stadionu są na E. Klub widocznie ciągle tego nie rozumie, że jak będziemy wszystkich jechać po 4:0 to cena nie będzie miała znaczenia ale w dzisiejszych realiach to C tradycyjnie prawie pełne, G w 1/2 i E w 1/4. Myślę, że na powiedzmy takie E25 dać 150 za karnet i szły by ładnie. Cóż, widocznie lepiej sprzedać 1,5 tys za 195 niż 4 tys za 150. Pewnie coś mi źle wychodzi jak sumuję ale co tam ja się nie znam...
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 16.07.2012, 19:17
Reksio33
1. Zarząd to ma w dupie, uwierz, im ma się zgadzać u księgowej
2. Po pierwsze te twoje tezy są trochę naciągane, bo tak na prawdę jest wystarczy zobaczyć po zbiorach do puchy jak niektórym "fanatykom" na Wiśle zależy. Po drugie wydaje się, że tym razem ceny karnetów były mocno skonsultowane z SKWK, co swiadczy o zniżkach dla członków. Wobec czego myślę, że ze strony SKWK padł taki pomysł, żeby bilety na dolne B/D były tańsze od C a górne bardziej zbliżone właśnie po to, żeby oczyścić z ludzi na siłę oszczędzających. Po trzecie co to jest za argument, że ktoś śpiewa na meczu, to ma mieć jakieś z tego powodu przywileje cenowe?
Takie śmieszne teorie się tu czasem słyszy Jedni myślą, że jak trochę płacą więcej, to mogą sobie rościć moralne prawo do .......enia wszystkiego, olewania tematu iw myśl: "płacę - wymagam" a ci co chcą płacić mniej, to dlatego, że drą ryja... trochę bezsens
Nie ważne ile się za bilet zapłaci. Bycie kibicem Wisły obliguje do przestrzegania pewnych zasad, czy płacisz za bilet 10 zł czy 100.
Ostatnio edytowane przez palikot : 16.07.2012 o godz. 19:22.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 16.07.2012, 19:29
No tak ale jak mało osób kupi to im się nie będzie zgadzać.
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 16.07.2012, 21:20
Ceny są naprawdę dobre, a narzekać za bardzo nie ma na co. Ewentualnie można napisać, że na mecze top powinni jeszcze obniżyć ceny biletów na niektóre sektoray, chociaż może akurat ten sezon będzie się tak układać, że ludzie i tak przyjdą.

Odnośnie tej zniżki 5zł - może rzeczywiście klub powinien zamiast tego pomyśleć o jakimś małym upominku (przynajmniej dla ludzi z młyna).
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 16.07.2012, 21:27
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
niestety 1 raz od ok 10 lat nie kupie karnetu z bardzo prostej przyczyny : otoz kupujac karnet na sektor C ( przynajmniej w moim przypadku - choc juz nie w centrum - to juz nie ten wiek ) nie mam juz mozliwosci zobaczyc jakiegokolwiek meczu z innego sektora ( chocby tak z ciekawosci ) nawet w 0przypadku gdzie jest duzo wolnych miejsc - nawet z doplata roznicy ... wg mnie to jest po prostu dziadostwo ze na nowoczesnym stadionie kupno karnetu ogranicza mnie az tak bardzo ....pare razy mialem sytuacjie ze wraz z moimi przyjaciolmi spoza Krakowa - niekoniecznie fanatykami - nie moglem zasiasc z Nimi na innym sektorze tylko musielismy sie rozdzielac , tak samo bylo gdy namowilem tatusia w zaawansowanym juz wieku zeby zobaczyl po wielu la5tach atmosfere R22 ...sory ale dla mnie to po prostu lipa ...wiec w tym sezonie mam zamiar zaliczyc wszystkie sektory - kazdy mecz gdzie indziej ....szkoda tylko ze w dzisiejszych czasach nikt nie wpadl na taki pomysl ...
Dokładnie, również byłem w podobnej sytuacji na ostatni meczu ze Śląskiem i wtedy obiecałem sobie, ze nie kupię karnetu dopóki nie będzie to wszystko uregulowane, a także reasumując ceny są jak najbardziej OK (choć zniżka lojalnościowa jest śmieszna) ale karnetu nie kupię.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 16.07.2012, 22:19
Panowie czy w poprzedniej rundzie poszły wszystkie karnety na C ?
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
h3po4
Senior Member

Stary 16.07.2012, 22:21
nero napisał(a):Wyświetl post
Panowie czy w poprzedniej rundzie poszły wszystkie karnety na C ?
nie, na każdym meczu było bardzo dużo biletów
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą
Trochę zemsty, trochę krwi
Worek z forsą mieć pod głową
Wtedy ma się piękne sny
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 16.07.2012, 22:55
Ceny biletow sa naprj .awde niskie,10 zeta ulgowy na naroznik zeby isc na mecz Ekstraklasy na porzadnym wreszcie stadionie.No bez jaj,nie narzekajcie.

zastanawiam sie na tym ile tych karnetow pojdzie ,pewnie polowa tego co poszla w tamtym sezonie,ale to i tak bedzie dobry wynik jak na aktulana sytuacje w klubie.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
bellic88
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 16.07.2012, 23:12
Moim zdaniem ceny karnetów są w miare ok i nie będę na ten temat więcej pisał. Ale pomyłką już są ceny na boczne sektory trybun wschodniej i zachodniej. Sektory skrajne, sąsiadujące z narożnikami powinny mieć ceny nie wyższe niż o 5 zł a nawet mniej. Pisłem już o tym kiedyś że ceny na te sektory (E21,E11,E26,E16,H11,H21,A11,A23) są nieadekwatne do miejsc, gdzie np skrajnie ostatnie miejsca graniczą z narożnikami o 1 metr, a tu siup 8 zł więcej. Na te wymienione wyżej sektory powinna być cena np 2-3 zł wyższa.
No i kolejna rzecz to jeszcze większa pomyłka jaką jest brak zniżek dla seniorów! Już o np "sektorze seniora" np nie wspominając. Zero pomysłu żeby przyciągnąć więcej ludzi na stadion (sam mam dziadka z niewysoką emeryturą dla którego każdy grosz się liczy). Po prostu odgrzewanie kotleta. Zniżki te same. Sektor rodzinny i dla najzagorzalszych kibiców (no tu dodali G jako taki właśnie) i tyle. MARKETING W NASZYM KLUBIE LEŻY I KWICZY A BEZ PORZĄDNEGO MARKETINGU W DZISIEJSZYCH CZASACH ŻADNE PRZEDSIĘWZIĘCIE NIE MA SZANS POWODZENIA! ! !
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 16.07.2012, 23:20
bellic88 napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem ceny karnetów są w miare ok i nie będę na ten temat więcej pisał. Ale pomyłką już są ceny na boczne sektory trybun wschodniej i zachodniej. Sektory skrajne, sąsiadujące z narożnikami powinny mieć ceny nie wyższe niż o 5 zł a nawet mniej. Pisłem już o tym kiedyś że ceny na te sektory (E21,E11,E26,E16,H11,H21,A11,A23) są nieadekwatne do miejsc, gdzie np skrajnie ostatnie miejsca graniczą z narożnikami o 1 metr, a tu siup 8 zł więcej. Na te wymienione wyżej sektory powinna być cena np 2-3 zł wyższa.
No i kolejna rzecz to jeszcze większa pomyłka jaką jest brak zniżek dla seniorów! Już o np 1."sektorze seniora" np nie wspominając. Zero pomysłu żeby przyciągnąć więcej ludzi na stadion (sam mam dziadka z niewysoką emeryturą dla którego każdy grosz się liczy). Po prostu odgrzewanie kotleta. Zniżki te same. Sektor rodzinny i dla najzagorzalszych kibiców (no tu dodali G jako taki właśnie) i tyle. 2.MARKETING W NASZYM KLUBIE LEŻY I KWICZY A BEZ PORZĄDNEGO MARKETINGU W DZISIEJSZYCH CZASACH ŻADNE PRZEDSIĘWZIĘCIE NIE MA SZANS POWODZENIA! ! !
1.tak zróbmy jeszcze sektor mniejszości seksualnych i feministek.

2. I bardzo dobrze Ktoś jest kibicem, to mu marketingu nie potrzeba

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów