wyar napisał(a):

No rzeczywiscie,w dalszym ciagu nie rozumiem o co Ci chodzi - napisalem w tekscie,ze setki komentarzy sa juz wszedzie.Zapewne komentuja to takze Ci,ktorzy sa oburzeni glupim zachowaniem na treningu Holendrow - komentarze sa WSZEDZIE negatywne (zerknalem na x
roznych stron).
Poza tym - kto gdzie i kiedy napisal,ze jeslibys wstawil sie za niewinnym bitym Polakiem,to inni Polacy mieliby Cie gdzies,lub tez opisywaliby Twoje zachowanie w negatywnym swietle ?
Probujesz manipulowac,bo dobrze Wiesz o co mi chodzi.
Poza tym,ze kibole (nie kibice) wystawiaja nam zla opinie - to oczywiste.Myslisz jednak,ze ludzie w Wielkiej Brytanii myslac o polskich kibolach utozsamiaja ich z calym polskim narodem ? Przykro mi,ale mylisz sie,zreszta oznacza to,ze w zyciu nigdzie nosa poza Polske nie wysciubiles,a szkoda,bo ponoc podroze ksztalca.Tak jak i w Polsce,tak i na calym swiecie sa rozne osoby,i w zaleznosci od poziomu wiedzy i inteligencji uslyszysz o wielu sprawach rozne opinie.Tyle.
Moi zagraniczni przyjaciele maja o Polakach bardzo dobre zdanie,choc wykpiwaja rozne nasze przywary zupelnie tak,jak my wykpiwamy ich.
Nikt nigdzie nie pisze,ze tylko Polacy to rasisci - rasizm jest wszedzie na swiecie,z tym tylko,ze gdzieniegdzie sie go bardziej toleruje.Co jest bledem,i nie ma to nic wspolnego ze swiatopogladem lewackim czy jakimkolwiek innym - rasizm wszedzie i zawsze jest sk..wysynstwem,by przypomniec Ci Hitlera i jego plany co do Slowian.
Moze teraz zrozumiesz.
P.S. W pierwszym poscie napisales "Widzisz jaka cisza w tym temacie..." itd. - pozniej musiales to wyedytowac,bo teraz to zniknelo z postu. W dalszym ciagu mam to na kompie - zrobic rzut ekranu albo poprosic moda o arbitraz ?
|
Tak, możesz prosić o arbitraż. Tylko zerknij do tematu o Euro 2012 bo chyba tam znajduje się nieruszany post o którym cały czas mówisz.
Skończmy ten temat bo się niedogadamy. Mi pisząc że cisza chodziło w największym stopniu o to forum bo tutaj był największy bulwers z powodu małpich odgłosów.
Z mojej strony to byłoby na tyle.