|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
roznych stron). Poza tym - kto gdzie i kiedy napisal,ze jeslibys wstawil sie za niewinnym bitym Polakiem,to inni Polacy mieliby Cie gdzies,lub tez opisywaliby Twoje zachowanie w negatywnym swietle ? Probujesz manipulowac,bo dobrze Wiesz o co mi chodzi. Poza tym,ze kibole (nie kibice) wystawiaja nam zla opinie - to oczywiste.Myslisz jednak,ze ludzie w Wielkiej Brytanii myslac o polskich kibolach utozsamiaja ich z calym polskim narodem ? Przykro mi,ale mylisz sie,zreszta oznacza to,ze w zyciu nigdzie nosa poza Polske nie wysciubiles,a szkoda,bo ponoc podroze ksztalca.Tak jak i w Polsce,tak i na calym swiecie sa rozne osoby,i w zaleznosci od poziomu wiedzy i inteligencji uslyszysz o wielu sprawach rozne opinie.Tyle. Moi zagraniczni przyjaciele maja o Polakach bardzo dobre zdanie,choc wykpiwaja rozne nasze przywary zupelnie tak,jak my wykpiwamy ich. Nikt nigdzie nie pisze,ze tylko Polacy to rasisci - rasizm jest wszedzie na swiecie,z tym tylko,ze gdzieniegdzie sie go bardziej toleruje.Co jest bledem,i nie ma to nic wspolnego ze swiatopogladem lewackim czy jakimkolwiek innym - rasizm wszedzie i zawsze jest sk..wysynstwem,by przypomniec Ci Hitlera i jego plany co do Slowian. Moze teraz zrozumiesz. P.S. W pierwszym poscie napisales "Widzisz jaka cisza w tym temacie..." itd. - pozniej musiales to wyedytowac,bo teraz to zniknelo z postu. W dalszym ciagu mam to na kompie - zrobic rzut ekranu albo poprosic moda o arbitraz ?
Ostatnio edytowane przez wyar : 09.06.2012 o godz. 11:15.
![]()
You'll never know...
|
|
|

|
||||||
|
|