Jot napisał(a):

Łżesz jak pies Są dowody, że było inaczej... sprzęt, agresja, w mediach nie było o tym słychać, bo nie było takiego przekazu medialnego jak dzisiaj. Za błazna dasz sobie ostrzeżenie albo bana? Miało nie być obrażania.
Skąd wiesz, że ktoś chciał wyładować swoje kompleksy? Twoja nadzieja ginie w realnym świecie, bo nie masz wiele do powiedzenia na stadionie 
Teraz daj sobie ostrzeżenie debilu za wyzywanie innych od debili. Teraz wybiórczo będziesz traktował regulamin i mi dasz bana a sam będziesz cieszył ryja do monitora? Pewnie też usuniesz mój post, bo tak jest łatwiej 
Rasistowskie zachowania to wymyśliliście sobie wy, smutne piz.dy, których jedynym zajęciem jest siedzenie przed komputerem i klepanie w klawiaturę. Nie macie co w domu robić, sracie we własne gniazdo, kur.wy dziennikarze czytają forum i tworzą ścierwo, co nazywacie "większość zachodnich mediów".
Tyle już było pisane, skoro obrażacie frajerze jeden z drugim przez internet ludzi działających na Wiśle - ustawcie się na Reymonta z nimi, albo na wyjeździe. Wtedy zobaczymy czy będziecie tacy cwani...
|
Ostrzegałem Cię.
Ja, w przeciwieństwie do Ciebie, nie zwracam się do nikogo na forum osobiśce, jadąc mu od debilow, czy ciot.
Nie piszę; "Jot, jesteś debilem", albo: "Jaro, jesteś debilem", albo "domin, jesteś debilem".
ja, w przeciwieństwie do Ciebie, w latach 80-ych bylem na meczach, a Ciebie chyba jeszcze w planie nie było. Debile faktycznie zdarzali się zawsze, nawet wtedy, ale to był margines. A teraz jest odwrotnie. Normalni sa marginesem.
Ale skończy się to. Bedzie jak w wielu krajach, gdzie hołotę odsunięto od stadionów.
Masz bezterminowego bana.