The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2012, 19:10
najm napisał(a):Wyświetl post
ja w imieniu tych płaczków: nie dziw się, że ilość kibiców nie bedzie rosła, że tyle osób co na trening Holandii nie będzie chodziło. Powód jest prosty - nie każdy akceptuje takie formy dopingu. Wizja poszerzania kręgów kibiców nie zostanie zrealizowana jak długo inne kręgi będą zniechęcane.

Nie jestem kibolem, jestem sympatykiem i chyba nim zostanę, bo kibicowanie ma mi sie kojarzyć z przyjemnością, a nie z wyzywaniem innych (czy to na tle rasistowskim czy bo po prostu mi się euro nie podoba). Mówię to ja - studencina.

I odpowiadając na wyżej postawione pytanie - nie nie byłem na tym treningu, bo akurat jak kolejki się formułowały to zakuwałem na egzaminy. Nie każdy ma luksus wolnego czasu w wybranym przez siebie momencie. Ale od tego jest portal internetowy bym zobaczył jak to wygladało. Czytając relację nie chciałbym się wstydzić za braci kibiców.
No i jesteśmy dogadani
Ty lubisz jak jest łatwo przyjemnie, my lubimy, jak jest hardcorowo i niepoprawnie.

My jesteśmy, was nie ma. Skończcie tą napinke bardzo bym prosił
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów