The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mozdzierzz
Junior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2012, 22:49
Cytat:
A co nazywasz szacunkiem? Od nas sie oczekuje padania na kolana przed wszystkim co jest spoza naszych granic, zabrania nam się manifestowania swojego stosunku do tej calej szopki, naklania sie nas do tego, zeby sie farbowac na holendrow, niemcow czy innych anglikow. Przyjechali na turniej to niech sobie go rozegraja i jada do domu. A wydarzenia ze srody to nie byla zadna szopka, to byl jeden z niewielu niezaleznych glosow dezaprobaty dla calego gowna jakie sie z tym euro wiaze..
W sumie to cieżko się nie zgodzić z Tobą a całkowita paranoja to ten marsz Rosjan który ma przejść przez Warszawę. Ja jednak uważam że można ten protest było przeprowadzić z większą klasą a już całkiem nie rozumiem mieszania do tego parchów bo te 2 wątki są od siebie niezależne.
Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez mozdzierzz : 07.06.2012 o godz. 22:50.
Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 07.06.2012, 22:50
tomek100 napisał(a):Wyświetl post
...
Pokaz mi, kto tego nie oczakuje lepiej. Bo poki co to nawoluje sie do ludzi zeby wszyscy byli holendrami, niemcami, zeby przypadkiem nikt nie pomyslal o tym, zeby mowic glosno o problemach jakie euro przynioslo- o tragediach ludzi, ktorzy to euro zbudowali tak na dobra sprawe. I co to jest wg. Ciebie? Bo jak dla mnie to jest wlasnie oczekiwanie masowego padania na kolana. Doszlo do tego, ze my, obywatele tego kraju nie mozemy nawet swobodnie sie poruszac bo na kazdym kroku jestesmy nekani przez "odpowiednie sluzby", mimo ze jestesmy u siebie, a banda eurogejow sobie baluje, rozpierdala co popadnie i jeszcze sie im do tego przyklaskuje. I takie sa fakty na chwile obecna.

W takim razie go nie bierz, zasugelrowalbym jeszcze tylko, zeby ogolnie go z domu nie wypuszczac, bo w szkole czy na podworku bywa jeszcze gorzej.
Odpowiedz cytując
maro olTSkul
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 07.06.2012, 22:52
Dla mnie akcja na plus.Trzeba było jeszcze przypomnieć Enschede na jakimś transparencie po angielsku, albo wypunktować w jakimś oświadczeniu,które by trafiło do nocnikarzy obsługujących trening.

do tomek100 :

powiedz mi , kto się przejmuje, albo kogo obchodzi fakt,że nie weźmiesz syna na mecz, bo przeklinają ?
najbardziej pewnie syn się zmartwi.
TYLKO WISŁA TS
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.06.2012, 22:56
Jot napisał(a):Wyświetl post
FraMat nie kompromituj się tymi ostrzeżeniami... ciota pozostanie ciotą, frajer frajerem i nie zamierzam zmieniać swojego języka wobec takich delikwentów.
Jesteś na tym forum i tu piszesz. Zobowiązałeś się do przestrzegania regulaminu. Swoje opinie zachowaj dla siebie, a jesli nie potrafisz to nie zdziw sie, że będą konsekwencje
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 07.06.2012, 22:58
maro olTSkul napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie akcja na plus.Trzeba było jeszcze przypomnieć Enschede na jakimś transparencie po angielsku, albo wypunktować w jakimś oświadczeniu,które by trafiło do nocnikarzy obsługujących trening.

do tomek100 :

powiedz mi , kto się przejmuje, albo kogo obchodzi fakt,że nie weźmiesz syna na mecz, bo przeklinają ?
najbardziej pewnie syn się zmartwi.
Tak jak myślałem, tacy jak Ty nic nie zrozumieli/zrozumieją z to co napisałem. Koniec tematu z mojej strony. Oby z tej nienawiści nic się złego nie stało, np. Twojemu dziecku (o ile go masz).
Ostatnio edytowane przez tomek100 : 07.06.2012 o godz. 23:02.
Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Stary 07.06.2012, 22:59
PanPlamka napisał(a):Wyświetl post
Te "odglosy dzungli" (cytuje za wybiorcza) rzeczywscie mialy miejsce? Informuja juz o tym nie tylko Holendrzy ale i brytyjski Guardian i ITV. Jakos nie chce mi sie wierzyc.
Tak sie teraz nazywa na zachodzie zorganizowany doping.
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 07.06.2012, 22:59
No marsz Rusków to brzmi prowokacyjnie i kontrowersyjnie. Może być ciepło. Niech się Warszawa martwi .NIefortunna data i podteksty będą. Zdania na temat treningu nie zmieniam. Nie nasza impreza nie pod naszym patronatem nie wchodzimy z butami był i będzie czas się wykazac.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 07.06.2012, 23:02
fst napisał(a):Wyświetl post
A dla mnie obrzydliwe jest to, ze ludzie traca poczucie wlasnej wartosci tylko dlatego ze nazjezdzala nam sie cala zgraja Anglikow, Holendrow itd
Ale to jest tak, jakby w ogóle zignorowani zostali Holendrzy. Komu oni niby są winni tego, że kibice nagle wymyślili hasło "fuck euro". Euro to wielkie wydarzenie. Sam jestem cholernie zły na to że nie grają na naszym stadionie spotkań finałowych, ale robienie to po to by w jakiś sposób pokazać swoją tożsamość z klubem jest dla mnie co najmniej niezrozumiałe.

Kibice, którzy są potencjalnym "targetem" widowisk przy Reymonta na pewno źle się poczuli słysząc takie przyśpiewki. I tutaj chodzi o dobro klubu.

Co innego zaśpiewać o Cracovii, co innego o Euro, które podnosi emocje milionom Polaków. Samo śpiewanie haseł o Wisełce, czy AntyCracovia byłoby zupełnie wystarczające. A dla zwykłych kibiców myślę, że teksty o Euro były zupełnie niezrozumiałe i nie dotarły do odbiorców.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.06.2012, 23:09
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Gwiaździsty... hmm. chodzę na R 22 od 85 roku. Byłes już na świecie? czy dopiero spod szafy wypełzałeś? . Ale to nie istotne i nie twoja sprawa. Jeździłęm na wyjazdy po drugich ligach ,stałem na Xw błocie . Co z tego?Obywaliśmy się bez noży , i pieprzionej agresji i sensu w nienawiści do wszystkiego...Dla większosci tutaj to prehistoria. Fakty są takie że robicie wioche z kibicoowania i dajecie argumenty oponentom...... Smieszny mógłby być mój syn gdybym pozwolił mu zadawać się z takimi czesiami jak Ty...ale nbiedoczekanie Twoje.. Prędzej Ty znikniesz ze stadionu niz my.. dobrze to wiesz.. Trening Holendrów mi zwisa i powiewa.. Robienie Wiochy na Wisełce i pod niby szyldem Wisły nigdy.. .. Skoro tego nie trybisz to bierz swoją dzidę i idź do parku udowadniać swoje racje takim jak ty...
Dokładnie... też bylem na meczach Wisły już w latach 80-ych.
100% poparcia.
Też wtedy obywaliśmy się bez sprzętu i bez pieprzonej agresji, dlatego nas dzisiaj irytują te błazny, ktore nazywają siebie kibicami, a w gruncie rzeczy robią wiochę na trybunach (nie mowiąc o bezsensownej agresji poza nimi).
Otwarty trening był dla ludzi, ktorzy chcieli z bliska poczuć wielką, światową piłkę, a nie dla debili, ktorzy chcieli wyłądowac swoje kompleksy.
Teraz wyładowują swoje kompleksy na forum uważając się za bardziej fanatycznych bo więcej razy i głosniej krzykneli JŻS.
Ja mam nadzieję, że kiedyś ten model kbicowania zostanie zakończony. W ten czy inny sposób. Zakompleksieni debile odejdą tam gdzie ich miejsce. Zostaną ludzie kochający piłke i swoje kluby a nie siejący nienawiść do sąsiadek.

ps. nie czekam na polemikę zakompleksiałych
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
PanPlamka
Senior Member

Stary 07.06.2012, 23:10
Tak sie teraz nazywa na zachodzie zorganizowany doping.
Serio pytam, ktos niby udawal malpy na trybunach? Brzmi to absurdalnie.
Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Stary 07.06.2012, 23:11
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
...
Juz ktos tutaj to pisal- czy holendrom stala sie krzywda, czy ktos im przerwal trening? Nie, wiec nie rozumiem dlaczego to sprowadzasz do takiego poziomu.
Po za tym to haslo nie zostalo wymyslone nagle, a problem polega na tym, ze nasz narod w 90% skupia sie tylko i wylacznie na swojej wlasnej dupie i chocby wszyscy dookola gineli przez to euro, to dopoki, ktos tego nie odczuje na sobie to ma na to gleboko wyjebane.

UP:
Mowie calkowicie powaznie, zadnego "malpowania" nie bylo, jedynie manifestacja w formie dopingu.
Ostatnio edytowane przez fst : 07.06.2012 o godz. 23:13.
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 07.06.2012, 23:13
FraMat napisał(a):Wyświetl post
100% poparcia.

Też wtedy obywaliśmy się bez sprzętu i bez pieprzonej agresji, dlatego nas dzisiaj irytują te błazny, ktore nazywają siebie kibicami, a w gruncie rzeczy robią wiochę na trybunach (nie mowiąc o bezsensownej agresji poza nimi).
Otwarty trening był dla ludzi, ktorzy chcieli z bliska poczuć wielką, światową piłkę, a nie dla debili, ktorzy chcieli wyłądowac swoje kompleksy.
Teraz wyładowują swoje kompleksy na forum uważając się za bardziej fanatycznych bo więcej razy i głosniej krzykneli JŻS.
Ja mam nadzieję, że kiedyś ten model kbicowania zostanie zakończony. W ten czy inny sposób. Zakompleksieni debile odejdą tam gdzie ich miejsce. Zostaną ludzie kochający piłke i swoje kluby a nie siejący nienawiść do sąsiadek.

Doprowadziliście do tego ,że w mieście gdzie była sama Wisła doszedł groźny konkurent z którym teraz się walczy. Nie miejcie teraz do młodych pretensji.
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 07.06.2012 o godz. 23:18.
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Stary 07.06.2012, 23:19
Czy Holendrzy ucierpieli czy nie to mi w sumie zwisa i powiewa. To naród bufonów. NAtomiast zasada :jak Cię widzą tak Cię piszą jest bezterminowa. Takie zagrywki to sranie na włąsny herb. Mniejsza z intencjami. Efekt całkowicie odwroty niz intencje.. Bezsens i wiocha.Szkoda polemiki bo żyjemy w innych światach...
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 07.06.2012, 23:22
Czy Holendrzy ucierpieli czy nie to mi w sumie zwisa i powiewa. To naród bufonów. NAtomiast zasada :jak Cię widzą tak Cię piszą jest bezterminowa. Takie zagrywki to sranie na włąsny herb. Mniejsza z intencjami. Efekt całkowicie odwroty niz intencje.. Bezsens i wiocha.Szkoda polemiki bo żyjemy w innych światach...
No właśnie Ty masz inny pogląd na pewne sprawy,my inny .My swoje zdanie prezentujemy w realu na stadionie, Ty w internecie
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 07.06.2012, 23:26
OK, ok WIOCHA. Napisałeś to już 1423684584 razy, więc wszyscy już tu zrozumieliśmy
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
PanPlamka
Senior Member

Stary 07.06.2012, 23:28
Juz ktos tutaj to pisal- czy holendrom stala sie krzywda, czy ktos im przerwal trening? Nie, wiec nie rozumiem dlaczego to sprowadzasz do takiego poziomu.
Po za tym to haslo nie zostalo wymyslone nagle, a problem polega na tym, ze nasz narod w 90% skupia sie tylko i wylacznie na swojej wlasnej dupie i chocby wszyscy dookola gineli przez to euro, to dopoki, ktos tego nie odczuje na sobie to ma na to gleboko wyjebane.

UP:
Mowie calkowicie powaznie, zadnego "malpowania" nie bylo, jedynie manifestacja w formie dopingu.
UEFA zaprzeczyla jakoby na treningu Holendrow doszlo do "malpowania". I super. Czym innym jest bojkot turnieju czy wyzywanie sasiadki a czym innym "odglosy dzungli" jak to pieknie okreslilo GooWno. Zapytalem tylko dlatego, ze o ile znam te niby antysemickie przyspiewki (ktore tak naprawde gowno maja wspolnego z zydami jak Melikson czy Biton) o tyle nie przypominam sobie, zeby Chavez czy inny Diaz doswiadczyli rasizmu ze strony kibicow.
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Stary 07.06.2012, 23:28
No jak to EURO takie be i fee to idźcie pod magistrat albo na procesję Bożeo Ciała albo najlepiej na przemarsz Rusków przez Warszawe. Będzie w Waszych klimatach i na pewno zauważone przez cały świat. Ale spokojnym ludziom dajcie żyć spokojnie. Bez wpychania butem swoich poglądów . jaro1985..ale jakie to zdanie? bo nikt nie rozumie .. przecież to nie był mecz Wisły i nic z Wisła związane. a może się myle? impreza dla dzieci i pikników i tyle.....a skoro to Wam takie obojętne to kurde kto tak po te bilety szturmował? Ktopod stadionem handlował?
Powód: bo ponieważ...
Ostatnio edytowane przez darotsok73 : 07.06.2012 o godz. 23:43.
Odpowiedz cytując
sylver_
Member

Od: 08.2003

Stary 07.06.2012, 23:45
Dla mnie plusem dla tej siarki na stadionie było to, że publiczność nie odpowiedziała gwizdami.
Ale globalnym minusem jest to, że Ci ludzie nie kupią karnetu na przyszły sezon.

AMEN
rozpoczal sie upadek babilonu, odkad internet jest za zlotowke
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 08.06.2012, 00:20
Większość zachodnich mediów trąbi o rasistowskim zachowaniu kibiców krakowskich na otwartym treningu holendrów. Przez grupkę cymbałów, która dała minimalny powód do takich podejrzeń - mamy teraz najczarniejszy z możliwych PR. I zamiast mówić o fajnym Krakowie i super kibicach, którzy mile witają piłkarzy - jesteśmy rasistami, idiotami itd...
Brawo.
Odpowiedz cytując
A29L
Junior Member

Od: 04.2011

Stary 08.06.2012, 00:40
czytam czytam i uwierzyć nie moge...Dlaczego NIKT nie wyraził swojego sprzeciwu na stadionie?dlaczego ludzie którzy rzekomo na Wisłe chodzili w latach 80-90 mówią że napiętnowanie sąsiadki jest wyrazem "debilizmu" stawiając wnioski jakby to Kibice Wisły winni byli za to że Kraków jest miastem specyficznym? Taka bierna postawa "Was" (na szczęście nie wszystkich) doprowadziła do tego że niestety jeżeli nie będziemy walczyć z nimi na każdym możliwym froncie to Wasi Synowie nigdy nie przyznają się do tego że są za Wisłą poprostu będą się bać barwy (o zgrozo) będziecie kitrać po majtach i ubierać je dopiero na stadionie. Nie mogę tez zrozumieć po co te płacze? Czy ktoś na treningu ucierpiał?komuś coś się stało? Nie grupa osób wyraziła swoje zdanie na temat imprezy która Polsce jest zupełnie niepotrzebna i nic nie wniesie poza niepotrzebnym zadłużeniem Państwa wyrazili swoje zdanie na temat tego ze ludzie są bardziej homolenderscy niz Polscy(Gdyby dziwnym trafem sąsiadka lub dla wielu tutaj Legia miała otwarty trening na Naszym stadionie to też przyodzialiby barwy Legii?)
Ostatnio edytowane przez A29L : 08.06.2012 o godz. 00:44.
Odpowiedz cytując
sylver_
Member

Od: 08.2003

Stary 08.06.2012, 01:15
A29L napisał(a):Wyświetl post
Nie mogę tez zrozumieć po co te płacze? Czy ktoś na treningu ucierpiał?komuś coś się stało?
nie, nikomu nic się nie stało. Potrzebny jest przykład Dino Baggio, żeby głośniej mówić o Wiśle Kraków i jej fanach? sorry, pewno większość hoolsów nie zna tematu...;]
rozpoczal sie upadek babilonu, odkad internet jest za zlotowke
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 08.06.2012, 01:16
krkgiba napisał(a):Wyświetl post
Większość zachodnich mediów trąbi o rasistowskim zachowaniu kibiców krakowskich na otwartym treningu holendrów. Przez grupkę cymbałów, która dała minimalny powód do takich podejrzeń - mamy teraz najczarniejszy z możliwych PR. I zamiast mówić o fajnym Krakowie i super kibicach, którzy mile witają piłkarzy - jesteśmy rasistami, idiotami itd...
Brawo.
Było? KU*WA PYTAM BYŁO?

Grupę cymbałów to sobie na czole wymaluj. Zrób im jeszcze loda, żeby im nie dać minimalnych powodów do takich podejrzeń...

Idź się płaszcz przed "cywilizowanym" zachodem, żeby myśleli, że jesteś fajny...
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 08.06.2012, 06:03
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Przyśpiewki w stylu "ole, ole, euro pier#ole" są co najmniej nie na miejscu. Gdzie jest szacunek dla gości, czyli Holendrów?

Dla mnie to było po prostu obrzydliwe.
Po pierwsze nie były to okrzyki " Holandię .......e" a odnoszace sie do turnieju.
Po drugie ja do Holandii mam taki stosunek, jak stosunek Państwa holenderskiego do mnie.
Jeśli to panstwo traktuje mnie jak zwierze, to ja w stosunku do tego Państwa będę miał zbliżony stosunek.

Enschede i wszystko jasne...
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Od: 08.2007

Stary 08.06.2012, 06:05
100% poparcia.
Łżesz jak pies Są dowody, że było inaczej... sprzęt, agresja, w mediach nie było o tym słychać, bo nie było takiego przekazu medialnego jak dzisiaj. Za błazna dasz sobie ostrzeżenie albo bana? Miało nie być obrażania.

Skąd wiesz, że ktoś chciał wyładować swoje kompleksy? Twoja nadzieja ginie w realnym świecie, bo nie masz wiele do powiedzenia na stadionie
Teraz daj sobie ostrzeżenie debilu za wyzywanie innych od debili. Teraz wybiórczo będziesz traktował regulamin i mi dasz bana a sam będziesz cieszył ryja do monitora? Pewnie też usuniesz mój post, bo tak jest łatwiej
krkgiba napisał(a):
Brawo.
Rasistowskie zachowania to wymyśliliście sobie wy, smutne piz.dy, których jedynym zajęciem jest siedzenie przed komputerem i klepanie w klawiaturę. Nie macie co w domu robić, sracie we własne gniazdo, kur.wy dziennikarze czytają forum i tworzą ścierwo, co nazywacie "większość zachodnich mediów".

Tyle już było pisane, skoro obrażacie frajerze jeden z drugim przez internet ludzi działających na Wiśle - ustawcie się na Reymonta z nimi, albo na wyjeździe. Wtedy zobaczymy czy będziecie tacy cwani...
Ostatnio edytowane przez Jot : 08.06.2012 o godz. 06:11.
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Stary 08.06.2012, 07:27
Tak, my sobie wymyśliliśmy, a wy żyjcie dalej w swoim świecie i róbcie z nas pośmiewisko, to nam pomoże. Klapki na oczy i jazda.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 08.06.2012, 07:31
Tak, my sobie wymyśliliśmy, a wy żyjcie dalej w swoim świecie i róbcie z nas pośmiewisko, to nam pomoże. Klapki na oczy i jazda.
Czyli byłeś na treningu i były rasistowskie odgłosy, tak? Proste pytanie.

Pare stron tematu, a żaden oburzony nie potrafi odpowiedzieć na pytanie czym niby "skandaliczne zachowanie" (przez innych nazwane po prostu "wyrażaniem własnego zdania") zaszkodziło Holendrom.

Pójdziecie za parę lat do pracy lub lepiej, założycie własną działalność to zobaczycie ile kosztuje "ładne wyglądanie przed zachodnimi mediami". Skarbówka i ZUS nie zapominają. Szczególnie teraz jak będzie trzeba spłacać długi.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 08.06.2012 o godz. 07:34.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 08.06.2012, 07:40
dziwne,jak naszych kibiców pałowali w holandii i trzymali jak bydło w jakiś strefach to nie widziałem specjalnego lamentu na forum

,ale oczywiście zamknięcie kibiców z Krakowa i nie wpuszczenie ich do miasta to nie jest rasizm to jest właśnie ta tolerancja,gościnność,otwartość zachodnia itd..
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Stary 08.06.2012, 07:41
Wierzę, że nie było żadnych takich zachowań. Nigdzie nie napisałem, że tak było. Napisałem, że jeśli w ogóle, to grupka ludzi(cymbałów) mogła dać minimalny powód do podejrzeń.

I tu nie chodzi o robienie loda mediom, a o to, jak inni postrzegają nas i jaka opinia idzie w świat. Chcecie być uważani za rasistów nieumiejących się zachować?

Liczę, że ktoś z miasta/klubu/organizatora wyda oficjalne oświadczenie, w którym kategorycznie stwierdzi, że żadnych takich zachowań nie było.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 08.06.2012, 07:47
Wierzę, że nie było żadnych takich zachowań. Nigdzie nie napisałem, że tak było. Napisałem, że jeśli w ogóle, to grupka ludzi(cymbałów) mogła dać minimalny powód do podejrzeń.

I tu nie chodzi o robienie loda mediom, a o to, jak inni postrzegają nas i jaka opinia idzie w świat. Chcecie być uważani za rasistów nieumiejących się zachować?

Liczę, że ktoś z miasta/klubu/organizatora wyda oficjalne oświadczenie, w którym kategorycznie stwierdzi, że żadnych takich zachowań nie było.
To skoro wierzysz, że tak nie było to po co te wycieczki że grupa cymbałów robi z nas pośmiewisko? Zdecyduj się. Bo wychodzi na to, że kibice w niczym nie zawinili, a i tak według Ciebie są winni.

A co ci z tego oświadczenia? Myślisz, że "rzetelne zachodnie media" wydrukują sprostowanie? Bo prawda jest najważniejsza?
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów