The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety:
jazda jazda jazda 0 0%
Tak się bawią ludzie 0 0%
Głosujących: 0. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2012, 11:21
Belzebub napisał(a):Wyświetl post
NIe chcę mi się tutaj z wami przekomarzać..Bo to nie ma sensu..NIe odbieram tutaj niikomu prawa do bycia kibicem. Cieszy mnie jednak to, jak ktoś napisał wyżej, że na stadionie widac było, że jesteście w zdecydowanej mniejszości.

Parę lat temu, podobna sytuacja była na stadionie Amici. Lech w meczu o pietruszkę nie odpuścił spadającej do I ligi cracovi, ku uciesze fetującego każdą bramkę młyna. Jedno osiedle nawet dostało zakaz chodzenia w barwach Amici po Krakowie, po tym wydarzeniu. Tamto zachowanie było dla mnie mega frajerstwem. Jedna sprawa to piłkarze i po średnio pikniki, bo tutaj wpływ jest można powiedzieć znikomy, ale kibice z młyna to co innego. Gdybym był żydem, raczej już nigdy więcej nie "waflował bym" się z kuchenkami. Dlatego patrząc na to forum, jak również częste "wybryki" naszego pikolstwa, obawiałem sie podobnych reakcji z naszej strony, na szczęscie było inaczej.
Wiesz, z meczem Amica-cracovia to trochę inna historia. Warto pamiętać, że w razie porażki Lecha, spadała... Arka. Więc wybór był dla nich ciężki. Ja w przypadku, gdyby Wisła miała decydować o spadku albo Śląska albo Lechii, wolałbym chyba, żeby wiślacy zagrali po prostu swoje, starając się wygrać (zakładając oczywiście, że spadek którejś z tych drużyn jest jedyną opcją).
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów