The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety:
jazda jazda jazda 0 0%
Tak się bawią ludzie 0 0%
Głosujących: 0. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
..DRAGON..
Banita

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2012, 18:49
,, Przyjaźń, przyjaźnią...ale kibicowanie przeciwnej drużynie, choćby nawet zaprzyjaźnionej jest dla mnie niezrozumiałe...oni (piłkarze) w każdej sytuacji mają być zawodowcami i tego od nich wymagam, a nie mają "robić dobrze" kibicom przeciwnej (bądź co bądź) drużynie...oczywiście moja opinia jest tutaj odosobniona, ale mam to gdzieś. "

Dobrze że przynajmniej zdajesz sobie sprawę o swoim odosobnieniu.Oni są zawodowcami? nie zastanawia Cię fakt, że chcieli to udowodnić i obudzili sie w ostanim meczu?Gdzie mecze z Górnikiem(2),Podbeskidziem,garbatymi nosami,LECHIĄ,Legią,Groclinem,kolporterem,Ruchem o remisach nie wspominając? Dla mnie bezcenne były chwile gdy cieszylismy się z bramki dla Śląska!!!Tak pierwszy raz od 20 lat cieszyłem się z przegranej mojej ukochanej WISŁY!!! MISTRZ MISTRZ WKS!!!
Odpowiedz cytując
kozimtsw
Member

Od: 07.2004

Stary 09.05.2012, 19:40
Powiem tak: jako mały chłopiec zakochałem się w Wiśle, w jej grze, kibicach, całej otoczce itd. Tak jest do dziś i to się nie zmieni. Niestety mieszkam bardzo daleko od Krakowa (naj, naj, naj... miasta w Polsce) i na zbyt wielu meczach Wisełki nie byłem - z przeróżnych względów. Jednak nie ma daleko do Wrocławia i będąc tam na meczach zawsze mam ze sobą barwy Wisełki i dziś jestem szczęśliwy, że to WKS zdobył mistrzostwo, bo Nam punkty w tym meczu nie dawały nic, a Śląsk potrzebował zwycięstwa do osiągnięcia wymarzonego celu. Zgody kibicowskie to coś wspaniałego. Fajnie jest jechać przez centrum Gdańska autobusem/tramwajem i widzieć wsiadających ludzi starych, młodych mających na sobie czapeczkę, koszulkę Wisełki. BKS_TS_WKS - tworzymy coś niesamowitego, pozostałe kluby Nam tego zazdroszczą. Na pewno patrzę na to wszystko inaczej, aniżeli rodowici mieszkańcy Krakowa, mieszkający w tym mieście od zawsze. Też mi serce pęka, że to nie Wisełka świętuje mistrzostwo, ale jeśli nie My, to niech zdobywa je klub, którego kibice darzą Nas ogromnym szacunkiem, wspierają na wyjazdach itd ! Przecież to, kto ostał się Naszą zgodą ustalało grono najważniejszych ludzi w życiu kibicowskim Wisły i to jest dla mnie ważne. Chłopaki ze Śląska napisali mi, że to dla Nich spełnienie marzeń, coś niesamowitego. Także niech cieszą się Oni, a nie Legia, Lech. Pozdrawiam
TS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 09.05.2012, 20:53
thechris napisał(a):Wyświetl post
Proste pytanie, wyobraźmy sobie że jest 93 minuta. Karny dla Wisły ze Śląskiem. Podchodzi Genkow. Jeśli strzeli będzie 1:1 i Wisła zajmie 7. miejsce. Jak nie strzeli to Wisła też zajmie 7. miejsce.

Natomiast jak strzeli na 1:1 to mistrzem zostanie powiedzmy, że Legia a Śląsk spadnie na 2 miejsce. Chcesz żeby trafił czy nie?
Oczywiście, że chcę żeby trafił. Z dwóch co najmniej powodów.
Po pierwsze wolę remis Wisły niż przegraną
Po drugie - jałmużna , jaką byłby strzał w aut, byłaby poniżająca dla Śląska. Nikogo nie powinno się poniżać, a zaprzyjaźnionego klubu szczególnie.

Do Donalda wracając - domyślam się, że niechęć kibiców do niego wynika z przyczyn politycznych czy związanych z jego funkcją i decyzjami jako premiera (wojna z chuliganką na stadionach), a nie z powodu np publicznego obrażenia Lechii w mediach i nie z powodu jego decyzji krzywdzących Lechię bezpośrednio.
Można go nie lubić za jego decyzje ale co to ma wspólnego z tym, czyim jest kibicem
Na szczęście nie ma to nic wspólnego i niezależnie od zdania, jakie na jego temat mają kibice Lechii Donald może sobie jej kibicować nadal.
Ja też pozostanę kibicem Wisły niezależnie od tego, czy komuś moje poglądy na temat martwienia się przegraną ze Śląskiem się innym podobają czy nie.
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.05.2012, 21:44
Ty Jerry.Lii.Leiwisie. zawsze będziesz tylko sympatykiem Wisły Kraków S.S.A. Choć pewnie wśród znajomych i rodziny uchodzisz za "zapalonego" fanatyka..Jestem przekonany, że szybko byś się znudził ligową szarzyzną, gdyby takie sezony jak ten parmanentnie się powtarzały..To nas różni, dla Ciebie Wisła to piłkarze i zwycięstwa, dla wielu z nas Wisła to znacznie więcej..A akurat powody, które determinują Ciebie do przychodzenia na Reymonta, dla nas są najmniej ważne.. Nie daj Boże, gdy kiedyś Naszemu Klubowi zagrażać będzie widmo rozwiązania, to ludzie którzy gwizdali na piłkarzy, by Ci odpuścili końcóweczke meczu ze Śląskiem i Ci którzy z całego serca życzyli mistrzostwa Sląskowi, uratują go przed totalnym upadkiem.
[][][][]> T S W <[][][][]
Odpowiedz cytując
..DRAGON..
Banita

Stary 09.05.2012, 22:00
Zapaleni fanatycy, sympatycy Wisły Kraków S.S.A hahahaha dobre
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 09.05.2012, 22:06
Nadal nie rozumiesz Belzebubie, że od Twojego zdania nie zależy to czy kibicem jestem czy nie. Przecież jakbym Ci napisałe, że jesteś kibic Ruchu (że o Cracovii nie wspomnę) to nie sprawiłoby to zmiany Twojego poczucia bycia kibicem Wisły.
Obaj jesteśmy kibicami, a jeśliby różnice chcieć definiować to Ty byłbyś bardziej ultras, a ja kibic.
Ja tobie nie mówię czyś kibic czy nie to i mnie nie definiuj.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 09.05.2012, 22:07
Belzebub napisał(a):Wyświetl post
Ty Jerry.Lii.Leiwisie. zawsze będziesz tylko sympatykiem Wisły Kraków S.S.A. Choć pewnie wśród znajomych i rodziny uchodzisz za "zapalonego" fanatyka..Jestem przekonany, że szybko byś się znudził ligową szarzyzną, gdyby takie sezony jak ten parmanentnie się powtarzały..To nas różni, dla Ciebie Wisła to piłkarze i zwycięstwa, dla wielu z nas Wisła to znacznie więcej..A akurat powody, które determinują Ciebie do przychodzenia na Reymonta, dla nas są najmniej ważne.. Nie daj Boże, gdy kiedyś Naszemu Klubowi zagrażać będzie widmo rozwiązania, to ludzie którzy gwizdali na piłkarzy, by Ci odpuścili końcóweczke meczu ze Śląskiem i Ci którzy z całego serca życzyli mistrzostwa Sląskowi, uratują go przed totalnym upadkiem.
Chyba sobie żarty robisz tak kiepskiej i bezsensownej wypowiedzi dawno nie widziałem....

Kibicowałem Wiśle w 2 lidze, byłem za wygraną Wisły w meczu ze Śląskiem.

Znaczy że nie istnieję?

A Wisłę od upadku uratują tylko porządni piłkarze a nie tacy co oddają punkty i kasę dla klubu innym (premie z praw TV).

Zresztą już kilka razy przytaczałem Jagę. Przeczytaj sobie w moim podpisie bardzo mądrą wypowiedź jednego z forumowiczów na ten temat.

A za dwa lata Stefan pokłóci się z Zenonem i trzeba będzie oddawać punkty za darmo innym drużynom?
Odpowiedz cytując
ramms
Junior Member

Od: 03.2012

Stary 10.05.2012, 08:18
..DRAGON.. napisał(a):Wyświetl post
Oni są zawodowcami? nie zastanawia Cię fakt, że chcieli to udowodnić i obudzili sie w ostanim meczu?Gdzie mecze z Górnikiem(2),Podbeskidziem,garbatymi nosami,LECHIĄ,Legią,Groclinem,kolporterem,Ruchem o remisach nie wspominając? Dla mnie bezcenne były chwile gdy cieszylismy się z bramki dla Śląska!!!Tak pierwszy raz od 20 lat cieszyłem się z przegranej mojej ukochanej WISŁY!!! MISTRZ MISTRZ WKS!!!
no i tutaj się właśnie różnimy, ale szanuje Twoje zdanie, lecz nie zmienia to faktu, że go nie rozumiem; napisałem, że Wisła ma wygrywać, zawsze, wszędzie i z każdym, dążyć do jak najlepszego wyniku i tego od nich wymagam, a jak to wychodziło w tym sezonie, każdy z nas widział. Dlatego zadowolenie z przegranej jest dla nie nie do przyjęcia, powtórzę: mam głęboko gdzieś kto jest mistrzem, jeżeli nie nie jest to Wisła.
Odpowiedz cytując
Wertian
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 10.05.2012, 08:30
Ja nigdy nie zrozumiem jednego... jeśli dla "prawdziwych fantyków" wyniki, jak pisze Belzebub, są najmniej ważne. Jeśli to czy drużyna skończy na pierwszym czy 8. miejscu nie odgrywa żadnej roli a to co na murawie to tylko zmagania najemników.. to o co całe HALO z pomaganiem WKSowi w zdobyciu mistrzostwa? Przecież to nie istotne kto zdobędzie tytulik, "ch** z wynikami".
"Not to touch the earth not to see the sun"
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 10.05.2012, 08:30
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Z perspektywy C widać było, ze cały stadion po końcowym meczu świętował mistrzostwo Śląska. I nie pisałbym o wąskiej grupie ludzi, bo ilość przypadkowych osób wymieniających się barwami była ponad przeciętna.

Eksperci na forum snują jednak teraz nowe teorie. Większość jest pewnie wysnuta na podstawie oglądania meczów w C+ albo odwiedzin stadionu przy okazji derbów albo meczu z Legią lub Lechem.

Brak słów na to co niektórzy tutaj wypisują.

Na szczęście te kilka osób (ekspertów) to tylko ciąg bajtów układających się w nazwy użytkowników tworzących głupie posty i na szczęście w większości przypadków pozostają tylko tymi ciągami zero - jedynkowymi.

Nikt na stadionie się nimi nie przejmuje.

Jak mi się kiedyś zachce to poszukam wpisów tych kosmitów po derbach jesiennych czy też pisali coś o "oddawaniu meczu". Hipokryci zakichani.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Stary 10.05.2012, 09:48
NIe chcę mi się tutaj z wami przekomarzać..Bo to nie ma sensu..NIe odbieram tutaj niikomu prawa do bycia kibicem. Cieszy mnie jednak to, jak ktoś napisał wyżej, że na stadionie widac było, że jesteście w zdecydowanej mniejszości.

Parę lat temu, podobna sytuacja była na stadionie Amici. Lech w meczu o pietruszkę nie odpuścił spadającej do I ligi cracovi, ku uciesze fetującego każdą bramkę młyna. Jedno osiedle nawet dostało zakaz chodzenia w barwach Amici po Krakowie, po tym wydarzeniu. Tamto zachowanie było dla mnie mega frajerstwem. Jedna sprawa to piłkarze i po średnio pikniki, bo tutaj wpływ jest można powiedzieć znikomy, ale kibice z młyna to co innego. Gdybym był żydem, raczej już nigdy więcej nie "waflował bym" się z kuchenkami. Dlatego patrząc na to forum, jak również częste "wybryki" naszego pikolstwa, obawiałem sie podobnych reakcji z naszej strony, na szczęscie było inaczej.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Stary 10.05.2012, 10:44
NIe chcę mi się tutaj z wami przekomarzać..Bo to nie ma sensu..NIe odbieram tutaj niikomu prawa do bycia kibicem. Cieszy mnie jednak to, jak ktoś napisał wyżej, że na stadionie widac było, że jesteście w zdecydowanej mniejszości.

Parę lat temu, podobna sytuacja była na stadionie Amici. Lech w meczu o pietruszkę nie odpuścił spadającej do I ligi cracovi, ku uciesze fetującego każdą bramkę młyna. Jedno osiedle nawet dostało zakaz chodzenia w barwach Amici po Krakowie, po tym wydarzeniu. Tamto zachowanie było dla mnie mega frajerstwem. Jedna sprawa to piłkarze i po średnio pikniki, bo tutaj wpływ jest można powiedzieć znikomy, ale kibice z młyna to co innego. Gdybym był żydem, raczej już nigdy więcej nie "waflował bym" się z kuchenkami. Dlatego patrząc na to forum, jak również częste "wybryki" naszego pikolstwa, obawiałem sie podobnych reakcji z naszej strony, na szczęscie było inaczej.
Powiedziałeś do Jerrego że nie jest kibicem Wisły tylko Sympatykiem SSA.

IMHO odebrałeś mu prawo do bycia kibicem

Jestem w mniejszości i wcale mi to nie przeszkadza Nie chciał bym tylko widzieć dalszych podziałów na naszych trybunach na tych bardziej i mniej prawdziwych.

Irytuje mnie strasznie że słyszę że jak nie fetowałem Śląska to kibicem być nie mogę bo coś, jak na derbach nie śpiewałem o człowieku to też prawdziwym Wiślakiem nie jestem.
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Stary 10.05.2012, 11:09
Sympatyk/kibic/fanatyk - dla mnie jest sympatykiem, dla Ciebie kibicem, a dla ludzi którzy w ogóle nie interesują się polską piłką będzie zapewne fanatykiem..Także punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia. Jeśli sam uważa się za kibica, to ja mu tego nie jestem w stanie odebrać - o to mi chodziło

Nie dogadamy się bo ja za nic nie jestem w stanie zrozumieć, kogoś kto woli nic nie znaczące zwycięstwo Wisły w której składzie, wielu zawodników zagrało po raz ostatni, od porażki, która dała naszym przyjaciołom pierwszego mistrza od 35 lata, kosztem znienawidzonej przez wielu z was Legii, Amici czy Ruchu..
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 10.05.2012, 11:21

Wiesz, z meczem Amica-cracovia to trochę inna historia. Warto pamiętać, że w razie porażki Lecha, spadała... Arka. Więc wybór był dla nich ciężki. Ja w przypadku, gdyby Wisła miała decydować o spadku albo Śląska albo Lechii, wolałbym chyba, żeby wiślacy zagrali po prostu swoje, starając się wygrać (zakładając oczywiście, że spadek którejś z tych drużyn jest jedyną opcją).
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Stary 10.05.2012, 11:29
Sympatyk/kibic/fanatyk - dla mnie jest sympatykiem, dla Ciebie kibicem, a dla ludzi którzy w ogóle nie interesują się polską piłką będzie zapewne fanatykiem..Także punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia. Jeśli sam uważa się za kibica, to ja mu tego nie jestem w stanie odebrać - o to mi chodziło

Nie dogadamy się bo ja za nic nie jestem w stanie zrozumieć, kogoś kto woli nic nie znaczące zwycięstwo Wisły w której składzie, wielu zawodników zagrało po raz ostatni, od porażki, która dała naszym przyjaciołom pierwszego mistrza od 35 lata, kosztem znienawidzonej przez wielu z was Legii, Amici czy Ruchu..
Co do pierwszego paragrafu racja zwracam honor

No nie dogadamy się ale pogadać można W ogóle te 20 tyś ludzi na stadionie raczej nie będzie miało takich samych poglądów na wszystko. Jak się ludzie dowiadują że jeżdżę po prawie tysiąc kilometrów żeby zobaczyć mecz w byle jakiej ekstraklasie to się dziwnie patrzą ale są tacy co rozumieją
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Stary 10.05.2012, 12:07
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Wiesz, z meczem Amica-cracovia to trochę inna historia. Warto pamiętać, że w razie porażki Lecha, spadała... Arka. Więc wybór był dla nich ciężki. Ja w przypadku, gdyby Wisła miała decydować o spadku albo Śląska albo Lechii, wolałbym chyba, żeby wiślacy zagrali po prostu swoje, starając się wygrać (zakładając oczywiście, że spadek którejś z tych drużyn jest jedyną opcją).
W sumie zapomniałem, że była tam jeszcza szpArka..Co nie zmienia faktu, że chodziło mi o reakcje trybun.. Gdyby nie było nic na rzeczy, to koleajrze nie wymyslaliby potem bajek o tym, że po stadionie poszła fama, że Legia przegrywa i maja szanse na vicemistrzostwo..
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 10.05.2012, 12:29
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Irytuje mnie strasznie że słyszę że jak nie fetowałem Śląska to kibicem być nie mogę bo coś,
Czyli zachowywałeś się jak kibic Legii, Ruchu czy Amiki - oni tez nie fetowali Śląska

Cytat:
jak na derbach nie śpiewałem o człowieku to też prawdziwym Wiślakiem nie jestem.
Czyli nie śpiewałeś tak samo jak ta kilkusetosobowa garstka siedzącą przy pawilonie medialnym w sektorze przyjezdnych
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Stary 10.05.2012, 13:07
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Czyli zachowywałeś się jak kibic Legii, Ruchu czy Amiki - oni tez nie fetowali Śląska

Czyli nie śpiewałeś tak samo jak ta kilkusetosobowa garstka siedzącą przy pawilonie medialnym w sektorze przyjezdnych
No tak straszne... Tak samo jak cieszyłem się jak pokonaliśmy Śląsk w rundzie jesiennej wtedy też zachowywałem się jak kibic Legii czy może Pawłodaru Maciejowice?

Śmieszne że nie pojmujesz że ja kibicuję Wiśle Kraków a nie układom kibicowskim. (odsyłam do podpisu)

Co do derbów straszne... w sumie na narożnikach sporo osób nie śpiewało o tym. Co gorsza jak rzucano petardami na boisku to darłem papę na młyn. I generalnie doping który był przez pewien czas na E też upadł. (Ci z E i A też są Twoim wrogami i kibicami gorszej strony błoń?)

No ale wiesz mnie rodzice nauczyli samodzielnego myślenia, a nie jak wszyscy coś krzyczą to ja też. Mógłbyś dać 3 racjonalne argumenty po co na derbach przy R22 świętować przez pół meczu czyjąś śmierć. Zawsze się śmiałem z pasiastych że poza antydopingiem nic nie potrafią a tu taki klops.

Tak jestem podrzędnym kibicem Legii Cracovi i Bóg wie kogo bo Ty tak mówisz a Twoja prawda najtwojsza.

Ale wiesz stosując Twoją retorykę mogę napisać że jam jest prawdziwy kibic bo na każdy mecz przy R22 mam do zrobienia 1000 kilometrów w obie strony. A ty kiepski bo tramwajem jeździsz i to żadne poświęcenie.
Odpowiedz cytując
..DRAGON..
Banita

Stary 10.05.2012, 14:53
,,Ajax " (podobno zgoda parchów) ,argument o anty dopingu na derbach dobitnie pokazuje jakim jesteś kibicem, zapewne w twoim repertuarze główną pieśnią anty jest Legia to stara .... bo to twój największy wróg!!!?
Obecnie nie mieszkasz w Krakowie więc wszyscy którzy żyją w Krakowie robią dwa razy więcej niż ty bo mają wroga obok siebie.Szkoda że tacy fanatycy jak Ty którzy jadą na mecz 1000km chcą z footballu zrobić teatr!!!!
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Stary 10.05.2012, 15:18
,,Ajax " (podobno zgoda parchów) ,argument o anty dopingu na derbach dobitnie pokazuje jakim jesteś kibicem, zapewne w twoim repertuarze główną pieśnią anty jest Legia to stara .... bo to twój największy wróg!!!?
Obecnie nie mieszkasz w Krakowie więc wszyscy którzy żyją w Krakowie robią dwa razy więcej niż ty bo mają wroga obok siebie.Szkoda że tacy fanatycy jak Ty którzy jadą na mecz 1000km chcą z footballu zrobić teatr!!!!
No i szufladkujesz bo tak Ci wygodniej...

Ajaxowi kibicuje od 20 lat i żadna zgoda kogoś tam mnie mało obchodzi lubię ten klub i tyle.

Legia nie jest moim największym wrogiem z której części mojej wypowiedzi to wywnioskowałeś. Legia to stara też nie śpiewam (na meczu z Legią nigdy nie byłem)

Argument o kilometrach był napisany jako czysty sarkazm gratuluję Wystawiłeś sobie piękne świadectwo

Ale spoko wroga mam obok siebie (Lech) - ale wybacz z racji na tryb życia mam znajomych z całej Polski wypiłem hektolitry wódy z kibicami Śląska, Lechii Lecha, Legi, Pogoni, Odry, Arki nawet Cracovii jest to zabronione?

Nie chce teatru ale nie chce też prostackiej atmosfery z samymi ku, chu, i świętowaniem morderstw.
Rzucaniem petrad w zawodników itp.
Stadion bez przekleństw stracił by klimat, było ich 6 a potem 12 to wręcz klasyka.
Ale żeby jechać prawie cały mecz ku chu i człowiek?

Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu (w obie strony nie chce ani teatru ani rzucania ku co 3 sekundy przez 90 minut)

Zresztą kiedyś wyniuchał mnie jeden koleś od Lecha podszedł z kolegami - wieczór ciemna uliczka nie ma gdzie spierdalać.
(L)echita - ty ....a jesteś za Wisłą...
(J)a - [blady ze strachu mając w pamięci co się działo zawsze na Podgórzu] - tak (wiedziałem że koleś wie na 100)
(L) - #$%^&%$#$ tylko Lech!!
(J) - urodziłem się w Krakowie, a barw klubowych się nie zmienia.
(L) - a to $%^&% szaczun spie...

Zamurowało mnie oczywiście spierdalałem ile sił w nogach.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Ajax : 10.05.2012 o godz. 15:18.
Odpowiedz cytując
..DRAGON..
Banita

Stary 10.05.2012, 17:46
To komu Ty w końcu kibicujesz ajaxowi czy Wiśle?Może Wisły jesteś sympatykiem? Zdecyduj.Ja z kibicem parchów nigdy nie piłem wódki i pił nie będę!Może pijesz z sympatykami?Nie mieszkasz w Krakowie więc nie rozumiesz panującej tu atmosfery i cisnienia na garbate nosy.A z tą amicą to baju baju będziesz w raju
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Stary 10.05.2012, 22:13
To komu Ty w końcu kibicujesz ajaxowi czy Wiśle?Może Wisły jesteś sympatykiem? Zdecyduj.Ja z kibicem parchów nigdy nie piłem wódki i pił nie będę!Może pijesz z sympatykami?Nie mieszkasz w Krakowie więc nie rozumiesz panującej tu atmosfery i cisnienia na garbate nosy.A z tą amicą to baju baju będziesz w raju
W takim znaczeniu kibicem Wisły i sympatykiem Ajaxu. No i ksywę Ajax dostałem za czasów kiedy trenowałem w Wiśle więc tym większy sentyment No widzisz dużo straciłeś wóda działa cuda.
Piłem na bank z kibicem Ale przy otwarciu flaszki ani ja ani on o tym jeszcze nie wiedzieliśmy

W Krakowie mieszkałem ponad 15 lat na podgórzu wierz mi że rozumiem atmosferę

No widzisz więcej być jeździł po Polsce i wódki pił to by Cię też takie ciekawe historie spotykały

Nie osądzaj ludzi z góry i daj każdemu kibicować po swojemu bo łączy nas wspólny cel
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów