|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Jeśli dla Ciebie bardziej wiarygodne są komentarze od badań naukowych popartych symulacjami przeprowadzonymi przez profesorów no to co ja Ci poradzę? Głuptas z Ciebie i tyle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
sam jestes leming targany przeobjami dj rydzyka,tvtrwam i przepoteznego pisiora.nadal czekam na obiecane meszkania przez pis,waloryzacje rent i emerytur,doceniam bezpieczna jazde na swiatlach w upale +30.Lot zapewne orgasnizowala guma balonowa nie przedstawiajac planow awaryjnych i zasowego lotniska.To komor jest winny ze decydenci spozniali sie na lot.To wina tuska ze jarek zamiast na gtobie brata skladac wience,sklada je przed palacem prezydenckim.generalnie peło zmusilo pisiorow do odstapienia od 5 letniej wladzy,sfalszowalo wybory.Putin liczyl osobiscie glosy po wyborach prezydenckich.wszak kurdupel powiedzial albo joanina,albo smierc!Jestescie obludni,zaklamani.Ja mam gdzies kazda partie rzadzaca tym krajem,bo one tez maja gdzies ludzi zamieszkujacych ten kraj.Idzcie walczcie o krzyze,dj rydzyka,zaspiewajcie boze cos polske!wszak KATYN juz rozliczyliscie,a w Smolensku zginely tylko pisiory,bo przedstawicieli rodzin Katynskich tam nie bylo oszolomy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
Mogę Ci podać co najmniej 50 ekspertów z Polski, dużo bardziej znanych, którzy twierdzą coś dokładnie odwrotnego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Bełkoczesz okrutnie....Straszna agresja i frustracja przez ciebie przemawia, czyzby w życiu coś nie wyszło?![]() Co prawda to nie do mnie, ale z chęcią poczytam o tych ekspertach. Najlepiej z fragmentami przeprowadzonych badań i ekspertyz lotu Tu154. Dajesz.
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 11.04.2012 o godz. 13:56.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
[QUOTE=BBudowniczy;1239755]Piłeś coś?
Bełkoczesz okrutnie....Straszna agresja i frustracja przez ciebie przemawia, czyzby w życiu coś nie wyszło?![]() Belkocze ta brat waszego wodza.Jemu nie wyszlo i ma teraz kompleksy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja również poproszę - podobnie jak BBudowniczy - listę co najmniej 50 ekspertów z Polski, którzy twierdzą coś dokładnie odwrotnego.Z wielką chęcią zaznajomię się z ich ekspertyzami, badaniami i symulacjami. Hehe patrzcie - Archi czeka na mieszkania od PiS-u... Od pięciu lat archi PiS już nie rządzi biedaczku. Myślałeś, że mieszkania wybudują w czasie 18 miesięcy? Kolejny głuptasek.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 11.04.2012 o godz. 14:05.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=laOv6fXf35k Może Ci przejdzie. ![]() POzdrawiam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
Teraz to sobie czekaj na cud gospodarczy Reszta tego paranoicznego wpisu mogła by mieć tytuł "Skargi leminga". I być kandydatem do nagrody " brednia dekady" ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kochani jestescie ze tworzycie tu taki kabaret. Naprawde co jeden to lepszy
![]() Wpisalem w google tupolew drzewa awaryjne ladowanie i wyskoczyly fotki. Nie sadzilem ze sa ludzie dla ktorych zdjecie jesli pochodzi z Faktu jest nierownowazne do takiego samego zdjecia tylko w dowolnej innej gazecie. To juz wyzsze stadium relatywizmu i oklamywania siebie samego ![]() I teraz jeszcze te wyzwiska i frustracja bo sie okazalo ze ....a jego mac ten chilerny ruski samolot wykosil pol lasu i nic mu sie nie stalo. No jak on mogl tak zrobic i namieszac w glowach jak juz wszystko bylo tak ladnie wyjasnione... ps. pysio nie odpowiem ci na priva, daj mi spokoj i nie informuj ze nie jestes kosmita ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Z wielką chęcią zapoznam się z tymi ekspertami (z tytułami profesorskimi i doktorskimi ) .Proszę tylko nie podawaj tu byłych pilotów cywilnych awionetek obecnie redaktorów miesięcznika postkomunistycznej Skrzydlatej Polski panów Hypkiego i Białoszewskiego bo to oni wraz z kilkoma kolegami z gazety robia w Polsce za autorytety i przedstawiają raporty : jak walnęło to musiało sie urwać przy okazji robiąc kase na książkach w których "wykryli" naciski Blasika i Kaczyńskiego i wymuszone lądowanie![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hehe patrzcie - Archi czeka na mieszkania od PiS-u... Od pięciu lat archi PiS już nie rządzi biedaczku. Myślałeś, że mieszkania wybudują w czasie 18 miesięcy? Kolejny głuptasek.
mogli nie rezygnowac z wladzy zapewne wybudowali by konteneryJakbym czekal na mieszkanie od pisumto bym juz dawno skonczyl w kartonie nr 7. Trzeba było lemingu cudaka nie wybierać to byś miał mieszkania. Teraz to sobie czekaj na cud gospodarczy Reszta tego paranoicznego wpisu mogła by mieć tytuł "Skargi leminga". I być kandydatem do nagrody " brednia dekady" strasznie jestes monotematyczny.kto nie mowi jednym glosem z wami ma 14 lat,kto nie jest za pisiorami glosowal wedle Twojej teori za peło.Jarek powiedzial ze jak jego brat zostanie prezydentem,on nigdy nie bedzie premierem.SLOWA DOTRZYMAL,JEST CZYST NIGDY NIE KLAMIE. |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Co jest z Tobą? Na tyle cię stać? Pytałem dlaczego w tej kupie złomu niszczejącego od dwóch lat nie ma ani jednego fotela. Czy może oni wszyscy lecieli na stojąco? Proste pytanie a Ty inteligent miękniesz? Widziałeś kiedyś fotel lotniczy?
Nie próbując nawet odpowiadać ostatecznie dowiodłeś kto jest lemingiem. Zacznij myśleć bo urwisko coraz bliżej. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
dla Pisowców to ,że to był: zamach ,układ Putina z Tuskiem ,były wybuchające kabiny itd. stało się już dogmatem ,więc dalsza dyskusja jest bezsensowna ,można sie tylko dodatkowo narazić na obelgi jak sie nie ulega smoleńskiej paranoi .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z ciekawości odkryłem Twój post - zrozum wreszcie, że nikt tu nie mówi o zamachu. Chcemy tylko solidnych badań, analiz. Polski rząd tego nie zrobił, biorą się za to naukowcy. Sami wskazują, że ich badania byłyby bardziej wiarygodne, gdybyśmy mieli dostęp do wraku, do czarnych skrzynek... Dlaczego jeszcze ich w Polsce nie ma? Dlaczego słychać zewsząd głosy specjalistów mówiące o raporcie komisji Millera jako zbiorze kłamstw bądź opinii nie popartych żadnymi badaniami? Dlaczego krok po kroku są obalane teorie tego raportu? Ciebie to naprawdę nie interesuje?
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja nie wiem czy był to zamach czy wypadek czy błąd człowieka czy awaria sprzętu. Nie zajmuję żadnego stanowiska. Jedno co jest pewne to to, że ruscy pokazują że nie mamy nic do gadania i że generalnie mają nas głęboko w dupie i robią sobie co chcą. Mam wręcz wrażenie że nas poniżają. A my na to jak na lato... Ciekawe jakby to wyglądało jakby samolot z prezydentem Rosji, Niemiec czy USA rozbił się w Polsce? Zapewne nie tak jak w przypadku Smoleńska... Sekcje zwłok przeprowadzili jak przeprowadzili, czarnych skrzynek nie dali, wrak sobie niszczał, teraz go umyli, dokumentów wszystkich nie dostarczą. Po prostu szopka i tyle. Generalnie Pisowcy twierdzą że był zamach, a Peowcy, że to teoria spiskowa. Dwie skrajności. A chodzi tylko o rzetelne wyjaśnienie tragedii. Ale przy takiej postawie rosjan i rządu polskiego będzie to raczej niemożliwe. A w zaszadzie już jest.
![]()
-> 2 PL - NIELICZNI ALE FANATYCZNI <-
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Dzisiaj juz jeden rzucający obelgami wypadł z obiegu |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
A może zamach wykluczają tylko ruskie pachołki? Przyznaj lepiej że dałeś się otumanić i przeproś wszystkich tych których przez ostatnie dwa lata wyszydzałeś, to może nie będą się z Ciebie nabijać do grobowej deski. ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co Tusek ma zrobic putinowy?wyskoczyc z szabelkami na bron jadrowa?Ruskie kazdego w swiecie trzymaja w szachu,taka prawda.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Drozd chyba widzisz świat w krzywym zwierciadle. Propagaujesz bzdury nie poparte żadnymi dowodami ,bzdury rangi wybuchających bomb ,sztucznej mgły ,dobijaniu rannych i domagasz się od innych ,którzy obiektywnie oceniają przyczyne tej katastrofy aby sie ukorzyli bo nie ulegli histerii i paranoi która fundujecie od 2 lat ?
Ostatnio edytowane przez AS82 : 11.04.2012 o godz. 14:55.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jak na razie pomówienia i obelgi słyszę tylko z ust premiera i jego przydupasów. A to obrazili polskich pilotów zaraz po katastrofie, a to zrobili z Błasika pijaka (do tego wsadzili go nawet za stery maszyny). |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
Czy fakt, że dalej nie mamy skrzynek ani wraku, każe przypuszczać że ruscy są czyści czy raczej że mają coś za uszami? Czy fakt że cudak oddał śledztwo to dowód na chęć wyjaśnienia sprawy? Czy przeciwnie. Wiadomo że na bank nic nie wiadomo, ale z niektórych zachowań można wnioskować. Dlaczego nie dopuścili tego Amerykanina do sekcji? Na dzisiaj wiadomo że brzoza to bajeczka, więc dlaczego samolot aż tak się rozleciał. Trzeba to wyjaśnić i tyle. Nie lizać mu rowa. Po co się do niego tulił ? Ruskie trzymają w szachu tylko tych co sami wleźli im w łapy. Po co cudak jechał do Putina 7 kwietnia? Nie mógł go zaprosić na 10, na Polskie uroczystości? Gdyby Putin przyjechał to można by taki gest traktować poważnie.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 11.04.2012 o godz. 15:21.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Akurat wysuwanie podwozia z tego co czytałem to standard przy podejściu próbnym do lądowania - nie wiem czemu sugerujesz, że to "kolejne historie". |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No nie wiem w czym sie specjalizuje ten Binienda czy jakiś amerykański ekspert Macierewicza , który jest witany przez Pisowców jak zbawca ,a pewnie dla niego Polska to kraj rangi Zimbabawe i wyjasnienie tej sprawy go interesuje tyle co zeszloroczny śnieg. Co do ekspertów strony rządowej to wybacz ale nei znam całego zespołu prokuraturow ze strony polskiej ,ani osób którzy byli zaangazowani przy sporzadzaniu raportu Millera , ale mniemam ,że maja oni wieksze ambicje w wyjasnieniu tej sprawy wynikające z polskiej racji stanu ,niż jakiś amerykański ekspert , który za honorarium przyjedzie i opowie ,że samolot sie nie mogl rozbic na tyle kawałków i tego typu madrości ,które nic nie wyjaśniają a sieją tylko ziarno niepewności
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Co do symulacji komputerowych - na tym świecie komputery rządzą, więc symulacje przywprowadzaniu wszelkich dostępnych danych tłumaczą jakie zjawisko zaszło. Co do tego co jest do przyjęcia - do przyjęcia jest jasne i przejrzyste śledztwo, mające na celu wyjaśnienie przyczyn śmierci 96 osób. Takowego nie ma ani w wykonaniu MAK, ani w wykonaniu Komisji Millera. Prokuratura nie dysponując dowodami - de facto może niewiele, ale na pewno więcej niż nic - to co wychodzi w trakcie postepowania w ciągu ostatnich kilku miesięcy - gdyby zostało wyjaśnione w pierwszych 2-3 miesiącach po katastrofie miałoby ładunek niesamowity..... Prokurtura Wojskowa skutecznie opóźniała bądź wręcz hamował prowadzenie śledztwa. Wszak po sprowadzeniu ciał ofiar katastrofy psim obowiązkiem było przeprowadzenie sekcji - wówczas żaden MAk ani Andonina nie mogłaby puyszczać w eter informacji o pijanym polskim generale.... Odczyt zapisów rozmów dokonany przez krakowski IES - gdyby zrobiono to w 2010 roku, nie miałoby miejsca dziesiątki kłamstw odnośnie Błasika, Kaczyńskiego, Protasiuka i załogi, jakie serwowały nam polskie media, które to kłamstwa wręcz ukorzeniły się w głowach i są powtarzane niczym mantra Nie interesuje mnie jaki będzie wynik sledztwa- czy będzie to zamach, przypadkowa katastrofa czy błąd pilotów - interesuje mnie, aby śledztwo pokazało dlaczego doszło do katastrofy i kto ponosi za to odpowiedzialność. Dla Ciebie wszystko już jest wiadome.... Powód: Błasik przezmałe b - moja wina
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 11.04.2012 o godz. 15:35.
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|