The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.04.2012, 00:22
Melikson to bramka i asysta do Iliewa sfaulowanego w polu karnym, mało !? Jak dla mnie ten kto po tym meczu atakuje Maora ma cos nie tak pod sufitem.
Paljić, Kirm ...no Ci to grają poniżej wymagań , choćby minimalnych.
Odpowiedz cytując
Aletsch
Member

Od: 11.2008

Stary 11.04.2012, 00:31
piter116 napisał(a):Wyświetl post

"Ty dziadygo!"

Liczę na podobne zaangażowanie i wynik 30.04 i sezon można kończyć.
Przecież to Laguna z Piłkarskiego Pokera
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 11.04.2012, 00:37
milosz napisał(a):Wyświetl post
Melikson to bramka i asysta do Iliewa sfaulowanego w polu karnym, mało !? Jak dla mnie ten kto po tym meczu atakuje Maora ma cos nie tak pod sufitem.
Paljić, Kirm ...no Ci to grają poniżej wymagań , choćby minimalnych.
Ja nie atakuje go za ten mecz, chodzi mi o jego postawę w rundzie i sezonie.
W Wiśle trzeba zapierdac, walczyć na 100% i nie można sobie meczykow wybierać.

Melikson jest skończony w Wiśle w sensie perspektyw gry w przyszłym sezonie, transfer na 100% w lecie.

Za to wytypowane drużyny do finału Dziadyga Borski powinien trafić do Wrocławia!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 11.04.2012 o godz. 01:03.
Odpowiedz cytując
ardem99
Member

Od: 12.2008

Stary 11.04.2012, 00:46
komentarz sędziego Borskiego po dzisiejszym meczu ... : http://tsw.com.pl/news/Borski-quot-W...Diazaquot-1945
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 11.04.2012, 00:57
http://www.youtube.com/watch?v=yj_FcfvBwBE

na ochłodę.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Stary 11.04.2012, 01:17
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Ja nie atakuje go za ten mecz, chodzi mi o jego postawę w rundzie i sezonie.
W Wiśle trzeba zapierdac, walczyć na 100% i nie można sobie meczykow wybierać.

Melikson jest skończony w Wiśle w sensie perspektyw gry w przyszłym sezonie, transfer na 100% w lecie.
Chłopie ochłoń, Melikson był kontuzjowany w rundzie jesiennej, a skreślanie zawodników po jednym udanym i drugim gorszym sezonie to ...nonsens. Gdyby tak było to M. Żurawski po roku gry np. w 2000, czy wiosną 2001 roku byłyby usunięty z drużyny, na szczęście grał dalej i stał się dla Wisły jej legendą.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 11.04.2012, 01:26
Chłopie ochłoń, Melikson był kontuzjowany w rundzie jesiennej, a skreślanie zawodników po jednym udanym i drugim gorszym sezonie to ...nonsens. Gdyby tak było to M. Żurawski po roku gry np. w 2000, czy wiosną 2001 roku byłyby usunięty z drużyny, na szczęście grał dalej i stał się dla Wisły jej legendą.
Chłopie to Ty ochlon, Meliksona nie zobaczysz w kolejnym sezonie w Wiśle, Jego już tu nie ma. On nie chce tu grać, a klub musi go sprzedać, aby kasa za Niego lekko podreperowac sytuacje finansowa.

A Twoje porównanie jest błędne, Żurawski był wtedy młody, miał czas. A Melikson ma teraz 27 wiosen (chyba), czyli ostatni dzwonek, aby coś za niego uzyskać.
A we wszystkie kontuzje Meliksona to tak nie wierz...

Melikson odejdzie, a my mam nadzieje o nim raz na zawsze zapomnimy.

A legenda (przy calym szacunku dla Niego i w sumie dzięki kilku fajnym momentom wynikajacych z Jego gry) to On moze być w jakiejś Ber Szewie czy innym badziewiu, a nie w Wiśle Kraków!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 11.04.2012 o godz. 01:32.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Stary 11.04.2012, 01:42
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Melikson odejdzie, a my mam nadzieje o nim raz na zawsze zapomnimy.
No po tym tekście widzę tu obsesyjna nienawiść do Maora, żal mi Cię, a z tym zapominaniem to Twój problem , nie mój. Ja niczego co dobre zapominać nie zamierzam. Z Wisłą jestem od kilku dekad a gry Meliksona wiosną ubiegłego roku nie zapomnę do końca życia i jestem mu wdzięczny za MP2011 i magiczną grę w wielu meczach.

Ps. Co nie wyklucza transferu z Wisły do innego klubu, wprost przeciwnie.

speedfashion napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem tylko, czy ktoś też zaobserwował, że Melikson szuka głównie Bitona i do niego adresuje piłki. Być może to tylko mój wymysł...
No tak, jak podawał do Iliewa to ...szukał Bitona, a jak strzelał piłkę do bramki to wewnątrz niej też szukał … Bitona, to na pewno jakiś …żydowski spisek .

Dzięki Maor za chwile boiskowej magii !
MP zdobyte w derbach z Cracovią po bramce Melksona, takich rzeczy się nie zapomina… http://www.youtube.com/watch?v=qd-o4iHMIVY
Ostatnio edytowane przez milosz : 11.04.2012 o godz. 02:00.
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 11.04.2012, 01:45
Co tu dużo mówić. Dzisiejszy mecz (nie tylko pod względem piłkarskim) był ilustracją tego, co zostało z Wisły.

Frekwencja - katastrofa! Ale tak to jest, kiedy nie ma sprzedaży internetowej, a mecz poprzedzony jest okresem świątecznym. Trudno oczekiwać, żeby ludzie w dzień pracujący stawili się w Strefie Kibica ok. 3 godzin przed spotkaniem. W kolejce atmosfera robi się nerwowa, wielu rezygnuje. Tym sposobem klub traci pieniążki, ludzie ochotę na Wisłę a kasjerzy i panowie z ochrony zdrowy rozsądek.
Drugą kwestią są bilety i ich skandaliczne ceny oraz "wspaniały" marketing "już od 10 złotych". Niestety jest duża liczba osób, które bez Wisły przeżyją. Gorzej może być z samą Wisłą.

Mecz: kilku piłkarzy pokazało, że zasługują na to, by znaleźć się w tej "nowej Wiśle" (która to już?), jaką znamy na razie tylko z zapowiedzi. Większość pokazała, że powinna jak najszybciej opuścić Kraków.
Piłkarze:
Czekaj - ten chłopak stanowi doskonały przykład zaniedbań w naszym "szkoleniu młodzieży". Nie wygląda na głupiego i tępego, ale czasem zachowuje się na boisku, jakby przeciwnik sterował nim spoza stadionu. To wszystko jest do wyleczenia, bo ma talent (trudno mu tego odmówić), ale proces ten wymaga intensywnej pracy i dobrego przewodnika.
Paljic - symbol degrengolady mającej miejsce za Pana Basałaja. Nie można mu zarzucić braku walki, trzeba nawet przyznać, że stara się za dwóch. Niestety, jest dramatycznie słabym piłkarzem, dramatycznie.
Małecki - sprawia wrażenie zaszczutego i zgaszonego. Mam nadzieję, że jeszcze parę "wybryków" i odzyska dawną czupurność, bo bez niej, nie ma co owijać w bawełnę, jest raczej słabszym ogniwem zespołu.
Melikson i Biton - jak dla mnie, to nie są już piłkarzami Wisły. Pierwszego motywuje, jak ktoś wspomniał wcześniej, obecność zagranicznych obserwatorów i EUROPA, a drugiego nie motywuje nic. Nie wiem tylko, czy ktoś też zaobserwował, że Melikson szuka głównie Bitona i do niego adresuje piłki. Być może to tylko mój wymysł...

Fajnie zaprezentowali się Iliew i Genkow. Mam nadzieję, że ci panowie zostaną z nami na dłużej, bo odpowiednio wkomponowani dają naprawdę wiele z przodu. Cieszy także postawa Urygi - chłopak nie pęka, będą z niego ludzie!

Sędziowanie: nie ma co ukrywać, główny trochę popłynął. Niestety nie da się już tego odkręcić. Klub powinien jednak wszcząć jakieś starania, żeby ktoś się tym zajął. Nie chodzi mi tutaj tylko o nas (wszak też zdobywaliśmy bramki po błędach), lecz ogólnie o sędziowanie w Ekstraklasie. Niech ktoś obejrzy sobie mecz ligi angielskiej, a później przerzuci się na taką Koronę - to, co robią te wsiury jest wręcz obrzydliwe (np. taki Korzym - chłop jak dąb, a lekko tknięty sypie się jak domek z kart).

No i na koniec taka smutna refleksja. Pan Bednarz zaprasza kibiców na mecz, wręcz wmawiając im, że to od nich zależy ratunek Wisły. Później wychodzi na to, że kilkaset osób albo weszło w trakcie spotkania, albo zupełnie zrezygnowało z zakupu biletów. Sytuacja nie jest nowa, bo powtarza się od dosyć dawna. U nas nikt tego nie dostrzega, zupełnie odwracając uwagę w stronę rzekomego "nieidentyfikowania się kibiców z piłkarzami". Ja np. identyfikowałem się z piłkarzami, jak byłem mały i biegałem koło domu, kopiąc sflaczałą piłkę. Teraz bardziej utożsamiam się z samą Wisłą niż z jakimkolwiek graczem. Rzecz jasna - jednych lubię i cenię bardziej, innych mniej. Oczywiście, że w naszej kadrze jest niezdrowy bilans narodowościowy, ale to trzeba rozwiązać po cichu i sprawnie. Natomiast u nas zapowiada się kolejną rewolucję, zwalnia trenera za trenerem, zatrudnia się kolejny tęgi łeb itp. Może wystarczyłoby te pieniądze przeznaczyć na sprzedaż internetową i zapewnienie ludziom znośnych warunków załatwiania spraw, które powinny być przyjemne, a na R22 często zmieniają się w sporych rozmiarów problemy.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 11.04.2012, 03:18
Taaa Melikson i Europa... dobry żarcik. Jeszcze was życie nie nauczyło że wybić się w Polsce to nawet Jop potrafił ? To taka wielka sztuka ? ze dziadek Ljuboja zostaje gwiazdą po 2 zagraniach z pierwszej piłki?
To w tej lidze jedynym piłkarzem który regularnie strzela gole jest blisko 40 letni Frankowski? Czy do was to nie dociera że ta liga z roku na rok jest coraz słabsza a ligowi potentaci tylko równają do niskiego poziomu a nie na odwrót.

90% Grajków z Polskiej ligi po zmianie klubu nawet ma problemy z wskoczeniem do meczowej 18 a co dopiero być gwiazdą. Każdy polak wraca z podkulonym ogonem, świadomy własnej biedy i drugi raz mu się tak już nie spieszy.
Piłkarzy którzy rzeczywiście się rozwinęli można na przestrzeni kilkunastu lat, policzyc na palcach obu rąk .
Błaszczu, Lewy, Piszczek, Rasiak(?), Uche, Zuraw, Boruc, Hajto, Kożm, Jusko, Wałdoch, Dudek, i pewnie paru jeszcze się znajdzie ale i tak to jest odsetek całości transferów z polskiej ligi.
Reszta to piłkarskie dno, jazda na farcie a nie umiejętnościach więc 1 sezon i tyle ich widziano. Na równi z królem strzelców Kiełbasą , a swoją drogą to kto wie jak zresztą skończył ten nasz brylant.

Melikson to legendą może i był ale w izraelu. U nas nawet nie zasłużył by długo go wspominać a co dopiero tęsknić za jego zagraniami. No wiadomo że między ślepymi to i jednooki jest królem dlatego na tle tej drużyny był jednym z lepszych. Nic poza tym.
Liga Belgijska to max gdzie może polecieć. Chyba że debil turas się znajdzie, choc oni lubią Zydów bardziej niż my.

Następne puchary będą kolejną lekcją i parodią. Jedynie Legła może pofarcic jak my ale reszta dno. Czar Waldka prysnie, a Ojrzyński się zderzy z rzeczywistością taktyczną, wykartkują rolników i się skończy zabawa w polski futbol - ambitno-chłopski styl.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 11.04.2012 o godz. 03:21.
Odpowiedz cytując
Maska
Junior Member

Od: 04.2012

Stary 11.04.2012, 05:54
Takiej Wisły jak dzisiaj to chce się oglądać - poważnie. Gdy oglądałem pierwszą połowę to myślałem, że po 15-20 min Ruch zacznie przeważać tak jak to było w pierwszym meczu i będą bęcki a tu zdziwienie i naprawde mogła się podoba gra Wisły a dokładnie ZAANGAŻOWANIE, którego nie było wcześniej a szkoda bo gdyby tak grali w co drugim meczu a szczególnie z Legią, Jagą, Lechcm to teraz byśmy byli w pierwszej 4 a tak wiemy gdzie jesteśmy i jak to wygląda niestety.
Co do oceny ogólnie meczu to frekwencja kompletnie beznadziejna ale w sumie nie ma co się dziwić.
A co do piłkarzy to nieźle się pokazał Genkov, Iliev, Czekaj, Jirsak potem jak z ławki wszedł Mały to też dzięki niemu wpadła ta trzecia bramka dzięki której mieliśmy dogrywke. W karnych to 'popisali' się Ci, którym już dawno nie zależy na tym klubie czyli Biton i Nunez. Obydwaj na wypożyczeniu i grają od początku roku za kare - tak to wygląda. Było tak blisko finału i tym samym pucharów a tak wielkie nic.
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 11.04.2012, 06:15
Przed meczem i w jego trakcie jestem wręcz szowinistą i nie dopuszczam do siebie innej ewentualności jak zwycięstwo Wisły. Teraz na chłodno, po meczu muszę powiedzieć tą bolesną prawdę która do mnie dotarła. Bardzo dobrze się stało, że nie weszliśmy do finału. Wejście do finału zaciemniło by całą sprawę. Teraz mam nadzieję że posypią się głowy piłkarzy. Gdzie oni byli przez cały sezon Z tymi graczami daleko nie zajedziemy. Wiem że brak występów w euro pucharach to cios dla budżetu klubu, ale czy ciosem nie jest słaba frekwencja? Jak ma się ten stadion bez ludzi utrzymać? Napiszecie o pokemonach. Tak zgadzam się, mnie też denerwują ludzie, tak jak na meczu z Legią, którzy 5 min przed gwizdkiem na przerwę biegną po hot-doga. Zagryzam zęby i nie zwracam uwagi, bo co zrobić? Frekwencja jest potrzebna. Teraz tak naprawdę okaże się co Pan Cupiał chce dalej robić. Czy znajdzie się w końcu kasa na poważne transfery czy nie. Mnie się marzy Wielka Wisła.
Odpowiedz cytując
Filippo
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 11.04.2012, 06:25
Ja jestem uczciwym sędzią..zapłacili za 2:0 to będzie 2:0...

Zostaliśmy oszukani i okradzeni.. Nieuznana prawidłowa bramka, rzut karny ch..wie za co...brak kranego dla Wisły za ewidentną reke piłkarza Ruchu, duzo bardziej ewidentną niz Czarka w meczu z Jagą... I do tego jeszcze kolejny karny z kapelusza w 1 meczu.. Przypomina się finał PP Amica - Aluminium Konin..
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 11.04.2012, 06:42
Paru zawodników zagrało bardzo dobrze. Niestety niektórzy tragedia. Kirm przeszedł jak zwykle obok meczu. Garguła tradycyjnie głupie straty. Biton w ogóle niewidoczny. Małecki oprócz tej asysty nie pokazał nic, jedynie durne napinanie się w stronę sektora gości. Paljić kolejny raz udowadnia czemu dwa razy wszedł do bundesligi, a nigdy w niej nie zagrał. Według mnie Probierz w aktualnej sytuacji powinien podziękować już teraz pewnym osobom i spróbować kolejnego mlodego zawodnika, bo wydaje mi się, że Uryga będzie lepszym zawodnikiem niż np. Czekaj.

Natomiast pomysły ściągania Głowackiego i Brożków uważam za chybione.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 11.04.2012, 06:52
No po tym tekście widzę tu obsesyjna nienawiść do Maora, żal mi Cię, a z tym zapominaniem to Twój problem , nie mój. Ja niczego co dobre zapominać nie zamierzam. Z Wisłą jestem od kilku dekad a gry Meliksona wiosną ubiegłego roku nie zapomnę do końca życia i jestem mu wdzięczny za MP2011 i magiczną grę w wielu meczach.
Nie ma do niego nienawiści, chyba Ci sie coś pomyliło i z powodu zlej pogody nadinterpretujesz fakty. Za wiosnę 2011 szacunek, ale bez euforii to grajek jakich wielu w Europie, jeśli chce grać i chce sie pokazać Europie to gra poprawnie jak na Jego poziom, w innym przypadku uważa aby sobie nic nie zrobić. Takich graczy, dla których Wisla jest jedynie miejscem do pokazania sie w wybranych meczach oraz jest źródłem wydatków w Bonarce nie chce pamiętać.

Owszem zagraniczny grajek to często taki jest, ale popatrzmy np. na takiego Marcelo, który po prawie dwóch latach przyjeżdża na mecz Wisły, który czuje sentyment do Wisły i jej kibiców.

Będzie oferta, klub i zawodnik ja przyjmie i tyle będzie po Maorze.
Wtedy policzymy bilans zysków i strat...

A co do Bitona to sam Maor powiedział, ze jak grają razem to szuka Bitona na boisku.
Poza boiskiem tez są jak papuzki nierozłączki. Maor jak szuka sobie klubu to pewnie pyta tez o miejsce dla drewniaka Bitona...

Do zim zuma, ja myśle ze dobry zespół to taki gdzie umiejętnie łączy sie młodość i doświadczenie oraz z glowa uzupełnia sie skład dobrymi i charakternymi obcokrajowcami.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 11.04.2012 o godz. 07:00.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 11.04.2012, 07:05
Ten drewniak w pierwszej czesci sezonu zapewnil nam ten komfort ze nie walczymy teraz o utrzymanie. Ale zgadzam sie co d ostanu obecnego - jest wart 1.6mln ale chyba rubli. Nie gra nic a to co ma to spierniczy. Dudu teraz i pol roku temu to dwaj rozni Dudowie.

Co do samego meczu:

Walka miedzy Kirmem a Gargula o największego piłkarskiego tępaka jest naprawdę zacięta. Jest na co popatrzeć.

Nunez zawalil, ale to i tak byl bonus bo konkurs powinien sie konczyc po karnym Genkova - ja nie wiem gdzie sedzia sie tam dopatrzyl nieprawidlowosci. Powtorka jak i inne karne nie roznily sie , jesli chodzi o zachowanie bramkarza, od innych karnych

To ze karne trwaly tak dlugo zawdzieczamy tylko i wylacznie Perdicovi (czy jak to tam sie pisze). Wykonanie naszych karnych to jakas porazka, mysle ze Pareiko wybronilby polowe z nich. Natomiast zauwazcie ze , procz obronionego karnego, strzaly Ruchu byly precyzyjne, lądowały na bocznej siatce bramki, albo wysoko, naprawde w wiekszosci z nich Pareiko nie mial nic do powiedzenia
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 11.04.2012, 07:30
i co, rzucano by moneta czy Wisla czy Arka ? wchodzi 4 druzyna w tabeli (jak mniemam)
Odpowiedz cytując
fqqs
Member

Od: 12.2011

Stary 11.04.2012, 07:42
ja pier*ole...

co wy chcecie wszyscy od Nuneza

moze Bitona się czepiajcie. obaj spudłowali. zresztą karne to loteria. trafił w bramkę, a że bramkarz obronił to inna sprawa
Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 11.04.2012, 07:43
Dobry mecz. Taką Wisłę chcemy oglądać!!! Tak grającą, z zaangażowaniem, walką do końca. Dajcie nam jeszcze trochę radości do końca tego sezonu!! A to, że odpadliśmy to przykro ale cóż.. Wisełko wygraj mecz..!!
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Od: 11.2002

grosz Ty jesteś normalny?
wiesz co to spalony i rzut wolny?
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Szkoda pucharów, ale może dzięki temu coś się zmieni w samej Wiśle na lepsze.
Odnośnie meczu, taką Wisłę chcę oglądać, walczącą stwarzającą dużo okazji. Jedynie Kirm bez komentarza.
Na przekroju całej rundy a nawet sezonu jeden z najlepszych meczy pod względem kibicowskim i piłkarskim. Zero przypadkowych ludzi i emocje, radość wku*w emocje do końca, po prostu było wszystko oprócz awansu.
Jedynie Nunez coś nam pecha przynosi, niby nie gra źle, ale karnych nei strzela, prowokuje karne... pechowy grajek.
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.04.2012, 07:47
Ten mecz tylko jedną rzecz pokazał.. że oni potrafią grać , tylko kur.. przez resztę poprzednich meczów chcieli zagrać je jak najmniejszym nakładem sił. Ale cóż .. fajnie było na stadionie, mimo tak małej ilości kibiców. Brawo dla kibiców, którzy byli na stadionie.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 11.04.2012, 07:51
fqqs napisał(a):Wyświetl post
ja pier*ole...

co wy chcecie wszyscy od Nuneza

moze Bitona się czepiajcie. obaj spudłowali. zresztą karne to loteria. trafił w bramkę, a że bramkarz obronił to inna sprawa
Ale jak się on składał do tego karnego, ile tych kroków od piłki zrobił? Dwa, trzy? Tak samo nie wolno robić dużych rozbiegów. Do lini 16 wystarczy. Już przed strzałem było widać że raczej nie strzelił. A mogli Kirma dać, byłem przekonany że Słoweniec będzie strzelał, to Probierz wyznaczył tego nonszalanckiego Arentyńczyka...
Odpowiedz cytując
fqqs
Member

Stary 11.04.2012, 07:52
szkoda, że pajace z chorzowa zagrają z ległą.

duże szanse, że jakby szczęście nam sprzyjało w karnych to wygralibyśmy z ległą.
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.04.2012, 07:53
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Masz dowody? To w takim razie czemu Ruch strzelał karne na serio? Chciał więcej w trakcie spotkania, a Wisła nie zgodziła się? Weźcie się opamiętajcie z myślami o handlowaniu spotkań, bo zaraz dojdziemy, że nawet słynny finał LM z Dudkiem w roli głównej był ustawiony.
Dowody Na niektóre rzeczy nie są potrzebne na mecz z Bałtykiem na mecz z Legią na mecz z Siarką wystarczy wynik. Po meczu z legią Grenda chwalił się ,że kupil mieszkanie a Owca na pijackiej imprezie wspominał o wożeniu pieniędzy Listkiewiczowi za mecze. Ruch strzelał bo co miał robić

Nie wiem co bierzesz, ale odstaw to. Same głupstwa piszesz, widziałeś jakie bramki Wisła strzelała z Knurowem, takich bramek się nie kupuje, podobnie jak teraz ...według Ciebie Ruch się podłożył, no super, ale w karnych to wygrał niby po co, a ta radość po meczu to aktorstwo... jeszcze te brednie o tym że Wisła zagrała beznadziejnie ...ech że też niektórzy muszą się tu produkować ze swoimi wypocinami ...
Jeżeli uwazasz ,że mecz z Knurowem był czysty to...nie mam więcej pytań pewnie z legia (0:6) tez a radośc Ruchu po meczu ? A mieli mieć smutne miny ? Idę o zakład z kazdym na tym forum ,że Wisła w żadnym z pozostałych meczów nie strzeli 3 bramek. Ruch zagrał na 50 % możliwości. Poprostu Wisła jest beznadziejnie slaba co pokazała w nie ułozony meczu z legią gdzie nie potrafiła strzelić w świato bramki grając z przewagą 2 zawodników.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 11.04.2012, 07:55
Wisła powinna złożyć jakieś pismo do PZPN i napisać o skandalicznym sedziowaniu Borskiego (nieuznany gol Nuneza, karny Paljica wymyslony i Perdjic oszukujacy w karnych wychodzacy 2 metry przed linie) .Wyniku nie da sie cofnać , ale nie powinno sie bezczynnie siedzieć jak sedzia sie nie nadaje do tego zeby byc sedzia
Odpowiedz cytując
fqqs
Member

Stary 11.04.2012, 07:55
elliot brak mi słów żeby komentować te brednie.

po gorszych meczach zawsze przychodzi jeden lepszy!

z tego m.in. utrzymują się bukmacherzy.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 11.04.2012, 08:00
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Żałosna to jest sytuacja w klubie.
Znowu bez przesady ,co mają powiedzieć kibice łksy czy Lechii,tam dopiero mają pytę i brak perspektyw na coś lepszego.My przez x ostatnich lat ciągle jesteśmy w czołówce bijemy się o najwyższe cele.Chyba trochę za bardzo Wisła rozpieściła niektórych przez ostatnie lata. Wiadomo że atmosfera wokół klubu jest chujowa ale i tak uważam ze 6 koła na meczu jest to liczba żenująca.Dla mnie osobiście akurat to nie problem bo oglądnąłem dobry mecz przy bardzo dobrej atmosferze bez farbowanych pajaców i innych wynalazków,ale liczba jako sama jest żenująca.Natomiast klub nic ,zupełnie nic nie zrobił żeby ściągnąć ludzi na mecz a wręcz ich odstraszył cenami i wyrzuceniem meczu z karnetu.Ja nie wiem czy to taki problem żeby z 33 000 miejsc 2000 przekazać jakimś szkołom ?
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 11.04.2012, 08:08
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Wisła powinna złożyć jakieś pismo do PZPN i napisać o skandalicznym sedziowaniu Borskiego (nieuznany gol Nuneza, karny Paljica wymyslony i Perdjic oszukujacy w karnych wychodzacy 2 metry przed linie) .Wyniku nie da sie cofnać , ale nie powinno sie bezczynnie siedzieć jak sedzia sie nie nadaje do tego zeby byc sedzia
To nic nie da, gwarantuje Ci to - popatrz na przykladzie Anglii, ze takie cos nie dziala a sedziowie pozostaja bezkarni. Ja cały czas twierdze, ze to jest jedna wielka mafia i tyle - nie bedzie powtorek wideo nie ma mowy o normalnym sedziowaniu. W glupim hokeju na lodzie mozna sprawdzic jak sie ma problem z ocena sytuacji a w takim sporcie jak pilka nozna maja problemy zeby wprowadzic. Wola wprowadzic dodatkowego sedziego, ktory i tak bedzie gowno widział
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 11.04.2012, 08:10
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
To nic nie da, gwarantuje Ci to - popatrz na przykladzie Anglii, ze takie cos nie dziala a sedziowie pozostaja bezkarni. Ja cały czas twierdze, ze to jest jedna wielka mafia i tyle - nie bedzie powtorek wideo nie ma mowy o normalnym sedziowaniu. W glupim hokeju na lodzie mozna sprawdzic jak sie ma problem z ocena sytuacji a w takim sporcie jak pilka nozna maja problemy zeby wprowadzic. Wola wprowadzic dodatkowego sedziego, ktory i tak bedzie gowno widział
ale w Anglii nie ma tak ogromnej ilości błędów sedziowskich w kazdym meczu ! Jak sie sedzia pomyli to raz i to raz na 10 meczy ,natomiast dwu mecz Wisła - Ruch mozna by iloscia bledow sedziowskich obdarować pol sezonu Premiership
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów