The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2012, 14:32
Nie tylko swoich. Część jest wypożyczonych.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 16.03.2012, 14:34
Kolejka, która może nas postawić w arcy niekorzystnej sytuacji, gdzie walka o 4 miejsce będzie trudniejsza niż zakładałem. Gdy wygra Widzew oraz Polonia o Koronie nie wspominam to do 4 miejsca będziemy mieć aż 8 punktów straty! Cieżko oj bardzo ciężko będzie to odrobić o ile w ogóle jest to możliwe.

A co do Ruchu to podobno jakiś mega pieniądz tam się szykuje do wejścia. Jeśli tak to nie odpuszczą tego sezonu. To już w ogóle dla nas masakra, bo liczyłem, że odpusczą ze względu na kasę.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 16.03.2012, 15:12
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
http://www.sport.pl/sport-warszawa/1...e_rekord_.html

Kiedy ostatnio Polonia miała na wyjeździe 1500 swoich kibiców?
A od kiedy to mecz w Warszawie dla Polonii to "wyjazd"?

Cytat:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12..._sedziego_.htm

Nie zgadzam się jednak, że gramy słabo, ani z tym, że młodzieniaszek Wolski ratuje nam skórę. To niesprawiedliwa opinia, bo gramy skutecznie, cały zespół. Wolski w AS Roma? Jeśli Włosi będą go chcieli, muszą się dogadać z nami. A cena wywoławcza za tego piłkarza to teraz nie 10, a 15 mln euro - mówi Marek Jóźwiak, szef skautingu w Legii, przed derbami Warszawy.

l
Nie oglądałem meczów Legii zbyt często (dzisiaj się przyglądnę), więc może jakiś tutejszy ekspert mi powie, czy ten Wolski to jakiś geniusz futbolu?

20 lat, kilka dobrych meczy w lidze, 100 minut w sześciu meczach w europejskich pucharach (średnio 16 minut na boisku!) i chcą za niego minium 15 mln euro? Bo jak twierdzi Jóźwiak od tej kwoty dopiero będzie zaczynała się licytacja...
Ddf
Odpowiedz cytując
Emenems81
Banita

Od: 07.2010

Stary 16.03.2012, 15:27
Przecież wiadomo, że to typowa zaporówka, Wolski nie jest na tą chwilę więcej wart niż 1 mln ojro
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 16.03.2012, 15:33
Bańkę to raczej jest skoro Koeln tyle oferowała już za Żyro, ale nie zgodzono się.
Odpowiedz cytując
krwawy
Member

Od: 05.2007

Stary 16.03.2012, 15:34
Konrad. napisał(a):Wyświetl post

Nie oglądałem meczów Legii zbyt często (dzisiaj się przyglądnę), więc może jakiś tutejszy ekspert mi powie, czy ten Wolski to jakiś geniusz futbolu?
Jóźwiak z 15 mln żartował... ale dziennikarzyny z GW to na serio chyba wzięli
Wolski - ma chłopak talent oby się nie zmarnował jak inne talenty naszej ligi.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 16.03.2012, 15:41
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Po części się zgadzam.Mam rozumieć że z takim APOEL`em którakolwiek polska drużyna miała by szansę?
Ok, wcześniej szkoda było (nie mi) Sparty, a szczególnie Levadii, bo pózniej był Debreczyn, ale wcześniej?Real,2xBarcelona,bardzo silny PAO,czy jeden z najlepszych Anderlechtów tamtych czasów.
Wy też łatwo nie mieliście, bo zamiast takiej Barcy był Szachtar i co, był do przejścia?
Mówię o czasach, kiedy ułatwiono wejście do LM takich zespołom jak z Polski itp. Więc czasy Realów, Barcelon nie wliczam do tego (mówię), o czym pisałem we wcześniejszym poście (bo wtedy nie było jeszcze zmiany zasad na te, które są aktualnie). Nawet PAO, Anderlecht czy Szachtar były przed okresem o którym mówię.

Teraz każdy jest mądry (nie piję tu konkretnie do Ciebie), ale pamiętam jak spora częśc kibiców Wisły cieszyła się z wylosowania Apoelu. Ja wtedy pisałem (łatwo to sprawdzić), że Apoel jest zdecydowanym faworytem dwumeczu z Wisłą (analizowaem ich grę we wcześnijeszych latach przed dwumeczem z Wami). Jak ktoś pisał, że to najlepsze z możliwych losowań to ja tylko miałem uśmiech na twarzy.

PS a dziś poproszę trzy do zera, Legia goli frajera

Co do Wolskiego i 15 mln euro. Każy zdaje sobie sprawę, że tyle za niego nie wezmą (no chyba, że Legi wygra mistrzostwo i zawojuje LM na miarę Apoelu). Lepiej krzyknąć 15 mln i z tego schodzić, niż dać niski pułap i nie mieć z czego schodzić. Dla mnie jasne jest, że nawet jakby dostali ofertę za połowę tych 15 mln euro (w co raczej wątpię na ten moment) to by go puścili.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 16.03.2012 o godz. 15:43.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 16.03.2012, 15:47

20 lat, kilka dobrych meczy w lidze, 100 minut w sześciu meczach w europejskich pucharach (średnio 16 minut na boisku!) i chcą za niego minium 15 mln euro? Bo jak twierdzi Jóźwiak od tej kwoty dopiero będzie zaczynała się licytacja...
Bo oni są z Grodziska
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 16.03.2012, 16:05
Cytat:
Co do Wolskiego i 15 mln euro. Każy zdaje sobie sprawę, że tyle za niego nie wezmą (no chyba, że Legi wygra mistrzostwo i zawojuje LM na miarę Apoelu). Lepiej krzyknąć 15 mln i z tego schodzić, niż dać niski pułap i nie mieć z czego schodzić. Dla mnie jasne jest, że nawet jakby dostali ofertę za połowę tych 15 mln euro (w co raczej wątpię na ten moment) to by go puścili.
Przecież Jóźwiak wyraźnie żartował z tymi 15 milionami. Dodatkowo z**bał Kucharskiego za te banialuki o 10 mln. Dziwnie przepisali jego wypowiedź, wypaczyli jej przekaz.
Legionista
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 16.03.2012, 16:19
Na derbach beda skauci Blackburn Rovers ogladac takich pilkarzy jak Rafał Wolski, Michał Żyro, Paweł Wszołek i Łukasz Teodorczyk - ciekawe czy ostatecznie na ktorego sie zdecyduja. Wiele osob zapowiada, ze Wolski spokojnie poradziłby sobie w Premier League - ja na razie mam odmienne zdanie, wiadomo jak to bywa z polskimi pilkarzami za granicą
Odpowiedz cytując
bofff
Member

Od: 10.2007

Stary 16.03.2012, 16:30
na razie niech błyśnie w meczach z Polonią, Wisłą, Lechem...
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 16.03.2012, 16:37
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
Mówię o czasach, kiedy ułatwiono wejście do LM takich zespołom jak z Polski itp. Więc czasy Realów, Barcelon nie wliczam do tego (mówię), o czym pisałem we wcześniejszym poście (bo wtedy nie było jeszcze zmiany zasad na te, które są aktualnie). Nawet PAO, Anderlecht czy Szachtar były przed okresem o którym mówię.

Teraz każdy jest mądry (nie piję tu konkretnie do Ciebie), ale pamiętam jak spora częśc kibiców Wisły cieszyła się z wylosowania Apoelu. Ja wtedy pisałem (łatwo to sprawdzić), że Apoel jest zdecydowanym faworytem dwumeczu z Wisłą (analizowaem ich grę we wcześnijeszych latach przed dwumeczem z Wami). Jak ktoś pisał, że to najlepsze z możliwych losowań to ja tylko miałem uśmiech na twarzy.

PS a dziś poproszę trzy do zera, Legia goli frajera

mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Na derbach beda skauci Blackburn Rovers ogladac takich pilkarzy jak Rafał Wolski, Michał Żyro, Paweł Wszołek i Łukasz Teodorczyk - ciekawe czy ostatecznie na ktorego sie zdecyduja. Wiele osob zapowiada, ze Wolski spokojnie poradziłby sobie w Premier League - ja na razie mam odmienne zdanie, wiadomo jak to bywa z polskimi pilkarzami za granicą
Najłatwiej będzie Teodorczykowi - nie trzeba za niego płacić.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 16.03.2012, 17:07
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Nie tylko swoich. Część jest wypożyczonych.
No to może dojadą do nich np. "Pasiaści Kopacze Pleksy" żeby sie przed nimi popisywać swoją walecznością . Wtedy nie wiadomo na co bedzie lepiej patrzeć ? Na boisko czy na popisy na czarno odzianych szczurków rozbijajacych sie na pleksie jak mucha na szybie.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 16.03.2012, 17:39
Czarni nie sprzedali wszystkich biletów.

Pytasz poważnie?

P.S. 3-0
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 16.03.2012, 18:01
Sartre napisał(a):Wyświetl post
Przecież Jóźwiak wyraźnie żartował z tymi 15 milionami. Dodatkowo z**bał Kucharskiego za te banialuki o 10 mln. Dziwnie przepisali jego wypowiedź, wypaczyli jej przekaz.
No wlaśnie nie chciało mi się tego wspaniałego programu oglądać, tylko przeczytałem newsa.

Jak widać gw, już nawet w newsach sportowych nie jest wiarygodna...
Ddf
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 16.03.2012, 20:39
DyscoPolo bez Bruna, Jeza i Baszcza nawet nie piernie ....mysle ze za 90 minut legia bedzie MP
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 16.03.2012, 20:51
gizmowisla napisał(a):Wyświetl post
DyscoPolo bez Bruna, Jeza i Baszcza nawet nie piernie ....mysle ze za 90 minut legia bedzie MP
Rozwalają mnie takie komenty! Że niby za te niecałe 2h konczy sie sezon i to jest ostatni mecz sezonu ?! Nie. Więc nie pierdo**** głupot że mistrza juz znamy i jest nią Legia tylko wierzecie w swoją drużyne, obojętnie jak by grała, obojętnie jak zła sytuacja by w niej panowała. Mamy ważne mecze u siebie. Po prostu trzeba wygrywać.Reszta niestety nie zależy od nas. Ale poczekajmy i wierzmy!
Odpowiedz cytując
kuba126
Member

Od: 09.2005

Stary 16.03.2012, 21:17
Legia mistrz? Chłopy przeciez Legia nic nie gra, nie rozumiem zachwytów pod ich adresem...tak samo było z Podbeskidziem, grali kiche wiec wstrzymajcie sie co poniektórzy z koronacją!
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 16.03.2012, 21:18
co jak co ale Zagłębie idealnie wturlikało bramkę , cenne 3 punkty które pomagają w spuszczeniu żydów.
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 16.03.2012, 21:32
przepraszam ,ale czy ja pomyliłem forum, taki wysyp Legii tutaj
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 16.03.2012, 21:43
Dawno nie oglądałem tak chujowego meczu.Powiem szczerze, ze wkoncu chciałem oglądnąć sobie mecz Legii i zobaczyć tą wspaniałą grę, a póki widzę jeszcze większą chujnię niż my prezentujemy.
Z drugiej strony Grodziszczanie też chyba robią sobie z widzów jaja.Przypomina mi się Wisła Skorży z tymi dzidami
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 16.03.2012 o godz. 21:46.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 16.03.2012, 22:01
Takiej kopaniny to nawet nam nie funduje nasz holenderski zaciąg "gwiazd". Tego się oglądać nie da.
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
bakiagh
Member

Stary 16.03.2012, 22:02
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Dawno nie oglądałem tak chujowego meczu.Powiem szczerze, ze wkoncu chciałem oglądnąć sobie mecz Legii i zobaczyć tą wspaniałą grę, a póki widzę jeszcze większą chujnię niż my prezentujemy.
Z drugiej strony Grodziszczanie też chyba robią sobie z widzów jaja.Przypomina mi się Wisła Skorży z tymi dzidami
A mimo to komentatorzy rozpływają się nad grą Legii.
Mecz tragedia.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 16.03.2012, 22:06
bakiagh napisał(a):Wyświetl post
A mimo to komentatorzy rozpływają się nad grą Legii.
.
Przestan konfabulowac. Jada po grze obydwu stron.
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 16.03.2012, 22:06
Oglądałem mecz do 60 min i gra Legii była krytykowana jak i cały mecz zreztą, także nie wiem gdzie ty widzisz 'rozpływanie się' nad Legią. Ochłoń.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
bakiagh
Member

Stary 16.03.2012, 22:15
Wizard napisał(a):Wyświetl post
Oglądałem mecz do 60 min i gra Legii była krytykowana jak i cały mecz zreztą, także nie wiem gdzie ty widzisz 'rozpływanie się' nad Legią. Ochłoń.
Faktycznie może przesadziłem. Dostosowałem się do poziomu meczu.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 16.03.2012, 22:17
Jestem pod wrażeniem gry obrony Grodziszczan

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 16.03.2012, 22:20
No i koniec. Liga w tym sezonie będzie jeszcze ciekawa .
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 16.03.2012, 22:21
Poziom meczu był taki jak zawsze, bezsensu.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
Eryk
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 16.03.2012, 22:23
Będzie oj będzie.
Nie ma co kogo przedwcześnie koronowąc, czy skazywać na spadek.
Ostatnio cuda się u nas dzieją dużo większe, niż remis w derbach warszawy.

Ja tylko czekam na powrót naszych forumowych Legionistów, którzy powiedzą, że mieli pecha

Mecz potworny. Zresztą - lobbują stwierdzenie, że poziom ligi się wyrównał, bo wszystkie kluby poszły 'do góry'. Wg mnie wszystko spadły pod względem piłkarskim. Mylące jedynie wyniki w europie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów