|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie tylko swoich. Część jest wypożyczonych.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
||
Cytat:
20 lat, kilka dobrych meczy w lidze, 100 minut w sześciu meczach w europejskich pucharach (średnio 16 minut na boisku!) i chcą za niego minium 15 mln euro? Bo jak twierdzi Jóźwiak od tej kwoty dopiero będzie zaczynała się licytacja... ![]()
Ddf
|
||
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Przecież wiadomo, że to typowa zaporówka, Wolski nie jest na tą chwilę więcej wart niż 1 mln ojro
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Bańkę to raczej jest skoro Koeln tyle oferowała już za Żyro, ale nie zgodzono się.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Teraz każdy jest mądry (nie piję tu konkretnie do Ciebie), ale pamiętam jak spora częśc kibiców Wisły cieszyła się z wylosowania Apoelu. Ja wtedy pisałem (łatwo to sprawdzić), że Apoel jest zdecydowanym faworytem dwumeczu z Wisłą (analizowaem ich grę we wcześnijeszych latach przed dwumeczem z Wami). Jak ktoś pisał, że to najlepsze z możliwych losowań to ja tylko miałem uśmiech na twarzy. PS a dziś poproszę trzy do zera, Legia goli frajera ![]() Co do Wolskiego i 15 mln euro. Każy zdaje sobie sprawę, że tyle za niego nie wezmą (no chyba, że Legi wygra mistrzostwo i zawojuje LM na miarę Apoelu). Lepiej krzyknąć 15 mln i z tego schodzić, niż dać niski pułap i nie mieć z czego schodzić. Dla mnie jasne jest, że nawet jakby dostali ofertę za połowę tych 15 mln euro (w co raczej wątpię na ten moment) to by go puścili.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 16.03.2012 o godz. 15:43.
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Na derbach beda skauci Blackburn Rovers ogladac takich pilkarzy jak Rafał Wolski, Michał Żyro, Paweł Wszołek i Łukasz Teodorczyk - ciekawe czy ostatecznie na ktorego sie zdecyduja. Wiele osob zapowiada, ze Wolski spokojnie poradziłby sobie w Premier League - ja na razie mam odmienne zdanie, wiadomo jak to bywa z polskimi pilkarzami za granicą
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
na razie niech błyśnie w meczach z Polonią, Wisłą, Lechem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
||
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
No to może dojadą do nich np. "Pasiaści Kopacze Pleksy" żeby sie przed nimi popisywać swoją walecznością
. Wtedy nie wiadomo na co bedzie lepiej patrzeć ? Na boisko czy na popisy na czarno odzianych szczurków rozbijajacych sie na pleksie jak mucha na szybie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czarni nie sprzedali wszystkich biletów.
Pytasz poważnie? ![]() P.S. 3-0![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Jak widać gw, już nawet w newsach sportowych nie jest wiarygodna... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
DyscoPolo bez Bruna, Jeza i Baszcza nawet nie piernie ....mysle ze za 90 minut legia bedzie MP
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozwalają mnie takie komenty! Że niby za te niecałe 2h konczy sie sezon i to jest ostatni mecz sezonu ?! Nie. Więc nie pierdo**** głupot że mistrza juz znamy i jest nią Legia tylko wierzecie w swoją drużyne, obojętnie jak by grała, obojętnie jak zła sytuacja by w niej panowała. Mamy ważne mecze u siebie. Po prostu trzeba wygrywać.Reszta niestety nie zależy od nas. Ale poczekajmy i wierzmy!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Legia mistrz? Chłopy przeciez Legia nic nie gra, nie rozumiem zachwytów pod ich adresem...tak samo było z Podbeskidziem, grali kiche wiec wstrzymajcie sie co poniektórzy z koronacją!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
co jak co ale Zagłębie idealnie wturlikało bramkę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
przepraszam ,ale czy ja pomyliłem forum, taki wysyp Legii tutaj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dawno nie oglądałem tak chujowego meczu.Powiem szczerze, ze wkoncu chciałem oglądnąć sobie mecz Legii i zobaczyć tą wspaniałą grę, a póki widzę jeszcze większą chujnię niż my prezentujemy.
Z drugiej strony Grodziszczanie też chyba robią sobie z widzów jaja.Przypomina mi się Wisła Skorży z tymi dzidami
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 16.03.2012 o godz. 21:46.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Takiej kopaniny to nawet nam nie funduje nasz holenderski zaciąg "gwiazd". Tego się oglądać nie da.
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Mecz tragedia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Oglądałem mecz do 60 min i gra Legii była krytykowana jak i cały mecz zreztą, także nie wiem gdzie ty widzisz 'rozpływanie się' nad Legią. Ochłoń.
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jestem pod wrażeniem gry obrony Grodziszczan
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
No i koniec. Liga w tym sezonie będzie jeszcze ciekawa
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Poziom meczu był taki jak zawsze, bezsensu.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Będzie oj będzie.
Nie ma co kogo przedwcześnie koronowąc, czy skazywać na spadek. Ostatnio cuda się u nas dzieją dużo większe, niż remis w derbach warszawy. Ja tylko czekam na powrót naszych forumowych Legionistów, którzy powiedzą, że mieli pecha ![]() Mecz potworny. Zresztą - lobbują stwierdzenie, że poziom ligi się wyrównał, bo wszystkie kluby poszły 'do góry'. Wg mnie wszystko spadły pod względem piłkarskim. Mylące jedynie wyniki w europie. |
|
|