|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
||||||||||
Prostując: Stowarzyszanie powinno działać w oparciu o statut którego próżno szukać na stronie SKWK. Pytanie takie na marginesie dlaczego skoro to jeden z najważniejszych dokumentów stowarzyszenia. Jeśli mi ten statut znajdziesz to będę rad bo przyznam się ze nie mogę znaleźć. A to sprawa kluczowa co SKWK może a gdzie przekracza swoje uprawnienia. Przychylę się tutaj do opinii kolegi Smyrgu - SKWK jest pewna siłą która uprawia pewną politykę wygodna i dobrą dla siebie (czyli dla swoich członków). Co zresztą jest logiczne bo po to są tworzone stowarzyszenia. Zapytam zatem: na jakiej postawie oparłeś swoją wypowiedź? Na statucie czy na własnej interpretacji tekstu? @dostuffca Dzieki - moje przeoczenie. Na dół strony nie patrzyłem a w google nie było wzmianki. Edit: Jak dla mnie w §7 nie ma wzmianki o budowaniu świadomości wśród kibiców na temat wewnętrznej sytuacji w klubie. SKWK przekracza też uprawnienia zapisane w statucie w przypadku: cenzurowania pracy pracowników klubu, wspierania lub piętnowaniu kandydatur (np na trenera) czy oceny polityki finansowo - personalnej (sic!). Dla mnie tekst o którym mowa nie został wymuszony postanowieniami statutu. Nadal uważam iż jest nieścisłość w wypowiedzi kolegi @domin_czyzyny odnośnie funkcji jaka w środowisku kibicowskim powinno pełnić SKWK. ---------------------------------------------------------------- Stowarzyszenie realizuje cele poprzez: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Powód: składnia
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 02.03.2012 o godz. 12:12.
|
|||||||||||
|

|
||||||
|
|