|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dobrym zagraniem ze strony klubu byłoby włączenie Fan Clubów, do grona upoważnionych do zniżki..
Skoro kiedyś bilety dla FC były po dyszce, żeby "zrefundować" dojazd to dołączenie ich do ulgowych nie powinno być wielką przeszkodą..I tu dwa rozwiązania: dla wszystkich nie z Krakowa lub tylko dla zorganizowanych.. W tym przypadku suma zniżek nie mogła by się kumulować, a wejście tez za okazaniem dokumentu. ![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Kto gra?-Mistrz Polski-WISŁA KRAKÓW
Z kim gra?- m.inn. LIGA: z CWKS,KKS,WKS, KS...+ Puchar z KKS Gdzie gra?- R22- nowy stadion na 33.000 ludzi Koszt karnetu: 130 normalny/90 ulgowy na C i G NIEWIARYGODNIE NISKA CENA!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Nie wiem nad czym się tu zastanawiać,
Za każym razem przebijać się po bilet, ewentualnie stać w kolejce, masakra. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jednak mecz z Korona tez wzbudza sporo emocji zawsze.Moze nie jest top, ale warto przyjsc ;-) Chyba tylko mecz z bidulcami z Lodzi nie jest TOPOowy...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
wypisywałeś farmazony i teraz napisałeś coś konkretniejszego. krytyka bez argumentów jest ch.ja warta. więc krytykowałem Cię za poprzednie cytowane wpisy bo były nieprzemyślane według mnie. poza tym nie oszukujmy się ale nawet bez marketingu powinno być 30 tys na meczu. bilety są naprawdę tanie. jak studiujesz coś co może pomóc to zaoferuj swoją pomoc. narzekać każdy potrafi. ja akurat studiuję prawo i później chcę pomagać kibicom w pewnych kwestiach |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Ale nie klocmy sie caly czas bo sami sobie robimy smrod wokol Wisly i dla nikogo to nie jest potrzebne ![]() Najprawdopodobniej moja praca magisterska bedzie projeketem biznesowym dla Wisly/o Wisle, ale czy uda sie to zrobic bede wiedziec w tym tygodniu po spotkaniu ![]() No ale swoja droga jednak sporo zrobili, jednak sportowa czesc jest juz duzo bardziej pukladana, i pewnie jesli chodzi o akademie zobaczymy efekty od wiosny jak ten gosc z Holandii zda swoje raporty... Co nie znaczy ze jest swietnie ![]() No ale sporo do zrobienia jesli chodzi marketing i stadion.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
KaSzTaN teraz już jest ok. wódki nalać i zgoda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Bo ceny biletów są naprawdę niskie. To samo z karnetami.
Teraz niech klub tylko pomyśli jeszcze czym tu dodatkowo ściągnąć publikę, same niskie ceny nie wystarczą, bo aktualnie to niektórzy może by i dali nawet 50 zł zamiast 20 byle nie widzieli pewnych zawodników. Trzeba kombinować żeby znowu u nas grali ludzie pokroju Franka czy Szymka, którzy byli medialni, w miarę dobrze kopali i przyciągali ludzi na stadion tłumnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez palikot : 30.12.2011 o godz. 18:04.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
jak w wyjściowym składzie wychodzi max 2 polaków. do tego mieszanka krajowa która w normalnych warunkach powinna nawzajem się pozabijać...(żyd, niiemiec, arab ,czarnuch, etc. )to się odechciewa,
Doliczyć do tego tą bezładną kopaninę,.sposób dystrybucji biletów (kolejki przed meczami ) ...i to za ile ten produkt jest sprzedawany, to efekt powinienen był/ być przewidywalny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja powiem szczerze, że nigdy nie kupowałam karnetu na Wisłe, na meczach też bywałam sporadycznie (głównie dlatego, że nie mieszkałam w Krakowie). Od tego roku studiuję tutaj i patrząc na obecne ceny karnetów już wiem, że na pewno zakupię takowy na rundę wiosenną. Kilkanaście złotych za mecz + do tego różne udogodnienia w postaci np. pierwszeństwa (i niższych cen) w zakupie biletów na mecze pucharowe, to wszystko naprawdę mnie przekonuje. Zdaję sobie sprawę, że jednak nie wszyscy popędzą w styczniu po karnety, ale i tak wydaje mi się, że frekwecja wzrośnie znacząco. Obym się nie myliła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Ja nie mogę sobie kupić karnetu bo pracuje na zmiany i jeszcze wykłady mam od piątku do niedzieli ... muszę trafić aby być na meczu, kupuje bilet wolnej sprzedaży
ceny powinny być : C i G=20zł narożniki = 25 zł trybuna wsch i zach boki 40zł trybuna wsch i zach środ 50 zł czy zwykły mecz czy top ... a ulga powinna być dla posiadaczy karnetów na mecze LM lub pucharowe. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Piettras: No bilety są niemal identycznie cenowo do tych Twoich więc nie wiem po co ten post
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napisałem niemal identyczne. Ale też trudno żeby na mecz z Ruchem była taka sama cena co na Derby albo mecz z Legią
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Dla tych, którzy chcieliby rozstrzygnąć, czy ceny biletów i karnetów są dogodne, przedstawię przykład mojej małej kalkulacji, która być może pomoże tym osobom w zajęciu jakiegoś stanowiska.
Założenia mojej kalkulacji: - jestem studentem, więc kupuję bilety (i karnet) ulgowe - jako, że jestem pikolem, interesuje mnie sektor E, konkretnie E12 (bo uważam, że charakteryzuje się najwyższym stosunkiem widoczności do ceny) - jako, że jestem sukcesowcem, chcę pójść na wszystkie mecze TOP (Lech, Legia, Cracovia, Śląsk) i na mecz PP z Lechem, który co prawda na stronce jest zaliczany do zwykłych, ale przeciwnik jest z gatunku TOP - chcę też pójść na mecz ze Standardem, pójdę na niego z pewną osobą, której kupuję bilet jako prezent urodzinowy (cena tego biletu jest kosztem stałym, więc nie ujmuję jej w kalkulacji), więc chcę się wybrać na najlepszy moim zdaniem pod względem widoczności sektor - E13 Mam dwie opcje - kupić karnet, ujmujący wszystkie mecze, lub bilety na pojedyncze mecze, które mnie interesują. Opcja pierwsza (kupno karnetu): 200zł (karnet na E12) + 40zł (E13 na Standardzie) = 240 zł Opcja druga (kupowanie biletów osobno): 4 * 40zł (bilety na E12 ekstraklasę) + 32zł (bilet na E12 na PP) + 55zł (E13 na Standardzie) = 247 zł Jak widać, w tym przypadku kupując karnet zamiast osobnych biletów oszczędzam 7zł i dodatkowo idę na dwa mecze, na które w pierwszym wariancie nie poszedłbym (ŁKS i Korona). |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Ktos moze mi napisac od kiedy dokladnie mozna kupowac karnety? Bylem dzis ok 12 i wszystkie kasy byly zakmnkiete
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wymiękam.
Nie od dzisiaj wiadomo, że montaż 10 terminali płatniczych to operacja zajmująca "więcej niż 2 tygodnie" więc nic dziwnego że naszym specom nie uda się tego załatwić przed 15 stycznia (licze czas odkąd podano ceny karnetów). O sprzedaży przez internet to nawet nie będe mówił bo nóż się otwiera w kieszeni. Do tego momentu ich broniłem bo liczyłem że skoro jest to pierwsza cała runda z całym stadionem to od razu będzie to dostępne. Widać nadzieja matką głupich. Nie będe już nawet pisał, że skoro ceny na Liege są już od dawna znane to czemu nie możnaby puścić sprzedaży wiązanej? Byłoby szybciej i bardziej komfortowo. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
otrzymał ktoś odpowiedz mailowa od klubu w związku ze sprzedażą internetową ?
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ma ktoś info kiedy rozpocznie się sprzedaż biletów na Standard? Nie chce mi się dwa razy latać po karnet a za tydzień po bilet.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Klub wali w H - nie ma co. Jakby robili sprzedaż wiązaną to pewnie wypadałoby dawać rabat... a tak kibic przyjedzie dwa razy bo mu zależy, spali dwa razy tyle paliwa po 6 pln / l a jak mu braknie kasy to od babci pożyczy. Montują terminale podczas sprzedaży - co za perfidia - okaże się że będą czynne na wolnej sprzedaży i klub nie będzie charge'owany podczas wznowień tylko podczas wolnej aby zminimalizować koszty... Basałaj człowieku zjeżdżaj albo podaj nazwiska tych ludzi, którzy odpowiadają za kanały sprzedaży bo jak ja bym taki numer w firmie odwalił - tzn utrudniał klientowi to byłbym od dawna na desancie. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Tak samo jak mecze w grupie LE, ciężko było zrobić karnet na wszystkie mecze? ![]() Nie każdy mieszka pod stadionem, ale widać nie wszyscy w klubie to rozumieją. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Info dla planujących zakup karnetu na A22 - nie ma takiej możliwości. Dziś po 20 minutach sprzedaży wywieszono info, że bilety na ten sektor zostały wykupione. Pewnie jakaś pula dla Telefoniki czy coś w tym stylu, bo nie ma szans żeby tak szybko poszły.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Panowie co z karnetami na C
![]() ![]() AVE WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
oszczędź wszystkim takich głupich pytań
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Bo chodzi o to ze ja nie moglem isc kupic karnetu dalem go ziomkowi on mi cos pierniczy ze mi na G kupil wiec sie chcialem dowiedziec
![]() ![]() ![]() AVE WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||