The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2011, 21:44
Dobrym zagraniem ze strony klubu byłoby włączenie Fan Clubów, do grona upoważnionych do zniżki..
Skoro kiedyś bilety dla FC były po dyszce, żeby "zrefundować" dojazd to dołączenie ich do ulgowych nie powinno być wielką przeszkodą..I tu dwa rozwiązania: dla wszystkich nie z Krakowa lub tylko dla zorganizowanych..
W tym przypadku suma zniżek nie mogła by się kumulować, a wejście tez za okazaniem dokumentu.
[][][][]> T S W <[][][][]
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 29.12.2011, 22:12
Kto gra?-Mistrz Polski-WISŁA KRAKÓW
Z kim gra?- m.inn. LIGA: z CWKS,KKS,WKS, KS...+ Puchar z KKS
Gdzie gra?- R22- nowy stadion na 33.000 ludzi
Koszt karnetu: 130 normalny/90 ulgowy na C i G

NIEWIARYGODNIE NISKA CENA!!!!
Odpowiedz cytując
fan1906
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 29.12.2011, 22:41
Nie wiem nad czym się tu zastanawiać,
Za każym razem przebijać się po bilet, ewentualnie stać w kolejce, masakra.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 29.12.2011, 22:58
AXEL75 napisał(a):Wyświetl post
Karnet obowiązuje 7 meczy (6+1)
KARNETY WIOSNA 2012 TO:
 6 MECZÓW EKSTRAKLASY ORAZ SPOTKANIE 1/4 PUCHARU POLSKI
Wiosną Wisła zagra cztery topowe mecze ligowe z Legią, Lechem, Śląskiem oraz Cracovią. Z drużyną z Poznania dodatkowo zmierzy się w walce o Puchar Polski
Jednak mecz z Korona tez wzbudza sporo emocji zawsze.Moze nie jest top, ale warto przyjsc ;-) Chyba tylko mecz z bidulcami z Lodzi nie jest TOPOowy...
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 29.12.2011, 23:22
KaSzTaN napisał(a):Wyświetl post
Ty jestes tak glupi czy tylko udajesz?

Ale problemem nie jest (tylko) cena biletow.. Problemem jest relacja Kibice-Wisla. Czy widzialas cos w ostatniej rundzie co by Cie dodatkowo zachecilo na pojscie na mecz? Jakies spotkania z pilkarzami (tak jak bylo u Wislakow albo Jamie), filmiki mobilizujace od pilkarzy przed meczami, jakies specjalne wywiady dla kibicow (np. video chat).

Zapotrzebowanie jest zyjemy w metropolii ok 1.5-2mln, w samym Krakowie ok 800-900tys (te 750 ktore podaja to daleko od prawdy). i 30 tys na mecz nie mozna sciagnac?

Byla kampania idziemy po mistrzostwo na wiosne? byla, i dala efekty.

Ale to nie tylko marketing, to wlasnie tez wiele udogodnien w postaci lepszego cateringu, programow lojalnosciowych (za kazdym razem jak kupujesz bilet, karnet, jedzenie, koszulki czy nawet cos w sklepie Adidasa, powinno sie dostawac punkty, ktore moglby byc zamieniane na roznego rodzaju nagrody). Do tego sprzedaz internetowa, porzadny sklep, portal/strona internetowa z prawdziwego zdarzenia, jakies atrakacje przed/w czasie meczow - wiele by wymieniac. Ogolnie potrzeba sprawic zeby to kibic chcial przychodzic na stadion i ogolnie ukierunkowanie marketingu na tych ktorych trzeba(inbound marketing) a nie rozklejanie plakatow na miescie i nadzieja ze ktos to zobaczy (outbound marketing).

PS. Odbij odemnie z tymi cenami bo to smieszne - od 1998 do 2007 dopoki nie wyjechalem na studia do Anglii opuscilem moze 10-15 meczow w Krakowie, mimo ze sam gralem w pilke. W tym roku staralem sie byc na wiekszosci meczow ( do wrzesnia opuscilem tylko 2 na poczatku roku i puchar z Podbeskidziem) zawsze kupowalem/kupuje najdrozsza karnety/bilety na stadionie, wiec ja nie narzekam na ceny tylko na to co mialo byc i jest.

PS.2 Nie zjadlem wszystkich rozmow swiata, tylko to jest cos czym sie bede zajmowal od przyszlego roku (rozwoj strategiczny), wiec poprostu znam sie na tym. Poki co krytkujesz i gnoisz, a sam nie dajesz argumentow - typowy Polak...

wypisywałeś farmazony i teraz napisałeś coś konkretniejszego. krytyka bez argumentów jest ch.ja warta. więc krytykowałem Cię za poprzednie cytowane wpisy bo były nieprzemyślane według mnie. poza tym nie oszukujmy się ale nawet bez marketingu powinno być 30 tys na meczu. bilety są naprawdę tanie. jak studiujesz coś co może pomóc to zaoferuj swoją pomoc. narzekać każdy potrafi. ja akurat studiuję prawo i później chcę pomagać kibicom w pewnych kwestiach . pozdrawiam.
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 30.12.2011, 02:14
PSYCHOLTSW napisał(a):Wyświetl post
wypisywałeś farmazony i teraz napisałeś coś konkretniejszego. krytyka bez argumentów jest ch.ja warta. więc krytykowałem Cię za poprzednie cytowane wpisy bo były nieprzemyślane według mnie. poza tym nie oszukujmy się ale nawet bez marketingu powinno być 30 tys na meczu. bilety są naprawdę tanie. jak studiujesz coś co może pomóc to zaoferuj swoją pomoc. narzekać każdy potrafi. ja akurat studiuję prawo i później chcę pomagać kibicom w pewnych kwestiach . pozdrawiam.
Nie farmazony, stwierdzilem tylko fakt ze ceny nie sa nizsze i tyle Ale nie klocmy sie caly czas bo sami sobie robimy smrod wokol Wisly i dla nikogo to nie jest potrzebne

Najprawdopodobniej moja praca magisterska bedzie projeketem biznesowym dla Wisly/o Wisle, ale czy uda sie to zrobic bede wiedziec w tym tygodniu po spotkaniu

No ale swoja droga jednak sporo zrobili, jednak sportowa czesc jest juz duzo bardziej pukladana, i pewnie jesli chodzi o akademie zobaczymy efekty od wiosny jak ten gosc z Holandii zda swoje raporty... Co nie znaczy ze jest swietnie

No ale sporo do zrobienia jesli chodzi marketing i stadion..
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 30.12.2011, 08:02
KaSzTaN teraz już jest ok. wódki nalać i zgoda
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 30.12.2011, 15:51
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
zim zum, Ty jesteś zadowolony z cen - zaskoczenie .
Bo ceny biletów są naprawdę niskie. To samo z karnetami.

Teraz niech klub tylko pomyśli jeszcze czym tu dodatkowo ściągnąć publikę, same niskie ceny nie wystarczą, bo aktualnie to niektórzy może by i dali nawet 50 zł zamiast 20 byle nie widzieli pewnych zawodników. Trzeba kombinować żeby znowu u nas grali ludzie pokroju Franka czy Szymka, którzy byli medialni, w miarę dobrze kopali i przyciągali ludzi na stadion tłumnie.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 30.12.2011, 16:24
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Bo ceny biletów są naprawdę niskie. To samo z karnetami.

Teraz niech klub tylko pomyśli jeszcze czym tu dodatkowo ściągnąć publikę, same niskie ceny nie wystarczą, bo aktualnie to niektórzy może by i dali nawet 50 zł zamiast 20 byle nie widzieli pewnych zawodników. Trzeba kombinować żeby znowu u nas grali ludzie pokroju Franka czy Szymka, którzy byli medialni, w miarę dobrze kopali i przyciągali ludzi na stadion tłumnie.
a w poprzedniej rundzie pewnie były wysokie,
Ostatnio edytowane przez palikot : 30.12.2011 o godz. 18:04.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
fan1906
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 30.12.2011, 16:50
jak w wyjściowym składzie wychodzi max 2 polaków. do tego mieszanka krajowa która w normalnych warunkach powinna nawzajem się pozabijać...(żyd, niiemiec, arab ,czarnuch, etc. )to się odechciewa,
Doliczyć do tego tą bezładną kopaninę,.sposób dystrybucji biletów (kolejki przed meczami ) ...i to za ile ten produkt jest sprzedawany, to efekt powinienen był/ być przewidywalny.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 31.12.2011, 15:01
Ja powiem szczerze, że nigdy nie kupowałam karnetu na Wisłe, na meczach też bywałam sporadycznie (głównie dlatego, że nie mieszkałam w Krakowie). Od tego roku studiuję tutaj i patrząc na obecne ceny karnetów już wiem, że na pewno zakupię takowy na rundę wiosenną. Kilkanaście złotych za mecz + do tego różne udogodnienia w postaci np. pierwszeństwa (i niższych cen) w zakupie biletów na mecze pucharowe, to wszystko naprawdę mnie przekonuje. Zdaję sobie sprawę, że jednak nie wszyscy popędzą w styczniu po karnety, ale i tak wydaje mi się, że frekwecja wzrośnie znacząco. Obym się nie myliła.
Odpowiedz cytując
Piettras
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 01.01.2012, 11:33
Ja nie mogę sobie kupić karnetu bo pracuje na zmiany i jeszcze wykłady mam od piątku do niedzieli ... muszę trafić aby być na meczu, kupuje bilet wolnej sprzedaży
ceny powinny być :
C i G=20zł
narożniki = 25 zł
trybuna wsch i zach boki 40zł
trybuna wsch i zach środ 50 zł

czy zwykły mecz czy top ... a ulga powinna być dla posiadaczy karnetów na mecze LM lub pucharowe.
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 01.01.2012, 11:47
Piettras: No bilety są niemal identycznie cenowo do tych Twoich więc nie wiem po co ten post
Odpowiedz cytując
Piettras
Senior Member

Stary 01.01.2012, 12:26
Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
Piettras: No bilety są niemal identycznie cenowo do tych Twoich więc nie wiem po co ten post

top o 10zł drożej..4X10 =40 zł
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 01.01.2012, 12:41
Napisałem niemal identyczne. Ale też trudno żeby na mecz z Ruchem była taka sama cena co na Derby albo mecz z Legią
Odpowiedz cytując
Piettras
Senior Member

Stary 02.01.2012, 11:09
Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
Napisałem niemal identyczne. Ale też trudno żeby na mecz z Ruchem była taka sama cena co na Derby albo mecz z Legią
Dobrze że Ruch nie jest liderem ( Śląsk), bo też by był TOP ...za niedługo zrobią z Podbeskidziem TOP w kategorii nie wygrany mecz u siebie...
Odpowiedz cytując
grzegorz_lato
Junior Member

Od: 12.2011

Stary 05.01.2012, 14:04
Dla tych, którzy chcieliby rozstrzygnąć, czy ceny biletów i karnetów są dogodne, przedstawię przykład mojej małej kalkulacji, która być może pomoże tym osobom w zajęciu jakiegoś stanowiska.
Założenia mojej kalkulacji:
- jestem studentem, więc kupuję bilety (i karnet) ulgowe
- jako, że jestem pikolem, interesuje mnie sektor E, konkretnie E12 (bo uważam, że charakteryzuje się najwyższym stosunkiem widoczności do ceny)
- jako, że jestem sukcesowcem, chcę pójść na wszystkie mecze TOP (Lech, Legia, Cracovia, Śląsk) i na mecz PP z Lechem, który co prawda na stronce jest zaliczany do zwykłych, ale przeciwnik jest z gatunku TOP
- chcę też pójść na mecz ze Standardem, pójdę na niego z pewną osobą, której kupuję bilet jako prezent urodzinowy (cena tego biletu jest kosztem stałym, więc nie ujmuję jej w kalkulacji), więc chcę się wybrać na najlepszy moim zdaniem pod względem widoczności sektor - E13

Mam dwie opcje - kupić karnet, ujmujący wszystkie mecze, lub bilety na pojedyncze mecze, które mnie interesują.
Opcja pierwsza (kupno karnetu): 200zł (karnet na E12) + 40zł (E13 na Standardzie) = 240 zł
Opcja druga (kupowanie biletów osobno): 4 * 40zł (bilety na E12 ekstraklasę) + 32zł (bilet na E12 na PP) + 55zł (E13 na Standardzie) = 247 zł

Jak widać, w tym przypadku kupując karnet zamiast osobnych biletów oszczędzam 7zł i dodatkowo idę na dwa mecze, na które w pierwszym wariancie nie poszedłbym (ŁKS i Korona).
Odpowiedz cytując
Libtech
Junior Member

Od: 10.2011

Stary 05.01.2012, 14:17
Ktos moze mi napisac od kiedy dokladnie mozna kupowac karnety? Bylem dzis ok 12 i wszystkie kasy byly zakmnkiete
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 05.01.2012, 15:29
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...d_12_stycznia/
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 05.01.2012, 16:58
Wymiękam.
Nie od dzisiaj wiadomo, że montaż 10 terminali płatniczych to operacja zajmująca "więcej niż 2 tygodnie" więc nic dziwnego że naszym specom nie uda się tego załatwić przed 15 stycznia (licze czas odkąd podano ceny karnetów).

O sprzedaży przez internet to nawet nie będe mówił bo nóż się otwiera w kieszeni. Do tego momentu ich broniłem bo liczyłem że skoro jest to pierwsza cała runda z całym stadionem to od razu będzie to dostępne. Widać nadzieja matką głupich.

Nie będe już nawet pisał, że skoro ceny na Liege są już od dawna znane to czemu nie możnaby puścić sprzedaży wiązanej? Byłoby szybciej i bardziej komfortowo.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 05.01.2012, 17:13
otrzymał ktoś odpowiedz mailowa od klubu w związku ze sprzedażą internetową ?
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 05.01.2012, 17:50
19sebawro06 napisał(a):Wyświetl post
otrzymał ktoś odpowiedz mailowa od klubu w związku ze sprzedażą internetową ?
u mnie cisza..
Odpowiedz cytując
krakus79
Junior Member

Stary 07.01.2012, 10:07
Ma ktoś info kiedy rozpocznie się sprzedaż biletów na Standard? Nie chce mi się dwa razy latać po karnet a za tydzień po bilet.
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 07.01.2012, 11:33
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Wymiękam.
Nie od dzisiaj wiadomo, że montaż 10 terminali płatniczych to operacja zajmująca "więcej niż 2 tygodnie" więc nic dziwnego że naszym specom nie uda się tego załatwić przed 15 stycznia (licze czas odkąd podano ceny karnetów).

O sprzedaży przez internet to nawet nie będe mówił bo nóż się otwiera w kieszeni. Do tego momentu ich broniłem bo liczyłem że skoro jest to pierwsza cała runda z całym stadionem to od razu będzie to dostępne. Widać nadzieja matką głupich.

Nie będe już nawet pisał, że skoro ceny na Liege są już od dawna znane to czemu nie możnaby puścić sprzedaży wiązanej? Byłoby szybciej i bardziej komfortowo.
popieram.
Klub wali w H - nie ma co.
Jakby robili sprzedaż wiązaną to pewnie wypadałoby dawać rabat... a tak kibic przyjedzie dwa razy bo mu zależy, spali dwa razy tyle paliwa po 6 pln / l a jak mu braknie kasy to od babci pożyczy.
Montują terminale podczas sprzedaży - co za perfidia - okaże się że będą czynne na wolnej sprzedaży i klub nie będzie charge'owany podczas wznowień tylko podczas wolnej aby zminimalizować koszty...

Basałaj człowieku zjeżdżaj albo podaj nazwiska tych ludzi, którzy odpowiadają za kanały sprzedaży bo jak ja bym taki numer w firmie odwalił - tzn utrudniał klientowi to byłbym od dawna na desancie.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 07.01.2012, 12:10
krakus79 napisał(a):Wyświetl post
Ma ktoś info kiedy rozpocznie się sprzedaż biletów na Standard? Nie chce mi się dwa razy latać po karnet a za tydzień po bilet.
Dokładnie. Będziemy jeździć po 8 razy po karnet, bilet skoro można by było załatwić wszystko za jednym razem.
Tak samo jak mecze w grupie LE, ciężko było zrobić karnet na wszystkie mecze?
Nie każdy mieszka pod stadionem, ale widać nie wszyscy w klubie to rozumieją.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
leksus
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 12.01.2012, 16:56
Info dla planujących zakup karnetu na A22 - nie ma takiej możliwości. Dziś po 20 minutach sprzedaży wywieszono info, że bilety na ten sektor zostały wykupione. Pewnie jakaś pula dla Telefoniki czy coś w tym stylu, bo nie ma szans żeby tak szybko poszły.
Odpowiedz cytując
ABGowiec
Member

Stary 12.01.2012, 20:11
Panowie co z karnetami na C podobno juz nie ma
AVE WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 12.01.2012, 20:24
oszczędź wszystkim takich głupich pytań
Odpowiedz cytując
ABGowiec
Member

Stary 12.01.2012, 20:25
Bo chodzi o to ze ja nie moglem isc kupic karnetu dalem go ziomkowi on mi cos pierniczy ze mi na G kupil wiec sie chcialem dowiedziec
AVE WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 12.01.2012, 20:30
ABGowiec napisał(a):Wyświetl post
Bo chodzi o to ze ja nie moglem isc kupic karnetu dalem go ziomkowi on mi cos pierniczy ze mi na G kupil wiec sie chcialem dowiedziec
to pozazdrościć kolegi
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów