The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
SWEET_83
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2011, 09:11
Trzeba się pozbyć szrotu z zagranicy i stawiać na Polaków. Nawet Biton zawiódł na całej lini. Gdzie te czasy jak był Szymkowiak,Kosowski,Żurawski i Frankowski. Lige wygrywaliśmy w cuglach ehhh Sam Wilk nie wygra nam meczu
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 10.12.2011, 09:17
Dobry trener i przeczyszczenie składu w zimie by się przydało.
Tylko że za dziadów dostaniemy czapkę gruszek, a nowi, dobrzy będą kosztować.
Wątpię czy np. Świerczok (o ile dojdzie w zimie) czy bracia Mak wystarczą nam do wskoczenia na 3 miejsce wiosną.
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 10.12.2011, 09:47
nie wiem czy to było ale kompromitacja goni kolejną
Odpowiedz cytując
PaCcio TSW !
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 10.12.2011, 09:51
Dobrze ze więcej nie dostaliśmy
Odpowiedz cytując
SWEET_83
Senior Member

Stary 10.12.2011, 09:57
Chrisman napisał(a):Wyświetl post
nie wiem czy to było ale kompromitacja goni kolejną

hahaha. Bez Komentarza
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 10.12.2011, 10:02
SWEET_83 napisał(a):Wyświetl post
Trzeba się pozbyć szrotu z zagranicy i stawiać na Polaków. Nawet Biton zawiódł na całej lini. Gdzie te czasy jak był Szymkowiak,Kosowski,Żurawski i Frankowski. Lige wygrywaliśmy w cuglach ehhh Sam Wilk nie wygra nam meczu
A Małecki - Polak w tym meczu nie zawiódł ? Wg mnie był najsłabszy na boisku ! Tutaj nie chodzi o narodowość ale o umiejętności . Może być Polak ale niech będzie dobry , to samo dotyczy obcokrajowców ! Jeśli mamy teraz pozbywać się jakiegoś delikatnie mówiąc " nie wystarczająco dobrego" obcokrajowca i na jego miejsce ściągać prezentującego taki sam poziom Polaka to takie działanie nie ma sensu . I jeszcze jedno , wszyscy są ostatnio zachwyceni piłkarzami Legii - Wolskim i Żyro ( owszem są dobrzy) ale tacy piłkarze to wyjątki tak samo jak Błaszczykowski czy Lewandowski ! Nie każdy młody , utalentowany chłopak z 1 ligi rozwinie się tak jak ,np. piłkarze Borussi i zapewni nam poziom który da możliwość walki o Mistrzostwo i pokazanie się z dobrej strony w Europie . Co do piłkarzy Legii to może niech oni najpierw coś wygrają dla tego klubu ponieważ jakiś czas temu też wszyscy piali z zachwytu nad Borysiukiem i Rybusem jak wchodzili do pierwszej drużyny Legii ale jak dotąd nie zdobyli żadnego Mistrzostwa dla tego klubu a przecież wyniki w sporcie są najważniejsze ... oraz pieniądze.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 10.12.2011, 10:09
Fajnie zagrał Bunoza. Dużo walczył, grał z zębem i w obronie i w ataku. Podoba mi się jak operuje piłką.
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 10.12.2011, 10:20
statystyki gila

Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 10.12.2011, 10:41
Jeden komentarz odnośnie frekwencji.

Basałaj, masz stadion na trzydzieści tysięcy. O tym że bilety się ch....wo sprzedają i nie będzie kompletu wiedziałeś od poniedziałku.

Co ci chłopie szkodzi ufundować bilety dla dzieciaków z gimnazjów i podstawówek i dać szkołom, domom dziecka etc. z dwa sektory na dole E. I tak całe E jest otwarte więc płacisz za ochronę, media etc.

Niech nawet zapłacą po symbolicznej złotówce, a może ufunduj, miej gest. Nawet 5000 wejściówek.

Co ci szkodzi?

Dzieciaki miały by radochę, po przegranym meczu miał byś dobrą prasę. Czy to taki wysiłek dla ciebie? I mógłbyś się pochwalić wyższą frekwencją niż 13000.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 10.12.2011, 10:59
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Może sędzia, może to piątek, może za pozna godzina?
Ale jak do jasnej cholery mamy wygrać mecz skoro oddajemy jeden celny strzał w światło bramki!
Dobre podsumowanie, niestety mało kto zauważa taki niuans jak gówniany poziom (przygotowanie) piłkarzy. Wystarczy odjąć punkty za prezenty sędziów we wcześniejszych meczach i walczymy z Cracovią o utrzymanie! Z zaznaczeniem, że bezpośredni mecz przegraliśmy. Podbeskidzie nas goni, a tu wciąż jakieś chore przekonanie, że nam się mistrzostwo niemal należy. W sezonie, w którym każdy czuje sie na Reymonta jak u siebie - od Podbeskidzia wspomnianego, po Dyskobolię. Same tuzy.

Moskal - jest jaki jest. Pisałem już dawno, że od "trenera - strażaka", wiecznego asystenta cudów wymagać nie można. A zwłaszcza autorytetu wśród piłkarzy.
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 10.12.2011, 11:00
podbijam
10 znaków!
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 10.12.2011, 11:37
Czemu ....a Gienek nie zagrał ?
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 10.12.2011, 11:55
fanfan napisał(a):Wyświetl post
A Małecki - Polak w tym meczu nie zawiódł ? Wg mnie był najsłabszy na boisku ! .
Małecki był tak samo słaby jak większość naszych kopaczy - wiec nie sraj żarem za przeproszeniem że Małecki był najsłabszy i przez niego przegraliśmy mecz. Pomimo tego że grało w 11 raptem 2 Polaków to przez nich przegraliśmy mecz. Taki kit chciałbyś wcisnąć?

Zresztą niedługo twoje marzenie się spełni i nie będzie żadnego Polaka w kadrze Wisły. Wtedy pewnie będziesz pisał że polscy kibice przeszkadzają Diazowi w grze i trzeba ich wymienić na zagranicznych lepsiejszych.

Ale teraz chociaż udawałabyś obiektywnego a nie zwalał wszystko na resztki Polaków w składzie!
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 10.12.2011, 11:59
Małecki nie grał jakoś specjalnie źle, widywałem jego gorsze spotkania, gdzie np wygrywaliśmy więc się nikt nie czepiał
..
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 10.12.2011, 12:00
Ogryzek, znowu wpadasz w skrajności.
Nikt nie mówi, że przez Małeckiego przegraliśmy mecz, na Boga!
Nie pojmuję, dlaczego tak żonglujesz czyimiś postami...
Fakt jest taki, że Mały zagrał słabo i koniec. Nic więcej na ten temat. A Ty od razu wyskakujesz, że nie chcemy Polaków w składzie.
Bardzo ciekawie i logicznie wyprowadzasz te swoje wnioski.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
SWEET_83
Senior Member

Stary 10.12.2011, 12:09
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Małecki był tak samo słaby jak większość naszych kopaczy - wiec nie sraj żarem za przeproszeniem że Małecki był najsłabszy i przez niego przegraliśmy mecz. Pomimo tego że grało w 11 raptem 2 Polaków to przez nich przegraliśmy mecz. Taki kit chciałbyś wcisnąć?

Zresztą niedługo twoje marzenie się spełni i nie będzie żadnego Polaka w kadrze Wisły. Wtedy pewnie będziesz pisał że polscy kibice przeszkadzają Diazowi w grze i trzeba ich wymienić na zagranicznych lepsiejszych.

Ale teraz chociaż udawałabyś obiektywnego a nie zwalał wszystko na resztki Polaków w składzie!

Bardzo ładnie napisane. No cóz pora pozbyc sie Jaliensów,Lameyów,Kirmów i kupic młodych zdolnych POLAKÓW tak jak to było za czasów Kasperczaka był Żurawski młody,był Kosowski młody Frankowski,Szymkowiak,Głowacki,Baszczyński itd i budować od nowa zespół od młodych zdolnych POLAKÓW. A są zdolni Polacy tylko trzeba poszukać. Trzeba tylko chcieć.
Odpowiedz cytując
Ma_niek
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 10.12.2011, 12:12
sedTS napisał(a):Wyświetl post
Irsak przy Jrżu wypadł bardzo blado.Takich NUNEZÓW TO W NASZEJ LIDZE JEST NA PĘCZKI.(Brzyski Trałka itp)A temat Kirma przemilcze
No ale znajdz teraz tych Polakow, zobacz jakie ceny nam dyktuja za tych graczy. jako ze nasz system szkolenia calkowicie lezy dobra opcja jest inwestowanie w takich Makow, Swierczoka. Nie w kazdym przypadku sie uda ale trzeba probowac.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 10.12.2011, 12:15
willow napisał(a):Wyświetl post
Ogryzek, znowu wpadasz w skrajności.
Nikt nie mówi, że przez Małeckiego przegraliśmy mecz, na Boga!
Nie pojmuję, dlaczego tak żonglujesz czyimiś postami...
Fakt jest taki, że Mały zagrał słabo i koniec. Nic więcej na ten temat. A Ty od razu wyskakujesz, że nie chcemy Polaków w składzie.
Bardzo ciekawie i logicznie wyprowadzasz te swoje wnioski.
Cóż poradzić - może nie mogę się pogodzić z tym że nasz objazdowy cyrk stranierosów zwany dla zmylenia PPR (Profesjonalnym Przedsiębiorstwem Rozrywkowym) przegrywa kolejny mecz w żenującym stylu a fanfan - nienawidzący polskich piłkarzy zwący się dla niepoznaki internacjonalistą szuka wymówki - Małecki (Polak) najsłabszy.

Jakoś mam jeszcze trochę odruchów patriotycznych lub stadnych (jak kto woli) i Czekajowi czy Małeckiemu mogę wybaczyć kopanie się po czołach, ale najemnikom którzy przybyli z całego świata już nie mam zamiaru. Przybyli tu za ciężka kasę sprzedawać nam swoje umiejętności a dostajemy gówno w większości wypadków
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 10.12.2011, 12:15
OGARNIJCIE SIĘ z tymi 'młodymi, zdolnymi Polakami' bo już są na forum posty, które połowę pierwszej ligi nam do składu wciskają! Pozbądźmy się szrotu i kupmy zdolnych graczy! Wiek i narodowość są tu najmniej ważnymi kryteriami (no dobra wiek jest ważny bo można potem takiego odsprzedać z zyskiem).

Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 10.12.2011, 12:16
co wy macie z tymi mlodymi Polakami?
pokazcie mi w lidze kogos kto sie wyroznia z tych mlodych?
po drugie jesli jakis mlody jest dobry to kosztuje w naszych realiach kupe kase, z milion euro trzeba dac
czesto jest tak ze zachwycamy sie jakims mlodym zagra pol roku, potem sie kupuje go za duza kase i jest wtopa
ilu juz takich bylo Jacek Kowalczyk, Kwiek przyklady u nas
Chrapka kupili do Lecha po jednej rundzie i dupa
krol strzelcow pierwszej ligi odszedl do Energi Cotbuss Nwagou i jeszcze nie zagral tam minuty
ale Legia ma mlodych to Wisla gorsza byc nie moze

Odpowiedz cytując
Enrico2000
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 10.12.2011, 12:21
Problem jest właśnie w tym, że na rewolucję się nie zanosi zimą bo Cupiał nie chce ładować kasy w Wisłę, a poprostu bez tego się nie obejdzie. W wywiadach było poruszane, że większość zmian będzie w lecie co oczywiście jest idiotyzmem z wielu oczywistych względów......
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Stary 10.12.2011, 12:22

Chyba nie umiesz czytać za zrozumieniem ale to nie mój problem .
Odpowiedz cytując
SWEET_83
Senior Member

Stary 10.12.2011, 12:26
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
co wy macie z tymi mlodymi Polakami?
pokazcie mi w lidze kogos kto sie wyroznia z tych mlodych?
po drugie jesli jakis mlody jest dobry to kosztuje w naszych realiach kupe kase, z milion euro trzeba dac
czesto jest tak ze zachwycamy sie jakims mlodym zagra pol roku, potem sie kupuje go za duza kase i jest wtopa
ilu juz takich bylo Jacek Kowalczyk, Kwiek przyklady u nas
Chrapka kupili do Lecha po jednej rundzie i dupa
krol strzelcow pierwszej ligi odszedl do Energi Cotbuss Nwagou i jeszcze nie zagral tam minuty
ale Legia ma mlodych to Wisla gorsza byc nie moze
OMG no ludzie kochani a skąd się wziął Żurawski,Frankowski,Baszczyński,Głowacki,Kosowski Błaszczykowski? Ufoludki Wiśle przyniosły?!

Budowa na zagranicznych piłkarzach jest jakiś efekt? Sa wyniki? Gdzie jest teraz Wisła Kraków?
Koniec z ZAGRANICZNYM SZROTEM !!! Czas na Polaków.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 10.12.2011, 12:29
Cóż poradzić - może nie mogę się pogodzić z tym że nasz objazdowy cyrk stranierosów zwany dla zmylenia PPR (Profesjonalnym Przedsiębiorstwem Rozrywkowym) przegrywa kolejny mecz w żenującym stylu a fanfan - nienawidzący polskich piłkarzy zwący się dla niepoznaki internacjonalistą szuka wymówki - Małecki (Polak) najsłabszy.

Jakoś mam jeszcze trochę odruchów patriotycznych lub stadnych (jak kto woli) i Czekajowi czy Małeckiemu mogę wybaczyć kopanie się po czołach, ale najemnikom którzy przybyli z całego świata już nie mam zamiaru. Przybyli tu za ciężka kasę sprzedawać nam swoje umiejętności a dostajemy gówno w większości wypadków
Ok rozumiem - ale w składzie mamy różnych obcokrajowców, biorąc pod uwagę ich umiejętności. Są przecież i Genkow, Biton i Melikson czy Iliev... trudno mierzyć wszystkich jedną miarą i twierdzić, że każdy "obcy" jest zły.

Podobne podejście należy reprezentować w stosunku do polskich graczy - jedni są dobrzy, inni nie...

Jak dla mnie jedynym kryterium doboru zawodników do klubu powinny być ich umiejętności gry w piłkę i zaangażowanie. Oczywiście mając na uwadze fakt, że zawodnik z zagranicy powinien być wyraźnie lepszy od rodzimego, jeśli chce wychodzić w podstawowym składzie - tego nie neguję.

Oczywiście możemy spekulować, że powinno się oprzeć Wisłe na młodych, zdolnych polskich zawodnikach. Problem jednak w tym, że nie jest ich wielu, a jak już są, to ich macierzyste kluby dyktują za nich chore ceny.
Na chwilę obecną, politykę skupowania polskich zawodników można włożyć między bajki.

Jeśli chcemy mieć Polaków w składzie, musimy ich sobie sami wychować i wytrenować. Takie są realia. Mam nadzieję, że tą drogą pójdziemy. Ale owoce zbierzemy za kilka lat. A na teraz nie pozostaje nam nic innego niestety, jak szukać dobrych graczy za rozsądną cenę, co sam wiesz, że nie jest łatwe.
I liczyć na to, że takie Maki czy Świerczoki "odpalą", o ile w ogóle ich pozyskamy.

Zresztą, przykład Świerczoka - powiedzmy, że młody, że perspektywiczny. Wisła zadziałała szybko i konkretnie i co? I się nam Kaiserslautern wpakowało między wódkę a zakąskę... Wygrasz z nimi? Chyba nie...

Musimy rozdzielić nasze życzeniowe myślenie od realiów, w jakich się znajdujemy
Ostatnio edytowane przez willow : 10.12.2011 o godz. 12:48.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 10.12.2011, 12:37
Tu nie chodzi o jakiś wybitnie zdolnych Polaków o których biją się kluby zagraniczne. Chodzi o to aby zastąpić tych obcokrajowców, takich jak Jaliens, Lamey, Kirm, Bunoza Polakami którzy są równie dobrzy a nie potrzebują 400 tys €/sezon. Najlepszym przykładem jest Czekaj który w niczym nie ustępuje drewnianemu Bunozie, a siedzi na ławce. Lepiej wydać raz 400 tys € i później prezz 3 sezony płącić 100 tys € niż zdobyć piłkarza za darmo a później mu płacić 400 tys € prezz trzy sezony
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Stary 10.12.2011, 12:44

I tu właśnie wychodzą braki w czytaniu ze zrozumieniem . Nigdzie nie napisałem że przegraliśmy mecz przez Małeckiego czy też przez Polaków bowiem przegrała drużyna i nie zwalam winy na jednego czy dwóch piłkarzy ale też mam prawo ocenić kto jak grał i dlatego twierdzę że Patrykowi nie wyszedł ten mecz i był najsłabszy na boisku . Ty oczywiście lubisz sobie dopowiedzieć odpowiednie rzeczy dla Ciebie wygodne i zacytować tylko urywek a nie cały post - ok masz do tego prawo ale nie wmawiaj mi że próbuję coś komuś wcisnąć jeśli nie jest to prawdą .

Nie wiem na jakiej podstawie stwierdzasz że nienawidzę polskich piłkarzy ale jeśli tylko dlatego że wg mnie Małecki w meczu z Polonią był najsłabszy na boisku to musisz mieć naprawdę duże kompleksy na tym punkcie. I jeszcze jedno w tym jak to nazwałeś " cyrku " który przegrywa kolejny mecz grają również Polacy którzy podobnie jak obcokrajowcy są współautorami tych ostatnich porażek.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 10.12.2011 o godz. 12:54.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 10.12.2011, 12:50
crazykaro

Dokładnie o to chodzi. Melikson czy Iliev tak. Przepłaceni obcokrajowcy, nie dający żadnej ekstra jakości powinni być zastąpieni Polakami. Jaliens jest słabszy nawet od przysłowiowego Pietrasiaka a zarabia 2 razy więcej.... Od Czekaja zarabia z 20 razy więcej!
Nie chodzi przecież o samych Polaków w składzie!

Pisałem kiedyś że nie podobają mi się 2 modele rozwoju klubu (jakieś 2 lata temu pisałem)

1. Przysłowiowy Arsenal bez Anglika w składzie (Teraz już się pojawili ale to przykład) - mnie się taki model nie podoba. Od 6 la niczego nie wygrali... (z powodów patriotycznych mi się nie podoba rzecz jasna)
2. Athletic Bilbao - grają tam tylko sami Baskowie. Taki model też mi się nie podoba bo podcinają sobie szansę bycia czymś więcej niż tylko średniakiem w lidze hiszpańskiej

Jakiś model po środku - gdzie przychodzą gwiazdy jak Melikson czy Ljuboja ale mamy w składzie takich Goli czy Rybusów (pozyskanych tak naprawdę za grosze).

A my nasprowadzaliśmy piłkarzy klasy Manu z Legii i wciskamy kit że to wyższy poziom od przysłowiowego Rybysa. Manu zarabiał z 300 tysięcy euro rocznie! A teraz Legia się go pozbywa. Żyro czy Rybus dużo tańsi a grają jeśli nie lepiej to nie gorzej.

Droga pośrodku, bez skrajności.

fanfan
Nie mamy o czym rozmawiać więc wybacz ale wolę już zostać ze swoim niezrozumieniem niż polemizować z Tobą.
(Udział Polaków w przegranej 18% - stranierosów 82% - grało raptem 2 Polaków - przy czym Ty chciałeś z Małeckiego zrobić kozła ofiarnego.....)
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 10.12.2011 o godz. 13:04.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Stary 10.12.2011, 12:58

fanfan
Nie mamy o czym rozmawiać więc wybacz ale wolę już zostać ze swoim niezrozumieniem niż polemizować z Tobą.
Też się z tego cieszę .
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 10.12.2011, 13:49
SWEET_83 napisał(a):Wyświetl post
OMG no ludzie kochani a skąd się wziął Żurawski,Frankowski,Baszczyński,Głowacki,Kosow ski Błaszczykowski? Ufoludki Wiśle przyniosły?!

Budowa na zagranicznych piłkarzach jest jakiś efekt? Sa wyniki? Gdzie jest teraz Wisła Kraków?
Koniec z ZAGRANICZNYM SZROTEM !!! Czas na Polaków.
Czasy wyciągania reprezentantów Polski (Żuraw - 1; Kosa i Głowa - U21) z innych klubów się niestety skończyły. Ale niechby byli nawet jacyś goście z 1 ligi, ale musi być trener, który zobaczy z kogo coś będzie, a kto jest grajkiem tylko np. na dół ekstraklasy albo gorzej. No i żeby ten trener potrafił jeszcze wyciągnąć grajka na jego maksymalny poziom. Jak Kasperczak zrobił z Żurawiem, Uche, Kosą, Szymkiem itp.
Dobry trener i adekwatne do oczekiwań szeroko rozumiane środki do pracy (warunki do treningu, pieniądze, opieka medyczna itp.) to podstawa.
To co teraz?
Wkrótce Fornalik czy Kazek "dostaje" szansę czyli w lecie Smuda?:(
A może trzeci scenariusz?
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 10.12.2011, 13:55
Patrzcie sie jaki dzisiaj spokój w mediach. Nikt nie pisze karygodnych błedach sedziego. A teraz przypomnijcie sobie co się działo po meczu z Jagiellonią, gdzie sprawa obiła się nawet o uefe. warszafka realizuje swój plan konsekwentnie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów