|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Przepraszam pomyliłem się.Pan Martin z Koeln nie nazywał się Hitler tylko Goebbels czy jakoś tam...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i niemiecka antifa zaczyna grozić psiarni i "czuć się pokrzywdzona".
Szczyt cynizmu i s....ienia.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 13.11.2011 o godz. 19:01.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jeszcze raz polecam nagrane filmiki z Swięta Niepodłegłosci na stronie www.vod.gazetapolska.pl . Coraz to nowe filmiki wpadają i coraz to ciekawsze.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przed chwilą w wiadomościach pokazali filmik jak psiarz z prewencji leje pałką chłopa, którego trzymają między sukami. Pewnie zakładał, że nikt ich nie widzi. Kiedyś w tv pokazywali programy o brutalności brazylijskiej policji z lat 90-tych. Między innymi zawlekanie ludzi za radiowozy i tam oprawianie ich, a nawet strzelanie. Do tego jeszcze w Polsce nie doszło, ale jest już blisko. Rzecznik policji apeluje, żeby ten POJEDYNCZY jak się wyraził przypadek nie rzutował na ocenie pracy całej policji. Żadnego "Przepraszam", żadnego "dołożymy wszelkich starań, żeby więcej do takich sytuacji nie dochodziło", żadnego "podejmiemy kroki wobec tego funkcjonariusza".
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Wazne, zeby za rok pojawic sie w tym samym skladzie + nowe zajawione osoby czy tez zabrane tak zeby im pokazac ta jednosc, ktora niewatpliwie jest MN od srodka. Mysle ze wielu by sie zainteresowalo glebiej tematyka prawicy, nacjonalizmu, lewactwa, kibilstwa itd. bo obecnie to tylko mysla i mowia tymi sloganami z tv i to jest ich wielka wiedza. W dupie byl, gowno widzial ale na kazdy temat ma twarde zdanie ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Dobry wywiad z, uwaga, gazety.pl :
Żaryn atakuje: Kiedy włączyłem TVN24, to się przeraziłem... Cytat:
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
^^^^^^^
oni po prostu spisali słowa Żaryna z konferencji: http://www.youtube.com/watch?v=1YcRHIiPjNM |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Czytam , czytam i nie rozumiem , mimo że pewnie mam więcej lat niż wielu z Was, z większości wypowiedzi wynika , że człowiek o lewicowych poglądach nie może być kibicem . Wyjaśnijcie mi proszę dlaczego , przy czym moje osobiste poglądy nie mają tu nic do rzeczy. Po prostu ciekawi mnie dlaczgo tak uważacie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czy naprawdę uważasz,ze reszta jest bez winy ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
Powód: :)
Ostatnio edytowane przez Squirtle88 : 13.11.2011 o godz. 21:17.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie tak napisałem? Ludzie z "marszowej" strony policyjnych zasieków są winni tego, że szlag ich w końcu trafił, kiedy okazało się, że przez grupę Niemców, pedałów i lewaków nie mogą poruszać się swobodnie po mieście. Mało tego, kiedy okazało się, że za noszenie polskiej flagi ludzie są bici nie tylko przez antifę, ale i przez polską policję. I bardzo dobrze, że pokazali, że nie schowają głowy w piasek. Ubolewam tylko nad tym, że te cwane lewaczki z Niemiec po pobiciu kilku przypadkowych osób schroniły się za kordonem policji, która oczywiście widząc w ich rękach pałki nie reagowała.
Kolorowa niepodległa nie miała prawa blokować trasy przemarszu. Nie mieli prawa stać na całej szerokości ulicy, a policja zamiast wymóc na nich ustąpienie przystąpiła do pacyfikacji kilkukrotnie większej imprezy. Nie irytuje cię taki brak sprawiedliwości? Bo mnie bardzo. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=l-PeR...ayer_embedded#!
1:45 min, ubrany na czarno niemiecki bojówkarz z zapchlonej antify podnosi rękę i krzyczy: "Auschwitz heil!" Niepodważalny dowód na to, że polskie lewactwo wspierane między innymi przez Szyca, Karolaka, Damięckiego oraz innych bananowych chłopców nie sprowadziło antyfaszystów tylko niemieckich NEONAZISTÓW! edit. kreseq odbierz pw
Ostatnio edytowane przez Worcester : 13.11.2011 o godz. 22:28.
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Powiem Wam tak : Nie liczy sie to co mowia media w tej chwili. Wiele stacji po prostu wie ze demonizowanie to strzal w stope. To nie byl Marsz z 2009 czy 2010, to bylo cos wiekszego, cos niesamowitego w swoim przekazie.
Media maja wielka sile, ale jeszcze wieksza ma internet. Jest wiele filmow z Marszu i kazdy zobaczy to co dzialo sie NA MARSZU, nie w bocznych uliczkach. Sam wyruszalem szlakiem, ktory przemierzali wszyscy bywalcy Zrodelka, ale ludzie dochodzacy na zbiorke mieli rozne przygody. Wszystko jest zarejestrowane. Bylo wiele dziwnych akcji z jednej i drugiej stroy ale to chyba normalne skoro spotyka sie ponad 20 tysiecy ludzi z jednej, i mimo wszystko spora grupa z drugiej. Kazdy, kto byl na Marszu albo obserwowal sam Marsz widzial wielu starszych ludzi, wiele rodzin z dziecmi, wiele kobiet. Ludzi ktorzy spontanicznie dolaczali do Nas. Pewne srodowiska przerazila SILA jaka dysponujemy, poszanowanie Ojczyzny i historii. Jestem Polakiem, mam prawo wyrazac swoje przywiazanie i milosc do Ojczyzny. Ciesze sie ze jest Nas wielu, tworzymy tlum, ktorego nie moze ogarnac organ wladzy, ktory ma swoje zdanie i swoje priorytety. Szukalem filmu, ktory najlepiej oddaje atmosfere tamtych chwil i na dzisiaj jest to ten film : http://www.youtube.com/watch?v=A8Ron...layer_embedded Jeszcze raz chcialbym podziekowac wszystkim kibicom Wisly Krakow za stawienie sie na Marszu i dzialanie we wspolnej sprawie, o wiele wazniejszej niz to czym zyjemy na codzien. Jestescie wielcy ! ![]() Serce sie raduje widzac to wszystko. Niech ich boli... Gdyby ktos Nas zaatakowal to MY bedziemy w pierwszym szeregu, oni beda uciekac jak psy i chowac sie za tym kto ich obroni, i nie wazne kim jest, wazne ze bedzie bezpiecznie. PS: Kolezanke w szaliku Wisly, ktora szla z flaga i non stop sie usmiechala pozdrawiam szczegolnie Nie wiem czy odwiedza to forum, ale bedzie wiedziala czemu PS2: Za "Pilsudzki" powinni biczowac... PS3 : Worcester - Przepraszam ze nie pomoglem...Nie bylo mnie jakis czas... Daliscie rade?
Ostatnio edytowane przez kreseq : 13.11.2011 o godz. 21:46.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie tez i uważam,ze powinni przegonic ich w ramie w ramie z polską policja (w ten własnie dzień -nie walczyc z nią)
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=0lgLe...eature=feedlik
Tutaj jest cały przemarsz... coś niesamowitego aż ciary przechodzą brawo Wielka Polska! ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
szliśmy ze znajomymi przez nowy świat w stronę krakowskiego przedmieścia akurat ok. 12. już z daleka było widać czarną bandę. z początku nie było wiadomo kto to jest, ale za chwilę było już jasne: stali w pobliżu lokalu krytyki politycznej i słuchali poleceń przez megafon po niemiecku.
w pewnym momencie ruszyli w kilkanaście osób na drugą stronę ulicy i przekopali/plus pałki 1-2 osoby w szalikach biało-czerwonych, ludzie wpadli w panikę (było dużo dzieci), niemcy wrócili do swoich i za chwilę znowu rzucili się na kolejne osoby. wszystko to w obecności mundurowych, którzy dopiero po tym drugim ataku zaczęli interwencję: w popłochu ubierali kaski itp., z bocznej ulicy wyjechali tajniacy, zawinięto jedną osobę. po tym niemcy ruszyli w stronę palmy i wtedy zaczyna się ten popularny filmik z nowego ekranu/niezależnej. jak wracaliśmy ok. 13 to nadal byli otoczeni przez mundurowych przy wejściu do tego lewackiego lokalu. na placu konstytucji wiadomo, dużo ludzi, ja widziałem - poza Legią - osoby z Unii, Łks-u, Floty i dużą grupę Arki z transparentem. ludzie w różnym wieku, dzieci itp. jak mundurowi zaczęli spychać ludzi stanęliśmy w bocznej uliczce obok szwejka i przyglądnąłem się kilku osobom w tych kamizelkach z napisem "policja", nie było wątpliwości, że to tajniacy (którzy jak trzeba to założą tą kamizelkę) bo rozmawiali z osobami dowodzącymi poszczególnymi oddziałami no w większości to goście ok. 40, w tym wieku to już raczej nie biega się po ulicy z paką w ręku. nie będę tu powtarzał wszędzie przytaczanych opinii o zaproszeniu potomków hitlera do bicia polaków, umożliwieniu lewaków zablokowania legalnej manifestacji itp., ale mam nadzieję, że pociągnięte zostanie kilka tematów: - publiczne pieniądze dla krytyki politycznej wspierającej bojówkarzy, - osoby z nigdy więcej zapraszały niemców w berlinie na zadymy, więc może wykorzystać sytuację i zażądać by pzpn przestał z nimi współpracować, - chciałbym też zobaczyć tych "celebrytów" tłumaczących się dlaczego zapraszali bojówkarzy na kolorową. wszędzie wśród ludzi powtarzał się temat zakłamanych mediów (przecież obecność samochodów tvn na środku placu konstytucji już była czystą prowokacją), dużo osób opowie co widziało rodzinie, znajomym, ale to ciągle mało zapominałem dodać, że przy przechodzeniu grupy rekonstrukcyjnej kilku niemców zaczęło szarpać się z jednym z żołnierzy (po chwili pomagał mu drugi), tutaj mundurowi wkroczyli dosyć szybko Powód: dopisek o żołnierzach
Ostatnio edytowane przez tslawek : 13.11.2011 o godz. 22:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Kto na ziemię ojczystą, chociażby grzeszną i złą, wroga odwiecznego naprowadził, zdeptał ją, splądrował, spalił, złupił rękoma cudzoziemskiego żołdactwa, ten się wyzuł z ojczyzny. Nie może ona być dla niego już nigdy domem, ni miejscem spoczynku. Na ziemi polskiej nie ma dla tych ludzi już ani tyle miejsca, ile zajmą stopy człowieka, ani tyle, ile zajmie mogiła.
Stefan Żeromski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kolorowa niepodlegla od srodka
www.youtube.com/watch?v=ee0_E4CxbSE i jak wyglada taka impreza w normalny, dumnym kraju: https://www.facebook.com/media/set/?...2524141&type=3 na wozkach polscy kombatanci ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po marszu dopiero. Jednak według mnie kręci. Niech zmiata.
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Świat wg Palikota:
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś jaka była orientacyjna liczba bandytów Z Niemiec? Bo nie przekonuje mnie podana jedynie liczba blisko 100 zatrzymanych.
http://www.tvn24.pl/0,1724076,0,1,to...wiadomosc.html I ciekawe dlaczego nikt tych kurew nie zapyta, czemu rzekomo nie zaproszone bandyckie hordy znajdują schronienie w ich lokalach? Albo raczej jasne. I na koniec zapowiedź kolejnych wizyt lewactwa z zagranicy. ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Czerwono-tęczowi hipokryci z "krytyki politycznej" wydali swoje kłamliwe oświadczenie n/t wydarzeń z 11 Listopada
http://krytykapolityczna.salon24.pl/...rzeniach-11-xi warto zapamiętać kto firmuje swoim nazwiskiem tą dotowaną z naszych pieniędzy przez budżet państwa antyniepodległościową bolszewicką "ośmiornicę" odpowiedzialni za sprowadzenie niemieckich bandytów napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Rozmowa z G. z Bałtyku trafionym przez niemieckie ku.wy.:
http://vod.gazetapolska.pl/689-tylko...-przez-niemcow ![]()
Kolekcja szali:
http://kolekcjaszalikow-putitsw.pl.tl/ Projektowanie gadżetów kibicowskich: http://puti-projects.pl.tl/ ...Nieważne są dla nas pokonywane kilometry... ...Liczy się tylko nasza miłość...
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ciekawostka znaleziona wśród komentarzy do linka który wcześniej wklejałem
"Krytyka Polityczna otrzymała w tym roku 140 tyś złotych dotacji od Ministerstwa Kultury. Hanna Gronkiewicz-Waltz przekazała w 2009 i 2010 po 100.000 złotych roczniena działanie redakcji KP.Władze samorządowe przekazały lokal w dzierżawę za symboliczną opłatę 12 zł/m² miesięcznie - zaniżając ten czynsz średnio 12 krotnie. KP płaci 15.600 zł miesięcznie, a powinna płacić: 187.200.Czyli KP otrzymuje miesięczną dotację od samorządu w wysokości: 171.600, czyli rocznie 2.059.200 złotych. Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego za rok 2009 dotacja w wysokości340.000 złotych. Zachęta -- 45.000 złotych. Resort kultury dodatkowo 44.000 złotych za projekt „Patriotyzm jutra” + 14.000 złotych na wydawnictwo „Stowarzyszenia im. Stanisława Brzozowskiego. Instytut Teatralny im. Z. Raszewskiego. Od 2009 r. wyłożył 17.000 zł. Państwowy Instytut Sztuki Filmowej w roku 2010 „dał” 80.000 złotych." I to wszystko z naszych pieniędzy. Nieźle się bolszewii powodzi. A ta dotacja za projekt "Patriotyzm jutra" to chyba k.u.r.w.a jakiś ponury żart
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 14.11.2011 o godz. 00:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A za Piłsudzki
Bo nie wiem czy wiesz że tym sposobem ubiczowałbyś conajmniej kilku spośród protoplastów współczesnych organizatorów marszu w którym jak rozumiem brałeś udział . Być może nie jesteś tego świadom ale przed wojną nienawiść pomiędzy piłsudczykami a narodowcami była znacznie wieksza niż obecnie pomiędzy PO a PiS. Różnica była taka że prasa endecka miała się w tamtych czasach bardzo dobrze. Skutkiem tego jazda z marszałkiem była wówczas mniej więcej taka jak obecnie z JK. I wytykanie "niepolskiego" zapisu nazwiska komendanta (po prawdzie posuwano się znacznie dalej) bynajmniej nie było czymś wyjątkowym. Wdaje mi się że rozumiem Twoje intencje ale trudno jest mi się mimowolnie nie uśmiechnąć (z sympatią) gdy widzę że uczestnik marszu organizowanego przez ONR chce biczować za błędy w pisowni nazwiska marszałka . PS: Bardzo nie lubię takiej "łopatologi" ale jednak czuję się w obowiązku odnieść, gdyż w swojej "abstrakcji" posunąłem się być może trochę za daleko: Jestem dyslektykiem ale akurat wytknięty przez Ciebie błąd nie miał związku z tym faktem. Można powiedzieć że była to taka mała prowokacja w stosunku do kolegi La Furia Dell' Est. Byłem zwyczajnie ciekaw czy taki "światowiec" mający dystans w stosunku do "spontanicznych" form edukacji na rzecz "edukacji w zaciszu domowym" wyłapie ten niuans (wszak aby edukować dzieci samemu należy chyba najpierw tę wiedzę posiąść) czy może raczej skoncentruje się na opowiedzi "ortograficznie błyskotliwej". Jak widać z postu powyżej kolega mnie nie zawiódł . Wszystkich których razi "łopatologia" tych wyjaśnień z góry przepraszam.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 14.11.2011 o godz. 04:46.
|
|
|
|
Schodowicze'05
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |