|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Powiem Wam tak : Nie liczy sie to co mowia media w tej chwili. Wiele stacji po prostu wie ze demonizowanie to strzal w stope. To nie byl Marsz z 2009 czy 2010, to bylo cos wiekszego, cos niesamowitego w swoim przekazie.
Media maja wielka sile, ale jeszcze wieksza ma internet. Jest wiele filmow z Marszu i kazdy zobaczy to co dzialo sie NA MARSZU, nie w bocznych uliczkach. Sam wyruszalem szlakiem, ktory przemierzali wszyscy bywalcy Zrodelka, ale ludzie dochodzacy na zbiorke mieli rozne przygody. Wszystko jest zarejestrowane. Bylo wiele dziwnych akcji z jednej i drugiej stroy ale to chyba normalne skoro spotyka sie ponad 20 tysiecy ludzi z jednej, i mimo wszystko spora grupa z drugiej. Kazdy, kto byl na Marszu albo obserwowal sam Marsz widzial wielu starszych ludzi, wiele rodzin z dziecmi, wiele kobiet. Ludzi ktorzy spontanicznie dolaczali do Nas. Pewne srodowiska przerazila SILA jaka dysponujemy, poszanowanie Ojczyzny i historii. Jestem Polakiem, mam prawo wyrazac swoje przywiazanie i milosc do Ojczyzny. Ciesze sie ze jest Nas wielu, tworzymy tlum, ktorego nie moze ogarnac organ wladzy, ktory ma swoje zdanie i swoje priorytety. Szukalem filmu, ktory najlepiej oddaje atmosfere tamtych chwil i na dzisiaj jest to ten film : http://www.youtube.com/watch?v=A8Ron...layer_embedded Jeszcze raz chcialbym podziekowac wszystkim kibicom Wisly Krakow za stawienie sie na Marszu i dzialanie we wspolnej sprawie, o wiele wazniejszej niz to czym zyjemy na codzien. Jestescie wielcy ! ![]() Serce sie raduje widzac to wszystko. Niech ich boli... Gdyby ktos Nas zaatakowal to MY bedziemy w pierwszym szeregu, oni beda uciekac jak psy i chowac sie za tym kto ich obroni, i nie wazne kim jest, wazne ze bedzie bezpiecznie. PS: Kolezanke w szaliku Wisly, ktora szla z flaga i non stop sie usmiechala pozdrawiam szczegolnie Nie wiem czy odwiedza to forum, ale bedzie wiedziala czemu PS2: Za "Pilsudzki" powinni biczowac... PS3 : Worcester - Przepraszam ze nie pomoglem...Nie bylo mnie jakis czas... Daliscie rade?
Ostatnio edytowane przez kreseq : 13.11.2011 o godz. 21:46.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|

|
||||||
|
|