The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2011, 20:33
studio napisał(a):Wyświetl post
Czy wy macie jakie golebie mozdzki czy co? Mial byc wasz przedstawiciel, skoro zrezygnowal tzn ze dal prawo do reprezentowania waszego klubu przez osoby ktore byly na spotkaniu. Dowiedzcie sie kto to byl i czemu go nie bylo a potem dopiero piszcie posty bo zakrawa tu hipokryzja. Co do Pucka, skoro jest w PO, to tym bardziej powinny byc brawa dla niego ze "zaprotestowal przeciw swojemu szefowi". Ale o czym wy piszecie, jak byla proba ogolnopolskiego protestu to wy sie w najlepsze bawiliscie, ToTylkoJa, dobrze napisal, "najlepsi z za monitora".

bo jak my zaczniemy ciebie obrażać to aż ci głupio będzie! wszedłeś na forum gościnnie więc się zachowuj!

Pucek został przeze mnie wypunktowany w postach wyżej to samo zrobili chłopaki z Rakowa więc skoro jesteś taki obeznany (jeżeli nie to nie pisz więcej tutaj) odnieś się do tego.

Pucek zaprotestował przeciw swojemu szefowi? to wytłumacz mi jak? jeden jedyny argument ale jakiś logiczny a nie że poszedł na spotkanie z premierem reprezentując kibiców! bo jaki to protest?

Znasz powody rezygnacji? Pewnie nie (tak samo jak ja) więc się nie wypowiadam na ten temat. i wytłumacz tutaj zgromadzonym jak to jest: Amica pojechała reprezentować siebie czy jako delegacja wszystkich kibiców?

PS. Pomyślcie jak ktoś pracujący w Urzędzie Miasta Poznania (na garnuszku PO) może oficjalnie się przeciwstawić. i nie dziwie się że jak napisał Pucek:
Przede wszystkim nie daliśmy się sprowokować, choć jeden z uczestników z naszej strony wyraźnie odstawał od uzgodnionego wariantu, że przede wszystkim trzymamy klasę.

O tym ustaleniu wspomniał ale o innych już zapomniał? Mi się wydaje że ten uczestnik to ciśnienia raczej dostał jak zobaczył jak wygląda ta rozmowa!

Przeglądam forum pyr i aż dziw bierze admini bronią kolesia twierdząc że narażał swoja karierę dla dobra klubu. i wydaje mi się że chyba sami w to nie wierzą...
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów