|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
bo jak my zaczniemy ciebie obrażać to aż ci głupio będzie! wszedłeś na forum gościnnie więc się zachowuj! Pucek został przeze mnie wypunktowany w postach wyżej to samo zrobili chłopaki z Rakowa więc skoro jesteś taki obeznany (jeżeli nie to nie pisz więcej tutaj) odnieś się do tego. Pucek zaprotestował przeciw swojemu szefowi? to wytłumacz mi jak? jeden jedyny argument ale jakiś logiczny a nie że poszedł na spotkanie z premierem reprezentując kibiców! bo jaki to protest? Znasz powody rezygnacji? Pewnie nie (tak samo jak ja) więc się nie wypowiadam na ten temat. i wytłumacz tutaj zgromadzonym jak to jest: Amica pojechała reprezentować siebie czy jako delegacja wszystkich kibiców? PS. Pomyślcie jak ktoś pracujący w Urzędzie Miasta Poznania (na garnuszku PO) może oficjalnie się przeciwstawić. i nie dziwie się że jak napisał Pucek: Przede wszystkim nie daliśmy się sprowokować, choć jeden z uczestników z naszej strony wyraźnie odstawał od uzgodnionego wariantu, że przede wszystkim trzymamy klasę. O tym ustaleniu wspomniał ale o innych już zapomniał? Mi się wydaje że ten uczestnik to ciśnienia raczej dostał jak zobaczył jak wygląda ta rozmowa! Przeglądam forum pyr i aż dziw bierze admini bronią kolesia twierdząc że narażał swoja karierę dla dobra klubu. i wydaje mi się że chyba sami w to nie wierzą... ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|

|
||||||
|
|