The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2011, 15:40
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
pierwsza sprawa, to był też przedstawiciel Wisły, więc o co halo?

A druga sprawa, co Wisła zrobiła w poprzednim sezonie jak inne kluby protestowały? Więc skoro Wy nie dostosowaliście się do ogólnopolskiego protestu (abstrahując od tego, czy był dobry czy zły), to czemu chcecie wstawiania się za Wami?

Zapytam wprost. Co Wisła robi aby poprawić sytuację kibiców w Polsce(konkrety, bo może coś robi, ale ja o tym nie wiem). Dla przykładu - Lech ma ten swój protest (nie wgłębiajmy się czy dobra metoda czy nie, ale coś robi). Legia wraz z Fundacją Republikańską powołała Rzecznika Praw Kibica.

Łatwo jest krzyczeć i się wyśmiewać w necie. Trudniej coś zrobić w rzeczywistości.

Pierwsza sprawa przedstawiciela Wisły chyba nie było.
Wstawiania za nami? jak idą PRZEDSTAWICIELE KIBICÓW to chyba reprezentują WSZYSTKICH ze zrzeszenia czy nie? bo jak nie to każdy z tych 50 klubów mógłby przyjechać. chyba że się mylę i na spotkanie udała się Amica opowiadając jak to źle u nich na meczach Legia która mówiłą jakie to drogie bilety mają itd. w takim razie OK. tylko powstaje pytanie po jaką cholerę w to zamieszany ma być Związek?

I proszę cię nie wytykaj mi tutaj protestu bo mogę przypomnieć tutaj jak to ładnie ułożyliście się z klubem!

CMSNero napisał(a):Wyświetl post
relacja z wczorajszego spotkania przedstawiciela Rakowa Czestochowa - czekam na riposte slowikow...(

Potem delegację OZSK zatrzymał BOR, a premier mógł udać się do mediów, aby przedstawić jak to twardo będzie walczył z kibolami.

Szkoda trochę, że główne oświadczenie wydane przez Jarosława Pucka odbiegało od tego, co zostało ustalone, tzn.:
- nie wypomniano, że my chcieliśmy prasy na debacie, a Premier tego nie chciał (5 interwencji w Kancelarii Premiera z żądaniem mediów podczas spotkania)
- nie powiedziano, że sytuacja jest patowa, i że ciągle będą trwały protesty kibiców, zarówno na trasie Tuskobusa, jak i na stadionach.

Nie wiadomo, dlaczego tak się stało.

http://www.rakow.com.pl/archives/2813

sorry że tak jeden pod drugim ale to dla większego zrozumienia:

Zobaczcie co napisałem stronę wcześniej o mediach NIE WIEDZĄC o tym co teraz piszą chłopaki z Rakowa!

WSZYSCY NIECH PRZECZYTAJĄ RELACJĘ RAKOWA!!!
i co odbiega Amikarzu od waszej pisanej pośpiesznie wydymaliście kibiców bo Pucek dorwał siędo mikrofonu! ale widzę na waszym forum to mu aż dziękujecie za poświęcenie! Ciekaw jestem co napisze Jaga ale sądzę że dużo od relacji Rakowa różnić się nie będzie.
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 27.09.2011 o godz. 15:54.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów