|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Pierwsza sprawa przedstawiciela Wisły chyba nie było. Wstawiania za nami? jak idą PRZEDSTAWICIELE KIBICÓW to chyba reprezentują WSZYSTKICH ze zrzeszenia czy nie? bo jak nie to każdy z tych 50 klubów mógłby przyjechać. chyba że się mylę i na spotkanie udała się Amica opowiadając jak to źle u nich na meczach Legia która mówiłą jakie to drogie bilety mają itd. w takim razie OK. tylko powstaje pytanie po jaką cholerę w to zamieszany ma być Związek? I proszę cię nie wytykaj mi tutaj protestu bo mogę przypomnieć tutaj jak to ładnie ułożyliście się z klubem!
sorry że tak jeden pod drugim ale to dla większego zrozumienia: Zobaczcie co napisałem stronę wcześniej o mediach NIE WIEDZĄC o tym co teraz piszą chłopaki z Rakowa! WSZYSCY NIECH PRZECZYTAJĄ RELACJĘ RAKOWA!!! i co odbiega Amikarzu od waszej pisanej pośpiesznie
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 27.09.2011 o godz. 15:54.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
||
|

|
||||||
|
|