|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Strasznie słaby mecz. Kopanina jak w A-klasie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jak dla mnie chyba najgorszy mecz jaki w tym sezonie widziałem. Żenada straszliwa, tam nikt nie potrafi prosto kopnąć.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
no normalnie gorzej, to już tylko wtsk byś mógł zacząć spamować ![]() Ja bym Ci dał bana w szczególności za tego Gola najlepszym środkowym pomocnikiem ligi ![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Poczekajcie na spotkanie Podbeskidzia z LKS-em. Juz sobie wyobrazam co to bedzie za mecz
![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mecz dramatyczny, ale widać że Podbeskidzie powoli się przyzwyczaja do ekstraklasy. Chcieli remisu i zasłużenie wywieźli punkt. Jeśli wyróżniać uczestników tego marnego widowiska, to tylko 2:
1. Darek Łatka - dał z siebie 110%. Niezwykła ambicja i walka na całym boisku. 2. Krzysztof Król Dzisiaj bezbłędny, a wślizg w ostatniej minucie - rewelacyjny.Co do Legii - nie ma sensu ciągnąć tej dyskusji, ale pozostaję przy zdaniu że w porównaniu do Amiki wasza ławka wygląda o niebo lepiej. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
bo łatwiej sie jest bronic na swojej połowie w 11-tu niż atakowac Podbeskidzie .Lubin ma pieniądze, przyzwoitych grajków ale brak pomysłu na gre.Po formie Sernasa to już tylko wspomnienia zostały
Ostatnio edytowane przez AYALA : 19.08.2011 o godz. 19:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Demjan też solidnie zagrał, co było trzeba nękać, to nękał. Malinowski wszedł, i też "zrobił różnicę", tzn. przynajmniej na takim I-ligowym poziomie...
Jak już dali te poniedziałki, to niech grają wtedy ŁKS i Podbeskidzie, po cholerę psuć ludziom piątki? ŁKS gra kaszanę, a Podbeskidzie gra tak, że inni grają kaszanę z nimi. Tak czy siak, oglądać się nie da. Zagłębie zagrożone przedostatnim miejscem. Czarny koń sezonu 10/11, psia ich mać... ![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A teraz wyobraźmy sobie Meliksona, Ljuboję, Radovica i Rudniewa w jednym zespole. To byłaby miazga ofensywna jak na naszą ligę (i myślę, że nie tylko).
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jak tak dalej pójdzie to Urban pierwszy poleci, o czym pisałem już tydzień temu. Grać z taką paką taką padakę nie wypada.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
O Amika gra u siebie. Wreszcie...
Ale jakoś 'dziwnie' Kryszałowicz wygląda. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ależ się Kryszał roztył
Zamilski właśnie stwierdził, że bramka Małeckiego nie była przypadkowa - to kopia bramki z meczu z Arką (zeszły sezon). ToTylkoJa: sugerujesz, że wszyscy powinni grać w Wiśle? ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Podbeskidzie słabe, Zagłębie nie lepiej. Czemu takie ekipy muszą grać mecz życia z Wisłą.
Kryszałowicz się spasł strasznie i tak śmiesznie mówi. ![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Przytuła jest dramatycznym komentatorem. A ten jego krzyk "karny" w 95 minucie to nie wiem co to bylo
![]() Za takie spotkania nie powinni przyznawac pkt nikomu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
znowu Rudnev...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No to pierwszy prezent Lech juz od Ruchu dostal
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Padł gol dla Lecha . Z przebiegu spotkania do było bardzo do przewidzenia . Ruch jest słaby jak barszcz i tylko aż się prosi o skarcenie . Wątpię aby było ich stać na odpowiedzenie jakimkolwiek golem .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlaczego nie ma dopingu na Amice? I nie odpowiadajcie, że dlatego że grają "u siebie"
Protestują przeciwko zabraniu cateringu firmie Litara?![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zobaczcie jak Lech sie rusza po boisku, wszyscy pilkarze sa w ruchu nikt nie stoi w miejscu, a u nas jak to wyglada , Malecki sie kiwa a reszta stoi i sie patrzy
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Abott Wołąkiewiczowi, to chyba chciał urwać nogę.
Edit: A Możdżeń, to mógł zejść z boiska, wziąć prysznic, przebrać się, wrócić, a i tak by zdążył strzelić. Ale akcja i brama ładniutkie...
Ostatnio edytowane przez Sartre : 19.08.2011 o godz. 20:01.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Czy tam nie bylo przypadkiem minimalnego spalonego Mozdzenia? Bo ja widziałem czubek buta za linia spalonego, ktora akurat w tym meczu pokazali
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 19.08.2011 o godz. 20:04.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
To teraz zdajsie bedziemy ogladac jak Lech goli co mecz wszystkich, juz 2-0
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Syndrom wieśniaka w dużym mieście, który po roku mówi "u nas" na miejsce swojego aktualnego zamieszkania a "u was" na miejsce gdzie spędził 20 lat? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki cieniek, hm Amica wygląda naprawdę dobrze, nie spodziewałem się, że Bakero jest w stanie ich poukładać.
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
abstrachując od porównań do stylu , to fakt w jakim położeniu jest teraz Lech ( bez pucharów ) oraz to jakim wynikiem zakończył poprzedni (udany w pucharach ) sezon można wysnuć wiele odnośników do Wisły z sezonu 2007/2008 . Wtedy też wielu nie wierzyło że Skorża poukłada Wisłę . Tak jak teraz Bakero poukładał Lecha ( na ile to jego zaśługa - tego nie wiem ). Nie dziwi mnie specjalnie że Lech gromi ligowych średniaków i słabeuszy . Dzisiaj też to się skończy minimum 3-0 dla Lecha .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O to to, Wronki przypominają im bolesną przeszłość D)
![]()
To nie tak, że nie wiem
|
|