The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2011, 18:37
^^ przypomniałem sobie coś. Powtórki spalonych, teraz nie ma linii, jest dramat jak w TVP.
Ale to jest pierwszy mecz, na pewno to się powinno poprawić.

Amica 5:o! Łooo na czapi idą jak nic.
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ale manto na poczatek...
Odpowiedz cytując
Samuelson
Member

Od: 10.2010

Lech dostał za friko 4 bramki - 2 po błędach obrony, 2 po błędach sędziego (spalony i na 5:0 nie przeszła całym obwodem). Oj coś słabo sędzia dzisiaj prowadzi grę
Odpowiedz cytując
Junior_Battle
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 29.07.2011, 18:38
ale lanie...
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

banasik napisał(a):Wyświetl post
Maciej Murawski - debiutant w roli komentatora. Zastanawialem sie jak c+ obsadzi 8 spotkan parami komentatorow, jezeli inni debiutanci będą "klasy" Murawskiego to przerzucam się na transmisje realizowane przez Polsat...
Nie no w Polsacie są lepsi! Z redaktorem Kowalczykiem, I Kołtoniem ("to nie jest bramkarz")!

Fakt trzeba napisać chyba petycje z prośbą o przywrócenie tych czarnych zegarów kwadratowych... TO był klimat
po .... to zmieniali... .......ona komercha!
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

1 gol - spalony (?)
2 gol - samobój
3 gol - "stadiony świata"
4 gol - podanie obrońcy do Rudnevsa
5 gol - piłka nawet nie wpadła do siatki
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Tak sobie zazyczył i tak ma. Pierwsza bramka ze spalonego, druga bramka samobojcza, teraz bramka po asyscie obroncy ŁKS-u i tylko gol Stilicia po składnej akcji - Lech juz na poczatku ma takiego farta jakiego nie mial w tamtym sezonie
Spokojnie to pierwsza kolejka. I kolejna pomoc sędziego Piaseckiego, małego Fryzjera. Uznał bramkę, której nie było. Z takim ŁKS-em jak wygrałaby Garbarnia.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 29.07.2011, 18:39
Chryste...dawno nie widziałem tak katastrofalnego meczu w wykonaniu jakiegokolwiek ekstraklasowego teamu...
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 29.07.2011, 18:39
Co się dziwicie, w końcu oni idą na czampiona!
Odpowiedz cytując
Wiślacki Barwałd
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 29.07.2011, 18:41
Za chwile wybuch napinki na 90 minut i na onecie
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 29.07.2011, 18:42
ten mecz w ogóle strasznie przypomina mi nasze ostatnie spotkanie na ŁKSie, kiedy to wygralismy 4:0. Wtedy też nie graliśmy nic, a pare bramek wpadło, analogicznie jak dziś lodówie
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 29.07.2011, 18:43
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Ja w przeciwieństwie do Ciebie uważam, że wogóle niebędą się liczyć w walce o MP. Z dzisiejszym ŁKS-em wygrałaby Wisła z ME. Wystarczy popatrzeć na tempo meczu. Jak to mówią Czesi "chadzany mużów". Tego nie da się oglądać.
Lech nie będzie się w ogóle nie będzie się liczyć w walce o MP? Ciężko po takim zdaniu traktować Cię poważnie. Ciężko powiedzieć po pierwszym meczu jak będzie ale potencjalnie to drużyna, która musi walczyć o mistrzostwo i moim zdaniem tak będzie. Zachowajmy chociaż odrobinę obiektywizmu.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
calieri
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 29.07.2011, 18:45
Niektórzy przez pryzmat osobistych antypatii będą twierdzić w ogóle, że Lech to kandydad do spadku
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 29.07.2011, 18:47
Według mnie cięzko traktować Leha jako faworyta, jeżeli prawie w ogóle sie nie wzmocnił (Tonev), a wręcz osłabił (Bosacki, Gancarczyk). Po poprzednim sezonie tej druzynie niezbednych bylo kilku klasowych zawodnikow, grajac tym samym skladem co sezon temu wróżę im gorszy rezultat niż przed rokiem.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 29.07.2011, 18:49
na podstawie jednego meczu z pierwszej kolejki oceniacie szanse na cokolwiek? Ludzie prosta sprawa! Amika Legia Śląsk Polonia i może jakaś niespodzianka będą głównymi rywalami, nie ważne co zagrali w pierwszej kolejce. Amika gra jak wyrachowana doswiadczona drużyna z klasą. Pykła leszczy bez wiekszego wkładu sił. Nie wiem jak można na podstawie tego ocenić szanse, ale wiem, ze w Polsce jest 40 mln ekspertów piłkarskich... wiec troszkę patrze z dystansem
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

LKS, to glowny faworyt do spadku...patrzac przez pryzmat finansow, kadry, a przede wszystkim gry formacji obronnej. Nie wspominam juz o terminarzu, gdzie po 5 kolejkach moga miec 0 pkt .

1 gol Lecha - minimalny spalony, ale ja jestem za tym, zeby puszczac takie stykowe sytuacje(zreszta takie sa zalecenia FIFA i UEFA). 2 gol - spalony, a piaty to gol ktorego nie bylo(bo pilka nie przekroczyla calym obwodem linii). Ogolnie, to zespol o klase lepszy od LKS'u.
Odpowiedz cytując
sessegnon
Senior Member

Od: 07.2009

westersyl napisał(a):Wyświetl post
Teraz chyba sygnału nie produkuje firma multiproduction, która wcześniej się tym zajmowała.
Wygląda to trochę inaczej. Czy gorzej ? Ciężko ocenić jak na ten moment. Na Bełchatowie z reguły meczów nie oglądało się dobrze.
Dokładnie.Od tego sezonu realizacją zajmuje się nowa firma - Live Park.Stąd też pewnie te wszystkie zmiany, niekoniecznie na lepsze.No ale co poradzić...?
Odpowiedz cytując
Hanys
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 29.07.2011, 18:50
Brawo dla kibiców ŁKSu... ładne zachowanie i doping do końca mimo porazki 5:0.
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 29.07.2011, 18:50
wonski_eNHa napisał(a):Wyświetl post
^^ przypomniałem sobie coś. Powtórki spalonych, teraz nie ma linii, jest dramat jak w TVP.
Ale to jest pierwszy mecz, na pewno to się powinno poprawić.

Amica 5:o! Łooo na czapi idą jak nic.
No na razie ta transmisja kiepsko wyglądała, nie wspominając już o nowym wyglądzie i "ekspercie" Murawskim. Mam nadzieje, że nic się nie zmieniło i dalej transmisje realizuje firma MultiProduction. Wygląd i te inne duperele jak linie spalonych mam nadzieje, że naprawia, pewnie menu zrobione nie dawno, musieli takie wprowadzić skoro transmtuja Ekstraklase teraz w 3 stacjach :/
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 29.07.2011, 18:51
Boże co to za transmisja?
Chciałem zobaczyć kto strzelił bramki, a tu szare pole :/
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
djjamajczyk
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 29.07.2011, 18:51
ŁKS w tym meczu zagrał totalna manianę tak po turecku z meczu z Legii 20' szaleństwa a potem lipa zupełna .
Jedno Amice trzeba zostawić maja skutecznośc taki Pepe Ćwieląg w ataku i mogło być 0:0
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
Odpowiedz cytując
kryzek
Member

Od: 08.2007

Stary 29.07.2011, 18:53
Sygnał teraz produkuje Ekstraklasa a dokładniej firma Live Park w której udziały ma pan Rusko. Canal+ z realizacja nie ma nic wspólnego, dostają gotowy produkt.
A co do meczu to są dwa rozwiązania albo do lecha wróciło szczęście bo meczu wybitnego nie zagrali albo Łks będzie chłopcem do bicia i dostarczania punktów.

NA ZAWSZE OD ZAWSZE
Odpowiedz cytując
Hanys
Senior Member

Stary 29.07.2011, 18:53
banasik napisał(a):Wyświetl post
Według mnie cięzko traktować Leha jako faworyta, jeżeli prawie w ogóle sie nie wzmocnił (Tonev), a wręcz osłabił (Bosacki, Gancarczyk). Po poprzednim sezonie tej druzynie niezbednych bylo kilku klasowych zawodnikow, grajac tym samym skladem co sezon temu wróżę im gorszy rezultat niż przed rokiem.
Jak wg Ciebie odejście Gancarczyka i Bosackiego to osłabienia to ja chyba spadne z krzesła D Przecież to jest większe wzmocnienie Lecha nich pozyskanie Rudnevsa.

A ten Tonev to widać ma dużą technikę i o ile będą grać ze Stiliciem w 1 składzie to może to być mieszanka wybuchowa... a poza tym na ławce siedzi jeszcze Kiełb (no wlasnie - czemu na ławce?) - który jest wg mnie jednym z najbardziej utalentowanych piłkarzy... jego minusem jest to ze szybko sie meczy i nie jest demonem szybkosci... ale nad tym moze popracowac.

LOL - skad Rudnevs umie tak dobrze gadać po polsku?
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 29.07.2011, 18:55
Arked napisał(a):Wyświetl post
Lech nie będzie się w ogóle nie będzie się liczyć w walce o MP? Ciężko po takim zdaniu traktować Cię poważnie. Ciężko powiedzieć po pierwszym meczu jak będzie ale potencjalnie to drużyna, która musi walczyć o mistrzostwo i moim zdaniem tak będzie. Zachowajmy chociaż odrobinę obiektywizmu.
Niedawno (na wiosnę) stwierdziłem podobnie, że Jagiellonia nie będzie się liczyła w walce o MP. Oczywiście podobnie byłem zaatakowany przez forumowych speców, którzy pytali i kpili czy dostałem info telef. na ten temat. Potem jakoś tak zniknęli z eteru. Dlatego pogadamy po jakimś czasie. I zobaczymy kto kogo będzie traktował poważnie.
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 29.07.2011, 18:57
http://www.lkslodz.pl/pilka,fan-zone,lks-e-scouting jak ktoś chce pomóc ŁKS - owi
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując
whistar
Senior Member

Od: 02.2006

Hanys napisał(a):Wyświetl post
Brawo dla kibiców ŁKSu... ładne zachowanie i doping do końca mimo porazki 5:0.
O tym samym pomyślałem. Nigdy nie przepadałem za ŁKSem, wszyscy łodzianie, których znam to fani Widzewa, ale pełny szacunek za tą "imprezę kulturalno-sportową". A co do samego ,meczu Amika skuteczna do bólu.
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem
To nie tak, że nie pamiętam

Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!!
Odpowiedz cytując
Hanys
Senior Member

Narazie to Wisła ma MP więc nie wiem po co już myślicie o tym co będzie za rok. Skupcie swoją uwagę lepiej na walce o LM bo co jak co ale gra w LM jest ważniejsza niż MP.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Tonev to ciekawy pilkarz, ktory w jakims stopniu moze byc objawieniem sezonu. No ale wtedy mozna sciagnac do Wisly Tom-a i bedzie sprawa załatwionja Wracajac do 1 kolejki ciekawe co teraz wielka Polonia pokaze - oby Lechia pokazala sie z lepszej strony od czarnych koszul. Troche odchodzac od tematu dobrze, ze u Nas nie ma takich ewenementow jak ten:
http://ofsajd.onet.pl/newsy/szalony-...8,artykul.html
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 29.07.2011, 18:58
Jak wg Ciebie odejście Gancarczyka i Bosackiego to osłabienia to ja chyba spadne z krzesła D Przecież to jest większe wzmocnienie Lecha nich pozyskanie Rudnevsa.

A ten Tonev to widać ma dużą technikę i o ile będą grać ze Stiliciem w 1 składzie to może to być mieszanka wybuchowa... a poza tym na ławce siedzi jeszcze Kiełb (no wlasnie - czemu na ławce?) - który jest wg mnie jednym z najbardziej utalentowanych piłkarzy... jego minusem jest to ze szybko sie meczy i nie jest demonem szybkosci... ale nad tym moze popracowac.

Kiełb jednych z najbardziej utalentowanych piłkarzy
Dla mnie to jeden z najbardziej przereklamowanych piłkarzy w ekstraklasie...
Odpowiedz cytując
Niemogesiezarejestrowac
Member

Od: 09.2010

Stary 29.07.2011, 18:59

Przecież to jest Rosjanin , czy to aż taka sztuka nauczyć się jakiegoś słowiańskiego języka będąc Słowianinem?
Pozatym on tu jest już rok.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów