|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ale manto na poczatek...
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Lech dostał za friko 4 bramki - 2 po błędach obrony, 2 po błędach sędziego (spalony i na 5:0 nie przeszła całym obwodem). Oj coś słabo sędzia dzisiaj prowadzi grę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
ale lanie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
1 gol - spalony (?)
2 gol - samobój 3 gol - "stadiony świata" 4 gol - podanie obrońcy do Rudnevsa 5 gol - piłka nawet nie wpadła do siatki |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Spokojnie to pierwsza kolejka. I kolejna pomoc sędziego Piaseckiego, małego Fryzjera. Uznał bramkę, której nie było. Z takim ŁKS-em jak wygrałaby Garbarnia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Chryste...dawno nie widziałem tak katastrofalnego meczu w wykonaniu jakiegokolwiek ekstraklasowego teamu...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Co się dziwicie, w końcu oni idą na czampiona!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Za chwile wybuch napinki na 90 minut i na onecie
![]() ![]()
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ten mecz w ogóle strasznie przypomina mi nasze ostatnie spotkanie na ŁKSie, kiedy to wygralismy 4:0. Wtedy też nie graliśmy nic, a pare bramek wpadło, analogicznie jak dziś lodówie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Lech nie będzie się w ogóle nie będzie się liczyć w walce o MP? Ciężko po takim zdaniu traktować Cię poważnie. Ciężko powiedzieć po pierwszym meczu jak będzie ale potencjalnie to drużyna, która musi walczyć o mistrzostwo i moim zdaniem tak będzie. Zachowajmy chociaż odrobinę obiektywizmu.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Niektórzy przez pryzmat osobistych antypatii będą twierdzić w ogóle, że Lech to kandydad do spadku
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Według mnie cięzko traktować Leha jako faworyta, jeżeli prawie w ogóle sie nie wzmocnił (Tonev), a wręcz osłabił (Bosacki, Gancarczyk). Po poprzednim sezonie tej druzynie niezbednych bylo kilku klasowych zawodnikow, grajac tym samym skladem co sezon temu wróżę im gorszy rezultat niż przed rokiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
na podstawie jednego meczu z pierwszej kolejki oceniacie szanse na cokolwiek? Ludzie prosta sprawa! Amika Legia Śląsk Polonia i może jakaś niespodzianka będą głównymi rywalami, nie ważne co zagrali w pierwszej kolejce. Amika gra jak wyrachowana doswiadczona drużyna z klasą. Pykła leszczy bez wiekszego wkładu sił. Nie wiem jak można na podstawie tego ocenić szanse, ale wiem, ze w Polsce jest 40 mln ekspertów piłkarskich... wiec troszkę patrze z dystansem
![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
LKS, to glowny faworyt do spadku...patrzac przez pryzmat finansow, kadry, a przede wszystkim gry formacji obronnej. Nie wspominam juz o terminarzu, gdzie po 5 kolejkach moga miec 0 pkt
.1 gol Lecha - minimalny spalony, ale ja jestem za tym, zeby puszczac takie stykowe sytuacje(zreszta takie sa zalecenia FIFA i UEFA). 2 gol - spalony, a piaty to gol ktorego nie bylo(bo pilka nie przekroczyla calym obwodem linii). Ogolnie, to zespol o klase lepszy od LKS'u. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dokładnie.Od tego sezonu realizacją zajmuje się nowa firma - Live Park.Stąd też pewnie te wszystkie zmiany, niekoniecznie na lepsze.No ale co poradzić...?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Brawo dla kibiców ŁKSu... ładne zachowanie i doping do końca mimo porazki 5:0.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
No na razie ta transmisja kiepsko wyglądała, nie wspominając już o nowym wyglądzie i "ekspercie" Murawskim. Mam nadzieje, że nic się nie zmieniło i dalej transmisje realizuje firma MultiProduction. Wygląd i te inne duperele jak linie spalonych mam nadzieje, że naprawia, pewnie menu zrobione nie dawno, musieli takie wprowadzić skoro transmtuja Ekstraklase teraz w 3 stacjach :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Boże co to za transmisja?
Chciałem zobaczyć kto strzelił bramki, a tu szare pole :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ŁKS w tym meczu zagrał totalna manianę tak po turecku z meczu z Legii 20' szaleństwa a potem lipa zupełna .
Jedno Amice trzeba zostawić maja skutecznośc taki Pepe Ćwieląg w ataku i mogło być 0:0 ![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Sygnał teraz produkuje Ekstraklasa a dokładniej firma Live Park w której udziały ma pan Rusko. Canal+ z realizacja nie ma nic wspólnego, dostają gotowy produkt.
A co do meczu to są dwa rozwiązania albo do lecha wróciło szczęście bo meczu wybitnego nie zagrali albo Łks będzie chłopcem do bicia i dostarczania punktów. ![]() ![]() NA ZAWSZE OD ZAWSZE |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A ten Tonev to widać ma dużą technikę i o ile będą grać ze Stiliciem w 1 składzie to może to być mieszanka wybuchowa... a poza tym na ławce siedzi jeszcze Kiełb (no wlasnie - czemu na ławce?) - który jest wg mnie jednym z najbardziej utalentowanych piłkarzy... jego minusem jest to ze szybko sie meczy i nie jest demonem szybkosci... ale nad tym moze popracowac. LOL - skad Rudnevs umie tak dobrze gadać po polsku? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
http://www.lkslodz.pl/pilka,fan-zone,lks-e-scouting jak ktoś chce pomóc ŁKS - owi
![]() ![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
O tym samym pomyślałem. Nigdy nie przepadałem za ŁKSem, wszyscy łodzianie, których znam to fani Widzewa, ale pełny szacunek za tą "imprezę kulturalno-sportową". A co do samego ,meczu Amika skuteczna do bólu.
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Narazie to Wisła ma MP więc nie wiem po co już myślicie o tym co będzie za rok. Skupcie swoją uwagę lepiej na walce o LM bo co jak co ale gra w LM jest ważniejsza niż MP.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Tonev to ciekawy pilkarz, ktory w jakims stopniu moze byc objawieniem sezonu. No ale wtedy mozna sciagnac do Wisly Tom-a i bedzie sprawa załatwionja
Wracajac do 1 kolejki ciekawe co teraz wielka Polonia pokaze - oby Lechia pokazala sie z lepszej strony od czarnych koszul. Troche odchodzac od tematu dobrze, ze u Nas nie ma takich ewenementow jak ten:http://ofsajd.onet.pl/newsy/szalony-...8,artykul.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() Dla mnie to jeden z najbardziej przereklamowanych piłkarzy w ekstraklasie... |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|