The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2011, 23:46
Mecz dziwny, ale tempo w pewnych momentach bylo konkretne. Obrona i czytanie gry to juz inna bajka. Jesli nastepny przeciwnik Slaska zagra szybka i dokladna pilke to bedzie cienko.
Mila zagral poprawnie, jakies tam przeblyski,kilka razy przytrzymal pilke a to nie takie proste gdy sie gra z zespolem ze Szkocji.
Voskamp to dla mnie mimo wszystko taki kawalek drewna z jako taka technika. Bez urazy oczywiscie

Gratulacje dla Slaska i oby obrona z bramkarzem znalezli forme a cala formacja umiala sie ustawic i rozegrac bo dzisiaj tego bylo bardzo malo.

Czytam tutaj o tych "wielkich" tureckich wirtuozach i ja nie wiem czy inny dwumecz ogladalem, czy moze ktos przesadzil z alkoholem.

Widzialem pierwszy i drugi mecz Gaziantepsporu i pomijajac to ze wygrali nic wiecej pozytywnego o tym zespole powiedziec nie mozna. Wbili pierwsza bramke ale zanim im to sie udalo to przeciwnik mial 4-5 akcji w ktorych powinna pasc bramka. Potem FK Minsk musial sie otworzyc i skonczylo sie na 4:1.
Nie chcialo im sie grac? Nie sadze.
Nie mowie ze Legia ma super duper sklad ( bo nie ma ), nie mowie ze Skorza to dobry trener ( bo nim nie jest ), ale po tym co Turcy pokazali to bylby wstyd im tych 3 bramek w dwumeczu nie strzelic. Jestesmy ciency, ale na Boga, nie jestesmy FK Minsk

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów