The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
snikki_(konto-usuniete)
Banita

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2011, 22:08
rw88 napisał(a):Wyświetl post
Grali z aktualnie 10 drużyną ligi białoruskiej, czyli trzecią od końca, więc pochopnych wniosków bym z tego wyniku nie wyciągał. Kadrowo Legia jest niezła, w polskich warunkach bardzo silna, ale organizacja gry "skorżowa", więc raczej atuty są po stronie Turków.
Sprawdź lepiej którą pozycję zajmuje obecny rywal Legii w Spor Toto Süper Lig (podpowiem: Gaziantespor jest czwarty). Wiadomo że różnica między ligą turecką a białoruską jest dość spora. Ale nie inna jest między turecką a polską. Myślę, że warszawianie mogą wysoko to przegrać..
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 21.07.2011, 22:10
Brawa za grę do końca dla Śląska. Po cichu obstawiałem taki właśnie scenariusz, tj zwycięską porażkę
What's new?

Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 21.07.2011, 22:12
Zapomniałem jeszcze dodać - Spahić to straszne drewno, technicznie ten zawodnik jest zerem, a te jego uderzenia z dystansu...aż oczy bolą od patrzenia, w większości ląduje one na trybunach albo poza stadionem. Nie wiem czy korzystniej dla Śląska nie byłoby, gdyby Lenczyk cofnął na lewą obronę Elsnera, bo przecież w przeszłości grał na tej pozycji, a środek pola tworzyliby Mila, Sztylka i Cetnarski.
A tak na marginesie, wie ktoś kiedy Kaźmierczak wraca do gry?
Odpowiedz cytując
Seth
Member

Od: 07.2005

Stary 21.07.2011, 22:13
Śląsk ma na razie słabą obronę, ale pewnie się poprawią, za to ofensywnie wyglądają naprawdę ok. Lenczyk zespoły przygotowywuje dobrze fizycznie więc pewnie będą liczyć się w walce o mistrzostwo.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 21.07.2011, 22:13
Bardzo się ciszę, co nie zmienia faktu że był to mecz pod tytułem: ,,Kto zrobi mniej głupich błędów to wygra ( z wyjątkiem ostatniego gola dla Śląska)”. Bramkarz to chyba faktycznie był przekupiony a każde jego wyjście pachniało stratą bramki.
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 21.07.2011, 22:16
snikki, zajął 4 miejsce ale w poprzednim sezonie,w tym nie można powiedzieć który jest,bo liga turecka jeszcze nie zaczęła grać,a białoruska owszem.Więc nie ma co gdybać nad formą turków,ale prawda Legia szczególnie tam będzie mieć ciężko.
Brawo WuKaeS!!
a co do postu angmira,jeszcze jeden super wyraz się pojawił, BLIZKO
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 21.07.2011, 22:20
Czy następna runda LE i LM musi już być pokazywana w otwartym kanale, czy znowu jesteśmy zdani na łaskę Soloża i Polshitu?
Odpowiedz cytując
Gercu
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 21.07.2011, 22:22
Antystenes napisał(a):Wyświetl post
Czy następna runda LE i LM musi już być pokazywana w otwartym kanale, czy znowu jesteśmy zdani na łaskę Soloża i Polshitu?
Nic nie musi być pokazywane w otwartym kanale
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 21.07.2011, 22:23
snikki napisał(a):Wyświetl post
Sprawdź lepiej którą pozycję zajmuje obecny rywal Legii w Spor Toto Süper Lig (podpowiem: Gaziantespor jest czwarty). Wiadomo że różnica między ligą turecką a białoruską jest dość spora. Ale nie inna jest między turecką a polską. Myślę, że warszawianie mogą wysoko to przegrać..
Tak tak, ja mówię tylko to, żeby nie wyciągać pochopnych wniosków z tej rundy w ich wykonaniu, bo grali ze słabeuszem totalnym. Białoruska liga jest już trochę rozsprzedana po ostatnich dobrych wynikach i teraz już powoli będą pewnie wracać w rejony końca trzeciej dziesiątki, a dodatkowo FK Mińsk, z którym mierzył się Gaziantespor jest drużyną dołu tabeli tamtej ligi.

Co nie zmienia faktu, że Legia potrzebuje małego cudu, żeby Turków wyeliminować. Jedyne pocieszenie dla nich jest takie, że jak jakimś cudem osiągną dobry wynik w pierwszym meczu, to rewanż mają u siebie.

Tak nawiasem mówiąc nie bardzo rozumiem krytyki Spahicia. TO JEST OBROŃCA, jego głównym zadaniem ma być odbiór piłki przeciwnikowi i robi to dobrze, DODATKOWO ma się podłączać do akcji ofensywnych i to też robił nieźle, tzn. wiele razy samym przyjęciem mijał Szkotów, nie wychodziło mu tylko ostatnie podanie, czy też strzał, ale to jest Śląsk Wrocław, nie Borussia Dortmund...Nie tracił też głupio piłek, spokojnie rozgrywał piłkę z rywalem na plecach. Obrońcy nie rozlicza się głównie ze strzałów z dystansu i sztuczek technicznych, litości...
Ostatnio edytowane przez rw88 : 21.07.2011 o godz. 22:27.
Odpowiedz cytując
63624
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 21.07.2011, 22:23
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Nie chodzi chyba o nasz mecz, tylko jakiś inny mecz w Sofii. Litex jest przecież z Łowecza, a nie ze stolicy, wiec co to za problem?
Tu chodzi o mecz w jednym terminie. Dlatego pozmieniali, żeby w Bułgarii nie było dwóch meczy na raz.
Ostatnio edytowane przez 63624 : 21.07.2011 o godz. 22:33.
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 21.07.2011, 22:27
63624 napisał(a):Wyświetl post
Tu chodzi o mecz w jednym terminie. Dlatego pozmieniali, żeby w Bułgarii nie był0 dwóch meczy na raz.
Wiem, ale chyba nie chodzi o mecz Liteksu, tylko jakiegoś innego klubu z Sofii (CSKA?)
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 21.07.2011, 22:38
Śląsk wielkie brawa za walkę i awans. Szkoci zagrali wyjątkowo ostro i brutalnie nad czym kompletnie nie panował sędzia. Początek meczu to koszmar. Oprócz braku pucharowego doświadczenia jest to jednak wina Lenczyka, który w przedmeczowych wywiadach wyglądał na zdenerwowanego co musiało się przenieść na zawodników i spowodowało taki chaos. Nie rozumiem tylu zachwytów nad Milą. Owszem zagrania ze stałych fragmentów to jego silna strona ale w tym meczu irytowały mnie jego bezsensowne straty i opóźnianie gry. Mila dobrze nadaje się do ataku pozycyjnego, a pod koniec meczu gdy Śląsk się cofnął grali z kontry i Sebek wszystkie akcje dusił w zarodku bezsensownie holując piłkę.
Mam nadzieję, że w meczach z Bułgarami Śląsk nie wyjdzie na takiej spince. Mają duże szansę na kolejną rundę. Ważne jest też by do gry wrócił Diaz, to dobry zawodnik zwłaszcza w grze 1 na 1 a takiego do wejścia Soboty dziś brakowało.
Odpowiedz cytując
63624
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 21.07.2011, 22:42
Wiem, ale chyba nie chodzi o mecz Liteksu, tylko jakiegoś innego klubu z Sofii (CSKA?)
Cytat:
W 3. rundzie eliminacji Ligi Europejskiej zwycięzca pary Dundee United – Śląsk Wrocław zmierzy się z lepszym z pojedynku Metalurg Skopje – Lokomotiw Sofia. Zgodnie z wynikami losowania pierwszy mecz powinien zostać rozegrany 28 lipca na boisku w Skopje lub Sofii. Tymczasem w tej fazie rozgrywek uczestniczy także drugi zespół ze stolicy Bułgarii – Lewski. Los sprawił, że on również pierwszy mecz 3. rundy LE powinien rozegrać na własnym boisku – ze zwycięzcą pary KF Tirana - Spartak Trnawa. Zgodnie z wytycznymi UEFA jednocześnie nie mogą odbyć się dwie potyczki w tym samym mieście i możliwa będzie korekta terminarza.
Witryna internetowa Dundee United już w sobotę poinformowała, że klub otrzymał informację od europejskiej federacji stwierdzającą, że w przypadku awansu szkockiej drużyny oraz Lokomotiwu pierwszy mecz zostanie rozegrany w Dundee, a nie na wyjeździe! Zaś w przypadku gdy do 3. rundy awansuje Metalurg, to zgodnie z losowaniem pierwsze starcie Szkoci rozegrają na terenie rywala!
Klub z Oporowskiej w poniedziałek potwierdził, że analogicznie – w przypadku awansu Śląska i Lokomotiwu 28 lipca oba zespoły spotkają się na Oporowskiej! Zaś jeśli rywalem WKS-u byłby Metalurg, to pierwsza część dwumeczu odbyłaby się w Macedonii.
http://www.slasknet.com/index.php?nr=11028
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 21.07.2011, 22:46
Chyba Levski Sofia gra w tym samym momencie mecz na własnym stadionie.
A co do Śląska to gratuluje awansu, było nerwowo ale na własne życzenie bo to co wyprawiali obrońcy do spółki z bramkarzem to był kryminał. Jest szansa na awans do kolejnej rundy bo Bułgarzy nie są poza zasięgiem Śląska.
Odpowiedz cytując
mkp13
Member

Stary 21.07.2011, 22:47
Tylko czemu nie przełożyli akurat drugiego meczu;/ Szkoda
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 21.07.2011, 22:54
lorddavy napisał(a):Wyświetl post
Śląsk wielkie brawa za walkę i awans. Szkoci zagrali wyjątkowo ostro i brutalnie nad czym kompletnie nie panował sędzia. Początek meczu to koszmar. Oprócz braku pucharowego doświadczenia jest to jednak wina Lenczyka, który w przedmeczowych wywiadach wyglądał na zdenerwowanego co musiało się przenieść na zawodników i spowodowało taki chaos. Nie rozumiem tylu zachwytów nad Milą. Owszem zagrania ze stałych fragmentów to jego silna strona ale w tym meczu irytowały mnie jego bezsensowne straty i opóźnianie gry. Mila dobrze nadaje się do ataku pozycyjnego, a pod koniec meczu gdy Śląsk się cofnął grali z kontry i Sebek wszystkie akcje dusił w zarodku bezsensownie holując piłkę.
Mam nadzieję, że w meczach z Bułgarami Śląsk nie wyjdzie na takiej spince. Mają duże szansę na kolejną rundę. Ważne jest też by do gry wrócił Diaz, to dobry zawodnik zwłaszcza w grze 1 na 1 a takiego do wejścia Soboty dziś brakowało.
Wiesz dlaczego? Bo w ważnych momentach potrafił zrobić coś ponad poziom! w WAŻNYCH podkreślam i dwie asysty człowieku DWIE!!. Kto oglądał ten wie. Cholowania owszem były ale pod koniec meczu gdzie już brakowało sił i jemu i drużynie a koledzy mu sie nie pokazywali do gry, wiec ja myśle ze było to nawet dobre, bo brał ciężar gry na siebie żeby reszta mogła odetchnąć. Mila + Elsner to siła Śląska. Reszta brak obycia, doświadczenia, taka Amika czy Wisła czy nawet Legia takie Dundee pykło by spokojnie bez stresu. Śląsk musi się dużo nauczyć, choć potencjał jest.
Ostatnio edytowane przez palikot : 21.07.2011 o godz. 23:07.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 21.07.2011, 22:58
snikki napisał(a):Wyświetl post
Myślę, że warszawianie mogą wysoko to przegrać..
No i tak zapewne będzie, ale... Ale zawsze jest jakaś nadzieja.

Dwumecz Śląsk - Dundee pokazał, że scenariusze życie pisze bardzo różne. Awansował zespół, który nie był faworytem. Awans był w sumie szczęśliwy, jeśli nie fartowny. Ile takich strzałów się zdarza zawodnikowi w karierze? Może 1, albo 2? Zdarzył się dzisiaj zawodnikowi, który dopiero polizał grę w europejskich pucharach i możliwe, że więcej nie poliże. Nie ma sensu już analizować tego spotkania, ale mieliśmy w nim same dysonanse. Bardzo dobry środek pola w Śląsku i fatalną linię defensywną z Kelemanem, który został chyba w szatni. Potrzeba, więcej stabilizacji, mniej głupich błędów i lidera w linii defensywnej. Może Fojut spełni swoją rolę?
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 21.07.2011, 23:07
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Zastanawia mnie również jaki ekspert u nas postawił wyżej umiejętności Jirsaka niż Elsnera
Myślałem o tym samym. On i Mila naprawdę fajnie wypadli.
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Słaby mecz bardzo słabych zespołów. Zero jakiejś myśli, no i te błędy techniczne. Sukces jest, ale z kimś kto potrafi chociaż w minimalym stopniu kopać prosto piłkę, Sląska nie widzę. Zero gry z pierwszej piłki, te dłuuuugie przyjęcia, typowa ligowa polska piłka.
Jak w takim razie oceniasz mecze Wisły ze Skonto i nasze szanse w kolejnych rundach?
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 21.07.2011, 23:08
Slask w III rundzie wiec pare slow nt. kolejnego rywala Wroclawian, Lokomotivu Sofia.

Bulgarzy miniony sezon zakonczyli na 4 miejscu ze strata 23 pkt do Litexu. W LE graja tylko dlatego, ze Puchar Bulgarii wygralo trzecie w tabeli CSKA Sofia. W dodatku Lokomotiv zajal 4 miejsce tylko dlatego, ze mial lepszy bilans bezposrednich spotkan od zespolu Lokomotiv Plovdiv, ktory zdobyl tyle samo pkt co zespol ze stolicy.

Lokomotiv Sofia dobrze gra u siebie, bilans 10-2-3. U siebie przegrywali z Levskim, Litexem i ogórkami z Minyor Pernik Na wyjazdach graja znacznie gorzej, bilans 6-2-7. Ogolnie przegrali 10 z 30 spotkan w minionym sezonie w lidze bulgarskiej.
Taka ciekawostka. Ostatnie dwa sezony Lokomotiv konczyl na 4. miejscu i w obu przypadkach z bilansem bramkowym 47-33
W II rundzie z Macedonczykami z Metalurga strasznie sie meczyli i awansowali w dramatycznych okolicznosciach.

Wnioski sa proste. Lokomotiv to zdecydowanie slabszy zespol niz Litex, w ogole nieporownywalna klasa. Jest jak najbardziej w zasiegu Slaska i jesli Wroclawianie zagraja po swojemu to nie powinni miec wiekszych klopotow z awansem. Odpadniecie Slaska bedzie duzym rozczarowaniem.
Ostatnio edytowane przez River : 21.07.2011 o godz. 23:11.
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 21.07.2011, 23:12
palikot napisał(a):Wyświetl post
Wiesz dlaczego? Bo w ważnych momentach potrafił zrobić coś ponad poziom! w WAŻNYCH podkreślam i dwie asysty człowieku DWIE!!. Kto oglądał ten wie. Cholowania owszem były ale pod koniec meczu gdzie już brakowało sił i jemu i drużynie a koledzy mu sie nie pokazywali do gry, wiec ja myśle ze było to nawet dobre, bo brał ciężar gry na siebie żeby reszta mogła odetchnąć. Mila + Elsner to siła Śląska. Reszta brak obycia, doświadczenia, taka Amika czy Wisła czy nawet Legia takie Dundee pykło by spokojnie bez stresu. Śląsk musi się dużo nauczyć, choć potencjał jest.
Fakt pierwsza asysta jak i zagranie do Voskampa były piękne. Ale chodzi o to, że tak klasowy piłkarz jak Mila nie może popełniać takich błędów jak np. Pietrasiak.
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 21.07.2011, 23:17
Gercu napisał(a):Wyświetl post
Nic nie musi być pokazywane w otwartym kanale
mądry sie znalazł. Polecam: ustawa o radiofonii i telewizji, art 20b u.2 pkt 3.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 21.07.2011, 23:23
a jeszcze taka ciekawostka. Te Dundee pokonało w kwietniu Rangers 2:3 na Ibrox Park

lorddavy napisał(a):Wyświetl post
Fakt pierwsza asysta jak i zagranie do Voskampa były piękne. Ale chodzi o to, że tak klasowy piłkarz jak Mila nie może popełniać takich błędów jak np. Pietrasiak.
Ja tam jakiś wielkich błedów nie widziałem, oceniam go za całokształ, a w tym dwu-meczu obok Elsnera i Soboty był kluczową postacią nie ma co do tego wątpliwości

jova napisał(a):Wyświetl post
Myślałem o tym samym. On i Mila naprawdę fajnie wypadli.

Jak w takim razie oceniasz mecze Wisły ze Skonto i nasze szanse w kolejnych rundach?
Ja rozumiem podjara i wogóle... ale już bez .......enia. Mecz Wisły ze Skonto to całkiem inna bajka inny przeciwnik, inne umiejętności, inna taktyka inny wynik inny stres
Ostatnio edytowane przez palikot : 21.07.2011 o godz. 23:28.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
labtec
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 21.07.2011, 23:27
Czy tylko ja mam wrażenie że Mila był jednym ze słabszych zawodników Śląska ?
Okej, astysta przy bramce Dudki. A tak ?

Wielki hamulcowy, spowalniał akcję, zamiast jechać z kontrą on zastawiał ciałem piłkę i probował walczyć z trzema szkotami... totalnie bez sensu.

I zastawiał się tak, jak Śląsk gonił jeszcze wynik !

A uraz Diaza poważny jest ? Wiecie coś więcej ?
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 21.07.2011, 23:29
Brawa za Slaska.W sumie to Dundee to wogole w pilke nie gralo ,ale awans jest awans.

Ale jak ten Lokomoitw potrafi zagrac jakas szybsza pilke,zagrac kombinacyjne,cokolwiek to ja juz Slaska nie widze.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 21.07.2011, 23:38
labtec napisał(a):Wyświetl post

Wielki hamulcowy, spowalniał akcję, zamiast jechać z kontrą on zastawiał ciałem piłkę i probował walczyć z trzema szkotami... totalnie bez sensu.

Nie, nie jest poważny. Na pierwszy mecz z Lokomotiwem na 90 procent będzie gotowy.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 21.07.2011, 23:39
palikot napisał(a):Wyświetl post
Ja rozumiem podjara i wogóle... ale już bez .......enia. Mecz Wisły ze Skonto to całkiem inna bajka inny przeciwnik, inne umiejętności, inna taktyka inny wynik inny stres
Zastanawia mnie, co Marszałek ma do powiedzenia na temat Wisły, skoro Śląsk ocenia tak surowo. To wszystko. Tylko o to mi chodzi.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 21.07.2011, 23:40
labtec napisał(a):Wyświetl post

W takim razie można tak powiedzieć o każdym piłkarzu Śląska... O Spahiciu, Voskampie, Pietrasiaku, Sztylce, Gancarczyku, Kelemenie nie mówiąc o Celebanie itd. Piłka nożna to gra błedów. Nie da się miec 100% celności podań strzałów przyjęc i odbiorów. Mila i Elsner dzisiaj się wyróżniali na tle reszty zespołu Śląska, jedna kapitalna asyststa plus podanie do Dudka, był bardzo pożyteczny w środku dużo widział, robił to co potrafi dokładnie wrzucać piłki czemu zawsze było groźnie w polu karnym Dundee, chyba tylko jedno dosrodkowanie mu nie wyszło. Wg mnie najjaśniejsza postać obok Elsnera.

jova napisał(a):Wyświetl post
Zastanawia mnie, co Marszałek ma do powiedzenia na temat Wisły, skoro Śląsk ocenia tak surowo. To wszystko. Tylko o to mi chodzi.
Domniemam, że twierdzisz, że Wisła ze Skonto zagrała słabo w porównaniu do Śląska z Dundee?
Ostatnio edytowane przez palikot : 21.07.2011 o godz. 23:45.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 21.07.2011, 23:46
Mecz dziwny, ale tempo w pewnych momentach bylo konkretne. Obrona i czytanie gry to juz inna bajka. Jesli nastepny przeciwnik Slaska zagra szybka i dokladna pilke to bedzie cienko.
Mila zagral poprawnie, jakies tam przeblyski,kilka razy przytrzymal pilke a to nie takie proste gdy sie gra z zespolem ze Szkocji.
Voskamp to dla mnie mimo wszystko taki kawalek drewna z jako taka technika. Bez urazy oczywiscie

Gratulacje dla Slaska i oby obrona z bramkarzem znalezli forme a cala formacja umiala sie ustawic i rozegrac bo dzisiaj tego bylo bardzo malo.

Czytam tutaj o tych "wielkich" tureckich wirtuozach i ja nie wiem czy inny dwumecz ogladalem, czy moze ktos przesadzil z alkoholem.

Widzialem pierwszy i drugi mecz Gaziantepsporu i pomijajac to ze wygrali nic wiecej pozytywnego o tym zespole powiedziec nie mozna. Wbili pierwsza bramke ale zanim im to sie udalo to przeciwnik mial 4-5 akcji w ktorych powinna pasc bramka. Potem FK Minsk musial sie otworzyc i skonczylo sie na 4:1.
Nie chcialo im sie grac? Nie sadze.
Nie mowie ze Legia ma super duper sklad ( bo nie ma ), nie mowie ze Skorza to dobry trener ( bo nim nie jest ), ale po tym co Turcy pokazali to bylby wstyd im tych 3 bramek w dwumeczu nie strzelic. Jestesmy ciency, ale na Boga, nie jestesmy FK Minsk

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 21.07.2011, 23:46
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Ale jak ten Lokomoitw potrafi zagrac jakas szybsza pilke,zagrac kombinacyjne,cokolwiek to ja juz Slaska nie widze.
Z tego co wiem Lokomotiv to taka aktualna Jagiellonia naszej ligi, odszedł ich "Grosicki" (do Wisły, niejaki Tzvetan Genkov) i gra drużyny się posypała. Ponoć aktualnie są w kiepskiej formie, grają bez ładu i składu, a awansowali, bo Macedończycy grający w 10 stracili w końcówce siły. Ich taktyka polegała na graniu dzidy na Genkowa, a że Genkowa nie ma, to wygląda to kiepsko. A rzeczywistość moje informacje zweryfikuje.
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 21.07.2011, 23:47
Śląsk WKS Bravo dla braci oby im szło jak najlepiej ;]
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów