The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2011, 23:40
labtec napisał(a):Wyświetl post
Czy tylko ja mam wrażenie że Mila był jednym ze słabszych zawodników Śląska ?
Okej, astysta przy bramce Dudki. A tak ?

Wielki hamulcowy, spowalniał akcję, zamiast jechać z kontrą on zastawiał ciałem piłkę i probował walczyć z trzema szkotami... totalnie bez sensu.

I zastawiał się tak, jak Śląsk gonił jeszcze wynik !

A uraz Diaza poważny jest ? Wiecie coś więcej ?
W takim razie można tak powiedzieć o każdym piłkarzu Śląska... O Spahiciu, Voskampie, Pietrasiaku, Sztylce, Gancarczyku, Kelemenie nie mówiąc o Celebanie itd. Piłka nożna to gra błedów. Nie da się miec 100% celności podań strzałów przyjęc i odbiorów. Mila i Elsner dzisiaj się wyróżniali na tle reszty zespołu Śląska, jedna kapitalna asyststa plus podanie do Dudka, był bardzo pożyteczny w środku dużo widział, robił to co potrafi dokładnie wrzucać piłki czemu zawsze było groźnie w polu karnym Dundee, chyba tylko jedno dosrodkowanie mu nie wyszło. Wg mnie najjaśniejsza postać obok Elsnera.

jova napisał(a):Wyświetl post
Zastanawia mnie, co Marszałek ma do powiedzenia na temat Wisły, skoro Śląsk ocenia tak surowo. To wszystko. Tylko o to mi chodzi.
Domniemam, że twierdzisz, że Wisła ze Skonto zagrała słabo w porównaniu do Śląska z Dundee?
Ostatnio edytowane przez palikot : 21.07.2011 o godz. 23:45.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów