The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2011, 21:44
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Wali mnie jaki jest ten rynek - rozmawiamy o cenach za "polskie drewno" - wali mnie jakie kariery robią polscy kopacze zagranicą (ryzyko kupującego - co mnie obchodzi co się stanie z Błaszczykowskim po sprzedaży?), podaj te prawdziwe ceny a nie ściemniaj.
No to szkoda, że Cię tak wali, skoro "polskie drewno" z niego pochodzi. A że rynek wyjątkowo ubogi to powinno to coś znaczyć dla takiego znawcy. Wyżej pisałem o wielkich transferach z tego rynku czyli 1 kopaczu za góra 3 mln. euro raz na 2 lata.
Obecnie nie ma polskiego kopacza, który wart jest aby go kupić nawet za 2 mln. euro.(oprócz Małego oczywiście ) Dlatego jakoś nie widać chętnych z walizkami zamawiających bilety lotnicze do Polski. To jest znamienne, że w tym sezonie raptem z tak dużego kraju jakim jest Polska kupiono raptem ... 1 kopacza (mnie to nie dziwi).
Z takich Bałkanów co sezon kilka autobusów wyjeżdża do lig europejskich.
A co do Mierzejewskiego, zobaczymy jak odpracuje te 5 mln. i za ile pójdzie dalej.
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 26.06.2011 o godz. 21:53.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów