The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2011, 16:18
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Lewandowski, Blaszczykowski sa dla mnie niewatpliwie lepszymi zawodnikami od Mierzejewskiego.
Teraz pytanie jest takie, czy oni są od niego rzeczywiście lepsi, czy też po prostu są bardziej ograni, czy Mierzejewski po prostu nie miał zbyt wielu okazji, żeby na poziomie międzynarodowym pograć i pokazać, że jest inaczej. A na to pytanie będziemy znać odpowiedź tak najwcześniej koło grudnia, na razie dyskusja jest jałowa.

Powiem tylko tyle, że ja w meczach reprezentacji nie widzę na razie niczego, co by świadczyło od wyższości Błaszczykowskiego nad Mierzejewskim. Na razie świadczy o tym jedynie lepszy klub, w którym gra i dużo większe ogranie na poziomie międzynarodowym, ale w samych umiejętnościach różnicy właściwie żadnej na korzyść Kuby nie widzę.

leszekm_ napisał(a):Wyświetl post
Łobo też miał po roku być wart 7 razy więcej. Milion euro za Sobiecha to za dużo, szkoda hajsu, za duże ryzyko.
Porównaj ile lat miał Łobo, a ile lat ma Sobiech.

A tak swoją drogą to ja nie wiem jak ten cały Wojciechowski wyobraża sobie walkę o mistrzostwo bez Mierzejewskiego, Sobiecha i Smolarka, toż to ich skład będzie o klasę słabszy niż wiosną...
Odpowiedz cytując
leszekm_
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 27.06.2011, 16:22
rw88 napisał(a):Wyświetl post
A tak swoją drogą to ja nie wiem jak ten cały Wojciechowski wyobraża sobie walkę o mistrzostwo bez Mierzejewskiego, Sobiecha i Smolarka, toż to ich skład będzie o klasę słabszy niż wiosną...
Dokładnie, jak dla mnie Polonia ma gorszy skład niż w zeszłym roku
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 27.06.2011, 16:26
Fajne transfery Śląska (Pietrasiak Cetnarski - szkoda że Nowak się nie udał)

Fajne transfery Jagi (Plizga Bartczak)

Zagłębie też nieźle (Małkowski moźe Sobiech)

Kluby aspirujące do czołówki stawiaja na wcale nie najtańszych polskich zawodników. Jak widać można kupić niezłych młodych polskich zawodników w naszej lidze - trzeba tylko chcieć.

W Lechu cisza w Legi narazie poza Ljuboją i Żewłakowem też.

Tylko Wisła w całej lidze stawia na zaciąg zagraniczny.

Polonia na bilansie:

Mierzejewski Sobiech Smolarek out - Jeż Sikorski Bonin Sultes Baszczyński Todorovski in

może wyjśc in minus - Obrona niby bardzo mocna, ale to i w poprzednim sezonie za Zielińskiego problem nie był, natomiast gra ofensywna im się posypała kompletnie. potrzebują 2 ofensywnych zawodników na naprawdę dobrym poziomie.
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 27.06.2011, 17:24
Angmir napisał(a):Wyświetl post

Kluby aspirujące do czołówki stawiaja na wcale nie najtańszych polskich zawodników. Jak widać można kupić niezłych młodych polskich zawodników w naszej lidze - trzeba tylko chcieć.

Polonia na bilansie:

Mierzejewski Sobiech Smolarek out - Jeż Sikorski Bonin Sultes Baszczyński Todorovski in

może wyjśc in minus - Obrona niby bardzo mocna, ale to i w poprzednim sezonie za Zielińskiego problem nie był, natomiast gra ofensywna im się posypała kompletnie. potrzebują 2 ofensywnych zawodników na naprawdę dobrym poziomie.
pisz za siebie
Owszem, na te kluby jako tacy piłkarze, ale w Wiśle nie mają czego szukać. Z Nowakiem toś wypalił hehehe, to może od razu Dawidowski czy Garguła (na złość jeszcze w Wiśle, oby jego dni były policzone..)
Ostatnio edytowane przez CH. : 27.06.2011 o godz. 17:27.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 27.06.2011, 18:45
http://www.90minut.pl/news/160/news1...Chorwacji.html
Cytat:
Nowe twarze w kadrze to przede wszystkim Marek Wasiluk z Cracovii ...
Z Wasilukiem trener Śląska współpracował w krakowskim klubie. Warunki transferu obrońcy mają być ustalane w najbliższym czasie.
Najpierw Pietrasiak, teraz Wasiluk
Oj za dobrze to Sląsk na transferach Oresta nie wyjdzie...
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
63624
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 27.06.2011, 18:53
Najważniejsze, że Kelemen przedłużył kontrakt na 3 lata, on stanowi 60% naszej defensywy.
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 27.06.2011, 19:22

.
Rzeczywiście kosmiczne transfery nieźle się ubawiłem... dobrze że inne kluby nam pomogą wywalczyć po raz 14. MP ściągając do siebie polski szrot.Dodałbym do tego jeszcze Amikę, która będzie wprowadzać do składu wychowanków .
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 27.06.2011, 19:26
sergio napisał(a):Wyświetl post
http://sport.wp.pl/kat,32272,title,T...c8f6&_ticrsn=3

Zobaczcie jak przywitali Mierzeja! Tam to sie kocha klub i piłkarzy
Kibice odebrali ten transfer prosto - skoro przyszedł za ponad 5mln to musi byc przyszła gwiazda - tylko jak sie zawioda to sytuacja Mierzejewskiego bedzie nieciekawa
Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 27.06.2011, 21:32
Akurat na Nim to mogą się nie zawieść. Chłopak ma i serce, i technike, i kondycje. Tylko, żeby aklimatyzacja nie była zbyt długa.

leszekm_
od długggieeeego czasu przeglądam to forum , i jedyne co mam do powiedzenia co do Twojej osoby, to "co nie moje,to złe".
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 27.06.2011, 22:35
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Kibice odebrali ten transfer prosto - skoro przyszedł za ponad 5mln to musi byc przyszła gwiazda - tylko jak sie zawioda to sytuacja Mierzejewskiego bedzie nieciekawa
Tam w ten sposób witają każdego, albo powiedzmy co ciekawszych zawodników, a rzeczywiście prawdziwe gwiazdy witają tak:

http://www.youtube.com/watch?v=unmetC3LVCA

Nie przywiązywałbym do tego tak wielkiej wagi. Dla wielu z Was to może jest to związane z jakimś przeświadczeniem że przychodzi nowa absolutna gwiazda czy coś w tym stylu, ale tam w Turcji to jest po prostu normalny wyraz szacunku dla nowego gracza i kolejna okazja do dobrej zabawy w kibicowskim gronie, mimo wszystko nic aż tak wielkiego

I jeszcze jedno - akurat na zagranicznych zawodnikach to w Trabzonie zawodzą się regularnie od kilku lat, głównie z powodów pozasportowych, ale jednak...Jest to też jeden z powodów dlaczego sięgają ostatnio za granicą po zawodników ogranych, cechujących się profesjonalizmem (Zokora), Brazylijczyków którzy pograli w Europie (Alanzinho, Jaja, Henrique) czy też Polaków (Mierzejewski), po tym jak dobrze zaaklimatyzowali się w Trabzonie Brożkowie i Głowacki.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 27.06.2011 o godz. 22:40.
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 27.06.2011, 23:27
Sylwek1906 napisał(a):Wyświetl post
Za milion euro można kupić 2 napastników z zagranicy pokroju Sobiecha..
Nazwiska poproszę. Sorry, ale gość ma 21 lat i jest w tym samym miejscu kariery, co Żurawski, czy Lewandowski w jego wieku, a moim zdaniem pokazuje jeszcze większy talent, zagrania klasy światowej i zdążył już zebrać więcej doświadczenia niż wspomniani piłkarze w jego wieku.
70 spotkań w Ekstraklasie, to już 3 sezony, gra od kiedy ma 18 lat! Do tego nie tylko strzela, ale też asystuje. Bywał już na zgrupowaniach kadry. Ma świetne warunki fizyczne. Czy Sobiech jest Gorszy od Genkowa, za którego daliśmy 0,5 mln? Jeśli, to niewiele. Za to jest 6 lat młodszy, to oznacza, że ma przed sobą jeszcze 2 razy tyle grania w piłkę co Bułgar.

emj10 napisał(a):Wyświetl post
Szaleństwo. KGHM odkręcił kurek. Jeszcze bańka na Sobiecha i włączą się do walki o tytuł.
http://www.90minut.pl/news/160/news1...biu-Lubin.html

Bełchatów bez Cetnarskiego i Małkowskie może zatonąć. Co mnie cieszy
O jaki tytuł ma ten KGHM walczyć i z kim ;> ? Ale GKS faktycznie obok beniaminków i Korony, to główny kandydat do spadku. Mnie akurat to tak bardzo nie cieszy, bo kto niby ma za nich przyjść do Ekstraklasy? Wiem, że kibicowsko to prowincja, ale przynajmniej organizacyjnie klub jakoś funkcjonuje i ma obiekt, którego nie trzeba się wstydzić.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 27.06.2011, 23:49
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
O jaki tytuł ma ten KGHM walczyć i z kim ;> ?
Puchar weszlo, a będą rywalizowali z Podbeskidziem

A tak na poważnie Janek Urban może coś sklecić z tego składu, wątpię aby na pudło się załapali, ale górne stany średnie powinny być ich celem w następnym sezonie.

Dziwne są te transfery Śląska. Cetnarski po słabej rundzie, Pietrasiak po rundzie z odleżynami na ławce i jeszcze Wasiluk. Trio egzotyczne.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 27.06.2011 o godz. 23:52.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 28.06.2011, 00:04

Polonia na bilansie:

Wg opini niektorych gdyby w Wisle byla kasa na transfery to sprowadzono by Sobiecha czy Małkowskiego.......

a tak nasprowadza sie ludzi z zagranicy ,gdzies tam konczacycm sie kontrakty ,czy inne historie (jak z Jovanoviciem),sam nie wiem jak tu rozmiec Cupiala,chce LM czy nie....
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Stary 28.06.2011, 00:05
Dziwne są te transfery Śląska. Cetnarski po słabej rundzie, Pietrasiak po rundzie z odleżynami na ławce i jeszcze Wasiluk. Trio egzotyczne.
Bo Lenczyk umie ustawić drużynę, umie nawet na nią wpłynąć w pozytywny sposób, ale dać mu pieniądze do ręki to samobójstwo. Problem wielu trenerów, którzy są nieźli w swojej robocie, ale koniecznie chcą brać się za transfery.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.06.2011, 00:15
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Wg opini niektorych gdyby w Wisle byla kasa na transfery to sprowadzono by Sobiecha czy Małkowskiego.......

a tak nasprowadza sie ludzi z zagranicy ,gdzies tam konczacycm sie kontrakty ,czy inne historie (jak z Jovanoviciem),sam nie wiem jak tu rozmiec Cupiala,chce LM czy nie....
Sobiechy i Małkowskie są według Ciebie gwarancją LM?
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Stary 28.06.2011, 00:19
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Sobiechy i Małkowskie są według Ciebie gwarancją LM?
To rozumiem że Lamey Iliev i Nunes dla ciebie są
Odpowiedz cytując
hawkins
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 28.06.2011, 00:33
Jovanovic Iliew i Lamey w Lidze Mistrzów już grali. Małkowski,czy inny Artur "milion euro" Sobiech to w swojej karierze LM osiągnie tylko w fifie, czy innym pesie.
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Stary 28.06.2011, 00:37
hawkins napisał(a):Wyświetl post
Jovanovic Iliew i Lamey w Lidze Mistrzów już grali. Małkowski,czy inny Artur "milion euro" Sobiech to w swojej karierze LM osiągnie tylko w fifie, czy innym pesie.
Osiągnie LM lub nie w zależności w jakiej drużynie będzie występował. Jak potoczy się jego kariera ciężko przewidzieć.

Co do Lameya i spółki z o.o. to przeczytaj uważnie swoje własne słowa - pytałeś się czy sprowadzenie Sobiecha i Małkowskiego gwarantowałoby awans do LM. Dlatego ja pytałem się czy sprowadzenie Lameya itd. gwarantuje nam awans.
Jeżeli twierdzisz że tak to nie am o czym rozmawiać. Żadne transfery nic nam nie zagwarantują, o LM tak czy siak trzeba walczyć.
To gdzie oni grali wcześniej nie ma tu nic do rzeczy...
Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Od: 10.2010

Stary 28.06.2011, 00:38
Sobiech grał w LM? Nie
Małkowski grał w LM? Nie
Lamey grał w LM? Tak
Iliev grał w LM? Tak
Nunez grał w LM? Nie*
Jovanović grał w LM? Tak

*Ale zagra
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 28.06.2011, 00:46
Wszyscy starzy, dobrzy znajomi Lenczyka. O ile jeszcze transfer Cetnarskiego i Pietrasiaka można jakoś tam zrozumieć ale Wasiluk... to jakiś kompletny kosmos. A rasowego napastnika (nie licząc Diaza) jak Śląsk nie miał tak dalej nie ma. Dokąd ten świat zmierza - kiedyś każdy dzieciak chciał grać w ataku a patrząc na ostatnie okienka transferowe to pół ligi nie może znaleźć porządnego napastnika...
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.06.2011, 07:22
Bełchatów sie chyba pomału rozchodzi Małkowski do Lubina,Cetnarski do Śląska.Hmmm.... cikawe jak to Janas poukłada ?

Niedzielan w Polonii ?
http://www.fakt.pl/Polonia-chce-Nied...,107581,1.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 28.06.2011 o godz. 07:27.
Odpowiedz cytując
dwdx1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 28.06.2011, 07:57
Rok temu Bełchatów też pół drużyny wyprzedał.
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 28.06.2011, 08:10
Może i wyprzedał, ale rok temu Bełchatów konczyl lige na 5 miejscu, teraz skonczyl na 10, wiec po kolejnej wyprzedazy dolaczy do zespolow grajacych o utrzymanie. A tych w tym roku bedzie bardzo duzo - Korona, Górnik, Ruch, ŁKS, Podbeskidzie, Bełchatów, Cracovia...
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 28.06.2011, 08:57
Skończy na 15...

Ja się trochę dziwię Śląskowi. Mają naprawdę bardzo fajny moment w swojej historii, zdobyli w-ce mistrzostwo i mogą się nieźle zaprezentować w pucharach. Trafili co prawda na trudnego i niewygodnego rywala już w II rundzie eliminacji, ale jeszcze nie wszystko stracone. Mówiło się o 6 mln zł (1,5 mln euro) na transfery i jeśli to była prawda to można było się trochę lepiej zastanowić.

Obecnie wzmocniono środek, czyli przedłużono kontrakt z Kelemenem, ściągnięto Pietrasiaka oraz Cetnarskiego i mówi się o Wasiluku. A tak naprawdę największe problemy Śląsk ma na bokach obrony i skrzydłach oraz w ataku. Gancarczyk, Sobota i Ćwielong to nie jest żaden straszak w europejskich pucharach. Podobnie sytuacja wygląda w napadzie z samym Diazem i kontuzjowanym Gikiewiczem. Boczni obrońcy też nie są najwyższych lotów.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Stary 28.06.2011, 09:33
fan01 napisał(a):Wyświetl post
Może i wyprzedał, ale rok temu Bełchatów konczyl lige na 5 miejscu, teraz skonczyl na 10, wiec po kolejnej wyprzedazy dolaczy do zespolow grajacych o utrzymanie. A tych w tym roku bedzie bardzo duzo - Korona, Górnik, Ruch, ŁKS, Podbeskidzie, Bełchatów, Cracovia...
Predzej Widzew niż Ruch
W Chorzowie wciaż jest paru niezłych graczy jak Jankowski, Janoszka czy Piech
w przeciwienstwie to 3/4 ligi tam maja niezłych napastników
Natomiast wydaje sie ze w tym sezonie faktycznie nastapi szybki podział tabeli, jest sporo drużyn,
które wydaja sie na chwile obecna duzo słabsza niz w poprzedniej rundzie
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Stary 28.06.2011, 09:51
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Predzej Widzew niż Ruch
W Chorzowie wciaż jest paru niezłych graczy jak Jankowski, Janoszka czy Piech
w przeciwienstwie to 3/4 ligi tam maja niezłych napastników
Natomiast wydaje sie ze w tym sezonie faktycznie nastapi szybki podział tabeli, jest sporo drużyn,
które wydaja sie na chwile obecna duzo słabsza niz w poprzedniej rundzie
Nie rozumiem dlaczego wszyscy widzą Widzew jako kandydata do spadku. Jedyny argument to trener anonim. Nie stracili nikogo wartościowego z wiosennej kadry, a na wiosnę mieli czwarte miejsce w lidze.
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 28.06.2011, 10:05
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Predzej Widzew niż Ruch
Ruch zajął 12 miejsce, wyprzedzając TYLKO Korone i złotą-trójcę-do-spadku, osiągnięcie jest to mizerne. Nikim sie nie wzmocnili ('wzmocnien' z Piasta czy Tychów nie licze), kogos na pewno stracą. Widzew nie stracił jakichś ważnych zawodnikow, ja w cudowną rękę Michniewicza nie wierze - nie rozumiem wiec, czemu Widzew ma nagle stracic na tyle ze swojej gry, ze Ruch ma grac lepiej od nich
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 28.06.2011, 10:08
Skończy na 15...

Ja się trochę dziwię Śląskowi. Mają naprawdę bardzo fajny moment w swojej historii, zdobyli w-ce mistrzostwo i mogą się nieźle zaprezentować w pucharach. Trafili co prawda na trudnego i niewygodnego rywala już w II rundzie eliminacji, ale jeszcze nie wszystko stracone. Mówiło się o 6 mln zł (1,5 mln euro) na transfery i jeśli to była prawda to można było się trochę lepiej zastanowić.

Obecnie wzmocniono środek, czyli przedłużono kontrakt z Kelemenem, ściągnięto Pietrasiaka oraz Cetnarskiego i mówi się o Wasiluku. A tak naprawdę największe problemy Śląsk ma na bokach obrony i skrzydłach oraz w ataku. Gancarczyk, Sobota i Ćwielong to nie jest żaden straszak w europejskich pucharach. Podobnie sytuacja wygląda w napadzie z samym Diazem i kontuzjowanym Gikiewiczem. Boczni obrońcy też nie są najwyższych lotów.
Z całym szacunkiem ale poza Milą, Kelemanem, Kazem w porywach z Fojutem,nie ma kim kopać się w Europie. Na poważne granie potrzeba by wymienić większość składu. Życzę im jak najlepiej ale szkoda,że awans do pucharów nie wyzwolił u nich chęci prawdziwych wzmocnień. Takich,które pozwolą im powtórzyć obecny sukces za rok. To wg mnie powinien być priorytet. Próba zaistnienia w lidze z podobnym skutkiem za rok. Konkurencja w lidze coraz mniejsza więc i szansa stałego wskoczenia na fotel permanentnego pucharowicza większa. Na tym powinny władze Śląska się skupić. A oni póki co to skupują przeciętniaków.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Stary 28.06.2011, 10:24
ZAkładam, że Widzew skoro nie był w stanie po takiej rundzie zatrzymać Michniewicza
to ma na tyle dużo kłopoty finanswoe , ze mozna sie spodziewać odejscia Sernasa, czy problemów z wykupieniem Dzalamidze ( wnioski wyciagam z artykulów Weszlo)
Trener jest wziety z ME, kompletnie anonimowy facet
Szymanek, Grischok i Nakoluma juz odeszli, pierwszy i trzeci w udanej koncowce mieli miejsce w składzie
Oczywiscie moge sie mylic, to sa tylko moje przypuszczenia aczkolwiek Widzew jest w grupie 5-6 zepołów , które wg mnie beda bronić sie przed spadkiem
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 28.06.2011, 12:22
Po transferach w Śląsku można powiedzieć jedno. Polska piłka to jest prywata i kolesiostwo. Lenczyk wyciąga z otchłani swoich ulubieńców i tyle. Potem będzie zdziwienie jak z Dundee będzie 0-2 i 1-3. Nie rozumiem jak zarząd może pozwalać trenerowi na takie ruchy. Takich sytuacji jest w naszej piłce cała masa. Np. Stawowy i jego trzoda przerzucana do Gdyni, do Katowic. Nie rozumiem tego ......
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów