|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Gwiaździsty,
A ty jesteś niereformowalny Tak cię zatkało ile Turcy dali za Mierzejewskiego, że aż zamilkłeś na jakiś czas. Teraz na przykładzie przeciętnego Borysiuka możesz odreagować i dojść do siebie.Mam dla Ciebie propozycję. Proponuję abyś rozpisał "urzędowe" ceny za "polskie drewno". Tak jak w gospodarce planowej - tak Ty napisz (może fialo ci pomoże) - ile jest wart np. Sobiech, Mierzejewski, Małecki, Borysiuk itd i delektuj się ile potencjalny kupiec przepłacił wg Ciebie ![]() Np. Małecki wg Gwiaździstego jako polskie drewno wart 200 tysięcy euro - a tu Turcy np. dadzą 2 miliony - ale będzie śmiechu że hej z frajerów! Mierzejewski wg Gwiaździstego wart 100 tysięcy euro (i w dodatku ma wracać na osiołku z Trabzonu pogoniony!) a tu Turcy przepłacili i dali 5 mln euro! Ale frajerzy! Śmiechu będzie co niemiara. Dla mnie czysty socjalizm, no ale jeśli to ukoi to twoje zszargane nerwy i podleczy z kompleksów, że ktoś warzył się wbrew twoim cenom urzędowym dać więcej kasy za polskie drewno... Ciekaw jestem Twoich "obiektywnych" socjalistycznych wycen ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|