No to nie jestem sam, też odniosłem podobne wrażenie co Fuks, jak na Fakty to wyjątkowo lajtowny ten materiał był. Mało tego, oprócz tego co przytoczyłeś było jeszcze o proteście na Legii, że tam też były takie transparenty a policja nie zareagowała podobnie. Potem jeszcze jakaś kobitka z Helsińskiej Fundacji Praw Człowieka broniła tych haseł z transparentów, ze są dopuszczalne w szerokim pojęciu dyskusji publicznej. Także ja bym się tak nie zapędzał, bo ja w tym konkretnym materiale "tych wielkich i jawnych manipulacji" dopatrzyć się nie mogę. I żeby nie było- kłamstwa i propaganda w mediach były, są i będą, doskonale o tym wiem (bo pewnie pojawią się tacy co będą prawić mi zarzuty, że łykam wszystko co w tv mówią), ale proponowałbym trzeźwo i z odrobiną dystansu patrzeć na świat, bo niebawem prognoza pogody też może się okazać propagandą w rękach dyktatury...
Don Donson napisał(a):

Ja tak robię od 4 lat i mam zero wyrzutów.
W dzisiejszym dzienniku JKM określił się po naszej stronie
|
Aha, i na pewno zrobił to bezinteresownie, tak jak Jaruś i cały ten jego PiS. Nagle tacy wielcy obrońcy uciemiężonych... Za krótką pamięć macie co poniektórzy. W sumie to ciekawie będzie jak w przyszłym roku buldożery się zajmią SN w stolicy,ale przynajmniej Zdzichu będzie miał czyste sumienie...
Tyle odemnie, a teraz możecie mi ciupać do woli, amen